>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Premier League [30.12-01.01]

Status
Zamknięty.
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Bardzo dobrze się stało, SAF może ustabilizuje skład a z drugiej strony wyobrażacie sobie Barcelone ktora gra bez Valdesa, Piuque i Puyola kiedy odchodzi Iniesta? Czy w tedy ten klub by grał idealnie... otóż fakt jest taki, United jest w fazie budowy ekipy na kolejne lata do tego kontuzja filaru obrony, Rio zapewne nie zagrał bo ma na koncie 4 kartki i SAF woli mieć do do dyspozycji w meczu przeciwko City jak Rio miałby się przed wykartkować... ta porażka nie znaczy nic, jeszcze 4 kolejki temu każdy chciałby to co jest teraz czyli w najgorszym wypadku 3 punkty straty do City ;) ale te 3 punkty straty mogą być jedynie wtedy kiedy City wygra swój mecz ale najpierw ten mecz wygrać musi, poza tym ta porażka MU nie robi nic bo to końca ligi jeszcze masa czasu... jedynie czego szkoda to faktu,że SAF nie dostał prezentu ale taka jest cena kiedy gra eksperymentalny skład i mlodzi zawodnicy... United to United i nie ma bata,ze odpuszcza ta porażka sprowadzi ich na ziemie po raz kolejny i po raz kolejny United dostalo nauczkę,że nikogo nie można lekceważyć ;)
Jak ktoś porównuje Berbatowa do Rasiaka to ma takie pojecie o futbolu jak ja o hafcie krzyżykowym ;)
Miłego a Bobo leci dalej w melo ;) %)

Otrzymane punkty reputacji: +5
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
wstyd to Twoje komentarze niech City zagra dziś bez Kompanego, Richardsa w obronie, fakt taki,ze MU ciagle gra oslabiony odszedł od United podstawowy bramkarz i teraz widac jak wazny byl Edwin a mimo tego United i tak jest TOOP
Powiem tyle smutne jest to że nie przyjmujesz krytyki na temat swoich pupili. Niech United zagra bez Rooneya, Berbatova, Naniego.... i tak wyliczać. Edwin był ważny tutaj się zgodzę. Tylko ile czasu miał United na następce ? no ile... 2 lat .... ?. Napalili się na młodego żółtodzioba który nie do końca sobie radzi z presją w Atletico nie było presji tam grają bo grają tutaj się gra o najwyższe cele problem tkwi w jego głowie i Sir Alex powinien po prostu go zmienić na parę meczy ale widocznie brakuje mu taktu bo taki Kuszczak w tej chwili poradziłby sobie lepiej trzeba to przyznać. Nie jestem żadnym przeciwnikiem MU czy fanem City patrze po prostu realnie tobie też to polecam. Pozdrawiam CIę gorąco

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Ktoś zarzuca mi,że źle patrze, nieobiektywnie oceniam gre United jednak w meczu z Rovers podałem takie typy:

MU-Rovers gol do 10&#39; 3.50
MU-Rovers gol do 23&#39; 1.83
MU-Rovers Berbatow strzelec dwóch goli lub więcej 4.00
2 na 3 trafione bo Yakubu strzelił w 16 minucie a bułgar ukuł 2 sztuki dla United

Napalili się na młodego żółtodzioba który nie do końca sobie radzi z presją w Atletico nie było presji tam grają bo grają tutaj się gra o najwyższe cele problem tkwi w jego głowie i Sir Alex powinien po prostu go zmienić na parę meczy ale widocznie brakuje mu taktu bo taki Kuszczak w tej chwili poradziłby sobie lepiej trzeba to przyznać.
United teraz płaci frycowe za de Gea ale ja wiem jedno za rok, dwa to będzie numer 1 w bramce United jak i nastepca Ikera w Hiszpanii, Kuszczak sorry on nie potrafi grać nogami w ogóle... i jak miałbym kogoś stawiać nad Davidem to bylby to Lindegaard

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
01 Jan 2012, 16:00 Sunderland - Manchester City | BTS | 1.91 WH ⛔

Manchester City &quot;uwielbia&quot; tracić bramki na wyjazdach. W ostatnich 9 spotkaniach tracili przynajmniej jedną bramkę aż w 8 spotkaniach, tylko w ostatniej kolejce remisując z WBA zagrali na zero z tyłu. Sunderland to fakt, nie są jakimiś tytanami ofensywy, aczkolwiek nawet przegrywając spotkanie domowe z takim przeciwnikiem jak chociażby Chelsea udawało im się zdobyć bramkę, poza tym nowy coach Martin O&#39;Neill wprowadził powiew świeżego powietrza do drużyny, która wreszcie zaczęła pod jego wodzą wygrywać.

There has not been a goalless draw between these sides in league football since 1938.

This will be Sunderland&#39;s 200th home game in the Premier League, they next goal they score will be the 400th of this period.
Sunderland
22 Mignolet
05 Brown
16 O&#39;Shea
06 Cattermole
07 Larsson
08 Gardner
14 Colback
15 Vaughan
23 McClean
28 Sessegnon
52 Bendtner

Substitutes

24 Carson, 12 Kilgallon, 40 Laing, 18 Meyler, 27 Elmohamady, 17 Ji Dong-Won, 31 Noble

Man City
25 Hart
04 Kompany
05 Zabaleta
06 Lescott
13 Kolarov
11 Johnson
18 Barry
19 Nasri
34 De Jong
42 Y Toure
10 Dzeko

Substitutes

30 Pantilimon, 02 Richards, 15 Savic, 22 Clichy, 07 Milner, 21 Silva, 16 Aguero

grubas 397

grubas

Użytkownik
Sunderland v City - City zachowa czyste konto @2,20 Bet365 ⛔
Zapowiada się mecz podobny do spotkania z WBA. O&#39;Neil będzie pewnie za wszelką cenę starał się przeszkadzać pomocy City. Raczej nie będzie stawiał na atak, tym bardziej, że na szpicy dzisiaj zagra Bendtner, który jest żałośnie słaby. Jedynym realnym zagrożeniem, poza wolnymi Larssona, jest Sessegnon. Dobry, szybki, dynamiczny piłkarz, mogą być z nim problemy. Nie zagra Wickham. City dzisiaj bez Richardsa, ale myślę, że Zabaleta da radę go zastąpić.
City raczej będzie przy piłce, ma solidną obronę i niezłego bramkarza. Sunderland jest słaby w ataku, na 95% przyjmie dzisiaj taktykę obronną, zrzadka atakując. Myślę że dzisiaj padnie niski wynik, a taki kurs na czyste konto Harta mi pasuje.

Powodzenia ????

E\\
Co za ... biedaszyby

amf 20

amf

Użytkownik
Sunderland - Man City(-1) 2 @2,60
Bet365
Mimo niezlej gry Sunderlandu w kilku ostatnich spotkaniach to nie ma co sie oszukiwac, jest to ekipa broniaca sie przed spadkiem. W lidze angielskiej mamy ostatnio bardzo duzo niespodzianek, ale zawsze ktoras z druzyn walczacych o mistrzostwo zdecydowanie pokona swojego rywala. Uwazam ze w tej kolejce bedzie to City. Obie druzyny dzieli przepasc. City ostatnio slabo radzi sobie na wyjazdach, ale jak spojrzec na caly sezon jest to druzyna w miare poukladana oraz skuteczna. W ostatnim meczu z West Brom radzili sobie bardzo dobrze lecz zabraklo wykonczenia. Mysle ze w tym meczu City sobie to odrobi i po kilku slabszych wystepach dosyc pokazne pokonaja dosyc slabego rywala.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom