gliwiczanin
Użytkownik
Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel
(Handicap +1.5 seta) typ 2 kurs 2.50
Witam dzisiaj jestem w pracy i mam mase roboty ,ale krotka analiza dla kolegów z forum zawsze się czas znajdzie.Skra ostatni mecz zagrała na dobrym poziomie w Moskwie wygrywając po tie-breaku. Niespodzianka w Zawierciu porażka po trzech setach. Zwycięstwo w kratkę grającą Resovią. Zwycięstwo z Treflem ,który ma problemy finansowe i kadrowe. Porażka w Kędzierzynie po czterech setach.(Handicap +1.5 seta) typ 2 kurs 2.50
Jeśli chodzi o Jastrzębski Węgiel to ostatnie trzy mecze to porażki. Dzisiaj prawdopodobnie wystąpi nowa miotła nasz były trener reprezentacji Polski de Giorgi. To jest duża motywacja ,aby z jak najlepszej strony zaprezentować się swojemu trenerowi oraz dla trenera zacząć dobrze od pierwsze zwycięstwa z tak okazałym rywalem. Jastrzębski przegrał te trzy ostatnie mecze ale były to mecz z godnymi rywalami Zenit,ZAKSA,ONICO. W każdym z tych meczów było sporo walki tylko z Zenitem gładko w trzech setach chociaż drugi set przegrana zaledwie dwoma punktami.Oliwa,Kampa,Muzaj myślę ,że dadzą dzisiaj popis swojej gry. Polecam również typ handicap +2.5 seta na Jastrzębski @1.45. Pozdrawiam trzymajcie się.