>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18. kolejka LOTTO Ekstraklasy (2.12-5.12.2016)

Status
Zamknięty.
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Ja myślę że passa Lecha wiecznie trwać nie będzie, poza tym właśnie ta słaba statystyka z zespołem z Białegostoku. Zobaczmy z tym co napisałeś powyżej jak najbardziej się zgadzam,ale myślę że gospodarze są w stanie dziś wygrać.

Otrzymane punkty reputacji: +7
K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
W Gdańsku w poniedziałek Łęczna wyglądała nie najgorzej miała realne szanse na strzelnie bramki.. Cracovia po fantastycznym sezonie 15/16 ewidentnie w kryzysie brakuje zawodnika jak Kapustka który swoją przebojowosćią zmieniał oblicza poszczególnych spotkań.. Statystycznie wygląda to średio jeden btts na 5 spotkań między tymi drużynami, tylko dziś Górnicy z nożem na gardle i chybą muszą ruszyć Craxa dwa ostatnie mecz traciłą minimum 3 bramki (u siebie) Górnik poza wspomnianym meczem w Gdańsku bramki strzelał..
Cracovia-Górnik btts 1,75 bet365
✅
Jezeli ktos gdzies znajdzie to polecam dzis Vasiliev strzeli :eek: Co do samego meczu to rożne ov 9 1,61 bet365 tez wydaja sie rozsadnym typem bo tu każdy będzie grał o 3 punkty nikomu remis w tym meczu nie odpowiada.. Dodatkowo gram ov 2,5 2,05 bet365 no kurs jest kosmiczny w Holandi w takim meczu kurs wynosilby 1,48, Leszek nastrzelal w ostatnich wyjazdowych meczach tyle bramek żę wystarczyloby żeby wygrać wszystkie mecze poza domem w całym sezonie zasadniczym ???? Car Estoni, Cernych, Jaga też ma kim straszyć, licze na fajerwerki ????

amator7 4,9K

amator7

Użytkownik
Ja myślę że passa Lecha wiecznie trwać nie będzie, poza tym właśnie ta słaba statystyka z zespołem z Białegostoku. Zobaczmy z tym co napisałeś powyżej jak najbardziej się zgadzam,ale myślę że gospodarze są w stanie dziś wygrać.
Wiecznie nie, ale na razie dopiero odpalili także czemu mają tak szybko kończyć. Myślę,że dziś padnie sporo bramek a Lech wygra.W końcu wszystko zaczęło funkcjonować jak należy, a zaczęło się to między innymi jak Kownacki zaczął grać.Nie wiem jakim składem dziś wyjdą ale stawiam Lecha.
TYP LECH WIN 2.75 BET365

Co do meczu Cracovii z Łęczna to nie mam pojęcia co tutaj się wydarzy.Górnik co jakiś czas coś ugra.A to 0-4 z Koroną, wyciągnie z 1-3 na 3-3 z Piastem w ostatnich minutach itp.Ostatnio same wpady.Cracovia nie jest stabilna i również mam przeczucie ,że to nie będzie mecz do jednej bramki jak wskazują kursy a już na pewno nie tylko do bramki Górnika ????

W 82

wilshere

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LOTTO Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Jagiellonia - Lech
Typ: Over 2,5 bramek
Kurs 2,06
Buk: OddsRing

Mecz na szczycie ekstraklasy, Jaga ktora ma okazje dogonic Lechie, po wczorajszej porazce w Krakowie,
oraz druzyna przyjeznych ktora ostatnio zlapala wiatr w zagle, ostatnie piec meczow wygranych bardzo zdecydownie.
Lech w srode gral w pucharze z Wisla, ktora ostatnio tez gra bardzo pewnie, Lech wygral 4:2, na pewno dzis beda odczuwac to spotkanie w nogach, natomiast Jagiellonia zapewne ogladala swoich dzisiejszych rywali i sa wypoczeci.
Jaga wyjdzie w pelni skoncentrowana i beda walczyc o komplet oczek, jednak na pewno bedzie ciezko zatrzymac rozpedzonego Lecha, prawdopodobnie bedziemy swiadkami zacietego meczu, bedzie duzo okazji do zdobycia goli z obu stron, zobaczymy czy beda w stanie wykorzystac te okazje ;)

typer36 456

typer36

Użytkownik
Właściciel Cracovii zapowiadał, że celem jest awans do grupy LE. Czysty marketing, gdyby tak było, to Zieliński za wpadkę z Macedończykami by wyleciał z roboty a już na pewno wyleciałby za obecne wyniki. Bo choć Cracovia prawie w każdym meczu ma mnóstwo okazji to skuteczność jest mizerna i efekt w tabeli widzimy. Ja osobiście mam wrażenie, że obecna sytuacja wszystkim jest na rękę, oczywiście jeśli Cracovia odrobinę punktów odrobi i będzie balansować pomiędzy ósemkami. Filipiak od dawna gada bzdury a interesuje go jedynie obecność w ekstraklasie, Zieliński ma dobrze płatną robotę i nie oczekuje się od niego cudów, piłkarze mają płacone na czas, nie mają dużej presji i mogą cieszyć się zawodem. Od czasu do czasu to robią, jak choćby w meczu z Koroną. Także wszystkim jest wszystko na rękę. Patrząc w terminarz, to dobrze by było dzisiaj wygrać, bo potem raczej szykuje się manto od Wisły i Lecha. Jeśli wszystko Cracovia zamierzałaby przegrać, no to już trener nie może być pewny posady. Dlatego też myślę, że na takiego rywala jak Łęczna się zepną i wygrają, kto wie czy nie wysoko. O sytuacje jestem pewny.
Cracovia wygrywa

Otrzymane punkty reputacji: +1
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Cracovia - Górnik Łęczna
Typ: powyżej 2.5 gola ⛔
Kurs: 1.80
buk: unibet
Wynik: 1:1

Typ: BTS
Kurs: 1.80 ✅
buk: betsson
Wynik: 1:1

Goście są w totalnej rozsypce i wszystko wskazuje na to, że na dzień dzisiejszy jest to pierwsza ekipa, która nadaje się do spadku. Górnicy w ostatnich czterech spotkaniach przegrywali i co najgorsze stracili aż 13 goli, co daje nam średnią straty trzech goli na mecz!. Dziś przyjeżdżają na kolejny trudny teren do Krakowa.Cracovia w ostatnim czasie również nie zachwyca,ale wygląda lepiej od swojego rywala. Cracovia nie wygrała pięciu ostatnich meczów z rzędu w lidze, w których zdobyła tylko dwa punkty. Zespół traci ostatnio dużo goli, w pięciu ostatnich spotkaniach przeciwnicy strzelili Pasom aż dwanaście bramek. Obie drużyny okupują dolną część tabeli i mają tak naprawdę o co walczyć żeby w miarę spokojnie przygotować się do rundy wiosennej. Po mimo nie sprzyjającej już pogody dziś spodziewam się dużo walki i goli na boisku.
18:00 Jagiellonia - Lech
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.05 ✅
buk: bet365
Wynik: 2:1
Typ: BTS
Kurs: 1.83 ✅
buk: unibet
Wynik: 2:1

Przed nami hit piłkarskiej ekstraklasy. Obie drużyny w ostatnim czasie prezentują się świetnie. Drużyna Michała Probierza w ostatniej kolejce pokonała Ruch Chorzów na wyjeździe 2:1 tracąc bramkę dopiero pod koniec spotkania. Jagiellonia wygrała trzeci mecz w ostatnich pięciu kolejkach i można napisać, że powróciła do żywych. Poznaniacy nie mieli żadnego problemu z pokonaniem na wyjeździe całkiem groźnego na początku sezonu Zagłębia Lubin i wygrali pewnie 3:0. Był to już czwarty wygrany z rzędu mecz drużyny z Wielkopolski i w dodatku Lech w żadnym z tych spotkań nie stracił ani jednego gola, a strzelił ich aż trzynaście. Kolejorz w końcu rozpędził się i ciężko będzie zatrzymać tą lokomotywę. Obie drużyny mają w swoich składach odpowiednich zawodników w formie żebyśmy dziś mogli oglądać gole. Mowa tu o Kownackim, Robaku czy też Wassiljewie, cała trójka wygląda bardzo dobrze w obu ekipach i Ci panowie powinni zapewnić nam dziś gole.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Cracovia - Górnik Łęczna
Typ: 1/powyżej 2,5 ⛔
Kurs: 2,40
Bukmacher: Sportingbet​

Typ: 1/obie strzelą ⛔
Kurs: 3,25
Bukmacher:
Sportingbet
Dziś wydaje mi się, że 3 punkty zostaną w Krakowie i właśnie stawiam na zwycięstwo gospodarzy lecz patrząc na to jak dużo goli tracą w ostatnim czasie dodaję powyżej 2,5 gola oraz obie strzelą.
Cracovia niespodziewanie zajmuje bardzo odległe bo aż 13 miejsce z dorobkiem 18 punktów, zaledwie 4 punkty więcej od ostatniego Górnika Łęczna. Ostatnie 5 meczy bez wygranej - 3 porażki, 2 remisy; 2:2 ze Śląskiem, 1:3 z Jagiellonią, 0:2 z Legią, 2:2 z Piastem i 1:3 z Bruk-Bet T. Ewidentnie Cracovia jest w kryzysie, dodatkowo brak Budzińskiego jest sporym osłabieniem. Ale z kim mają zdobyć 3 oczka jak nie z ostatnią drużyną ?
Górnik Łęczna zajmuje ostatnie miejsce z dorobkiem 14 punktów, 4 ostatnie mecze to 4 porażki i 3 z nich są to przegrane wysokie; 0:3 z Lechią, 0:4 z Ruchem, 0:3 ze Śląskiem i 2:3 z Wisłą Kraków.
Kolejnym argumentem, który jest za moimi typami jest fakt, że Łęczna na wyjazdach strzelał sporo goli na 8 meczy strzelili 10 bramek stracili 15, Cracovia natomiast u siebie strzeliła ich aż 17 tracąc 10.
Myślę, że Cracovia wygra to spotkanie ale Górnik Łęczna nie położy się i będzie walczyć i tego 1 gola są w stanie strzelić.
Kolejny mecz na minus, jakaś ta kolejka z dupy

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Cracovia - Górnik Łęczna
Goście to na tę chwilę główny kandydat do pożegnania się po 37 kolejkach z Lotto Ekstraklasą. Łęcznianie grają tragicznie, przede wszystkim w defensywie, gdzie popełniają proste błędy jeden po drugim co musi skutkować stratą dużej ilości bramek. A powiedzieć o Cracovii że nie gra na miare oczekiwań to jak nic nie powiedzieć. Zespół Jacka Zielińskiego zawodzi na całej linii. Miała być walka o europejskie puchary a tutaj 13 miejsce i trzeba walczyć o awans do górnej ósemki. Cracovia nie wygrała spotkania od 5 kolejek, gdzie trzykrotnie doznali porażki i dwukrotnie remisowali swoje mecze. Przed tygodniem przed własną publicznością doznali porażki Termalicą 1:3 ale optyczną przewagę w meczu miały Pasy. Po prostu zespół Michniewicza swoje wyniki zawdzięcza znakomitej grze w defensywie i zabójczo skuteczne kontrataki. Sportowo zdecydowanym faworytem dziś jest Cracovia i myślę że dziś się przełamie o ogra pewnie słabiutką Łęczną.
TYPY:
Cracovia @ 1,77 (Bet365) ⛔
Wygra obie połowy @ 5,00 (Bet365) ⛔
Oprócz powyzszych typów zagram:
- suma goli cracovia over 1,5 @ 1,83 ⛔
- Cracovia strzeli w obu połowach @ 2,67 (Bet365 oba ) ⛔

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań
Typ: obie strzelą ✅
Kurs: 1,81
Bukmacher:
Unibet
Typ: X
Kurs: 3,30 ⛔
Bukmacher:
Unibet
Przed nami hit 18 kolejki w naszej Ekstraklasie, mecz pomiędzy 2-gą Jagiellonią a 5-tym Lechem. Między obiema drużynami jest różnica 5 oczek.
Lech fantastyczna forma 5 zwycięstw z rzędu 17:2 w bramkach, kapitalnie to wygląda. Jagiellonia zwycięstwa przeplata porażkami, ostatnie 5 meczy to 3 zwycięstwa 2 porażki.
Jeśli chodzi o braki kadrowe to w Jagiellonii nie zobaczymy Ł. Burligi oraz K. Maćkiewicza a w Lechu R. Gumnego, D. Formelli, D. Dudki oraz N. Nielsem.
W tym meczu typuje obie strzelą oraz remis. Wydaje mi się, że jest to najrozsądniejszy typ, ta kolejka jest kolejką niespodzianek... punkty traci Legia, Lechia, Cracovia więc pora na Lecha ale żeby przegrali to też mi się nie wydaje...
Złapali fajną formę, dobra jest atmosfera w drużynie ale Jagiellonia u siebie to też nie są ogórki, których można ogrywać bez problemu. Jagiellonia walczy o lidera więc to też jest dla nich bardzo ważny mecz.
Powodzenia.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Jagiellonia - Lech
Absolutny hit kolejki. Wicelider przeciwko 5 zespołowi. Lech jest w znakomitej formie. Wygrywa mecz za meczem i w mojej opinii to Kolejorz będzie dziś faworytem tego starcia w Białymstoku. W kilku ostatnich meczach LEch nie pozostawiał rywalom złudzeń i wygrywał swoje spotkania bardzo wysoko i pewnie. Dziś myślę że będzie podobnie. Lech zdominuje środek pola a w ofensywie ma znakomitych zawodników takich jak Darko Jevtic, aktualnie chyba najlepsza 10 w lidze czy Marcin Robak, lider klasyfikacji strzelców Ekstraklasy.
TYPY:
Lech @ 2,76 (Bet365) ⛔
Lech strzeli gola w obu połowach @ 4,00 (Bet365) ⛔

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Ruch - Arka
Typ: 1
Kurs: 2.62 ⛔
buk: Unibet
Wynik:​

Drużyna Waldemara Fornalika w ostatniej kolejce przegrała z najskuteczniejszą na wyjeździe Jagiellonią 1:2. Jednak gra gospodarzy nie wyglądała najgorzej bowiem oglądając to spotkanie Ruch stworzył sobie kilka sytuacji do strzelenia gola, lecz nie potrafił ich wykorzystać i zamienić na gola. Piątego gola w tym sezonie zdobył Piotr Ćwielong, który jest najskuteczniejszym zawodnikiem Niebieskich. Choć Ruch wygrał dwa z ostatnich pięciu spotkań ligowych nadal nie może wyjść z marazmu i obecnie zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli. Na dodatek Ruch u siebie gra też bardzo słabo gdzie w ośmiu meczach przegrywał już pięciokrotnie i zaliczył tylko dwa zwycięstwa. Goście w ostatnim czasie również nie mają czym się chwalić. Arka jest już ósmy kolejny mecz bez wygranej, w trakcie tej serii drużyna z Trójmiasta zdobyła tylko cztery punkty, a w ostatnich dwóch meczach straciła aż osiem bramek.Wygrana z Legią na Łazienkowskiej pozostaje jedynym zwycięstwem Arki w tym sezonie na wyjazdach, prócz tego Gdynianie w trzech spotkaniach remisowali. Arka spisuje się bardzo słabo, a Ruch mimo braku wyników ma potencjał by zacząć grać lepiej, u siebie Niebiescy potrafią grać ofensywnie i mogą wykorzystać słabszą postawę Gdynian.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Ruch Chorzów - Arka Gdynia
Mój typ: Ruch Chorzów
Kurs: 2,45
Bukmacher: Fortuna

Popieram w 100 % typ Ibisa na Niebieskich. Ruch nie gra aż tak źle jak wskazują na to wyniki w tabeli. W niektórych momentach brakuje graczom Fornalika pewności w tym co robią bo potrafią zagrać całkiem miłą dla oka, składną akcję ale nie są konsekwentni w tym co robią. W meczu z Jagiellonią pierwszą połowę totalnie przespali, dopiero w drugiej części mieli fragmenty w których potrafili docisnąć drużynę Probierza.
Motywacja na ten mecz jest bardzo duża. Nawet dość niepewna sytuacja w klubie nie powinna przełożyć się tutaj na wynik ponieważ 3 punkty mogą zapewnić całkiem niezły awans o kilka miejsc w tabeli. Chorzowianie u siebie nie grają ostatnio najlepiej, kiedyś na Cichej 6 rywale nie umieli nawet zdobywać bramek a ostatnimi czasy przyjeżdżają jak po swoje i inkasują 3 punkty. Dzisiaj wierzę że Ruch będzie chciał kontrolować spotkanie od 1 do ostatniej minuty spotkania i dopiszą sobie 3 punkty pod koniec meczu. Ciekawe czy na lewej obronie zagra dzisiaj Pazio czy Oleksy.. Stawiam na zwycięstwo Ruchu.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Ruch Chorzów - Arka Gdynia
Typ: Powyżej 2,5 i obie strzelą ✅
Kurs: 2,37
Bukmacher:
Bet365

Typ: 1/powyżej 2,5 ⛔
Kurs: 4,33
Bukmacher:
Bet365
Spotkanie kończące 18 kolejkę w Lotto Ekstraklasie odbędzie się w Chorzowie, gdzie Ruch zagra z Arką Gdynia. Obie ekipy póki co mogą ten sezon uznać za przegrany, Ruch 15- przedostatnie miejsce z dorobkiem 17 punktów natomiast Arka 12 miejsce z dorobkiem 20 punktów więc między obiema drużynami jest niewielka różnica, która może być zniwelowana już po tym meczu.
Delikatnym faworytem bukmacherów jak i moim są gospodarze z Chorzowa, chociaż nie wiele przemawia z nimi bo u siebie grają fatalnie, ostatnie 8 meczy to 6 porażek 1 remis i tylko 1 zwycięstwo i można powiedzieć, jak to Oni faworytem w tym spotkaniu?
A no przeciwnika mają również w fatalnej dyspozycji, od 9 spotkań bez wygranej nie licząc pucharu Polski i wygranej 1:0 z Bytovią - 5 porażek i 4 remisy.
Dla Ruchu jest to spotkanie za 6 punktów jeśli chcą na koniec roku odetchnąć z ulgą, że udało się oddalić od ostatniego miejsca.
Arka Gdynia pewnie też nie odda tego meczu bez walki, Ruch traci sporo bramek i tutaj jest szansa dla przyjezdnych na strzelenie bramki.
Jeszcze taka ciekawostka, Ruch Chorzów zajmuje 1 miejsce w lidze jeśli chodzi o mecze gdzie padało minimum 3 bramki, na 17 meczy aż w 14 spotkań było powyżej 3 goli. Dlatego moje typy to bramki i bts oraz Ruch wygra i powyżej 2,5 gola. Leczę, że Ruch będzie bardziej zdeterminowany do zdobycia 3 jakże ważnych punktów.
Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom