obserwator-m
Forum VIP
Jedzie dziś Miedziak ? Bo w betsafe Ryan - Mały 2 @ 1.75. Jeśli Ryan 5 startów, to powinno być izzi, bo 6 startów Małego nieuniknione dziś...
Skoro uwazasz że goście powalcza to graj handi :razz: , a nie narzekaszOferta Tobetu już jest i nie wiem jak wy,ale ja nic u nich nie gram dziś. 1,15 na Apatora czy 1,20 na Falubaz to dla mnie śmiech na sali,przecież w obu spotkaniach goście mają duże szanse powalczyć i mecze będą na styku.Trzeba poczekać na Betsafe i Bet365 może nas zaskoczą pozytywnie.
Bet365 masz Dudek-Zmarzlik 1@1,72Dudek - Zmarzlik @ 1.35 Betsafe
jak masz niedaleko punkt Milennium to zaswuwaj,kurs na awans Apatora to 5,00zagrałbym sobie że toruń wejdzie do finału bo kurs powinien być mega ale nie widzę takiej oferty;/
Nazwy własne piszemy z dużej litery.Toruń dzisiaj wygra ale na szczęście nie na tyle, żeby awansować do finału. Pojechali do Leszna z myślą o walkowerze ale na szczęście to się na nich srogo zemściłó.mam nadzieję że dzisiaj byki pokażą się z dobrej strony w toruniu. O wyniku zadecyduje moim zdaniem w dużej mierze bieg juniorów i dyspozycja kołodzieja i holty. Trzymam kciuki za Leszno.
Te zdania mówią wszystko o stanie toru i organizacji zawodów.Odnosząc się do orzeczonych kar za opisane wyżej wykroczenia dyscyplinarne, a w szczególności kary i środka dyscyplinarnego związanego z błędem w sztuce przygotowania toru do zawodów, stwierdzić należy, iż orzeczona kara pieniężna w najwyższym wymiarze podyktowana była faktem, iż jest to już szósta kara Obwinionego związana z nieregulaminowym przygotowaniem toru w okresie ostatnich trzech latach. Obwinionego należy uznać za sui generis recydywistę w tym zakresie. Poprzednie kary łagodniejszego rodzaju nie przyniosły żadnego rezultatu. Dodatkowym uzasadnieniem tak orzeczonej kary pieniężnej są skutki w postaci dwóch bardzo poważnych kontuzji jakich doznali zawodnicy drużyny Unibaxu Toruń, a które to kontuzje zdaniem KOL miały bezpośredni związek ze stanem toru. Nie można pominąć fatalnego wpływu zaistniałej sytuacji na wizerunek dyscypliny wśród kibiców, sponsorów oraz telewidzów śledzących zmagania żużlowców przed telewizorami.
Co zaś tyczy się orzeczonego środka dyscyplinarnego w postaci zawieszenia licencji toru przysługującej Obwinionemu to KOL wyraża pogląd, że skoro od trzech lat występują problemy z nawierzchnią toru w Lesznie oraz jego przygotowaniem, winien on podlegać ponownej weryfikacji przez Główną Komisję Sportu Żużlowego.
Te zdania mówią wszystko o tych, którzy to orzeczenie wydali i o układach panujących w SE a nie o stanie toru, to że ci ludzie tak napisali nie znaczy, że tak było, wyrażaj się precyzyjnie. Przykro, ze takie rzeczy się dzieją, śmiałem się kiedyś jak kibice żartowali że niedługi będziemy oglądać wyścigi kosiarek na betonie, ale niestety tak to wygląda. Nie szkoli się młodzieży na przyczepnych torach a potem pretensje, że są upadki...Te zdania mówią wszystko o stanie toru i organizacji zawodów.