Popieram typ na
Falubaz @ 1.50 bet365 oraz z
handi -5,5 @ 1,85 betsafe. Oczywiście dzisiaj bez Grega Hancocka. Tylko czy to będzie, aż taka wielka strata? AJ, Protas, Jonas oraz Zengota powinni zrobić z Z/Z osiem punktów. Andreas i Piotrek doskonale radzą sobie na Zielonogórskim torze. Obaj powinni zakręcić koło 14-15 punktów. Jonas jest w doskonałej ostatnio formie i wydaję mi się, że Szwed zrobi powyżej 10 punktów. Dlatego
Jonas-Zagar 1 @ 1.40 oraz
over 8 @ 1.95 Davidssona wygląda naprawdę bardzo dobrze. Zengota w pierwszym był strasznie wolny. Tor na Wrocławskiej zna doskonale i potrafi świetnie na nim jeździć. Mam nadzieję, ze w końcu pojedzie na miarę swoich możliwość.
Dudek-Zmarzlik+1 typ 1 @ 1.66 tutaj wydaję mi się, ze Patryk w końcu pojedzie dobrze. Jeśli chodzi o Stal to tutaj nie oczekuję jakieś katastrofalnej formy liderów. Bardziej wydaję mi się, ze Andersen i Zagar dzisiaj pojadą bardzo kiepsko. Tak samo jak juniorzy, którzy w poprzednim meczu nie pokazali się najlepiej. Najwięcej będzie zależeć od Iversena, który w poprzednim sezonie był po drugiej stronie. Widać, że jest w niezłej formie. Tylko to na nim ciąży największa presja i może tego nie wytrzymać. W poprzednich latach nic od niego nie wymagano. Teraz po dobrym sezonie na pewno jest w innej sytuacji. Jeszcze jedno można przeczytać na Falubaz.com: - Mechanicy Grega Hancocka są oczywiście w Zielonej Górze, tak samo jak motocykle Amerykanina... Wydaję mi się, że mecz zakończy się jak w poprzednim spotkaniu wynikiem 50:40.