Głównie chyba chodzi o to że jak nawet wpłacisz np. 400 zł i dostaniesz 400 bonusu i obrócisz go i ugrasz z bonusu np. 2 tyś to i tak po obrocie do wypłaty będziesz mieć tylko 400 zł, reszta przepada.wytłumaczy ktoś co jest "dziwnego" w tym bonusie 100% od pierwszego depo ? Czytam regulamin i nie widzę tam nic nadzwyczajnego..Jedyny zapis : Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej. I to jest chyba jasne i zrozumiałe. Chcę skorzystać z tego, ale zastanawiają mnie opinie że śmieszny bonus, szkoda czasu i inne tego typu kwiatki. Z góry dzięki za odpowiedź
Poważnie ? Nigdzie nie ma takiego zapisu że maksymalna wypłata z bonusu to 400..Jeżeli tak to rzeczywiście szkoda czasuGłównie chyba chodzi o to że jak nawet wpłacisz np. 400 zł i dostaniesz 400 bonusu i obrócisz go i ugrasz z bonusu np. 2 tyś to i tak po obrocie do wypłaty będziesz mieć tylko 400 zł, reszta przepada.
samo to co zacytowałeś z regulaminu jest już dość 'dziwne' , owszem każdy buk ma inne warunki bonusu i obrotu, ale warunek tripla i każde zdarzenie 1.4 jest dość słabe, nie wspominając już o fakcie że jak ugrasz bonusem np. 2000zł to i tak dostaniesz tylko 400zł, a reszta przepada - przecież to jakiś żart ???? rozumiem takie promo w kasynach online i bonus bez depozytu, jestem w stanie to zrozumieć, ale w takiej sytuacji ? żenada ????wytłumaczy ktoś co jest "dziwnego" w tym bonusie 100% od pierwszego depo ? Czytam regulamin i nie widzę tam nic nadzwyczajnego..Jedyny zapis : Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej. I to jest chyba jasne i zrozumiałe. Chcę skorzystać z tego, ale zastanawiają mnie opinie że śmieszny bonus, szkoda czasu i inne tego typu kwiatki. Z góry dzięki za odpowiedź
Maksymalna wypłata z bonusu to tyle ile go dostaniesz, wpłacisz 100 to po ugraniu masz stówę, jak więcej to więcej, ale maks 400 zł.Poważnie ? Nigdzie nie ma takiego zapisu że maksymalna wypłata z bonusu to 400..Jeżeli tak to rzeczywiście szkoda czasu
Przy bonusie powitalnym też zabierają kasę, niestety przekonałem się na własnej skórze gdzie zabrali ponad 2kWygrane ponad początkowy stan bonusowy (np. 400PLN) zostają anulowane tylko w promocji Czarny Piątek. Wydaje mi się, że przy bonusie startowym, po spełnieniu warunków obrotu bonusu, wszystkie wygrane są przerzucane na główne saldo.
zakładacie multi konta kombinujecie ,Kto kombinuje ten nie wypłaca proste:]Żaden z nas nie brał od nich żadnego bonusu. Zwykła wpłata, jeden mecz postawiony i problem z wypłatą gotówki.