>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

17 kolejka Primera Division 20.12 - 22.12.2012

Status
Zamknięty.
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Hiszpania 1
Betis - Mallorca
Over 3.5 gola
3.50
Sportingbet

Na dzisiaj wybrałem mecz z ekstraklasy hiszpańskiej. W 17 kolejce spotkań zmierzy się ze sobą drużyna Betisu Sevilla i ekipa z Majorki. Gospodarze po 16 meczach plasują się na 5 pozycji w tabeli, goście po tylu samo meczach zajmują dopiero przedostatnią, 19 pozycję w lidze. W dzisiejszym meczu stawiam na over 3.5 gola.
Zarówno gospodarze jak i goście zaliczają w tym sezonie wysokie wyniki. Betis Sevilla na 16 meczy miał 6 razy over 3.5 gola. Między innymi ekipa z południa Hiszpanii zaliczyła takie wyniki jak 3:2, 5:1, 4:2, 4:0. Przyjezdni z Majorki mieli 4 razy over 3.5 gola (3:2, 5:0, 4:0, 4:2). Bezpośrednia historia spotkań między tymi ekipami to ostatnie 3 mecze, które kończyły się wynikami 1:0, 1:0 i 3:3. Obecnie obie ekipy znajdują się na zupełnie różnych biegunach. Betis na swoim terenie powinien bez problmów poradzić sobie ze słabiutką w tym sezonie Majorką. Stawiam 3:1 dla gospodarzy i over 3.5 gola.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Valladolid - Barcelona
over 2,5 gola
kurs 1,50 ✅
bet365

Dziwi mnie, ze do tej pory nikt slowem nie napisal o tym jakze interesujacym dzis typie.
Uwazam, ze kurs na over 2,5 to prezent na Swieta od Bukmacherow.
Mecz za kilka minut, wiec na szybko...
Barcelona kazdy wie jaki prezentuje poziom...na potwierdzenie warto sobie rzucic okiem w statystyki, gdzie widac ostanie 10 meczy w La Liga, w ktorych Barca miala over 2,5 bramki.
W meczach Beniaminka rowniez zazwyczaj tych bramek wiecej niz 1.
Mysle, ze to dosc pewny typ na dzisiejszy wieczor ????

S 6

sir.

Użytkownik
Kapszti bardzo lubię twoje analizy i opisy, jednak dziś kompletnie mnie zawiodłeś. Nie chodzi mi o kubeł wody na fanatyków Realu i Barcy, to akurat popieram, ale jak możesz pisać, że nie rozumiesz Atletico... Mieli się spiąć nie wiadomo jak na taki mecz? Balon pękł po trzeciej bramce dla Barcelony i gorsza postawa Atletico była do przewidzenia, co też kilku userów słusznie zauważyło. Ja liczyłem się z brakiem motywacji ekipy Simeone i dałem delikatnie samą 1.
Kapszti naprawdę, jesteś tu jednym z lepszych typerów i takie gorzkie żale nie pasują. Naprawdę nie wierze, że nie umiesz pojąć słabszej gry Atletico. Ok to moje pierwsze wypociny - grubsze - do których zmusił moderator ????
Oglądam Malagę z Realem i zagrywam w Live over 2,5 za niewielkie pieniądze. Real straszne luki w obronie zostawia i myślę, że w końcu ktoś z Malagi to wykorzysta, fajnie dysponowany Isco - jakaś prostopadła. Wówczas Real może się na coś poderwie i wciśnie coś.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom