Witam,
Miałem nie pisać na ten temat liczyłem, że wszystko się wyjaśni lecz jak widać nie. Zacznę od początku, konto na
1xbet założyłem jakieś 7 miesięcy temu. Będę pisał same szczegóły aby nie owijać w bawełne. Przez pierwsze trzy miesiące wypłacałem od 15 do 20 tysięcy miesięcznie i wszystko odbywało sie bez problemu. Wypłaty zlecałem na
skrill w kwotach od 2 do 7 tysięcy. Czas oczekiwania zawsze wynosił około ~~15 minut więc naprawdę nic więcej chcieć nie można było do czasu aż (ważniejsze rzeczy wypiszę w punktach):
-Pewnego dnia przeszedłem weryfikację konta (rzecz jasna wypłata nie mogła zostać wypłacona, a ja musiałem czekać na ich weryfikację) - musiałem wysłać dowód osobisty, dobrze zgadzało się potem musiałem wysłać dowód osobisty z twarzą, również wysłałem, potem prawojazdy, a na końcu dowód z twarzą oraz z ich korespondecją.
Cała weryfikacja zajęła im około 7 dni
Po tym wszystkim wszystko ucichło grałem dalej, na
skrillu z obrotów wskoczył mi aż
Skrill VIP SILVER (na bronzie byłem całe życie bo obrócic 6000 euro w kwartale to nie problem) Silver
Skrill to wypłaty z bankomatów dziennie po 5000 więc mi to było na rękę.
-Około tydzień temu wypłaciłem ~~35 tyś złotych i na buku został 10,000. Zagrałem ugrałem na spokojnie 28,500 zł. Gdy tu nagle informacja
"Twoja wypłata nie może zostać zrealizowana" Jakieś 40 minut później moje konto zostało zablokowane. Od niedzieli dostałem informację, że musze napisać wniosek o odblokowanie na ich stronie (
taki tez napisałem i otrzymałem informację ze 72h) oczywiscie czekałem, powód blokady nie został mi podany. W środę otrzymałem informacje rzecz jasna równo po 72h, ze wniosek został przyjety do rozpatrzenia i czas
oczekiwania na rozpatrzenie 72h. W piątek równiez odpisali równo po 72h żebym uzupełnił kolejne dane czyli: Miejsce pracy, jaki sport lubię grać najbardziej, jakie mam hobby (za przeproszeniem co ich to do chuja obchodzi) i rzecz jasna znów muszę czekać 72h. Co najlepsze w internecie jest pełno że to bukmacher SCAM.
Kto chce o nich poczytać wystarczy wpisać
1xbet scam bo ja linków dawać nie mogę ale identyczne historie jak moje ????