>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Primera Division 10.01 - 13.01.2014

Status
Zamknięty.
esperanza10 506

esperanza10

Użytkownik
Villarreal v Sociedad
Villarreal CF - Real Sociedad
Także bliżej mi do typowania Sociedad, z racji bardzo zachęcających kursów, ale... nie mam stuprocentowego przekonania do Basków, bo ostatnio regularnie punktują, bez większej wpadki w lidze i kiedyś w końcu przydarzy się mecz, w którym owe punkty stracą. Villarreal na pewno stać na zwycięstwo u siebie, ale z drugiej strony oni ostatnio regularni nie sa i dla mnie to mecz na typowy remis, imho tak się zapowiada.
Ekipa Garcii Torala świetnie wystartowała w tym sezonie, ale ostatnio istotnie maja spore problemy z regularnymi zwycięstwami, ale także swoim stylem gry, którym na początku sezonu czarowali w całej Hiszpanii. Na pewno wpływ ma na to kontuzja ich lidera Caniego, ktory od pewnego czasu jest poza zespołem Marcelino i druga linia jest aż tak kreatywna. Dodatkowo z gry wypada Hernan Perez, którego wedle hiszpańskich mediów ma zastąpić nie Gio dos Santos, tylko niedoświadczony Moises Gomez. Z przodu powinno zostać zachowane status-quo z ostatnich meczów, a tym samym Gio zacznie kolejny mecz na ławce.
Sociedad w ostatnim czasie tak jak wspomniałem punktuje regularnie - po fatalnym starcie sezonu od dłuższego czasu nadrabiają straty do czołówki i są coraz bliżej miejsca, które daje kwalifikacje do Ligi Mistrzów. Wielka w tym zasługa przede wszystkim Francuza, Antoine Griezmanna, który gra chyba sezon życia i ciągnie cały ten wózek z Anoeta, trochę słabiej w porównaniu do ostatniego sezonu wygląda Carlos Vela, niemniej kilka goli już strzelił, a poza tym sama jego obecność i powrót do coraz wyższej formy są in plus dla Sociedad. W Realu skład jest pełny, wszyscy mogą zagrać i Arrasate może dowolnie zestawić skład.
Dzisiejszy mecz będzie drugim z trzech, które na przestrzeni tygodnia muszą zagrać obie drużyny - w pierwszym, w Copa del Rey było 0:0 - oglądałem 1. połowę i była ona bardzo taktyczna, dużo walki w środku pola, mało sytuacji i strzałów. Teraz w lidze spodziewam się mimo wszystko podobnego wyniku, oscylującego w granicach undera. Sociedad zagra z kontry, będzie broniło - Villarreal będzie szukał gry w ataku pozycyjnym, ale raczej także zanadto się nie otworzy, aby nie dostać jakiegoś gola z kontry, a poza tym sama gra V&#39;real bez Caniego pozostawia sporo do życzenia.
W Hiszpanii granie underow często mija się z celem, ale ta kolejka jest wybitnie underowa i w mojej ocenie taka będzie także w ostatnim spotkaniu. Jeśli na Madrigal szybko nie padnie pierwsza bramka, to jestem dobrej myśli. To taki mecz, w którym jeśli obie drużyny zdobyłyby po punkcie, to nikt by nie rozpaczał,moim zdaniem... Dla mnie spotkanie idzie na totalny remis.
Under 2.5 @ 2.04 Betsson ⛔
Remis [Połowa lub koniec spotkania] @ 1.70 Bwin ⛔
Co V&#39;real zrobił z Sociedad to nie mam pytan... tego to sie chyba nikt nie spodziewal.

Otrzymane punkty reputacji: +42
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom