Widzę, że lubisz pośmieszkować i obśmiewać. A może tak łaskawie sam dasz jakiś konkretny typ z analizą ?"Bez dwóch zdań Cuprum bierze dzisiejszy mecz z przewagą minimum dwóch setów. To będzie mecz do jednej bramki." hahaha
Człowieku, a raczej wróżbito, skąd Ty możesz wiedzieć, co by było "gdyby" , Resovia już tam przegrała i też miał być mecz do jednej bramki, ja rozumiem, że mają lepszą drużynę, ale takie rzeczy co Ty wypisujesz to aż ciężko się czyta ????Widzę, że lubisz pośmieszkować i obśmiewać. A może tak łaskawie sam dasz jakiś konkretny typ z analizą ?
Gdyby nie fikcja pod koniec pierwszego seta i przegrana seta przez Cuprum ze stanu 17:22 na 25:23, to prawda jest taka, że byłoby gładkie 3:0 po 3 setach. Więc nie wiem Cię tak śmieszy
Szkoda ze nie masz nic do zaoferowania i nie podajesz żadnych typów, żadnych analiz. Tutaj się dzielimy analizami, a nie stekaniem. Trzeba grać czyste zwycięstwa, a nie bawić się w handicapy, taka prawda.Człowieku, a raczej wróżbito, skąd Ty możesz wiedzieć, co by było "gdyby" , Resovia już tam przegrała i też miał być mecz do jednej bramki, ja rozumiem, że mają lepszą drużynę, ale takie rzeczy co Ty wypisujesz to aż ciężko się czyta ????
Jestem tu od 2010 pajacu i śmiesz mi do mnie podbijać ? "żerujących na innych" haha, ten twój typ, jak twój poprzedni jest warty tyle co ty, gra u siebie a na wyjeździe to dwie różne rzeczy, to samo bazgrałeś o Kielcach, wyjdź i nie wracaj, ciach.Szczecin - Cerrad Czarni Radom 2 @ 2.20 Fortuna
Spotkanie dwóch zespołów sąsiadujących ze sobą w tabeli. Oczekiwania przed sezonem całkowicie odmienne. Radom przez wiele nawarstwiających się kontuzji i wszelakich absencji zajmuje zdecydowanie zaniżone miejsce, jeżeli chodzi o ich aspiracje i możliwości. Natomiast Szczecin po początkowych niespodziewanych triumfach i zbudowaniu swojej pozycji w tabeli kieruje się w stronę dołu tabeli przegrywając kolejne spotkania. Póki co i tak zajmują miejsce ponad stan. Trener Cerradu w końcu może korzystać z dwóch rozgrywających, po kontuzji wrócił także etatowy przyjmujący Fornal. Brak w kadrze tylko atakującego Filipa, lecz jego miejsce z powodzeniem zastępuje Ziobrowski.
Szczecin - Cerrad Czarni Radom
atak: Kluth-Ziobrowski
rozegranie: Terbaportti - Vincić, Droszyński
przyjęcie: Ruciak, Wika, Menzel - Żaliński, Fornal, Kwasowski
środek : Gawryszewski, Duff - Teriomenko, Huber
libero: Murek, Mihułka - Watten
Personalnie skład zdecydowanie lepszy po stronie gości z Radomia. Dysponują potężną zagrywką, przede wszystkim Teriomenko i Żaliński. Ten element zdecydowanie może zaważyć o losach tego spotkania. Kurs na Czarnych Radom zdecydowanie przesadzony, na pewno spadnie, a goście spokojnie mogą powalczyć o wygraną z takich rywalem jakim jest Szczecin.
Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie, dlaczego nie piszesz żadnych analiz do typów? Dlaczego nie negowałeś mojego typu przed meczem tylko po zakończeniu? Gdzie byłeś jak wczoraj wszedł typ na Skre z kursem ponad 4 ? Zakończmy tą bezcelową dyskusję, bo nie masz nic konkretnego do napisania, smutne, lecz prawdziwe.Jestem tu od 2010 pajacu i śmiesz mi do mnie podbijać ? "żerujących na innych" haha, ten twój typ, jak twój poprzedni jest warty tyle co ty, gra u siebie a na wyjeździe to dwie różne rzeczy, to samo bazgrałeś o Kielcach, wyjdź i nie wracaj, ciach.
I tutaj wyraziłeś swoją opinię. Dobrze spojrzeć na mecz z innej perspektywy. Ja jednak mam inne spojrzenie na możliwości danych siatkarzy. Za kilkanaście godzin boisko wszystko zweryfikuje. Tervaportti może i od Droszyńskiego nie gorszy, ale już od Vincica z pewnością. Mecz jest stykowy, gra Radom bo są wg mnie ekipą lepszą i kurs 2,20 na nich w meczu ze Szczecinem jest bardzo okazyjny.Jak Ziobrowski to poziom Klutha to swiety zostane Kluth polka wyzej.. Tevrapotti gorszy od Droszynskiego ? Haha. Wieszco ja rozumiem ze chcesz grac na Radom.. ale wiecej obiektywizmu. W Ataku lepszy Espadon.. co innego gdyby byl Filip. Tevrapotti na rozgraniu gra bardzo fajnie. W Espadonie najgorsze jest przyjecie i libero. Tu Radom wygrywa. Ale na rozgraniu remis. A w ataku Kluth bije na glowe Ziobrowskiego. Kluth moze sam pociagnac Espadon jak to nie raz juz robil.
Ja dla mnie Espadon wygra już od Paru dni lukam ten mecz, myśle 3-0 lub 3-1Szczecin - Cerrad Czarni Radom 2 @ 2.20 Fortuna
Spotkanie dwóch zespołów sąsiadujących ze sobą w tabeli. Oczekiwania przed sezonem całkowicie odmienne. Radom przez wiele nawarstwiających się kontuzji i wszelakich absencji zajmuje zdecydowanie zaniżone miejsce, jeżeli chodzi o ich aspiracje i możliwości. Natomiast Szczecin po początkowych niespodziewanych triumfach i zbudowaniu swojej pozycji w tabeli kieruje się w stronę dołu tabeli przegrywając kolejne spotkania. Póki co i tak zajmują miejsce ponad stan. Trener Cerradu w końcu może korzystać z dwóch rozgrywających, po kontuzji wrócił także etatowy przyjmujący Fornal. Brak w kadrze tylko atakującego Filipa, lecz jego miejsce z powodzeniem zastępuje Ziobrowski.
Szczecin - Cerrad Czarni Radom
atak: Kluth-Ziobrowski
rozegranie: Terbaportti - Vincić, Droszyński
przyjęcie: Ruciak, Wika, Menzel - Żaliński, Fornal, Kwasowski
środek : Gawryszewski, Duff - Teriomenko, Huber
libero: Murek, Mihułka - Watten
Personalnie skład zdecydowanie lepszy po stronie gości z Radomia. Dysponują potężną zagrywką, przede wszystkim Teriomenko i Żaliński. Ten element zdecydowanie może zaważyć o losach tego spotkania. Kurs na Czarnych Radom zdecydowanie przesadzony, na pewno spadnie, a goście spokojnie mogą powalczyć o wygraną z takich rywalem jakim jest Szczecin.
Jeśli jest to mecz bez żadnego value to po co cokolwiek ruszać z tego? Strzelanie samobója i samo zaprzeczenie.Jest to mecz bez value żadnego.