Właśnie tak zrobiłem z nettelerem. Wpłacone 2e zakład przegrany, wypłacam 2 euro czy 5 euro czy inną sumę i odrzucają. Z trustly nie mogę depo zrobić bo nie ma na liście mojego banku. Jakiś inny pomysł jak wypłacić hajs wpłacony skrillem?
Wpłać paysafecard mini depo, zagraj i wypłać na swoje konto paysafecard. Później doładuj konto na Skril poprzez paysafecard i tyle. Są prowizje ale jak nie ma innego wyjścia...
Czy strona 1xBet została zablokowana i nie otwiera się?
Pobierz aplikację "1xBet Access", dzięki której zawsze będziesz mieć alternatywny adres naszej strony.
Korzystanie z aktualnej i działającej strony lustrzanej 1xBet pomoże uniknąć jakichkolwiek problemów z dostępem do serwisu!
Czy strona 1xBet została zablokowana i nie otwiera się?
Pobierz aplikację "1xBet Access", dzięki której zawsze będziesz mieć alternatywny adres naszej strony.
Korzystanie z aktualnej i działającej strony lustrzanej 1xBet pomoże uniknąć jakichkolwiek problemów z dostępem do serwisu!
Jeśli korzystacie ze smartfonów to polecam aplikacje "DNSet" wystarczy ją włączyc nic nie trzeba zmieniać i strony chodzą normalnie z wyjątkiem bet365 który poprostu sam zablokował graczy z polski. A na ten marny rejestr stron zakazanych ta aplikacja się swietnie nadaje