R
367
Ja gram na danych na polaka ale używam VPN do gry
Złodzieje to nie są, ale gra się u nich b. trudno, bo wyszukiwarka nie działa, a dojście do meczu mniej popularnego graniczy z cudem. No i strona pełna niepotrzebnych rzeczy muli, wiesza się, robi różne chocki-klocki. Strasznie to zniechęca i wkurza. Nie próbowałem co prawda na komórce grać, jak ktoś sugeruje.Bo to złodzieje
i tak za darmoszkę dają czy trzeba mieć jakiś obrót żeby przyznali tego free ?nie ma innej firmy na rynku oferujacej takie promocje dla graczy. Co tydzien w piatek freebet za 100e, w poniedzialek 100 e na gry, jak przegrasz kase za bonus to mozesz swobodnie dysponowac swoim depozytem, bo nie jest zwiazany warunkami bonusowymi. Kwoty kilkunastu czy kilkudziesieciu tysiecy to jednak rzadko kto obraca, ja przy sumach do kilku tysiecy nigdy nie mialem problemow. Raz mnie tylko Melbet oszukal w kasynie na 50 euro, wiec tam nie gram.
Ja tam od nich nigdy nic takiego nie dostałem.Co tydzien w piatek freebet za 100e, w poniedzialek 100 e na gry
Trzeba być "aktywnym graczem" i bonus nalicza sie automatycznie po depozycie.i tak za darmoszkę dają czy trzeba mieć jakiś obrót żeby przyznali tego free ?