>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1X2

tomek2807 5,6K

tomek2807

Użytkownik
Widzę, że kilka osób obserwuje mój temat (ja też kilka obserwuję:)), tak więc nie mam nic przeciwko, żeby w przypadku jakiś przemyśleń odnośnie moich typów przedstawiły swoje. Btw. nie wszystkie zakłady, które obstawiam przedstawiam na tym forum:)

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Przyznaję, że zainspirowałeś mnie swoim pomysłem i bawię się podobnie z tą różnicą, że gram własne typy za symboliczną stawkę. Oczywiście na Betfan czyli bez podatku. Póki co na 13 kuponów trafiłam jeden po kursie 17,46.
Zauważyłam, że często się zdarza, iż nie wchodzi jeden typ więc wpadłam na pomysł aby grać drugi kupon z zabezpieczeniem i ewentualnym zwrotem kosztów. Czterokrotnie pomysł się sprawdził, a wygląda to tak:
Screenshot_20200910-102739.jpg
Oczywiście koszt podwójny ale w przypadku pełnego trafienia zysk również rośnie oraz jest szansa, że w przypadku jednego a nawet dwóch "pudeł" następuje niewielki zwrot. Oczywiście przy remisach. Inna sprawa, że policzyłam jakby to wyglądało gdybym grała jak Ty - bez dodatkowego kuponu i zysk może jest większy ale niewiele i za mało kuponów mam zagranych aby stwierdzić czy jest to sensowne rozwiązanie.
W każdym razie próbuję bo cały czas szukam sposobu. Zastanawiam się tylko czy to jest dobra strategia czy po prostu masz furę szczęścia 😊
Ja takowego nie posiadam więc to, co sprawdza się u jednych, niekoniecznie może być dobrym rozwiązaniem dla drugich. Bo zakładam, że nie grasz w ciemno, zapewne jak ja analizujesz tabele, ostatnie wyniki i bezpośrednie pojedynki. Zobaczymy co z tego wyniknie. Podejście "jak spaść to z wysokiego konia" nie jest wcale złą strategią. Będę obserwować, wszak ranga "best of the best" zobowiązuje ☺

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomek2807 5,6K

tomek2807

Użytkownik
Też czasem podpieram się zwrotem, ale przynajmniej w moim przypadku rzadko jest to z korzyścią dla mnie. Co do selekcjonowania meczów do typowania - najpierw kieruję się intuicją/doświadczeniem a potem dopiero sprawdzam konkretne statystyki drużyn i lig. Nie na odwrót. Co do rangi to kwestia szczęścia, bo nie wszystkie kupony trafiają na forum i w rzeczywistości w sierpniu miałem mniejszy zysk. Za to w tym miesiącu jest lepiej niż wskazuje na to mój temat:)

moleziusz 3,9K

moleziusz

Użytkownik
Bacznie obserwuję także i ja, podobają mi się bardzo takie typy z możliwością dobrego zysku, zastanawiam się od paru dni czy pożyczać od Ciebie parę typów i próbować dokładać do swoich ale jeszcze się nie zdecydowałem. Dobra robota jak do dnia dzisiejszego. Skoro twierdzisz, że grasz jeszcze inne typy to wrzucasz je gdzieś może czy to już jest tylko Twoja wiedza i ewentualnie excel ?

tomek2807 5,6K

tomek2807

Użytkownik
Nie publikuję ich, ze wzgledu na brak czasu. Z excela też nie korzystam - kiedyś się w to bawiłem ale szkoda dla mnie czasu. Ogólnie gram tylko piłkę nozną 1X2, czasem podpieram się zwrotem lub od czasu do czasu gram zakłady łączone zwycięstwo+ponad 3,5 gola obstawiając tzw. underdogi, gdzie kursy wynoszą czasem kilkadziesiąt (raz udało mi się trafić takie zdarzenie z kursem 42:))

Otrzymane punkty reputacji: +40
moleziusz 3,9K

moleziusz

Użytkownik
Dobra opcja ustawić się na 1X2 i nie kombinować z niczym innym. Ligi widzę też obstawiasz nie te marketingowe typu niemiecka, angielska, hiszpańska a Egipt, Szwecja, Tunezja, Chile, Peru, Meksyk. Obserwuję może coś wyciągnę dla siebie z Twojego tematu, Powodzenia.

tomek2807 5,6K

tomek2807

Użytkownik
Mam stały zestaw lig z których wybieram typy. Popularne ligi też tam się znajdują. Korzystam z kilku stron ze statystykami, ale wg mnie najlepsza jest tipsterarea. Dla mnie to przede wszystkim zabawa, tak więc nie wyszukuję skomplikowanych zakładów. Powodzenia również!

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomek2807 5,6K

tomek2807

Użytkownik
1600162013214.png

Kurs: 6,12
Stawka: 40j
Wygrana: 244,8j
Saldo: 1484,8j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +39
tomek2807 5,6K

tomek2807

Użytkownik
1600287568101.png

Kurs: 11,46
Stawka: 20j
Saldo: 1410j
Post automatycznie złączony:

1600287618968.png

Kurs: 34,2
Stawka: 10j
Saldo: 1400j

Ostatnia edycja:
tomek2807 5,6K

tomek2807

Użytkownik
Przez to, że po kilku konkursach na forum zgromadziłem nieco punktów FKP na eFortuna (można za nie obstawiać kupony) zauważyłem, że tam też można zwiększyć wygraną o podatek przy zagrniu 3 spotkań na kuponie - podobnie jak na BetFanie (edit: jest nawet lepiej bo oddają 14% zamiast 12% podatku)
1600366404236.png

Kurs: 11,78
Stawka: 20j
Saldo: 1380j

Ostatnia edycja:
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Też się dowiedziałam jakieś dwa tygodnie temu. Fortuna dodatkowo ma opcję niższych kursów. Trzy zakłady na kuponie po kursach minimum 1,30. W Betfan jest 1,35.
Niby niewiele ale często robi różnicę.

Do góry Bottom