>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Premier League [30.12-01.01]

Status
Zamknięty.
D 54

domeltomek

Użytkownik
nie rozumiem o co Ci chodzi, może jeszcze wierzysz,ze Rovers jest w stanie coś urwać United?
Jak czytam czasem Twoje posty to nie wiem czy jestes uposledzony czy po prostu tak zafascynowany United ze swiata nie widzisz. Podobnie jak Kuchcik ktory przed sezonem dopisuje sobie 20 tytul. Dajcie sobie spokoj z tym opisywaniem Waszego wspanialego klubu, nic nie trwa wiecznie i Mu nie bedzie non stop wygrywalo. Po drugie nie wypowiadaj sie na temat L&#39;poolu, nas nie obchodza komentarze kibicow sukcesu wiec odpusc sobie. Aaa i jeszcze napisze ze wynik L&#39;poolu u siebie z Balckburn jak widac nie byl taki zly a tak bardzo z niego szydziliscie.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Typ: Aiyegbeni Yakubu nie strzeli
Kurs: 1.10

Ciekawe jak tam mina Grovena.

Alex Ferguson nie będzie najlepiej wspominał swoich 70 urodzin. W spotkaniu 19. kolejki Premier League Manchester United przegrał na Old Trafford z Blackburn Rovers 2:3. W 16. minucie meczu Dimitar Berbatov powalił w polu karnym Christophera Sambę. Sędzia główny tego spotkania wskazał na jedenasty metr przed bramką Manchesteru. Rzut karny pewnym strzałem na bramkę zamienił ten na który miał nie strzelać... taka jest piłka...

audi-rs6 50

audi-rs6

Użytkownik
nie rozumiem o co Ci chodzi, może jeszcze wierzysz,ze Rovers jest w stanie coś urwać United?
Oj chłopie chłopie, twoja pewność mnie przeraża. Jesteś tak pewny swego w każdym meczu. Dobrze że Man U przegrał, żadan prezent Fergusonowi się nie należy. Choćby za odpadnięcie z LM. Mi kupon wlazł bo akurat dałem over 2.5 gola ????

A i Berbatov największe nieporozumienie Diabłów. Więcej szczęscia niż rozumu. Stylem przypomina mi Rasiaka. Nazwiska ma i nic poza tym. Który naiwniak we własnym polu karnym trzyma za koszulke przeciwnika i w dodatku pierwszy upada tak jakby to on był faulowany ?

Co do De Gei podzielam zdanie większośći tu. Psuje on mecze. Ci dwaj panowie out!

Mecz interesujący. Czekam na odpowiedź City...

bradlley 9

bradlley

Użytkownik
A mi sie smiac chce z Was !!! jak dotad to ani razu nie widzialem zeby ktos rozkminial takie mecze jak robil to bobo nie raz wchodzily mu ladne rozkminki i to ze tak pisal o MU przed tym spotkaniem to mu sie wcale nie dziwie jest kibicem MU ba MU gralo rewelacyjnie (do tego spotkania) przyjezdzal slabiak na potege i cale MU bylo myslami juz na imprezie sylwetrowej a nie na boisku i sa konsekwencje czepiacie sie i piszecie bzdury ze ktos sie pomylil tylko ciekawy jestem jak by MU dalej odstawilo z kwitkiem 0:5 roze to ktorys z Was napisal by o tym nie bo tumany postawialiscie wszysycy na MU i zawalilo wam kupony i teraz nie macie na kim sie wyrzyc i czepiacie sie bobo !
MU zagralo do kitu niestety Ferguson dostal zonka na urodziny ale na tym swiat sie nie konczy !
a najwiekszym nieporozumieniem jest twoja wypowiedz RS6

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Największym nieporozumieniem jest Twoja wypowiedź Bradlley. dużo osób grało na Black +2.5 i jeszcze więcej osób pisało że kurs na MU jest nieporozumieniem. Sory ale ten zespół zagrał 3 dobre mecze w tym sezonie więc jak można tak ślepo wierzyć w ten klub? I gdybyś czytał wcześniej wypowiedzi Bobo na temat każdej kolejki, każdego meczu MU w LM i PL to wiedziałbyś z czego ludzie szydzą. Więc mógłbyś się nie wypowiadać jak nie wiesz o co chodzi. Pozdrawiam

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ej Stop bo robi się już niepotrzebna dyskusja. A znając życie zaraz dojdzie do kłótni itp a to nikomu niepotrzebne. Fakt jest taki , że MU najnormalniej w świecie olało rywala i efekt jest taki , że zostali bez punktu. Już samą ławką rezerwowych Ferguson pokazał , że liczy na łatwe zwycięstwo. Że szybko wpadnie 2-3 gole , wpuści Pogbe , Keana , Frayersa i będą się młodzi ogrywać. A tu wrzutka , faul , karny i zonk. Później już samo poleciało. United zasłużyło na porażkę , bo grali bez pomysłu. W II połowie jak się zrobiło gorąco to dopiero przycisnęli , ale błąd De Gei i lidera nie ma.
I dajcie spokój bobo czy Kuchcikowi. To jest forum , i oni mają takie samo prawo do dyskusji jak i reszta. Ważne jest aby dyskutowali merytorycznie i kulturalnie i tak na ogół jest bo nikt tu nie szuka zaczepek.

bradlley 9

bradlley

Użytkownik
moze i sie myle ale sledze jego wypowiedzi i popsortu widac ze strasznie faworyzuje MU nawet jak im nie idzie ale jest ich fanem to zrozumiale ?! ale nie w tym rzecz aby zaraz na nim haki wieszac teraz kazdy tak gada a na kuponach wszyscy MU postawiane mieli i handicapy i nadazyla sie okazja to jezdzicie po nim ja nikogo nie bronie tylko po co to tak pisac ?!

btw: no i Chelsea tez pokazala swoje z AV 1:3
chyba dzis o polnocy pan AVB nie bedzie pil ruskiej vodki z Abramowiczem ;]

T 4

tomaszst1

Użytkownik
Witam,mi akurat kupon wlazł(over3,5),natomiast MU przegrał to spotkanie na własne życzenie,tak jak pisze Moderator,sir Alex rywala miał za panienkę do lania i sie pomylił.
Rovers sie nie podłożyło,nie bronili najniższej przegranej.Ferguson zlekcewazył totalnie przeciwnika,mogłoby być 2:2,gdyby nie ten cep-De Gea.Jednym słowem na taki wynik zapracował cały MU,włacznie z Fergusonem.A Blackurn-tylko przyklasnąć za walkę w jaskini Lwa.Mecz bardzo dobry.
Pozdrawiam,życzę DOBREGO NOWEGO ROKU !

ice29 251

ice29

Użytkownik
wg mnie na jutro dobrym typem jest Balotelli over 1.5 @ 6.0 bet365
wszyscy mysla ze wloski mudzyn zabaluje, ale wg mnie tym razem sie powstrzyma zeby pokazac hejterom ze moze strzelac w dziwnych momentach, a nawet jak bedzie na kacu to i tak moze zadziwic swiat. wg mnie typ oplacalny i warty kursi, bo balotelli jest zawodnikiem nietuzinkowym i mecz z sundelandem wydaje sie idealny na jego strzelecka kanonade!

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Przyznam szczerze oglądając spotkanie United odnoszę wrażenie że De Gea to tez jeszcze nie dorósł do poziomu Premier League jego wyjścia czasem interwencje to przypomina mi się Barthez potrafił obronić najcięższe piłki by potem puścić klopsa. Defensywa także nie zachwyca jeśli nie dokonają wzmocnień lub nie sięgną bo utalentowaną młodzież to jeśli zdobędą mistrzostwo to będzie wstyd. City na dzień dzisiejszy bije ich na głowę lepsza forma graczy, przede wszystkim stabilność a United dobrze że dałem over 2,5 bo 1,15 mnie nie zachwycał. Lecz fani United musicie przyjąć krytykę tak samo jak ja w przypadku ukochanego Realu.
Co do spotkania CHelsea to wątpie by portugalski trener długo tam zagrzał miejsce w dodatku gracze grają jakby przeciwko. Ich styl gry nie przypomina The BLues z każdą minutą grali słabiej a słabiutkie Aston pare kontr i zamienili to na bramki. Jestem ciekaw co na to Abramowicz bo 150 Mln na transfery nic nie dają i gdy czytam plotki że mają zamiar dać z tego 100 mln na Hulka to trochę nie porozumienie. Chelsea na dzień dzisiejszy potrzebuje gracza na każdej pozycji oprócz bramki.
Bez napinki, Pozdrawiam. Proszę o konstruktywną rozmowę,
Sunderland - Manchester City
Dzisiaj Stadium of Light przyjmie lidera. Do Sunderlandu przyjeżdża lider rozgrywek Manchester City. Podopieczni Roberto Manciniego mieli udanego sylwestra ponieważ ich odwieczny rywal zarówno poza boiskiem jak i na boisku Manchester United zrobili Sir Alexowi &#39;&#39;psikusa&#39;&#39; urodzinowego i przegrali na Old Trafford z Blackburn. Warto wspomnieć że nie można traktować Sunderlandu jak chłopców do bicia. Widać już rękę Martina O&#39;Neila jednak czy ten warsztat i przede wszystkim zawodnicy są gotowi wygrać z City ? Śmiem wątpić. Warto tutaj dodać że The Citiziens na wyjeździe zdobyło w tym sezonie najwięcej bo 25 bramek. Warto wspomnieć że przed drużyną Manciniego otwiera się wielka szansa bycia samodzielnym liderem w dodatku ma do dyspozycji wszystkich graczy rzecz jasna po za Tevezem który został już skreślony przez managera, Wielkie problemy O&#39;Neila zespół musi se radzić bez Michael Turner, Connora Wickhama, Fraizera Campbella, Craiga Gordon i Simona Mignoleta. Nie wiadomo natomiast, czy wystąpią Titus Bramble, Kieran Richardson i Phil Bardsley. Także widać lista bardzo długa w większości gracze pierwszego składu. Ciężko będzie załatać tak liczne dziury przy tak silnym ataku City... Aguero, Dzeko, Silva, Nasri.... i wiele jeszcze by szło wymieniać. Widzę dziś tylko wysoką wygraną City.
Win City @@ 1,55 ⛔
Win City po pierwszej połowie @@ 1,90 ⛔
Handicap 1:0 @@ 2,35 ⛔
Over 2,5 @@ 1,74 ⛔
Strzelec gola @@
Aguero @@ 1,95
⛔
Silva @@ 2,70 ⛔
(Przy strzelcach niskie stawki)
Dodatkowo dla zabawy : Aguero strzeli pierwszego gola a City wygra mecz @@ 5.50 ⛔

windover 28,1K

windover

Użytkownik
Sunderland-Manchester City LB 2,5 @ 1.60
Sunderland-Manchester City typ: Manchester City (H 0-1) @ 2.30

Sunderland (Probable, 4-4-2): Westwood; Elmohamady, O’Shea, Brown, Kilgallon; Larsson, Cattermole, Vaughan, Richardson; Sessegnon, Bendtner.
Out: Turner (knee), Wickham, Campbell, Gordon (all knee), Mignolet (fractured nose and eye socket).
Tests: Bardsley (thigh), Bramble (Achilles), Richardson (illness).
Manchester City (Probable, 4-2-3-1): Hart; Richards, Lescott, Kompany, Clichy; Barry, Y Toure; Silva, Nasri, Milner; Balotelli.
Out: Tevez (club dispute).
Referee: Kevin Friend (Matches 10, R1 Y40).
Wczoraj w Anglii było sporo niespodzianek punkty potraciły Chelsea czy Tottenham ,ale dla gości najważniejszą informacją była porażka United i tym samym szansa by oddalić się od rywala na trzy punkty. Wyjazdy nie są ostatnio mocną stroną podopiecznych Roberta Manciniego ,w dwóch ostatnich spotkaniach zanotowali porażkę z &#39;&#39;The Blues&#39;&#39; oraz tylko bezbramkowy remis z West Bromwich. Tym razem spodziewam się przełamania i wysokiej wygranej. Co do spekulacji transferowych warto wymienić ,że Tevez najprawdopodobniej odejdzie do Milanu w zamian za Pato a więc siła ognia jeszcze wzrośnie jeśli tylko Brazylijczyk przestanie non stop pauzować ,drugą informacją jest fakt że gwiazda Ligue 1 - Eden Hazard nie powędruje do Manchesteru o czym sam ostatnio otwarcie wspominał trener.
Sunderland po udanym poprzednim sezonie i ciekawych wzmocnieniach zdecydowanie zawodzi ,ba gra o utrzymanie z takimi ekipami jak Wolverhampton czy QPR ,których nie tak dawno udało się pokonać po dramatycznej końcówce (2-3) poza tym porażka z Wolves czy Tottenhamem a ostatnio remis u siebie ze słabym Evertonem (1-1). Gospodarze borykają się z problemami przede wszystkim w obronie ,bo nie wiadomo w jakiej formie jest i Bramble i P. Bardsley więc w obronie brak dwóch podstawowych graczy a z konieczności ma zagrać nieograny M. Kilgallon sprowadzony w tym roku z Doncaster. A atak w postaci N. Bendtnera nie gwarantuje wygranych.
Podsumowując liczę na mocny akcent w nowym roku z udziałem City.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Defensywa także nie zachwyca jeśli nie dokonają wzmocnień lub nie sięgną bo utalentowaną młodzież to jeśli zdobędą mistrzostwo to będzie wstyd.
No bo jak ma zachwycać skoro wypadli niemal wszyscy obrońcy środkowi tj Vidić, Ferdinand, Smailling, Evans, także Jones miał w ostatnim czasie kontuzje po uderzeniu od Dempseya. Własnie jakbyś nie zauważył to sięgają po utalentowaną młodzież bo wczoraj np na ławce siedziała sama młodzież i Anderson. Ostatnio grywał w obronie Fryers.
I nie wiem co ma oznaczać, że jak zdobęda mistrza to będzie wstyd ?
City na dzień dzisiejszy bije ich na głowę lepsza forma graczy, przede wszystkim stabilność
A niech sobie ma. Po co w ogóle porównywać to. Chcą wydawać mln na transfery niech sobie wydają. Na Old Trafford wrócą do zdrowia zawodnicy i będzie stabilizacja. Jedyne czego brakuje to rozgrywającego. Co było najdobitniej widac wczoraj gdy w pomocy grali sami skrzydłowi i Rafael na defensywnym. Śmiesznie to wyglądało trochę. I z tego też powodu brakowało rozgegrania. Niby w czerwcu ma przyjść Rasmus Elm z AZ Alkmaar. Dobrze, że wrócił Anderson juz, szczerze to zdziwiłem sie bardzo widząc go na ławce bo przewidywano przecież jego powrót na luty. Ale cieszy to.
Co do spotkania CHelsea to wątpie by portugalski trener długo tam zagrzał miejsce w dodatku gracze grają jakby przeciwko. Ich styl gry nie przypomina The BLues z każdą minutą grali słabiej
Pierwsza rzecz od dawna z Twojej strony z którą się zgadzam ;) Wczorajszego meczu w wykonaniu Chelsea nie dało się oglądać. Strasznie grali słabo i bez pomysłu.
słabiutkie Aston pare kontr i zamienili to na bramki. Jestem ciekaw co na to Abramowicz bo 150 Mln na transfery nic nie dają i gdy czytam plotki że mają zamiar dać z tego 100 mln na Hulka to trochę nie porozumienie.
Nie no nie grała tak źle Aston Villa. A wręcz to wyprowadzanie kontr mogło się podobać. Szczególnie jedna nie zamieniona na gola kiedy wymienili trzy podania z pierwszej i Agbonlahor znalazł się sam na sam przed Cechem, ale spartaczył tą sytuacje...
Z tym Hulkiem to mam nadzieję, że mówisz tylko o tym, że cena za niego to nieporozumienie ? A nie podważasz jego umiejętności ?
Taki Hulk by idealnie pasował do Premiership. Dobrze zbudowany, mega silne nogi i strzał, kiwka. Wszystko ma. Prędzej czy później powinien zawitać do Premiership. ;)

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
De Gea jest marnym bramkarzem. Dobrze widzicie, marnym !
Spotkanie z Blackburn to kolejny fatalny występ w jego wykonaniu.
Już w pierwszych meczach w barwach &#39;Czerwonych Diabłów&#39; nie spisywał się najlepiej, ale wtedy każdy dawał mu czas, każdy był przekonany, że już za chwilę się zaaklimatyzuje i zacznie grać tak, jak w Atletico. Nic z tego, mecz gonił mecz, a on ciągle grał bez rewelacji. Oczywiście, że przez pół roku zanotował kilka efektownych interwencji, ale to jest kropla w morzu. Więcej było tych fatalnych, których nie przystoi robić bramkarzowi kupionemu za 20 mln E ?, występującemu pod wodzą sir Alexa Fergusona. Od początku byłem na nie, jeśli chodzi o jego transfer. Każdy kolejny jego występ utwierdzał mnie w przekonaniu, że Manchester United nie ma w nim podpory, jak to było w przypadku Van der Sara. Brak charyzmy aż nadto rzuca się w oczy. Nie usprawiedliwiam słabych występów całego zespołu, kiepską dyspozycją De Gei, ale on na pewno nie pomaga drużynie.

Pewnie pojawi się jeszcze nie jeden wpis dotyczący bramkarza Manchesteru United, ale musiałem to napisać. De Gea podnosi mi ciśnienie od dłuższego czasu.
Dokładnie i widać jedno nie wytrzymuje cisnienia ale dobrze sie stalo teraz bo Dunczyk mimo ze mniej medialny to bardziej pewny,a ten mecz to kolejny przegrany przez De Gea kolejna wtopa roku byl mecz z Benfica bo to wlasnie David pozbawil MU fazy grupowej LM
Defensywa także nie zachwyca jeśli nie dokonają wzmocnień lub nie sięgną bo utalentowaną młodzież to jeśli zdobędą mistrzostwo to będzie wstyd.
wstyd to Twoje komentarze niech City zagra dziś bez Kompanego, Richardsa w obronie, fakt taki,ze MU ciagle gra oslabiony odszedł od United podstawowy bramkarz i teraz widac jak wazny byl Edwin a mimo tego United i tak jest TOOP

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Piłka Nożna, Anglia, Premiership 13:30
Spotkanie: WBA - Everton
Typ: Poniżej 2.5
Kurs: 1,67
Bukmacher: Unibet

Spotkanie dwóch niezwykle wyrównanych ekip. Obie drużyny dzieli zaledwie 1 punkt więc można spodziewać się dość zaciętego pojedynku. Trzeba także dodać że oba zespoły nie przegrały w lidze od 3 meczów. Goście mają w lidze zaraz po Swansea i Wigan najmniej strzelonych bramek - 18.
W ostatnich 5 spotkaniach strzelili zaledwie 3 gole. Gospodarze również nie mają się czym chwalić, do tej pory strzelając 19 bramek. W tym spotkaniu również nie zanosi się na to aby któraś z drużyn miała poprawić swoje statystyki. Należy także wspomnieć że WBA zagra w tym meczu bez Stevena Reida i Zoltana Gery a być może i Youssoufa Mulumbu, Jonasa Olssona i Jamesa Morrisona. Goście również przyjadą w osłabionym składzie bez Jacka Rodwella, Conora McAleny&#39;ego, Seamusa Colemana i Victora Anichebe oraz prawdopodobnie bez Fellainiego.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
grubas 397

grubas

Użytkownik
Sam tego nie gram, ale może później po głębszej analizie się zdecyduję.

WBA v Everton - Everton win @2,62 ✅

WBA dzisiaj bez Mulumbu, Morisona, Reida i Gery, czyli 3 podstawowych pomocników (każdy po ok. 17/18 meczy w EPL w tym sezonie) + 1 rezerwowy. Można powiedzieć, że trudno WBA będzie w 2 linii. W Evertonie z nowych absencji to tylko Fellaini, ale możliwe że zagra. Everton w spotkaniu z Sunderlandem owszem otrzymał kontrowersyjnego karnego, ale był drużyną lepszą w przekroju całego spotkania. WBA ostatnio niby lepsze wyniki, ale zawdzięczają to tylko 100% skuteczności i błędom rywala, bo sytuacji wielu nie stwarzają. Everton jest lepszy kadrowo i wg mnie dzisiaj wygra. Później napiszę coś o Sunder-City.

Powodzenia

e\\
ostatecznie zdecydowałem się na wersję soft - Everton 0 (DNB)

Otrzymane punkty reputacji: +6
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
⚽ Premier Leaque
West B. - Everton
Over 1 gol do przerwy (azjan / przy 1 golu zwrot)
2.10
Bet365

Dzisiaj o godzinie 13:30 zostanie rozegrany jeden z dwóch ostatnich meczy w 19 kolejce Premier Leaque. Zmierzy się ze sobą West B. i Everton. Gospodarze są na 11 pozycji w lidze, a goście na 12 miejscu.
Stawiam w tym meczu na over 1 gol do przerwy. Wczoraj znów piłkarze w lidze angielskiej nie strzelali zbyt wielu goli (w 18 kolejce na 10 meczy tylko 1 over 2.5 gola). W obecnej kolejce na 8 meczy padły 4 overy i 4 undery. Dzisiaj moim zdaniem będzie over 2.5 gola, a nawet wyższy wynik. Historia meczy pomiędzy dzisiejszymi rywalami obfituje w gole. Obie ekipy lubią ze sobą grać ofensywnie (ostatnie wyniki WB-Everton: 2:2, 1:2, 1:0, 4:1, 2:0). Moim zdaniem do przerwy wpadnie jeden gol. Czy będzie drugi? O to będzie ciężej ale przy jednym goli buk zwraca całą stawkę więc można zaryzykować. WB w pierwszych 45 minutach strzeliło 58% wszystkich swoich goli. Everton w pierwszych połowach strzelił 25% wszystkich swoich goli. Istnieje spore prawdopodobieństwo, że do przerwy będzie 1:0 lub 2:0 dla West Bromwich. Stawiam zatem over 1 gol do przerwy z opcją zwrotu w przypadku jednej bramki.

ajax4 11

ajax4

Użytkownik
VS

Spotkanie: Sunderland v Manchester City
Typ: -1 Manchester City ????
Kurs: 2.35
Bukmacher: Unibet
Inne propozycje:
Over 10.5 corners 1.70
✅
Manchester City wygra, a liczba goli zdobytych łącznie powyżej 2.5 2.00 ⛔

Czas na przełamanie City na wyjazdach, po serii utraty punktów w meczach wyjazdowych oraz po przegranej rywala z za miedzy (United na własnym stadionie uległo Blackburn 2-3) City musi sięgnąć po komplet punktów. Rywal do tego doskonały. Sunderland w tabeli zajmuje odległe 15 miejsce z bilansem 4-6-8 (W/D/L) The Citizen`s nadal są liderem z bilansem 14-3-1.
City po remisie z West Bromwich i porażce z Chelsea musi szybko zapomnieć i zabrać się do grania. Sunderland na własnym stadionie ostatnie mecze to seria remisów i przegranych (L/W/L/D/D/D).

Na korzyść City przemawia także lepsza sytuacja kadrowa. Poza odsuniętym od zespołu Carlosem Tevezem menedżer Roberto Mancini ma do dyspozycji wszystkich piłkarzy. Gospodarze natomiast zagrają bez kontuzjowanych Michael Turner, Connora Wickhama, Fraizera Campbella, Craiga Gordon i Simona Mignoleta. Nie wiadomo natomiast, czy wystąpią Titus Bramble, Kieran Richardson i Phil Bardsley.
Przypuszczalne składy:
Sunderland: Westwood - Elmohamady, O&#39;Shea, Brown, Kilgallon, Larsson, Cattermole, Vaughan, Richardson, Sessegnon, Bendtner
Man City: Hart - Richards, Lescott, Kompany, Clichy, Barry, Y. Toure, Silva, Nasri, Milner, Balotelli

Powodzenia!!!

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Bundesliga ma wolne to w międzyczasie pospamuję w Premier League :razz:. Tym razem nie będę kombinował... dzisiejsza masówka Manchester City powinna ograć rywali w wyjazdowym meczu i uciec na trzy punkty Man Utd i na dziewięć trzeciemu Tottenhamowi, w sumie byłby to niezły prezent noworoczny ;). Ostatni mecz ekipy Manciniego był trochę nijaki, zasłużony remis ale mecz ogólnie bez historii, równie dobrze wpadła by jedna bramka i mecz skończył by się 1-0. City w tamtym meczu powiem szczerze mnie nie przekonało ale liczę, że dziś wykorzystają swoje możliwości i zagrają dobry mecz. Sunderland ostatnio wygrał z QPR, zremisował z Evertonem - wynik jak najbardziej przyzwoite ale czy to już załatwiło sprawę i Czarne Koty odbiły się od dna (...), nie sądzę; myślę, że dziś przegrają i znowu polecą w dół tabeli. Sunderland ma ciekawą sinusoidę spotkań na własnym boisku: seria meczy przegranych następnie wygrana, potem kolejna seria przegranych i znowu przełamanie teraz są tuż za etapem kilku remisów wiec czas odejść od przyzwyczajeń. Widzę też, że Sunderland ma ubytki w kadrze ale aż tak obyty z angielską nie jestem by stwierdzić jak ważni to zawodnicy/ nie zagrają: Michael Turner, Connora Wickhama, Fraizera Campbella, Craiga Gordon i Simona Mignoleta, plus kilka znaków zapytania: Titus Bramble, Kieran Richardson i Phil Bardsley. Gwoli ścisłości w MC Tevez ma wolę ale to wiecie. Balotelli zdaje się, że nie strzelił bramki od meczu z Chelsea więc może tym razem pokusi się o gola. O typ jakoś jestem spokojny, wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.

Sunderland - Manchester City Typ:2 Kurs:1,5 Tobet

bradlley 9

bradlley

Użytkownik

Wszystkim sie wydaje ze MC gladko pokona Sunderland ja bym nie byl tego taki pewniem poniewaz mysle ze ekipa City widzac co odstawilo MU wczoraj dobrze popilo w noc sylwestrowa wiedzac ze maja dalej mecz przewagi natomiast ekipa z Sunderlandu rozkminila to samo MU przewalilo to MC popilo to my sobie odpuscimy i niespodzianke im sprawimy ! :cool: nie wiem jak dla mnie gral bym tu :

1x
lub under 2.5 gola

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom