Grać tam Cię nie zmuszają. Są o wiele lepsi i pewniejsi bukmacherzy ???? Po drugie marża wynosi około 33.33% więc pomyśl zanim coś napiszesz i nie wprowadzaj ludzi w błąd!???? Może niektórym taka marza odpowiadaruscy zostali nieco ograbieni i obecnie proponują kursy 2way 1.5 i 1.5 na to samo zdarzenie ???? 50% marży...
Marża wynosi 25%Grać tam Cię nie zmuszają. Są o wiele lepsi i pewniejsi bukmacherzy ???? Po drugie marża wynosi około 33.33% więc pomyśl zanim coś napiszesz i nie wprowadzaj ludzi w błąd!???? Może niektórym taka marza odpowiada
Mam to samo, masz na komputerze taka opcje jak logowanie przez sms, przyjdzie ci haslo jednorazowe na telefon i wtedy wyplacaj ????Pany mam taki problem, że w żaden sposób nie mogę się zalogować na komputerze na konto bo wyskakuje ten nieszczęsny kod dwustopniowej weryfikacji który trzeba podać z GA. W żaden sposób nie mogę tam dodać swojego konta z 1xbet bo muszę się na nie zalogować więc jest to błędne koło ???? Jedynie mogę grać przez aplikację na smartfonie ale nie mogę nawet wypłacić pieniędzy bo wszędzie prosi o ten kod. Jedynie w przypadku przelewu kasy "do przyjaciela" wydaje sie być ok. Mam stówkę, chcę wypłacić i dać sobie z nimi spokój, bo ciągle mam z nimi problemy. Moje pytanie: Czy nie chce ktoś wirtualnej stówki za procentowo mniejszą kasę? ???? Rozumiem, że 1xbet nie pobiera prowizji w przypadku takiego przelewu
Już poradzoneMam to samo, masz na komputerze taka opcje jak logowanie przez sms, przyjdzie ci haslo jednorazowe na telefon i wtedy wyplacaj ????
padła im strona całkowicie...ma ruszyć koło 17Poda ktoś aktualny adres ruska?
Dzięki wielkie za odpowiedź, myslałem że MF kolejne strony zablokowało bo na ich spisie była kilka dni temu aktualizacjapadła im strona całkowicie...ma ruszyć koło 17