adizg
Użytkownik
Az nie moglem uwierzyc ze to ten sam Pepe wczesniej ???? Real zagral bardzo dobry mecz, tak jak juz ktos opisywal taktyke Realu, bodajze to wlasnie TBM pisal, widac ja bylo bardzo dokladnie. A nie mowilem? x2 ;d Ronaldinho tragedia, nie wiem co on tam jeszcze robi oONo i mamy po Gran Derby... samo spotkanie chyba trochę rozczarowało, zwłaszcza iż poprzeczka była zawieszona na bardzo wysokim poziomie. Po tym spotkaniu należy chyba jednak przyznać, że Królewscy zasłużyli na zwycięstwo takie jakie odnieśli. W momentach kiedy Barca zaczynała się rozkręcać, goście jak najdłużej starali się utrzymać przy piłce tym samym wybijali z rytmu Katalończykow, którzy mimo usilnych starań nie mogli znaleźć drogi do bramki świetnie dysponowanego Casillasa. Jednakże moim zdaniem na miano piłkarza meczu zasługuje Pepe, którego gwiazda dziś w pełni rozbłysła. Może niektórzy będą za gwiazde meczu uważali zdobywcę decydującej bramki, a więc Baptistę, ale w mojej opinii Pepe wykonał dziś kawał dobrej roboty. Kilkukrotnie po stałych fragmentach gry zagroził bramce rywali, a pod swoją bramką był bezbłędny i to m.in dzięki niemu w ostatnich minutach nie padła bramka dla Barcy (zablokowany strzał bodajże Toure).
Co do pozostałych spotkan tej kolejki to piłkarzom Atletico po raz kolejny w meczu na Vicente Calderon puściły nerwy i kończyli mecz w... 9! A wszystko można powiedzieć, że przez własną głupotę..
Patrolinho Witam :jezora: