speedy_ut
Użytkownik
I psc akceptuje wypłaty od nich? Mi zawsze odrzuca.Ja wypłacam od nich na Paysafecard, zamówiłem kartę i od razu jest kasa do dyspozycji.
I psc akceptuje wypłaty od nich? Mi zawsze odrzuca.Ja wypłacam od nich na Paysafecard, zamówiłem kartę i od razu jest kasa do dyspozycji.
Update, po napisaniu do angielskiego supportu konto odblokowane ???? a pogodziłem się już ze stratą pieniędzy po waszych historiach z tym bukiem.Jak nie miałem z nimi problemu tak nagle dziś po wypłacie chce zagrać kolejny bet i komunikat "konto tymczasowo zablokowane"
a u mnie znowu przy wyplacie przez PSC jest ten monit od wczoraj ... na ecopayz poszlo w 3 sekundy a na paysafecard nie da radyHmm przy próbie wypłaty przez P24 wyskakuje mi "Denied by operator. (Unknown error)"
Wypłata na paysafe przechodzi normalnie, miał ktoś podobnie? Wpłat dokonywałem zarówno przez P24 jak i paysafe jak był jeszcze dostępny
P24 nie działa w piątki, soboty i niedziele u xbeta. Oczywiście wypłaty, próbuj bo ja dziś wypłacałem i wszystko gra.Hmm przy próbie wypłaty przez P24 wyskakuje mi "Denied by operator. (Unknown error)"
Wypłata na paysafe przechodzi normalnie, miał ktoś podobnie? Wpłat dokonywałem zarówno przez P24 jak i paysafe jak był jeszcze dostępny
Jeśli wpłacasz różnie to napisz na czacie, koleś ręcznie odpalał mi wypłaty na p24 mimo że system wysyłał tą samą wiadomość co TobieWpłacam różnie, raz Przelewy24, raz Trustly i nigdy mi się taki komunikat przy wypłacie nie pokazał,aż do dziś
Na P24 nie chcieli wypłacić, ale przez trustly już poszło.
to dziwne ze jedni mogli wyplacac na PSC a inni nie , nie ma juz , widocznie zlikwidowali.O 15 wypłacałem na PSC, teraz widze tej opcji już nie ma, nawet po odhaczeniu "platnosci w regionie". U Was też już nie ma?
Z tego bonusu maksymalna kwota jaka można uzyskać po obrocie to właśnie 400 zlWitam , chciałbym sie coś was zapytać bo nie wiem czy mnie w Chuja zrobili czy sam siebie zrobiłem.Otóż wpłaciłem 400 zł dostałem bonus drugie raz tyle po obruceniu tym bonusem ugrałem niecałe 4 tys. i okazało sie ze tych pieniedzy nie ma a w zamian na moim koncie głównym pokazało sie tylko te jebane 400 zł i teraz pytanie do was po jakiego huja jest sens obracać tym jak i tak wiecej z tego nie wyciągniemy ?