Dyscyplina: Piłka nożna -
Francja,
Ligue 1
Godzina: 15:00
Spotkanie: FC Nantes - AJ Auxerre
Typ: 2
Kurs: 4,20
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Tabela:
Nantes u siebie ma na koncie 2 zwycięstwa, 4 remisy i 1 porażkę, natomiast ich dzisiejszy rywal nanwyjazdach zanotował 1 zwycięstwo, 1 remis i 6 porażek i póki co ma najgorszy bilans w całej lidze, tracąc również na wyjazdsch najwięcej goli w meczach wyjazdowych (22 gole sracone w 8 spotkaniach). Mimo tego ja spróbuję dzis na Auxerre.
Absencje w Nantes:
Bramkarz Petric (bez występu w tym sezonie), obrońcy Appiah (15 występów w tym sezonie) i Fabio (6 występów w tym sezonie) i pomocnik Manvelyan (bez występu w tym sezonie) do tego zawieszony jest szkoleniowiec gospodarzy Kambouare, który dzisiaj nie będzie sterował zespołem z ławki
Absencje w Auxerre:
bramkarz Leon, obrońcy Joly (10 występów w tym sezonie), Coeff (7 występów w tym sezonie), Boto (1 wystep w tym sezonie) i Pellenard (bez występu w tym sezonie) i pomocnik Ruiz Atil (1 występ w tym sezonie).
Oba zespoły z podobnym potencjałem. Za Nantes przemawia mecz u siebieni to, że Auxerre słabo sobie do tej pory radził na wyjazdach ale licze dziś na poprawienie tego bilansu gości nanwyjazdach. Nantes bez swego trenera na ławce. Dla mnie ciut bardziej powinny być kursy wyrównane, bo oba zespoły dzieli tylko 1 punkt w tabeli. Po takich kursach wole spróbować na Auxerre
1-0