napisalem jak ktos gra za wieksza kase to zeby omijal a nie ze tam sie da grac za większą kase ????za wieksza kase? tez dobry zart
Tam po paru zakladach limity nedzne
Czyli Ligę Mistrzów w piłce ręcznej śmiało mogę grać ?Do rynków najpopularniejszych i powiedzmy zwykłej gry osobiście mogę 1xbet polecić.
Kod cvv na karcie obowiązkowo zaklej,resztę możesz wysłać.Witajcie. Mam do wypłacenia w tym "bukmacherze" 4 tysiące. Nigdy wcześniej nie robił problemów z wypłatą, tuż kwoty przechodziły bez problemów aż do teraz. Wysłałem im zdjęcie dowodu, teraz zarządził zdjęcie karty kredytowej (raz wplacalem tam niestety za pomocą karty), wszystko by było ok tylko, ze chcą obustronne zdjęcie karty z cyframi cvv. Wiadome jest, ze wtedy mogą płacić w internecie za pomocą mojej karty. Nie wiem co teraz zrobić, czytałem ten temat i widzę, ze ten "bukmacher" to jedna wielka porażka. Miał ktoś podobny problem ? Wysłać im obustronne zdjęcie karty, jak postąpić? Sorry za chaos ale pisze z telefonu. Pozdrawiam
W każdym razie zdjęcia z zakrytymi środkowymi cyframi i zakrytym kodem CVC u mnie zakaceptowali, takie wyślij najpierw. Daj znać co odpiszą, kod CVC jest absolutnie prywatny i czegoś takiego nikt nie powinien żądać.You should provide us with the photo of the bank card has been used to make deposits of your gaming account. (Send the photo of the bank card of both sides, number of the bank card can be closed leaving first and last 4 numbers and from the back the CVC code can be closed)