>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18. kolejka Primera Division [02-01-16/04-01-16]

Status
Zamknięty.
M 272

mientosek

Użytkownik
Valencia - Real Madryt, bet365, 1X @ 2.60 ✅, 1DNB @4.33 ZWROT
edit: No cóż, tego można było się spodziewać, ale mogło być lepiej

Ten mecz skłonił mnie do napisania mojego pierwszego postu na tym forum, które obserwuje już od wieków i dzięki Wam panowie zarobiłem już kilka groszy ????
Do rzeczy. Nie wierzę w to, że buki wystawiły taki kurs na Valencię, niepokonaną od roku u siebie z takim przeciętniakiem jakim jest w tej chwili Real. Spodziewałem się kursów wyrównanych a tymczasem już na początku stycznia mamy mocnego kandydata do betu roku ! Jako fan Realu oglądam wszystkie ich mecze i co mogę o nich powiedzieć ? Katastrofa ! Punkty ciułane na mega farcie, w pierwszym kilku meczach obraz ich gry był zamazany przez genialnego Keylora, ale teraz kiedy już Navas nie wyczynia cudów nie wygląda to tak kolorowo, bo Real zaczął sporo tracić. Defensywa gra słabo na czele z kiepskim Danilo, który jest objeżdżany jak przedszkolak, Pepe także popełnia masę błedów, tak jak w ostatnim meczu. Wraca Ramos, czyli bardzo ważna postać, ale po kontuzji często zdarzają mu się wtopy i niewiadomo w jakiej jest formie. Jedynie Marcelo trzyma swój poziom gry i jest jedną z najjaśniejszych postaci w całym zespole. Sociedad i Rayo na Bernabeu wjeżdżali jak chcieli w obronę Realu, a przypomnę że Sociedad w pierwszej połowie stracił z powodu kontuzji Canalesa i Imanola czyli kluczowych zawodników, a mimo to klepali Real jak chcieli aż do dość szczęśliwej bramki Ronaldo. W ofensywie mimo że są wielkie nazwiska takie jak Ronaldo, Bale, James czy Benzema to nie potrafią sobie stworzyć sytuacji ! Coś tam grają tylko Bale i Benzema, ale dostają bardzo mało piłek, bo Kroos i Modrić grają katastrofalnie i nie potrafią przejąć kontroli w środku pola. Dzisiaj Parejo i Andre Gomes ich zniszczą. Valencia w tym sezonie także gra bardzo słabo, w tygodniu kiepskie spotkanie z Villarealem, który całkowicie kontrolował spotkanie jednak liczę na to, że u siebie zagrają na swoim normalnym, wysokim poziomie. W obronie brak Mustafiego jednak w meczu z Villarealem nieźle radzili sobie i bez Niemca. W tamtym sezonie kiedy Real był w mega formie na Mestalla dostał 2:1, dzisiaj liczę, że ekipa Nevilla przynajmniej nie przegra.
Moja pierwsza analiza, dość chaotyczna, ale mam nadzieję, że trochę wartości merytorycznej posiada.
Nieobecni:
Real - Dani Carvajal
Valencia - Diego Alves, Mustafi, Gayà, Enzo, Feghouli i Bakkali.
Przewidywane składy - Keylor; Danilo, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, James, Kroos; Bale, Benzema, Cristiano.
Jaume; Barragan, Santos, Abdennour, Cancelo; Andre Gomes, Parejo, Danilo, Rodrigo; Negredo, Paco

Otrzymane punkty reputacji: +39
oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Vallecano - Real Sociedad 1X (1.44)
Każdemu polecam ten typ, Rayo to nie ogórki i potrafią grać dobry futbol, dzisiejsze spotkanie muszą chociażby zremisować, więc to realne że tak się stanie, do składu powracają zawodnicy po karach za kartki więc i kadra dziś będzie dość mocna, obstawiam 1:1/2:1.
Wygrana, Wynik 2:2✅

j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Valencia-Real
Dziś zostanie rozegrany jeden z klasyków La Liga.Na papierze faworytem są przyjezdni choć kurs w takim meczu 1.57 absolutnie nie do gry.Estadio Mestalla to prawdziwa twierdza gospodarzy,nie przegrali tu od dwudziestu meczy kiedy tj. 21 listopada 2014 roku kiedy to ulegli Barcelonie 0-1.Gra Realu od dawna nie wygląda tak jakby sobie tego życzyli kibice i piłkarze,atmosfera w klubie jest nieciekawa kluczowe piłkarze podkreślają chęć opuszczenia zespołu jeśli nadal kierować nim będzie Benitez.Trener nie ma posłuchu w szatni co widać po dyscyplinie taktycznej w grze zespołu, brak balansu pomiędzy defensywa a ofensywa stąd właśnie tak dużo bramek traconych i strzelanych.Idąc tym tropem i patrząc na bezpośrednie wyniki pomiędzy tymi drużynami 2-2 2-1 2-2 2-3 1-1 0-5 bramek i tym razem nie powinno zabraknąć.Gram w tym meczu także różne, gdyż obie drużyny lubuja się w tym elemencie gry,Nietoperze u siebie średnia 5 różnych na mecz,Królewscy 5.35 różnego na mecz.W bezpośrednich spotkaniach ten element gry wygląda następująco 21,14,11,9.
Moje propozycje na ten mecz:
Valencia-Real BTS i powyżej 2.5 @1.8 :✅✅ 2-2
Valencia-Real powyżej 10.5 rożnych @1.95 azjan bet365✅✅✅ 11
Bilbao-Las Palmas
Tutaj krótko bo typ statystyczny na rozne.Bilbao zdecydowany faworyt tego meczu a jeśli chodzi o rożne nabija ich całą masę u siebie średnia 7.35 różnego na mecz.Las Palmas dziś oslabione brakiem czterech podstawowych zawodnikow,jeśli chodzi o rożne ich średnia na wyjeździe 3.75.Kurs niski ale można dać do jakiegoś dubla.
Moja propozycja:
Bilbao wiecej rożnych @1.3 bet365⛔⛔⛔ 5-5

V 1,1K

viren

Użytkownik
Real wygra dokladnie jednym golem 4 bet365
Obie druzyny cienko, pseudotrenerzy, z tym ze Valencia wziela sobie wyjatkowego cymbala. Wizerunek telewizyjny Neuvilla jasno pokazuje ze w telewizji z kazdego przyglupa mozna zrobic filozofa, wystarczy go ladnie ubrac i nauczyc czytac madrosci.
W telewizji Sky sprawia wrazenie elokwentnego, ale gdy przyszlo do praktycznego zastosowania &#39;inteligencji&#39; to pogrzebal puchary i szanse na kwalifikacje do nich w nastepnym sezonie w kilka tygodni.
Wiadomo klubami rzadza agenci, wierzyciele i grupy interesow stad narzucono im takiego a nie innego &#39;trenera&#39; ktory na dodatek laskawie zgodzil sie trenowac tylko dziewiec miesiecy. A co gdyby wygral Lige Mistrzow? Kompletne lekcewazenie interesow klubu.
Real tez pseudotrener, gdzies tam 10 lat temu cos wygral i znajduje frajerow na zatrudnienie jadac na opinii juz dobrych kilka lat ale sklad Realu jest lepszy, Valencia byla ich &#39;pain in the ass&#39; ostatnimi laty ale w okresie jakim znajduje sie klub nie widac na to szans, zeby Valencia dzis cokolwiek ugrala

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bez wątpienia rewelacja tego sezonu będzie podejmować zespół Villarreal. Goście poza domem nie są tak groźni, częściej grają z przyczajki i te zwycięstwa nie przychodzą już tak łatwo. Pokonać Deportivo w Galicji będzie im bardzo ciężko. Gospodarze nawet jak idzie im słabiej to raczej remisują, bo przegrywania po prostu nie mają w swoim DNA. Nie wiem jak długo wytrzymają w ten sposób, jak długo Perez będzie zdobywał bramki, ale niech to trwa jak najdłużej. Moim zdaniem gospodarze będą śmiało atakować, a Żółta Łódź poczeka na kontry.
Deportivo - Villarreal
Deportivo -3,5 rożnych [4,25] 1xbet ✅ 9:3

Na hitowe spotkanie ciężko coś wyrokować na podstawie ostatnich meczów. Real gra słabo, ale udaje im się te punkty łapać pomimo tak beznadziejnej gry. Valencia z kolei zatrudniła na ławkę trenerską eksperta telewizyjnego i boję się że z niego to trochę taki Ulatowski. Wiedzę ma, ale drużyny poprowadzić nie zdoła. W Realu sporo piłkarzy ma jakieś osobiste problemy i chcą coś udowodnić. Kibice Valencii również od niektórych wymagają trochę więcej. Pamiętam jednak ich mecz z Barceloną, kiedy Gary jeszcze był na trybunach, a oni praktycznie z marszu zagrali bardzo dobre spotkanie. Tu liczę na podobny efekt, kiedy ranga spotkania doda im trochę umiejętności, bo od dłuższego czasu albo i od kilku sezonów mam taką opinię, że wielu piłkarzy którzy przybyli do tego klubu miało problemy z gwiazdorzeniem. Jest słabszy zespół to nie muszę grać na 100%, a jak już przyjedzie ktoś lepszy to w końcu będzie można się wykazać. Moim zdaniem to jeden z tych meczów, gdzie będzie wszystko - i walka i gole.
Valencia - Real Madryt
Powyżej 8,5 żółtych kartek 2,82 1xbet ⛔ 2
Obie strzelą 1,57 Bet365 ✅ 2:2

Otrzymane punkty reputacji: +4
oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Valencia - Real
Real powyżej 6.5 rożnych (2.00)
Co jak, co ale Valencia u siebie jest ciężka do pokonania, a na spotkanie z lepszymi zespołami motywują się podwójnie i nie dają tak łatwo pokonać. Real w tym sezonie lubi bić dużo kornerów, więc i liczę, że w tym spotkaniu będzie podobnie, wczoraj remis barcy, więc zapewne real zechce to spotkanie wygrać, ale łatwo nie będzie, więc dopóki będzie 0-0 lub 1-0 dla gospodarzy, to real na luzie dobije nawet i do 10 kornerów, powodzenia.
Wygrana, Real 7 ROŻNYCH✅

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Nie wiem kto pracuje w Betano, ale wystawili na Parejo kurs 3 na kartkę. Dla mnie to jeden z pewniaków do kartek. Normalnie bym wystawił na niego z 1,80. Ten gość to naturalny przecinak, walczak i na pewno wielu zawodników gospodarzy dostanie dziś kartkę. Nie chcę się za długo rozpisywać. Po prostu tego kursu nie powinno być.
Daniel Parejo kartka 3,00 Betano ⛔
GRAĆ TO!
Dziś kartek jak na lekarstwo :/

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Po wpisie mientoska natknęło mnie aby poszukać kartek na zawodnika w ekipie Królewskich. Włączyłem Unibet i oferta jest ale kursy nie są dla mnie zadowalające, z reguły nie gram kursów 1.80-2.50 na kartkę na zawodnika, bo jednak to trafić to trzeba trochę farta. Sędzią będzie dziś Jose Sanchez: 9 meczy, 60 żółtych i 3 czerwone. Ma rozmach ;)
Wyżej wymieniony użytkownik strasznie pojechał po Danilo i co ciekawego, kurs na kartkę dla tego zawodnika wynosi 3.50, czyli przyzwoicie. Brazylijczyk w tym sezonie 16 meczy i 3 kartki: 2 w lidze i 1 w LM. Co skłania mnie do próbowania na tego zawodnika, fakt,że w ubiegłym sezonie złapał ich 13! 13 kartek w barwach Porto, gdzie w Portugalii przeciwnicy nie są tak wymagający jak w La Liga. Stawka? Bez szaleństwa, 20zł. Jednak dla mnie to pewniejsza inwestycja niż kombinacja 1,X,2
Danilo kartka TAK
3.50
Unibet

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Getafe over 2,5 kartki @ 1,50 Ónibet✅3

Baardzo niska linia, bo przy Getafe to raczej z urzędu bym się spodziewał 3,5, bo chłopaki z CAP lubią sobie żółtko złapać. Na początek ich wyjazdowe statystyki: 5,4,2,5,3,3,0,6, czyli średnia 3,5 na mecz, a gdyby odliczyć to zero z meczu z Realem, to średnia wskakuje na poziom 4 kartek. Oczywiście to zero się przydarzyło, ale mecz z Realem, to szybko stracone gole i właściwie potem to już było takie klepanie aby dociągnąć mecz, a poza tym wiemy dobrze, że Getafe raczej Realowi krzywdy nie zrobi. Poza tym jedyny raz, gdy nie pokryli linii, to mecz z Atletico, a reszta jak widać pokryta linia bez problemu, a czasem pod sufit załadowali.
Jedyny mankament to sędzia Javier Estrada Fernandez, a jego staty ligowe wyglądają tak: 4,5,9,4,3,7,10,5,4 czyli średnia 5,66 na mecz. Mógłby mieć więcej, ale że linia na Getafe jest niziutka, to nie ma co narzekać, a tylko ładować pod sam sufit i jutro księgowa po 22 zadzwoni z przelewem :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +5
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Gijon będzie podejmował typową drużynę własnego boiska. Getafe na wyjeździe jeszcze nie wygrało, ba nawet nigdy nie byli szczególnie blisko tej wygranej. Gospodarze grają ciekawy futbol w ofensywnie, a dokładając do tego fakt, że grają u siebie, to na pewno będą prowadzić grę. Walki na pewno też nie zabraknie, więc kartki można brać pod uwagę, bo linia również jest zjadliwa. Kiedyś ten mecz musi nadejść, kiedy goście w końcu wygrają, a z uwagi na fakt, że w tej kolejce sporo niespodzianek ja 1x2 odradzam typować.
Gijon - Getafe
Powyżej 5,5 żółtych kartek 1,72 Bet365 ✅ 6
Gijon -3,5 rzuty rożne (AH) 3,35 1xbet ⛔ 4:2

Otrzymane punkty reputacji: +22
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom