1xbet
Użytkownik
Tak najlepiej się obrazić na cały świat i powiedzieć zróbcie za mnie...Ludzie nie grajcie w tym krzaku, te wszystkie opinie są prawdziwe, ta firma to ruscy złodzieje i oszuści. Ja też grałem 2 lata wszystko ładnie do tej pory , ale teraz nie mogę wypłacić pieniędzy. Support jest tragiczny poniżej jakiejkolwiek krytyki wklejaja tylko formulki jakby mieli autyzm, nie rozumieja że w jakimś banku wyciąg wygląda tak a nie inaczej , że często jest ajencja i pieczatka ma nazwę firmy tej ajrncji itp. Ja mam akurat teraz grosze do wypłaty na szczęście, ale naprawdę to jest firma zlodziejska. Do tej pory myślałem że ludzie prsesadzaja itp, że wyłudzają bonusy, ale 1 x okradnie każdego. A ten user 1x na forum to wam w niczym nie pomoze on ma tylko zadanie od wizerunku
Napisałem Ci co dokładnie potrzebuję, a Ty mi odpisujesz, że znowu pod górkę, wybacz, ale ja potrzebuję całość historii oraz screeny. Jedną sprawę musisz zrozumieć, nie jestem tutaj, aby support zestępować i raczej nie mam takich zdolności, by wszystkie wiadomości z tego forum oraz pozostałych ogarnąć bo od tego właśnie jest support.
Jeżeli masz jakiś problem, to próbujesz w supporcie lub w dziale bezpieczeństwa itd., a jak Ci nie wychodzi to wtedy rzeczowo opisujesz całą sprawę załączając screeny. Bez tego Tobie czy też innemu użytkownikowi nie pomogę.
P.S. Jeżeli sądzisz, że Ci nie pomogę, to ja na siłę nie będę Cię uszczęśliwiać...