O
32
Podbijam pytanie, może ktoś zna odpowiedź a może przy okazji ktoś dowie się i sprawdzi swoje saldo punktowe i znajdzie jakąś miłą niespodziankę.Ma ktoś pojęcie o co chodzi, jak liczone są te ich bonusowe punkty? Pytałem o to na czacie, wysłałem tez maila do supportu i odpowiedź jest jedna: "punkty liczone są indywidualnie dla każdego gracza". Pytania bardziej szczegółowe np. czy za zakłady przegrane czy wygrane, czy istnieje jakiś konkretny przelicznik pozostają bez konkretnej odpowiedzi, zbywająca formułka - myślę że oni chyba sami tego nie wiedzą ???? Sprawdzam to saldo co jakiś czas, raz dostałem 4000, teraz blisko 3000pkt, w praktyce można to wymienić na darmowe zakłady. Jak ktoś tam gra/grał to warto sprawdzić, zakładka "1xBonus" --> "1xPromo", należy nacisnąć pomarańczowy przycisk "Informacje o punktach promocyjnych". Może też coś znajdziecie, cholera wie...
dokładnie, niewiele im już brakuje do otobet - OMIJAĆ TEGO BUKANa SBR są na czarnej liście, więc jak ktoś tam jeszcze wpłaca kasę to zbyt mądre to nie jest, a tu widzę niektórzy tam jeszcze grają...
Jak prawie wszyscy bukmacherzy.Sa to zwyczajni oszusci, nie przyjmuja graczy ktorzy nie sa dla nich zrodlem pieniedza.
Duża część się nigdy nie doczekała weryfikacji.mam pytanie ile najdluzej czekal ktos na weryfikacje konta?
w moim przypadku trwa to juz 2 miesiace po wysłaniu kilkunastu zdjęć i za kazdym razem gdy pytam kiedy bede mogl zlecić wyplate pisza ta sama regułę ze wkrótce