>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

17 kolejka Primera Division 20.12 - 22.12.2012

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP

Tobet

W poniedziałkowy wieczór zakończyła się kolejka numer 16, a już w czwartek zaczynamy kolejną. Dla fanów ligi hiszpańskiej, to dobra wiadomość z jednej strony, że będą mieli kolejkę rozłożoną na kilka dni, bo można obejrzeć sporo spotkań, z drugiej strony niestety będzie to ostatnich 10 spotkań La Liga w tym roku, a kolejne dopiero od 5 stycznia.

Tak jak napisałem, zaczynamy w czwartek, a pierwszym meczem będzie spotkanie Rayo-Levante. Ze względu na teren lekkim faworytem wydają się być gospodarze ale Levante w tym sezonie, podobnie jak w ubiegłym, gra bardzo skutecznie i rywalom jest ciężko z nimi wygrywać. Teraz też mają z pewnością ochotę na kolejne punkty i patrząc na nierówną formę Rayo, to trzeba powiedzieć, że szansę są na to spore, chociaż Błyskawice będą podbudowane wygraną na Mestalla w ostatnią niedzielę po golu Chori Domingueza. O godzinie 22:00 zaczynamy dwa kolejne spotkania. W Barcelonie mamy bardzo ważny mecz dla układu dołu tabeli. Espanyol podejmuje u siebie Deportivo. Fakt, że własny teren teoretycznie powinien pomóc im w zdobyciu kompletu punktów, to jednak kurs jaki wystawił nam Tobet, na to spotkanie na gospodarzy, jest po prostu śmieszny. W San Sebastian mamy chyba najciekawiej zapowiadający się mecz tego dnia i w moim odczuciu, jeden z ciekawszych meczy tej kolejki. Wszyscy wiemy jakie problemy przeżywa Sevilla, a dodatkowo też powszechnie jest znana ich niemoc wyjazdowa, co przy groźnym Realu Sociedad u siebie na Anoeta nie wygląda zbyt dobrze dla ekipy z Andaluzji.

W piątek tylko dwa spotkania ale oba będziemy mieli możliwość obejrzenia na antenie C+. Najpierw Valencia zagra na Mestalla z Getafe. Faworytem rzecz jasna są Nietoperze ale ileż razy oni w tym sezonie już zawodzili?... Teraz z pewnością będą chcieli się zrehabilitować za fatalny mecz z Rayo i brak punktów ale szczerze powiedziawszy, ekipa Valverde gra bardzo słaby i nudny futbol więc szansę dla Getafe na podtrzymanie swojej passy bez porażki jest względnie duża(Póki co 5 spotkań bez porażki). Tuż po meczu na Mestalla, przenosimy się do stolicy, gdzie na Vicente Calderon miejscowe Atletico zagra z Celtą. Faworytem są gospodarze i nie powinni mieć najmniejszych problemów z odniesieniem 9. kolejnego zwycięstwa na własnym stadionie w tym sezonie. Celta pokazała z Betisem obraz nędzy i rozpaczy więc w Madrycie mogą liczyć chyba tylko na szybkiego Iago Aspasa oraz słaby dzień Rojiblancos z Falcao na czele ale na to się chyba nie zanosi...

W sobotę mamy aż 5 spotkań więc jest co oglądać. Zaczynamy o godzinie 16:00 na Benito Villamarin. Betis będący w dobrej formie zagra z Mallorką, która jest w dramatycznej dyspozycji. Z pozoru powinno być łatwe zwycięstwo gospodarzy ale w mojej ocenie, takie spotkania bywają często mocno zdradliwe, a tutaj Betis nie będzie miał raczej otwartego meczu więc różnie może się skończyć. Potem mamy fajnie zapowiadający się mecz Valladolid-Barca. Niby fajnie się zapowiada ale niestety chyba Barca po raz kolejny pokaże, że nawet dobrze radzący sobie beniaminkowie, to jednak zdecydowanie za mało na Blaugrane i zapewne czeka nas kolejny Messi show. O godzinie 20:00 mamy dwa spotkania i bym powiedział, że są z dwóch światów. Hit w Andaluzji czyli mecz Malaga-Real albo kit na El Sadar czyli Osasuna-Granada. Pierwsze z tych spotkań zapowiada się ekscytująco. Malaga ma ogromne szansę by zdobyć punkty, bo Real w tym sezonie na wyjazdach, poza meczami z Rayo i Mallorką gra średnio i jeśli już wygrywa, to ma z tym ogromne problemy. Jednak należy też pamiętać, że Andaluzja to teren, na którym w tym sezonie doznali dwóch porażek 1:0 w lidze. Z kolei mecz Osasuna-Granada ma wszelkie argumenty by być najnudniejszym spotkaniem tego sezonu. Obie ekipy w ofensywie są dramatycznie słabe i tylko swojej niezłej defensywie mogą zawdzięczać, że mają na swoim koncie jakiekolwiek punkty. Na zakończenie kolejki i tego roku w lidze, gramy w Bilbao. Athletic wychodzący chyba małymi kroczkami na prostą, zagra z Zaragozą. Ostatnie spotkania, to co raz lepsza postawa Basków w defensywie, co jest też zasługą młodziutkiego, 18-letniego Aymerica Laporte. Teraz głównym zadaniem będzie powstrzymać Postigę i Apono, a Aduriz swoje powinien zrobić więc tutaj wiele wskazuję na wygraną Los Leones, chociaż akurat Zaragoza gra całkiem nieźle na wyjazdach.

Zapraszam do merytorycznej dyskusji​

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
La Liga
RCD Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruna NO BET 2:0
Może i Espanyol powoli się odradza, 2:2 z Sevillą, 2:2 na Santiago Bernabeu czy wyjazdowe 0:0 z Granadą to powiedzmy sobie szczerze, dobre wyniki, ale wraz to jest właśnie ta przedostatnia drużyna i nie wiadomo czego po niej się spodziewać.
Moim zdaniem wygrają ten mecz, ale kurs nas nie rozpieszcza i dlatego wolałbym go odradzić wszystkim typującym.
Deportivo La Coruna gra beznadziejnie, widziałem ich ostatni mecz z Valladolid i Atletico Madryt. Kompletnie bez pomysłu w ataku, a jak już dojdzie do jakiejś &quot;groźnej&quot; akcji to jest to najczęściej strzał na wiwat w trybuny.
Druga sprawa to zauważyłem czasami głupie kiwanie się obrońców tuż przy swoim polu karnym, do tego te proste straty piłki.
Z drugiej strony jest to mecz o takie jakby powiedzieć &quot;6 punków&quot;, w końcówce tabeli niezwykle ciasno i tu najmniejszy błąd może zaważyć o całym przebiegu spotkania.
CF Valencia - CF Getafe 1,65 bet365 4:2 ✅
Poniżej 2,5 bramek 2,00 bet365 ⛔
Szczerze to nikomu nie polecam tego typu do grania za jakieś poważnie pieniądze. Główną myślą przy tym typie na Valencię jest fakt, że już przegrali u siebie dwa mecze z rzędu pod rząd! Wątpię by stracili kolejne 3 punkty u siebie na Mestalla, będą chyba potrójnie zmobilizowani (czego nie zauważyłem w meczu z Vallecano).
Valencia gra nudno, bez polotu, aż przykro patrzeć jak ten zespół się ciąga gdzieś w środku tabeli, ambicje to oni mają wielkie, grę słabą.
Nowy trener... Prosto z Grecji, czyli od razu nasuwa mi się myśl liga grecka, underowa i nudna. Velverde pewnie powoli wpaja do głów zawodnikom swoją myśl taktyczną, osobiście myślę, że to się nie sprawdzi.
Do tego z tego co wiem to zabraknie jeszcze Jonasa za czerwoną kartkę.
A o Getafe dobrze napisał już kapszti, mają świetną passę meczy bez porażki. Valencia nie gra dobrze, ale są w stanie u siebie spokojnie ograć i zakończyć tą passę gości.
A jeżeli już mają wygrać to widzę tu nudne 1:0 lub 2:0.
CF Malaga - Real Madrid NO BET 3:2
Tam gdzie większość doszukuje się tej &quot;sensacji&quot; i straty punktów przez Galaktycznych tam najczęściej oni wygrywają i to pewnie. Trudno w ogóle coś o tym meczu powiedzieć.
Malaga niby 4 pozycja w lidze, parę gwiazd, wyjście z 1 miejsca w grupie LM, wszystko pięknie się układa, ale tą swoją grą mnie nie przekonują.
Dla Pellegriniego będzie to mecz podwójnie ważny, bo z Realem z którym wcześniej pracował, na pewno będzie chciał udowodnić, że jego zespół jest lepszy i jego wyrzucenie z madryckiego klubu było niesłuszne.
Real jak to Real, na papierze są lepsi pod każdym względem. Ligę już przegrali, jedynie mogą skupić się teraz na LM. Ostatnio przytrafiła im się sensacyjna strata punktów u siebie z Espanyolem 2:2. Marnie to wygląda, ale już nie raz tak było, że przychodził następny mecz i był pogrom.
Kolejna sprawa to coraz bardziej słyszy się o odejściu J.M. i Ronaldo do PSG, ile w tym prawdy nie wiadomo. Choć szejk już na ten temat się oficjalnie wypowiedział.
Atletico Madrid (-1 HA) - RC Celta de Vigo 1,40 bet365 1:0 ▶
Tu sprawa jest bardzo prosta. Atletico u siebie 8 meczy = 8 zwycięstw. Celta na wyjazdach 8 meczy = 7 porażek. Ostatni mecz u siebie, skład mają lepszy, do tego mogą liczyć na to, że Real zgubi punkty z Malagą i ich przewaga nad 3 zespołem powiększy się jeszcze bardziej.
Real Valladolid - FC Barcelona (-1 HA) 1,325 bet365 1:3 ✅
Ostatni mecz w roku, pewnie Messi nastrzela. Real może stracić punkty z Malagą, przewaga może jeszcze bardziej wzrosnąć. Kapitalna runda jesienna z tylko 1 remisem. Szykuje się rekordowy sezon.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Mecz: Malaga - Real Madrid ✅
Typ: Malaga +1,25
Kurs: 1,8
Buk: sbobet
Stawka: 4/10
Malaga u siebie z bilansem 5-1-2, strzeliła 20 bramek, straciła tylko 7.
Real na wyjazdach przegrywał już trzy razy na 8 spotkań,
tylko z Mallorcą oraz Rayo wygrał więcej niż jedną bramką.
Rok temu w lidze Real wygrał tu aż 4-0, w CdR tylko 1-0,
dla mnie Malaga nie stoi na straconej pozycji i może tu wygrac po kursie ponad 7 hehe.
Real ostatnio bez formy, Malaga grała wczoraj w CdR, ale kluczowi gracze odpoczywali.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Wiadomością numer 1 jest z pewnością choroba Tito i zapewne ten temat zdominuję najbliższe dni w futbolowej Hiszpanii ale skoro przed nami 17. kolejka, to warto też porozmawiać o piłce:
Mecz w stolicy czyli Rayo-Levante kompletnie olewam, bo jednak to Rayo jest nieobliczalne więc nie wiem, co im tym razem odbije. Gdyby mecz był w niedzielne południe, to bym grał na Levante, bo oni są specami od takich spotkań, a tak to jeśli cokolwiek grać, to chyba najlepiej na live.
Espanyol-Deportivo
Czegoś tutaj nie rozumiem, a mianowicie dlaczego mamy 1,88 na Espanyol w Tobecie? Skąd to się wzięło, to ni cholery nie wiem ale chce z tego skorzystać. Jednak, jeśli ktoś myśli, że mam zamiar grać na Espanyol, to się grubo myli. Nie mam najmniejszego zamiaru, gdyż to jest po prostu nieopłacalne jak dla mnie. Espanyol po przyjściu Aguirre niewiele się zmienił, tyle że ostatnio zremisowali 3 kolejne mecze. Teraz niby czas na wygraną ale czy aby na pewno?... Skład jak wiadomo taki sobie i nikogo on na pewno nie przestraszy. Skład to z tego co widzę praktycznie podstawowy. Zabraknie jedynie w bramce Cristiana Alvareza ale akurat Kiko Casilla już wiele razy go zastępował w ubiegłym sezonie i pokazywał, że potrafi bronić więc źle być nie powinno. Jeśli chodzi o Deportivo, to tutaj zabraknie Ze Castro ale cała reszta do dyspozycji trenera Oltry. Jeśli chodzi o statystyki i tabelę. Obie ekipy są na szarym dnie i zajmują dwie ostatnie lokaty. Espanyol u siebie, do tej pory wygrał tylko jeden mecz i to dość szczęśliwe, bo gola na 3:2 z Rayo strzelili w doliczonym czasie gry... Deportivo z kolei nie wygrało jeszcze ani razu na wyjazdach ale wiele razy remisowali.
Jak dla mnie, to spotykają się dwie wyrównane na ten moment ekipy. Może i własny teren powinien być przewagą dla Papużek ale nie sądzę, żeby do tego stopnia, jaki pokazują nam buki wystawiając takie kursy. Ja lekko ale jednak decyduję się pograć na pierwsze zwycięstwo Deportivo na wyjeździe, zabezpieczając się jednak na wypadek remisu. Kurs naprawdę świetny, a szansę nawet nawet, bo rywal przecież nie jest jakiś straszny. Kadry obu ekip poniżej:
Espanyol: Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Albín, Capdevila, Colotto, Simao, Wakaso, Christian Alfonso, Víctor Álvarez y Germán
Deportivo: Aranzubia, Manuel Pablo, Evaldo, Alex, Aythami, André Santos, Pizzi, Riki, Lux, Abel Aguilar, Laure, Bruno Gama, Camuñas, Roderick, Valerón, Salomao, Marchena y Nelson Oliveira
Deportivo DNB @ 2,95 Tobet⛔2:0 - nie najgorzej zagrali goście ale punktów brak...

Real Sociedad-Sevilla

W mojej ocenie to spotkanie wygląda najciekawiej z czwartkowych, a przynajmniej na papierze wyglądają obie ekipy na niezłe drużyny. W tabeli jednak szczególnie Sevilla jest zaskakująco nisko, tzn. zaskakująco jeśli chodzi o skład jaki posiadają oraz możliwości ale gra odzwierciedla, to co jest w tabeli, bo jest bardzo średnio, by nie powiedzieć słabo i trzeba powiedzieć jasno, że jest to w sporej części wina Michela. Przede wszystkim ogromnym problemem dla Sevilli są spotkania wyjazdowe, w których radzą sobie bardzo cienko, co pokazuje bilans 1-3-4, a punktowali głównie na tych najsłabszych ekipach. Teraz z pewnością łatwo nie będzie, bo forma kompletnie nie dopisuję, a do tego rywal trudny i teren gorący. Do tego dochodzą osłabienia. Zabraknie Fazio, który dostał swoją kolejną czerwoną kartką, a poza tym z powodu kontuzji nie zagrają Rakitic i Perotti. Wraca wprawdzie Maduro ale największe problemy są z ofensywnymi pomocnikami. Reyes poza meczem z Betisem gra średnio, dwóch brakujących zawodników wymieniłem, a to znaczy, że wszystkie piły będą szły do Navasa, z resztą jak w większości spotkań i tutaj kwestia będzie, jak się zajmą Navasem, bo jeśli go skutecznie przykryją, to ciężko będzie o sytuacje dla gości. A to powinien być dla Basków priorytet, bo jeśli piłek nie dostanie Negredo, to praktycznie zagrożenie ze strony gości będzie zerowe, bo to właśnie napastnik reprezentacji Hiszpanii jest najważniejszą postacią tego zespołu i tego się nie da ukryć. Jeśli chodzi o Real Sociedad, to oni zremisowali ostatnio dwa ligowe spotkania, co dobrze wróży przed tym meczem... Wielu pewnie się spyta dlaczego dobrze, a ja już spieszę z odpowiedzią. Po prostu ekipa trenera Montainiera jest nie równa i po lepszych spotkaniach, przychodzą gorsze i na odwrót. Jako że remisy z Getafe i Granadą do sukcesów z pewnością zaliczyć nie można, to znaczy, że teraz powinni zagrać lepiej, a dodatkowym argumentem jest motywacja, a tą właśnie mają gdy grają z lepszymi ekipami, a za taką z pewnością uznawana jest Sevilla. Najważniejszą informacją jest to, że wszyscy zawodnicy są gotowi do gry więc goście wyjdą w najmocniejszym składzie. Ciekawe czy dalej uznanie w oczach trenera będzie miał Diego Ifran ale w mojej ocenie ten zawodnik nie powinien dostawać tyle szans, bo po pierwsze nie gra najlepiej, a po drugie są od niego lepsi i tyle w temacie.
Podsumowując mamy tutaj tak: własny teren Realu Sociedad na którym spisują się dobrze, seria 6 spotkań bez porażki(3 wygrane i 3 remisy), słaba forma Sevilli oraz kilka braków, wyjazd dla Sevilli to trudny temat w tym sezonie więc w mojej ocenie, to RSSS powinni sięgnąć po komplet punktów i tak też zagram. A dla ciekawskich poniżej wrzucam kadry obu ekip na to spotkanie:
Real Sociedad: Bravo, Zubikarai; Carlos Martínez, Dani Estrada, Mikel, Ansotegi, Iñigo, De la Bella, José Ángel; Illarra, Pardo, Zurutuza; Xabi Prieto, Vela, Agirretxe, Ifrán, Chory Castro, Griezmann
Sevilla: Palop, Spahic, Coke, Fernando Navarro, Navas, Reyes, Manu del Moral, Diego López, Kondogbia, Luna, Botía, Babá, Medel, Cicinho, Cala, Maduro, Negredo y Rabello
Real Sociedad @ 2,35 Tobet✅2:1

Otrzymane punkty reputacji: +13
ziomeczek9393 21,6K

ziomeczek9393

Użytkownik
Dzisiaj znów próbuję przeciwko Rayo, jednak tym razem nieco bezpieczniej. Levante śledzę od paru kolejek i grają na prawdę równo. Solidna defensywa to u nich podstawa, w offensywie lubią grać z kontry, także groźni są po stałych fragmentach gry. Co do gospodarzy to szczerze nie wiem co o nich myśleć. Najpierw beznadziejny mecz u siebie, potem walka na całego z Valencia która waliła głową w mur przez całe spotkanie. Jednak zostawie to co działo się ostatnio w meczach Rayo i liczę na kolejne dobre spotkanie w wykonaniu Levante, co powinno wystarczyć na przynajmniej jeden punkt.
Rayo vs Levante
Levante lub remis @1,57 Bet365
W jednym z pozostałych dwóch spotkań planuję zagrać BTS, bliżej mi do takowego w meczu Sevilli

arturs123 11

arturs123

Użytkownik
&lt;table class=&quot;soccer&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr id=&quot;g_1_vHCiF1Me&quot;&gt;&lt;td title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot; class=&quot;team-home&quot;&gt;Espanyol&lt;/td&gt;&lt;td title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot; class=&quot;score&quot;&gt;-&lt;/td&gt;&lt;td title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot; class=&quot;team-away&quot;&gt;La Coruna 1 - 1,85 ✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Ja nie zgodzę się z kolegą kapsztim i proponuję śmiało grać na Espanyol. Myślę, że ostatnie dwa mecze (remisy z Realem i Sevillą po 2-2) świadczą o zwyżkowej formie. Szczególnie ustrzelenie Realowi 2 bramek w Madrycie to nie przypadek i zatrudnienie J. Aguirry jednak przyniosło zamierzony skutek. Nastroje w szatni po sensacyjnym remisie z Realem na pewno poszły w górę. Espanyol ostatni mecz u siebie wygrał 21 października (na wyjeździe 4 listopada) więc w końcu czas na przełamanie. Jeśli forma nie przyjdzie teraz, przed własną publicznością, po ostatnich dwóch dobrych rezultatach, to kiedy? Za Deportivo nie przemawiają żadne argumenty. Drużyna ta szczególnie na wyjazdach potrafi stracić sporo bramek. Pokazują to ostatnie mecze z Atletico czy Saragossą, szczególnie mecz z Atletico obnażył jakie szkolne błędy popełnia obrona (oczywiście Atletico to nie pierwsza lepsza drużyna, ale postawa obrony przyczyniła się do utraty tylu goli).

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Nie ma chyba nic bardziej emocjonującego niż mecz dwóch ostatnich drużyn w tabeli. Espanyol urwał punkty Realowi i teraz sporo osób twierdzi, że &quot;ten Espanyol nie gra wcale tak źle&quot;. Codzienna ligowa rzeczywistość jest jednak inna. Ciśnienie na mecz z Realem a na mecz z Deportivo jest zupełnie inne. To Real naciskał i tym samym zdarzały się okazje do kontry. W starciu z La Coruną nie dość, że samemu trzeba będzie coś sklepać to jeszcze trzeba będzie sprostać wymaganiom kibiców i pójść za ciosem po meczu z Królewskimi. Na pewno goście mają fatalną obronę, ale z drugiej strony nie można stawiać ich na straconej pozycji. Wiedzą z kim grają i wiedzą, że mogą pokusić się tu nawet o zwycięstwo. Myślę, że mecz będzie wyrównany wbrew temu co pokazują kursy. Espanyol u siebie wygrał tylko z Rayo i w mojej ocenie stadion nie jest tu wielkim atutem. Typuję remis do przerwy. Nawet &quot;szybkie&quot; 1:1 mnie tu nie zdziwi.
Espanyol - Deportivo 1:0
Remis do przerwy 2,10 Tobet
⛔
Co do meczu Sevilli to myślę, że kluczowym aspektem jest tu brak Rakiticia. Goście mogą mieć problemy z rozgrywaniem piłki i proponowałbym tu coś pograć w kierunku gospodarzy. Trzeba też mieć na uwadze wyjazdowe potyczki drużyny z Andaluzji.

M 837

marcios

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka Nożna, Primera Division
Data i godzina spotkania: 20.12.2012 rok – 22:00
Spotkanie: RCD Espanyol – Deportivo La Coruna
Typ: X
Kurs: 3,83
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

Przed nami dziś trzy mecze 17 kolejki Hiszpańskiej La Liga, w meczu który wybrałem na El Prat miejscowy Espanyol Barcelona podejmie Deportivo La Coruna. Po 16 kolejkach oba zespoły znajdują siew strefie spadkowej i zgromadziły zaledwie po 12 punktów, tak więc dziś jest to niezwykle ważny mecz dla obu zespołów, przegrany w tym meczu może na dłużej zadomowić się w strefie spadkowej. Takie mecze są zazwyczaj meczami walki, mało w nich finezji polotu a i goli nie spodziewam się dużo dziś. Typowy mecz na remis i chodź faworytem według bukmacherów jest Espanyol, który przecież parę dni temu zremisował z samym Realem w Madrycie 2-2 to dla mnie oba zespoły grają słabo i na żaden z nich bym nie postawił, dlatego też gram na remis. Oba zespoły mają najwięcej remisów w lidze po 6 więc tym bardziej dziś w tak ważnym meczu między sobą zapewne padnie taki wynik i to nie zdziwi mnie tu rezultat bezbramkowy. Co więcej Espanyol u siebie wygrał tylko 1 mecz w tym sezonie a Deportivo na wyjeździe nie wygrało ani 1 meczu więc wątpie by i dziś wygrało a czy przegra po raz kolejny? raczej nie bo zapewne wyjdzie od początku z myślą by nastawić się na defensywę i grę z kontry więc jeśli już ktoś by tu miał wygrać to prędzej po jakiejś kontrze Deportivo ale ja postawie na remis po super kursie jaki w tym momencie jest w Pinnacle 3,83. Do tego zazwyczaj jest tak, że jeśli zespół sprawił kolejkę wcześniej niespodziankę a mam tu na myśli remis 2-2 w Madrycie z Realem piłkarzy Espanyolu, to w kolejnym meczu z dużo teoretycznie słabszym rywalem nie wygrywa meczu, dziś liczę że spełni się to w przypadku graczy z Barcelony a, że grają z słabym rywalem to pewnie przegrać też nie przegrają wychodzi mi remis i tak stawiam. Jeśli chodzi o osłabienia to wśród gospodarzy nie zagrają: Cristian Álvarez, Rui Fonte, Cristian Gómez, Tejera, Longo, Galán a po stronie gości nie zagra tylko Zé Castro. Mój typ 0-0 lub 1-1

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if !mso]&gt;&lt;object classid=&quot;clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D&quot; id=ieooui&gt;&lt;/object&gt; &lt;style&gt; st1\:*{behavior:url(#ieooui) } &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

amagicw 120

amagicw

Użytkownik
Rayo vs Levante ⛔ typ pk 2
kurs: 2.26
stawka: 10/10
+34.31
-10
_________
+24.31
Analiza
Krótko bo nie mam wiele czasu. Typ ten gram za troszkę grubszą kasę, aczkolwiek jest on troche ryzykowny. Mimo wszystko ryzyko to postanowiłem ograniczyć przez dnb. Do podglądu H2H pomiędzy nimi polecam link. Polecam również spojrzeć Rayo u siebie i Levante na wyjeździe.
W ostatnich 4 meczach Rayo tylko raz trafiła do siatki przeciwników, w dodatku po rzucie karnym w Walencji, więc widać że mają problem z konstruowaniem akcji bramkowych. Mimo, że oglądałem tamten mecz nie jestem w stanie go sobie lepiej przypomnieć(wydaje mi się że rayo było pod presją, ale mieli skuteczną obronę, i potrafili stworzyć sporadyczne groźne ataki. Tak mi się kojarzy). Co do Levante, to zbiera dobre opinie, ostatnio w całkiem dobrej formie. Innym problemem dla Rayo Vallecano jest ich bramkarz Ruben - młody z tendencją do błędów. W Rayo Vallecano brak: Cabeno(G 7/0), Jose Carlos (M 13/1) i środkowy obrońca Rodri (DF 4/0). Przypuszczalny skład Rayo Vallecano: Ruben, Tito, Galvez, Amat, Casado; Javi Fuego, Trashorras; Piti, Chori Dominguez, Franco Vazquez, Leo.
Po stronie Levante brak: Cristian Lell (D 10/1), Volta, Serrano,Dudka (M 1/0), Pedro Rios (M 8/1). Przypuszczalny skład : Munua, Pedro Lopez, Ballesteros, Navarro, Juanfran, El Zhar or Míchel, Iborra, Diop, Ruben, Barkero and Martins.

Na koniec dodam ostatni mecz pomiędzy nimi wygrało Rayo na wyjeździe dość wysoko 3:5. Czas na rewanż, rok temu Levante udało się tutaj wygrać 2:1. Nie polecam go grać mimo wszystko za jakąś bardzo wysoką stawkę, ja jednak mimo wszytko zaryzykuję.

No niestety powyższy typ nietrafiony, jednak nie zrażam się i dokładniej postaram się rozpatrzyć moje kolejne pozycje. Na początek ...
Valencia vs Getafe typ1 ✅
kurs:1.735 (pinnacle)
stawka: 6/10
+24.31
+4.41

Analiza
Troszkę o tym meczu zostało już napisane. 2 porażki Valenci u siebie, ostatnia dość sensacyjna z Rayo. Ogólnie w roli niespodzianki upatrywałem tutaj Getafe. Oraz typ na nich +1, dość bezpieczny uważam. Ale aby go zagrać szukałem potwierdzenia go. I tak za Getafe przemawia całkiem ładna passa(wykluczając porażke z Atl.), to że nie są (&quot;nie muszą wygrać&quot;) faworytami. A jak pokazał mecz z Rayo, granie z kontry może przynieść sukces na Estadio Mestalla. Obie ekipy ze wskazaniem na under(Valencia 62.50% natomiast Getafe 56.25% meczów poniżej 2.5). No idealnie komponuje się pod mój typ, ale... . I tutaj napotkałem na informację o brakach w składzie:
Valencia
21.12 Adil Rami D 14 0-1 21.12 ?
19.12 Ever Banega M 9 0-0 21.12 ?
16.12 Jeremy Mathieu D 3 0-0
12.12 Fernando Gago M 12 0-0
26.10 Sergio Canales M 0 0-0

Getafe
21,12 Paco Alcacer F 11 0-1
21,12 Adrian Colunga F 8 0-3
21,12 Juan Rodriguez M 6 1/01
19,12 Valera D 16 1-0 21,12 s
19,12 Pedro Leon M 15 4/02
? : Status niepewny
pierwsza data jest data umieszczenia na liście portalu betinf

Nagle zweryfikowałem swoje spostrzeżenie co do tego meczu, spowodowały to kontuzje graczy którzy należą do trzonu ekipy Getafe.

Atl. Madryt(-1.5) vs Celta Vigo(+1.5)[/color] ⛔ typ1
kurs:2.04
stawka: 9/10
+28.72
-9

Analiza
Ostatnia dość przewidywalna porażka z Barceloną tylko mobilizuje Atletico do rewanżu dzisiaj. Analizując wyniki ekipy z Madrytu, zauważam częste zwycięstwa dwoma bramkami grając u siebie (3.38 bramek strz na mecz, oraz 0.75 straconych). Co do Celty to nie porażają formą, bardzo mała średnia bramek strzelonych na wyjazdach, oraz 1.88 straconych. Grając przeciwko takiej ekipie nic tylko ją wypunktować.

Braki:
Atl. Madryt

19,12 Filipe Luis D 14 0-2
Celta:
19,12 Roberto Lago D 15 0-2
3,11 Samuel Llorca D 1 0-0
[

Nie chcę jakoś mówić, że Atl pewne jest zwycięstwa tymi dwoma bramkami, ale nos mi jakoś tak podpowiada że to dziś nastąpi ;&gt;.

I na koniec do mojego kuponu AKO( Valencia, Atl(-1.5), ...
Brest vs PSG typ 2 ✅
kurs:1.524
stawka:7/10
+19.72
+3.668

Analiza
Sporo można wyczytać w necie o tym meczu. A według mnie PSG jest na dzień dzisiejszy naprawdę mocne(1:0 win z Lyonem). Takie mecze muszą(na 99%) wygrywać, bo na potknięcie czekają Lyon oraz Marsylia. Tam na podium jest naprawdę gorąco.

Kurs AKO: 5.31
stawka: 6/10

Otrzymane punkty reputacji: +6
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Espanyol vs. Dep La Coruna typ: 1 kurs 1,80 ComeOn ✅ (nawet miałem ochotę na handi -1. kto remisuje z Realem Madryt może pokonać ostatnią drużynę z tabeli )
Vallecano vs. Levante typ: 2(DNB) kurs 2,22 ComeOn ⛔ (no chyba rzeczywiście wjazdówki nie wychodzą w Primera Division, no chyba, że mamy drużyny z pierwszych miejsc)
W pierwszym przypadku wydaje mi się, że Espanyol wygra. Są ku temu w mojej ocenie dwa powody: świetny mecz z Realem Madryt, który oglądałem cały - ta drużyna prawie nie odstępowała poziomem od takiego przeciwnika i to się jeszcze udało na stadionie Realu. A drugi powód zawsze trochę dający czyli gospodarz.
W drugim przypadku posiłkuję się typami kolegów wyżej, ale też widziałem parę ich meczów i myślę, że jest możliwe zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +3
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Rayo Vallecano – Levante
Handicap
Typ: Levante +0.5 @ 1.662 Pinnacle ⛔ 3-0 :;/: dobrze, że chociaż over wszedł..
Suma
Typ: Powyżej 2 @ 1.602 Pinnacle ✅

Rayo z 22 punktami w 16 meczach zajmuje 10. pozycję z raczej mocno bezkompromisowym bilansem (7-1-8). Z ostatnich 5 meczy uzbierali tylko 6 punktów. Na uwagę za s ługuj e ich wybitnie overowy bilans bramkowy (19-32), co oznacza, że tracą równo 2 gole w meczu strzelając tylko 1.19. Dużo lepiej radzi sobie Levante, które zajmuje 6. miejsce (27 punktów, bilans 21-21), sprawnie łącząc walkę w lidze z LE. W ostatnich 5 meczach ugrali 10 punktów przegrywając w tym czasie tylko z Barceloną (3-1-1). Statystycznie goście strzelają tyle samo goli co tracą (1.31) i 6 razy udało im się zachować czyste konto. W Rayo wykluczony jest występ Rodri, wątpliwe żeby pojawili się też Jose Carlos i David Cobeno. W Levante kontuzjowani są Pedro Lopez i Dudka, zawieszony jest Lell, a wątpliwości dotycz ą występu Pedro Riosa. Porównywalne ubytki kadrowe i chyba nie będą miały większego wpływu na wynik. Za to duż y wpływ na wynik może mieć spora moim zdaniem, różnica w formie obu zes połów. G ospodarze z upełnie nie przekonują w tym sezonie. Wprawdzie wygrali w poprzedniej kolejce w Walencji (0-1), ale była to chyba jedna z niewi e lu dobrych wiadomości w ostatnich tygodniach. Z kolei Levante kont y nuuje dobra formę z ostatnich tygodni, co podkreśla ich wyjazdowe zwycięstwo nad Saragossą (0-1), a przede wszystkim bezproblemowy awans do fazy pucharowej Ligi Europejskiej, która dała im spory zastrzyk pewności siebie. Warto dodać, że e wentualna dzisiejsza wygrana wyniesie ich na 4. miejsce premiowane występami w LM, co zawodnicy z pewnością będą mieli na uwadze. Porównanie statystyk jak i aktualnej formy obu ekip zdecydowanie na korzyść Levante i wydaje się, że są bliżej wygranej od gospodarzy. D ziuraw a obron a Rayo, jedn a z najgorszych w La Liga, sprawia że każdy ich mecz to obietnica overowego wyniku, zwłaszcza gdy grają u siebie z zespołem będącym w formie, a takim z pewnością jest teraz Levante.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;w:UseFELayout/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
A ja tutaj widzę każdy ślepo zapatrzony w ten remis Espanyolu na Bernabeu... Już wam Ramzes wytłumaczył ale widzę, że niektórzy myślą, że skoro w jednym spotkaniu można było zrobić mega niespodziankę, to już cały czas ekipa będzie tak grać... Nie mówię, że Espanyol tego nie wygra na pewno, bo tego nie wiem ale moim zdaniem takie gadanie, że skoro zremisowali na wyjeździe z Realem, to już muszą tutaj na pewno wygrać, to jest śmieszne. Tam grali na kontry, a dzisiaj to oni będą grali przeciwko ekipie, która z tych kontr będzie korzystać. To zupełnie inna gra, a żeby prowadzić grę, to trzeba mieć odpowiednich zawodników, a takich zbyt wielu w ekipie Espanyolu brak.

N 23

nekar

Użytkownik
Espanyol vs. Dep La Coruna typ:both teams to score 1.72 bet365⛔
późny typ, kursy spadły.
Deportivo 7 bts w 8 meczach
Espanol 10 bts w 11 meczach ale kiedy strzelił bramkę, bo ostatnio w czterech meczach u siebie 3x bez bramki. Jednak w ostatnim zapakował dwie sevilli i realowi na wyjeżdzie, stąd bts wydaje się pewniakiem.
n.
wynik: 2-0, w rzutach rożnych 10-4 dla Depo ale nie potrafili tego zamienić na bramkę.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Hiszpania (40 Przeglądających) - TAK TRZYMAĆ PANOWIE I PANIE!
Rayo dziś zagrało kapitalny mecz i te 3:0 to kompletnie odwzorowuje przebieg dzisiejszego spotkania. Levante nic nie pokazało w tym meczu, Rayo większość meczu prawie cały czas cisnęło, a goście przy bramkach Vallecano nie mieli nic do powiedzenia.
Kapitalny strzał z 30 metrów od słupka, później rzut wolny i pajęczyna z narożnika słupka została ściągnięta.
Ostatnia bramka w końcowej minucie tylko potwierdziła w tym meczu jak bardzo widać było zaangażowanie w mecz gospodarzy. Chcieli to wygrać i wygrali, widać to było od 1 minuty.
Odradzam wszystkim typującym typować mecze wyjazdowe w La Liga.
Czy to był Grannolers na początku meczu Espanyol - Deportivo La Coruna?
3/4 meczów co stawiam na dwójki i nie trace to z reguły mecze poniedziałkowe,coś w tym musi być jak chociażby ostatnio Celta - Betis 0-1 czy Sevilla - Valladolid 1-2.
Akurat wtedy Sevilla była zbombardowana kontuzjami i wiele osób kierowało się w stronę Valladolid.
http://www.youtube.com/watch?v=33udpOyfseA

M 52

mentos

Użytkownik
Rayo dziś zagrało kapitalny mecz i te 3:0 to kompletnie odwzorowuje przebieg dzisiejszego spotkania. Levante nic nie pokazało w tym meczu, Rayo większość meczu prawie cały czas cisnęło, a goście przy bramkach Vallecano nie mieli nic do powiedzenia.
Kapitalny strzał z 30 metrów od słupka, później rzut wolny i pajęczyna z narożnika słupka została ściągnięta.
Ostatnia bramka w końcowej minucie tylko potwierdziła w tym meczu jak bardzo widać było zaangażowanie w mecz gospodarzy. Chcieli to wygrać i wygrali, widać to było od 1 minuty.

Zgodzę się. Ale zapomniałeś o jednym wyjątku:BARCELONA ???? i co do soboty to polecam grę na nią, bo wiadomo co to za drużyna po kursie 1.22 bet365 oraz, że Messi strzeli za 1.30 bet365. Nie ma lepszych zakładów do dubla ;)

esperanza10 506

esperanza10

Użytkownik
Atletico Madryt - Celta Vigo, 22:00
Typ: Atletico (AH -1.5) @ 1.90 Bet365
Na ten moment Atletico jest liderem ligi, jeśli wyłączymy z niej FCB, która ma nad nimi już 9 punktów przewagi. Teraz Los Rojiblancos, po zeszłotygodniowej goleadzie na Camp Nou będą chcieli odreagować na rywalu o klasę gorszym, Celcie Vigo.
Podraznione Atletico jest dwa razy groźniejsze niż to kroczące od wygranej do wygranej. Po porażce z Realem na Bernabeu, u siebie rozbili Deportivo (wiadomo w jakich okolicznościach, ale wynik jest wynikiem, a i gra była dobra), teraz polegli na Camp Nou - pomimo 30 minut fantastycznej gry. Później wiele do powiedzenia nie mieli, nie mniej te pierwsze dwa kwadranse były spektakularne w ich wykonaniu i równie dobrze zamiast 0:1 moglo tam być 0:3. Teraz spotkanie z Vigo. Dlaczego handicap -1.5 gola?
Przede wszystkim stadion - na Calderon Atletico osiem meczów - osiem wygranych bramki 27:6, czyli Rojiblancos strzelają średnio trzy gole na mecz tutaj. Poza tym forma Falcao, Kolumbijczyk wrócił i znowu kąsa. Z Vigo pewnie będzie podobnie. Do tego należy dodać, iż przewaga nad Realem powoli topnieje, dlatego o wpadce nie ma mowy. Tutaj właśnie powinniśmy być świadkami goleady dla kibiców, coś a&#39;la Deportivo, tylko w wersji 3/4:0. Warto dodać, że Celta Vigo w meczach wyjazdowych to jest jakas kpina - jedna wygrana i siedem porażek.
Celta bez wygranej od trzech meczów ligowych, widziałem ich ostatni mecz z Betisem i z Realem. Przeciwko Los Blancos bardzo dobry mecz, a przeciwko Betisowi totalne dno. Teraz przeciwko Atletico, w formie nie będą również mieli wiele do powiedzenia. W mojej opinii po takim kursie warto spróbować takiego typu. Atletico praktycznie bez żadnych większych osłabień, siła ofensywna potężna i to ona będzie kluczowa. Powodzenia!

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Uwierz mi na słowo,że dostatecznie się dorobiłem grając wyjazdówki Betisu i to na samych DNB,a i jeszcze z rodzaju ciekawostek,3/4 meczów co stawiam na dwójki i nie trace to z reguły mecze poniedziałkowe,coś w tym musi być jak chociażby ostatnio Celta - Betis 0-1 czy Sevilla - Valladolid 1-2.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Przede wszystkim cieszy bardzo duża aktywność w temacie na tą koejkę ale to bardzo fajnie i zachęcam, do kolejnych wpisów. Wczoraj było, to co najbardziej lubię w bukmacherce czyli księgowanie...:grin: Trafiłem wprawdzie tylko Real Sociedad ale jednak to był główny bet czwartku i siadł. To był dziwny mecz, bo Baskowie po strzelonych golach wyraźnie zwalniali, zamiast dobić Sevillę. Goście z Andaluzji, gdy tylko byli lekko przyciskani, to gubili się jak dzieci we mgle i aż ciężko uwierzyć, że tak może grać drużyna, w której grało 4 byłych lub obecnych reprezentantów Hiszpanii. Dno totalne ale tak będzie to wyglądać, dopóki trenerem będzie Michel, bo jego praca już tam nic nie pomoże, a może tylko zaszkodzić więc teraz ruch po stronie zarządu czyli wyrzucenie bądź wyp***dolenie dyscyplinarne jak to Janek Tomaszewski mówi... Jeśli chodzi o mecz na dole, to wynik trochę nie oddaje tego, co się działo na boisku. Deportivo miało swoje okazje ale byli bardzo nie skuteczni, podobnie z resztą jak Espanyol, który z początku miał sporo okazji. Potem jednak błąd fatalny Germana Luxa i Simao strzela kolejnego gola głową, co jest śmieszne, bo wszyscy wiemy, jak niskim graczem jest Simao Sabrosa, a mimo to potrafi strzelać gole głową jak widzimy. W końcówce dobił ich Stuani i było po wszystkim.
Dzisiaj dwa spotkania i oba będziemy mogli obejrzeć na antenie Canal+Sport. Jeśli chodzi o komentatorów, to wygląda to tak:
Valencia - Getefe 19.55 (Cezary Olbrycht, Leszek Orłowski)
Atletico Madryt - Celta Vigo 21.55 (Żelisław Żyżyński, Leszek Orłowski)

Nie najgorzej ale mogło być lepiej, gdyby był Piotrek Laboga albo Przemek Pełka, no ale jest Orłowski więc powinien trzymać poziom. A przechodząc do samych spotkań, to na pewno odpuszczam mecz na Mestalla. Niby faworytem jest Valencia ale w tym sezonie, nie raz zawodzili będąc w takiej sytuacji. Z jednej strony powinni wygrać, bo trzy mecze bez wygranej, a może trzy porażki z rzędu na Mestalla, to rzecz nie bywała w ostatnich latach, to jednak obecna forma mówi, że dzisiaj mogą mieć sporo kłopotów, zwłaszcza że Getafe to kompletnie nieprzewidywalna ekipa. Może nie grają nic wielkiego ale ciułają te punkty i dlatego są tak wysoko. Myślę, że goście są w stanie wyrwać remis ale liczę, że Nietoperze wreszcie wygrają, bo szkoda by taka ekipa, tak się kompromitowała... A jeśli chodzi o mecz na Vicente Calderon:
Atletico-Celta
Co tu dużo ukrywać, mecz Dawida z Goliatem, mecz do jednej bramki jak kto woli ale po prostu ciężko uwierzyć, że padnie tutaj jakiekolwiek inne rozstrzygnięcie, aniżeli łatwa wygrana Atletico. Wszyscy widzimy, że może z tymi najlepszymi Atleti nie radzi sobie na wyjazdach ale u siebie, to każdego odprawiają z kwitkiem. W większości są to łatwe wygrane kilkoma bramkami oraz popisy Falcao, tak jak chociażby ostatnio z Deportivo. Niestety kursy na gola zdobytego przez Kolumbijczyka są już bardzo niskie ale ja tam wolę się wstrzymać, gdyż nie tylko on może strzelić gola, bo przecież Diego Costa, Arda Turan, Koke oraz rezerwowi też mogą spokojnie coś ustrzelić. U gospodarzy zabraknie z podstawowych graczy tylko Felipe, a jego miejsce zajmie najprawdopodobniej Cisma. Do kadry meczowej powrócił Cristian &quot;Cebolla&quot; Rodriguez. Jeśli chodzi o gości, to ostatnio w głupi sposób przegrali z Betisem. Katastrofalna postawa pod bramką Adriana zrobiła swoje i skończyli bez strzelonego gola. W tym spotkaniu na Vicente Calderon nie będą mieli tylu okazji więc będzie jeszcze ciężej o gole ale Iago Aspas przy kontrach się przyda ze swoją szybkością. Może jakiegoś gola strzelą ale to nie będzie kluczem do sukcesu, bo jeśli w obronie nie będzie super, to sami stracą kilka bramek. Największym problemem może być środkowy obrońca Gustavo Cabral. O ile o jego umiejętności, aż tak nie drżę, bo te nawet jakby były najwyższe, to i tak ciężko by było żeby powstrzymał Falcao, to chodzi mi o jego tendecję do łapania kartek. W tym sezonie rozegrał 13 spotkań i aż w 7 z nich łapał kartki. Pauzował już wiele razy ale i tak ma pewne miejsce w składzie, bo to właściwie najlepszy obrońca w ekipie Paco Herrery. Dzisiaj będzie miał rywali bardzo trudnych więc żeby ich powstrzymać będzie potrzebował ostrej gry i tutaj liczę na jego kartkę, a kurs na takie zdarzenie Tobet oferuję nam kapitalny i z tego trzeba skorzystać.
Podsumowując, szykuje nam się łatwa wygrana Atletico z cienką na wyjazdach Celtą. Myślę, że to będzie miłe zakończenie roku dla Rojiblancos i jutro będą mogli sobie spokojnie pooglądać swojego rywala zza miedzy w trudnym spotkaniu z Malagą.
Atletico(-1) @ 1,85 Tobet⛔1:0 - tragedia...
Atletico over 1,5 @ 1,33⛔
Gustavo Cabral kartka @ 2,30⛔ - sędziowie trzymają poziom

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Bundesliga na świętach, a żadna inna piłka nie jest mi obca to podzielę się moimi przemyśleniami na najbliższy weekend.
Lionel Messi poniżej 1.5 Kurs:1,76 Betsson
Jakoś dla mnie oczywiste jest, że Messi nie jest nadczłowiekiem i nie będzie w każdym spotkaniu strzelał po dwa gole. O ile dobrze widzę w kickerze, to Messi strzelił dwa gole w sześciu kolejnych spotkaniach, co ciekawe nie trafiła się kolejka w której trafiłby tylko raz, były kolejki bez gola&#39;. IMO matematyka i prawdopodobieństwo (zakładając zależność) jest po mojej stronie.
Malaga - Real Madrid Typ:2 Kurs:1,6 Betsson
Ktoś powie, że nie. A ja mówię, że tak. Ambicja nie pozwoli w tym spotkaniu Realowi zanotować kolejnej wpadki. Na pewno argumenty mają, przypomnę że remis z Espanyol to w dużej mierze owoc braku konsekwencji. Malaga urosła do rozmiarów potentata, zwłaszcza dzięki wynikom w Lidze Mistrzów, ale nada nie jest to drużyna która może rywalizować z Realem, w meczu o zachowanie twarzy dla podopiecznych Mourinho, zresztą dla samego Jose też.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Malaga urosła do rozmiarów potentata, zwłaszcza dzięki wynikom w Lidze Mistrzów, ale nada nie jest to drużyna która może rywalizować z Realem, w meczu o zachowanie twarzy dla podopiecznych Mourinho, zresztą dla samego Jose
Już miałem Ci odpisywać przy meczach DFB Pokal że piszesz brednie, ale odpiszę Ci teraz. No po prostu piszesz takie banialuki że to niepojęte. Nie będe odnosił się już do tego co napisałeś przy meczu Dortmundu bo nie ma sensu, a szkoda, że wtedy nie skonfrontowałem. Ale jak moderator może pisać takie głupoty ?
Jakie zachowanie twarzy ? Co takiego złego Jose zrobił, że ten mecz jest dla niego o zachowanie twarzy i jego podopiecznych ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom