>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

17 kolejka Primera Division 03.01 -05.01.2015

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Atletico - Levante
Typ: 1:0;2:0 lub 3:0 @2.20 bwin
⛔
Na wygraną do &#39;zera&#39; płacą 1.70, a więc spora różnica, a wiele wskazuje na to, że pogromu nie będzie. Na VC Rojiblancos podejmą Żaby z Walencji. Różnica klas przeogromna, różnica punktowa w tabeli również, a ostatnia forma również wskazuje na pewne zwycięstwo gospodarzy. Gościom gra się nie układa, choć mają paru ciekawych zawodników, to nie potrafią zaskoczyć w lidze. Chyba najlepszym meczem był ten derbowy z Nietoperzami.
Zespół gospodarzy bez Mirandy, którego zastąpi Gimenez. Młody Urugwajczyk świetnie współpracuje ze swoim rodakiem - Godinem. Wiele wskazuje na to, że po sezonie, a może już w tym ten duet na stałe będzie wychodził w wyjściowej &#39;11&#39;.
Atletico po przerwie będą mieć ciężki terminarz, więc myślę, że szybko wejdą w mecz i dojadą do końca bez większej spiny. Taki kurs warto wykorzystać, wszak Levante to jedna z gorszych ofensyw w lidze.

Elche - Villarreal
Villarreal wins @1.80 Pinnacle ⛔

Warto sięgnąć również po zwycięstwo Żółtej Łodzi Podwodnej, której ostatnimi czasy wiedzie się bardzo dobrze, wprost przeciwnie ich rywal - Elche. Tam kibice są niezadowoleni, trudno im się dziwić. Żądają dymisji władz klubu i atmosfera jest kiepska.
O gościach można wypisywać same superlatywy. Świetnie grali przed świętami, byli rozpędzeni i wygrywali wszystko co się da, nawet z Atletico na VC. Trener został wybrany na trenera miesiąca Grudnia, ale nie sądzę, by to ich zadowoliło. Idą jak burza, do świetnej gry, dołączyli również świetne wyniki. Już od kilku spotkań nawet nie stracili bramki, a to była ich pięta achillesowa. Teraz od nowego roku wracają Cani i Mussachio, więc spore wzmocnienie kadry. Wszystko idzie w dobrym kierunku, by powalczyć o przyszłoroczną LM. Takie mecze muszą wygrywać. No i smaczku dodaje fakt, że są to derby regionu.

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 1

skorpionek

Użytkownik
Mam pytanie do kolegów, którzy oglądali ostatnio jakiś mecz/mecze Levante.
Jaki wpływ na defensywę Levante będzie miała absencja Davida Navarro? Bo z tego co podaje jeden z portali to będzie w tym meczu pauzował za kartki, a jest to podstawowy środkowy obrońca (w dodatku kapitan Levante) i chyba najbardziej doświadczony zawodnik w tej formacji. Z powodu kontuzji nie może zagrać również Hector Rodas czyli jakby naturalny zmiennik Navarro. Pytam bo zastanawiam się nad wejściem w Atletico over 2.5 gola po kursie 2.0.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

M 0

movement

Użytkownik
Bardzo dobre kursy m.in na Villarreal i Sevillę. Myślę, że obie te drużyny powinny wygrać swoje spotkanie, wiecie coś może o jakiś absencjach czy coś w tym stylu?
Myślę, że Bilbao także powinno sobie poradzić z Deportivo ale to już trudniejszy mecz.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W tej kolejce mam tylko jeden bet i gram dosyć grubo. W niedzielę szykują się nam derby Madrytu. Na pewno będzie ostro, bo obie drużyny nogi nie odstawiają. Rayo w tym sezonie jest na pierwszym miejscu pod względem kartek - 53 żółte i 2 czerwone. Na wyjeździe łapią ich zdecydowanie więcej. Getafe pod względem kartek jest mniej więcej w połowie stawki - 46 żółtych i 1 czerwona. Więcej zdobywają u siebie niż na wyjeździe.
W ostatnich 5 derbowych pojedynkach zobaczyliśmy kolejno:
- 9 żółtych (+2 poza boiskiem)
- 6 żółtych
- 10 żółtych
- 4 żółte i 1 czerwona bezpośrednia
- 8 żółtych i 1 czerwona bezpośrednia
Sędziować będzie Alejandro Hernández. W tym sezonie zaliczył 9 spotkań - 5 razy wchodził over 6 kartek, raz było równo 6 kartek i 3 razy wtopa.
Getafe - Rayo
powyżej 6 żółtych kartek 1,82 Bet365 zwrot 6

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Sociedad - Barcelona over 3 1,86 pinnacle
Początek roku, więc i uboga oferta na ten weekend, drwale graja swój puchar,
więc to jedyny typ który mi się narazie podoba.
Sociedad punktuje u siebie, na wyjazdach nie wygrał do tej pory w lidze.
Na Anoeta rozegrał dwa świetne spotkania z drużynami pokroju Barcelony w tym sezonie:
pokonał 2-1 Materace i 4-2 Real, widziałem oba spotkania i wiem, że również w sobotę
gospodarze zagrają ofensywnie. Nie boją się Barcelony, to ona powinna się ich bać,
bo dawno tu nie wygrała, kursy na gości to nieporozumienie.
Ostatnie mecz w lidze między tymi ekipami zawsze kończyły się chociaż z 3 strzelonymi bramkami.
Czekam na ten mecz, bo pamiętam oba ostatnie widowiska i wiem, że i tym razem będzie warto obejrzeć
ten mecz. Rzadkość pokrycia tej linii przez obie ekipy w lidze nie może odepchnąć od grania overu.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Sevilla - Celta
Ciekawa sytuacja ma tu miejsce z kursami, patrząc na pierwszy rzut oka wszystkie strzałki na zielono windują kursy na gospodarzy. Ale jak się dokładnie przyjrzy szczegółom to z tych najpoważniejszych firm wzrosty były jeszcze w starym roku. 1,50 no może 1,55 to powinien być maksymalny kurs na Sevillę a jest inaczej. Do meczu coraz bliżej a sytuacja nie ulega zmianie, co mnie mocno dziwi.
Faworyt gra u siebie bez żadnych poważnych osłabień czego nie można powiedzieć o gościach bo tutaj sytuacja w ofensywie jest katastrofalna. W dzisiejszym meczu zabraknie wy kartkowanych top scorerów nr 1 Larriveya i nr 2 Nolito odpowiednio napadziorów z 7 i 5 bramkami na koncie. Dwóch ludzi, którzy strzelili 12 bramek na 17 możliwych te liczby mówią wszystko. Dodając do tego tragiczną serię jaką złapali... po wygranej na Camp Nou :grin:, pucharu z drugoligowcem nie liczę. W ataku lub bardziej kontrataku tracą w tym momencie 3/4 wartości, kwestią jutrzejszego meczu będzie tylko skuteczność Sevilli nic poza tym. A biorąc pod uwagę długą przerwę spowodowaną wjazdem Królewskich na KMŚ i tym samym ostatni mecz rozgrywająć 14 grudnia. Mogli spokojnie odżyć po wojażach w Lidze Europy i teraz spragnieni gry zacząć kolejny maraton. Jeśli myślą o Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie to takie mecze jak ten w owych okolicznościach muszą być czystą formalnością.

Sevilla wygra 1,67 ✅ 1-0 Tragedia w wykonaniu Sevilli ja tam zamknąłem po 50 minucie mimo że grali jednego więcej, Emery ładnie ich musiał dorżnąć, i nie ma co się oszukiwać czerwona absolutnie nie powinna zostać pokazana a i gol padł po stałym fragmencie
bet 3 6 5

Otrzymane punkty reputacji: +2
furek 75

furek

Użytkownik
Atletico Madryt - Levante
1/1 @ 1,62 bet365
✅ 3:1 (1:0)

Zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze. W moich oczach wygrają dość pewnie, nie mam tutaj namyśli jakiegoś pogromu, tylko to, że goście za wysoko nie podskoczą w tym spotkaniu.
W składzie Atletico być może nie zagra Miranda, którego miejsce ma zająć Gimenez, a więc zapowiada się, że zobaczymy parę stoperów z Urugwaju.
Z kolei w Levante nie zobaczymy Davida Navarro, kapitana i lidera tej ekipy, oraz Hectora Rodas&#39;a i, jak udało mi się wyczytać na jednym z serwisów, prawdopodobnie nie zagra Ruben Garcia (gorączka)

S 57

statystyk66

Użytkownik
Atletico Madryt - Levante under 2.5 @2.15 Bwin ⛔

Faworytem dzisiejszego meczu niebywale jest Atletico. Na pierwszy rzut oka typ wydaje się bardzo ryzykowny jednak zachęciły mnie pewne fakty:

+ W ostatnich 5 spotkaniach pomiędzy tymi zespołami aż 4 razy padał under 2.5
+ W ostatnich 3 meczach Levante w PD padał under 2.5
+ Za tydzień Atletico gra derby z Realem, więc oczekuję, że dzisiaj będą się oszczędzali. 1-0, 2-0 w zupełności im wystarczy

Absencje

Atletico: Miranda
Levante: Rodas, Navarro, Camarasa

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Sevilla - Celta Vigo
Mój podstawowy typ na 17 kolejkę Primera Division. Rzuty rożne w spotkaniu Sevilli. Spodziewam się ofensywnego spotkania = dużo rzutów rożnych. Dlaczego? Sevilla, wiadomo aspiracje to gra w europejskich pucharach, jeśli dziś wygrają mają szansę przeskoczyć Valencie i Villarreal oraz dobrze zacząć Nowy Rok przed własną publicznością. Celta Vigo - bardzo dobry początek rundy, zakończenie wiadomo - fatalne. Dziś znów jest szansa aby dobrze zacząć początek nowej rundy i doskoczyć do czołówki. Najbardziej jednak to postawienia tego typu przekonały mnie statystyki z ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami.
Celta - Sevilla (ilość cornerów - 18)
Sevilla - Celta (ilość cornerów - 15)

Moim zdaniem dziś również zobaczymy w tym spotkaniu dużą ilość rzutów rożnych. Polecam.
▶Moje propozycje:
Rzuty rożne: Powyżej 11 @ 2.00
Powyżej 12 @ 2.50
Atletico - Levante
W tym spotkaniu wchodzę w kartoniki, bet365 wystawił dość ciekawy i jak dla mnie wysoki próg 6.5 kartek w meczu. Zdecydowany faworyt tego spotkania to gospodarze, więc myślę że Levante nie będzie miało nic do powiedzenia w tym spotkaniu i gospodarze gładko wygrają, nie spodziewam się tutaj żadnego meczu walki i dużej ilości kartoników.
▶Moje propozycje:
Suma kartek: Poniżej 6.5 @ 2,00
✅✅

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Atletico - Levante
Mario Mandžukić strzeli @ 1,72 Betsson
szkoda tej kartki.. ⛔
Jeden z najlepszych graczy Atletico, z pewnością po nowym roku jest głodny bramek. A że przed nowym rokiem w Bilbao pauzował (nie znam przyczyny) to i dzisiaj jeśli tylko wystąpi to będzie na pewno rozdawał karty defensorom z Levante. Doskonale się wpasował w skład Atlecio, godnie zastępuję Diego Costę na pewno będzie grał swoje. Chorwat jeszcze na MŚ tak za bardzo nie błyszczał, żeby tu w Hiszpanii grać swoje najlepsze zawody. Wiele akcji grane jest pod niego i to on stawia kropkę nad i. Ekipa gospodarzy gra bardzo solidnie na swoich śmieciach i są regularni. Zamierzam zaufać Chorwatowi i swoje kilka groszy wrzucić w jego stronę. Bo jeśli zagra, to na pewno nie będzie się oszczędzać.

Otrzymane punkty reputacji: +17
kubek9 1,2K

kubek9

Użytkownik
Atletico - Levante
W tym spotkaniu wchodzę w kartoniki, Bet365 wystawił dość ciekawy i jak dla mnie wysoki próg 6.5 kartek w meczu. Zdecydowany faworyt tego spotkania to gospodarze, więc myślę że Levante nie będzie miało nic do powiedzenia w tym spotkaniu i gospodarze gładko wygrają, nie spodziewam się tutaj żadnego meczu walki i dużej ilości kartoników.
Moje propozycje:
Suma kartek: Poniżej 6.5 @ 2,00
Sędziuje Alfonso Álvarez Izquierdo, z srednią 11 kartek na mecz w tym sezonie, wszystko zależy od tego jak się mecz potoczy. Jeżeli Levante postawi twarde warunki i Atletico będzie biło głową w mur, zacznie się nerwówka i głupie faule. Dodając do tego lekką rękę Pana Izguierdo, 7 karteczek powinniśmy zobaczyć, ja zaryzykuje po kursie 1.8⛔

logicus 139

logicus

Użytkownik
⚽ Deportivo de la Coruna vs Athletic Bilbao OVER 2 @ 1.97 (MarathonBet)
Od roku 1998 obie drużyny spotkały się 28 razy. W 11 meczach (39%) padły dokładnie dwie bramki, w 2 meczach był UNDER (7%), zaś OVER udawało im się zdobyć w 15 spotkaniach (54%). Natomiast jeśli spojrzymy na te statystyki w momencie kiedy Deportivo podejmowało Athletic u siebie to zobaczymy, że w 100% spotkań padały przynajmniej 2 bramki.
Dodatkowa ciekawostka jest taka, że w pięciu ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi zespołami bramki padały już w pierwszej połowie.
W obecnym sezonie strzelić bramkę Bilbao potrafi każdy więc spodziewam się, że Deportivo nie będzie miało z tym najmniejszego problemu i może pokusić się nawet o kilka trafień. Z drugiej strony zaś Athletic ma zawodników o sporym potencjale i niezależnie od formy wszelkie stałe fragmenty gry, strzały z daleka i wrzutki to jest spore zagrożenie. Jeśli po przerwie świątecznej nabrali głodu na bramki i ogarnęli się w ataku to powinno wszystko ładnie wyglądać.
Dodatkowo
⚽ Deportivo de la Coruna vs Athletic Bilbao OVER 1.5 @ 1.533
⚽ Deportivo de la Coruna vs Athletic Bilbao OVER 0.5 1połowa @ 1.52

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Nudzi mi się, więc potypuję za mniejszą stawkę. W Sevilli nie widzę tego overa. Niby drużyny grające dosyć ofensywnie, z potencjałem, ale potrafią też sporo marnować. Tu fajne zestawienie oddanych strzałów i procent zdobytych goli po tych strzałach. Celta wypada słabiutko, co udowadniała w ostatnich meczach, kiedy nie potrafili wykończyć najprostszych akcji. Początek powinien być badaniem się nawzajem.

Sevilla - Celta
Brak gola przed 28:00 1,83 Bet365 ✅
Powyżej 10,5 rzutów roznych 1,72 Bet365 ⛔

Elche u siebie powinno ambitnie haratać przeciwników, bo tylko to im zostaje - gryzienie murawy. Villarreal gra naprawdę najbardziej stabilną piłkę w tym momencie biorąc pod uwagę wszystkie drużyny i nie dziwię się, że są tak znaczącym faworytem nawet na wyjeździe. Gospodarze nie przegrywają tych meczów kilkoma bramkami, ale w pewnych momentach po prostu brakuje im koncentracji. Mecz z Malagą i druga połowa była chyba tego jasnym dowodem. Wczesna kartka gdzieś tu się pojawi.
Elche - Villarreal
Kartka przed 26:00 1,83 Bet365 ✅

Jeśli Deportivo nie ugra dziś punktów to będą frajerami. Athletic bez Muniaina i Aduriza, a mimo to goście dalej są faworytem. Prawdopodobnie będzie dużo walki, bo przecież Baskowie nie są najbardziej finezyjną ekipą w lidze. Miło się ich ogląda, bo walczą podobnie jak drużyny w BPL. Deportivo wielki atutów w ofensywnie też nie ma, dlatego overa bym tu nie radził grać. Czuję remis.
Deportivo - Athletic
Deportivo więcej rożnych 2,10 Bet365 ✅
Remis 3,10 Bet365 ⛔

W ostatnim meczu też powinno być sporo kartek. Nie wiem czy Almeria sprawi na wyjeździe niespodziankę, bo Malaga na własnym obiekcie gra wyjątkowo mądrze. Początek może być dosyć intensywny, ale ze sporą ilością niedokładnych zagrań, a to zawsze powoduje nerwowość. Fajerwerków po tym spotkaniu bym się nie spodziewał. Malaga powinna wygrać 1;2:0.
Malaga - Almeria
Brak gola przed 29:00 1,83 Bet365 ✅
Kartka przed 23:00 1,83 Bet365 ⛔

Połączone w dublach, triplach za 1/4 tego co normalnie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
No to co typ z kartkami w meczu Atletico na ✅, to można pobawić się dalej.

Deportivo - Athletic Bilbao

W tym spotkaniu idę w stronę gospodarzy. Dlaczego? Ponieważ Deportivo nieźle radzi sobie w spotkaniach przed własną publicznością, lecz często nie mieli po prostu szczęścia. W meczach u siebie wygrywali w tym sezonie z takimi drużynami jak Valencia 3:0 czy remis z Malagą 1:1.
Drugi argument to bezpośrednie spotkania rozgrywane w mieście La Coruna.
Ostatnie 5 spotkań to 1 remis i 4 zwycięstwa Deportivo.
Do składu Deportivo wróci po zawieszeniu za kartki Luisinho.
Nieobecni: Lucas.
Sytuacja kadrowa gości: niedostępni ze względu na problemy zdrowotne są Guillermo, Xabier Etxeita i Andoni Iraola.
▶Moje propozycję:
1X @ 1,60 ✅✅
over 1.5 @ 1,53

Otrzymane punkty reputacji: +19
beeercik 62

beeercik

Użytkownik
Mecz: Elche - Villareal
Typ: Villareal (-1) azjan ⛔
@2.30 bet365

Frajernia.. z 2-0 na 2-2 w 9minut..

Nie widze w tym meczu szans dla Elche.
Villareal notuje serie 10 spotkań bez porażki, serie 7 zwycięstw, oraz serie 5 spotkań bez straconej bramki, w których sami strzelili aż 13 (2,6 na mecz!).
Bilans ostatnich spotkań wyjazdowych to 4-1-0, bramki 8:2.
Wygrali na wyjeździe 1-0 z Atletico, z którym tydzień wcześniej Elche u siebie przegrało 0-2.

Bilans Elche z ostatnich 5ciu spotkań to 1-1-3, bilans bramek 2:5. Jedyne zwycięstwo to ledwie 1-0 z drugoligowym Valladolid.

Statystyki są tutaj bezlitosne i myślę, że w zupełności wystarczą by poprzeć mój typ.

Dla ostrożniejszych typ na samo zwycięstwo Villareal:
Villareal win @1.71 bet365 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 57

statystyk66

Użytkownik
Malaga - Almeria 1@ 1.53 bet365 ⛔ kolejka cudów?

Cóż, pierwszy typ zły, jednak chcę się szybko zrehabilitować. O 22.00 Malaga podejmuje Almerię. Faworytem jest Malaga, która na 10 meczy wygrała aż 8. Przegrywała jedynie z Realem i Atletico. Malaga w tym roku z pewnością powalczy o puchary - do 4 Sevilli traci zaledwie 3 punkty, także w dzisiejszym meczu nie ma mowy o kalkulowaniu i odpuszczaniu.

Absencje

Malaga: Roberto Chen, Juanmi, Sergio Sanchez, Flavio Ferreira, Weligton.
Almeria: Ruben Marinez, Dubarbier, Macedo.

Deportivo - Athletic Bilbao 1x@ 1.57 bet365 ✅

Na pierwszy rzut oka może się wydawać że to typ mocno szalony, jednak są powody ku temu by twierdzić inaczej. Deportivo ma patent na Athletic. W 11 ostatnich meczach pomiędzy tymi drużynami, Deportivo wygrywało bądź przynajmniej remisowało 10 razy. Bilbao w tym sezonie jest słabe, potrafili nawet przegrać z ostatnią Cordobą lub doznać klęski na własnym obiekcie z Atletico aż 1-4. Dzisiaj w ich szeregach zabraknie m.in Aritza Aduriza - najlepszego strzelca drużyny, Muniaina (ważny pomocnik) oraz Iraoli (podstawowy obrońca). W Deportivo zaś zabraknie Sidneia oraz Lucasa.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W meczu Realu nie mam pomysłu.
Espanyol - Eibar - tu widzę over. Kurs jest świetny, nikt raczej nie będzie kalkulował. Espanyol u siebie gra bardzo solidną piłkę, patrząc czysto statystycznie to obie ekipy potrafią notować fajne overowe wyniki. Trafienie z obu stron to powinna być formalność. Albo ten over wejdzie łatwo albo będzie 0:0.
Espanyol - Eibar
Powyżej 2,5 gola 2,30 Bet365 ✅ 1:2

W meczu Barcelony pachnie niespodzianką. Gole powinny być, a jeśli ktoś ma strzelać dla gospodarzy to zdecydowanie Vela. To najlepszy gracz tej drużyny, z piłką potrafi czynić różne przecudne rzeczy i na pewno obecne Sociedad to za niska półka jak dla niego. Jeśli ktoś ma zrobić jakąś akcję to właśnie on. Kurs nie jest powalający zważywszy, że jest to Barcelona, ale dla mnie do zaakceptowania za rekreacyjną stawkę.
Real Sociedad - Barcelona
Vela strzeli 4,10 Unibet ⛔

Na kartki Rayo linia już skoczyła ;)

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
W meczu Barcelony pachnie niespodzianką. Gole powinny być, a jeśli ktoś ma strzelać dla gospodarzy to zdecydowanie Vela. To najlepszy gracz tej drużyny, z piłką potrafi czynić różne przecudne rzeczy i na pewno obecne Sociedad to za niska półka jak dla niego. Jeśli ktoś ma zrobić jakąś akcję to właśnie on. Kurs nie jest powalający zważywszy, że jest to Barcelona, ale dla mnie do zaakceptowania za rekreacyjną stawkę. Real Sociedad - Barcelona Vela strzeli 4,10 Unibet
Właściwie miałem napisać to samo. Szkoda tylko, że po lekkim urazie, ale powinien grać.
Baskowie lubią docisnąć rywala jeśli jest to przeciwnik z topu. Atletico, Valencia, Real Madryt przegrali, bądź jak Valencia mieli sporo szczęścia. Kurs na Barcelonę to nieporozumienie. Moyes po paru meczach CdR już wie, że Rulli jest sto razy lepszy niż Zubikarai i to będzie z korzyścią dla tego klubu.
Zaintrygowały mnie kornery.
Więcej rzutów rożnych Real Sociedad @4.33 bet365
Real Sociedad over 3.5 rogala @1.60 betsson

Ponadto coś z tego też powinno wejść:
Valencia więcej rogów @2.87 bet365
Rayo więcej rogów @2.50 bet365
Nietoperze raczej będą w większości spotkania drużyną nacierającą, Real zagra to co lubi najbardziej - z kontry.

miki0308 465

miki0308

Użytkownik
Valencia - Real Madryt
Widzi mi się overek w tym meczu. Valencia raczej nie powinna się jakoś mocno cofnąć, bo potrafią ładnie pograć w ofensywie, szczególnie na Mestalla. Mają z przodu kim postraszyć- Negredo, Rodrigo czy Paco Alcacer. Warto dodać, że Negredo, Rodrigo i Parejo to byli piłkarze Realu i zapewne będą chcieli się pokazać w tym meczu. O sile ofensywnej Realu nie ma co pisać, bo to oczywiste i jeśli tylko im się chce to każdej drużynie mogą zapakować kilka bramek. Mecz powinien być szybki, ofensywny, z dużą ilością sytuacji podbramkowych. Warto spojrzeć też na H2H- ostatnie mecze w lidze na Mestalla pomiędzy tymi drużynami to wyniki: 2:3, 0:5, 2:3, 3:6, 2:3.
Moja propozycja:

over 3 goli (azjan) @1,806
Pinnacle ZWROT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom