Sassuolo- Genoa
Sassuolo wygra 1.85 @totalbet
Jak dla mnie gospodarze to biorą, dostali lanie od Atalanty, ale tam szybko stracili bramke i się bardzo otworzyli. Czekalem troche z tym typem bo zagrożony zawieszeniem za kartki był Berardi, ale nie nie wykartkował się. Jak widze takie nazwiska jak Caputo, Boga, Berardi, Djuricic czy najlepszy środkowy pomocnik we Wloszech Locatelli to na tak słabą Genoe powinno spokojnie wystarczyc. W Genoi nadal spore braki- Sturaro, Biraschi czy Lu Pellegrinii. De Zerbi odpowiednio ustawi swoj zespol, a u siebie grają mega ofensywnie.
Sampdoria- Inter
II połowa powyżej 1.5 gola 1.77 @totalbet
Bardzo dobry kurs, nie wiem co z Lukaku bo zszedl z boiska z jakims skurczem mięsnia, ale nawet bez niego to zagram. Obie druzyny mają takich trenerów, którzy bardzo się otwierają po straciee bramki. Z udziałem Sampdorii i Interu pada bardzo duzo goli w drugich częściach spotkań. Inter w całej lidze jest najlepszy pod tym w względem, nie chce mi się dokładnie liczyć, ale spokojnie średnia 3 bramek w drugiej połowie powinna wyjść.
Defensywa Sampdorii to jest kabaret delikatnie mówiąc, a Inter gra caly czas na 3 obroncow, zresztą ostatnio Crotone strzelil im 2 bramki. Nie sugerujcie sie ostatnim meczem z Romą, tam była taka ulewa deszczu, ze nie dało się grać w piłke stąd tylko 1 bramka. Gospodarze co mecz kręcą overy bramkowe, ale kurs 1.60 slaby, wiec zagram over 1.5 w drugiej czesci meczu, gdzie w przypadku tych zespolow trenerzy potrafią ściągnąć obronce i dać napastnika.
Milan- Juventus x2
Crotone- Roma powyzej 2.5 goli
Ako: 2.07 @totalbet
Spróbuje jeszcze takie ako. Milan jest skuteczny, ale ma sporo szczescia w tych meczach. Nadal bez Ibry i Bennacera, a w ostatnim meczu z jakim urazem zszedl Kessie, nie wiem czy wystąpi z Juventusem. Wraca do składu Hernandez to jest akurat sporym wzmocnieniem, ale nie wydaje mi się, że Mialan tutaj wygra.
Stara Dama w meczu z Udinese wyglądała mega dobrze, a trzeba pamiętac, ze strzelić 4 bramki chyba jednej z najbardziej underowej druzynie we Wloszech to tez wyczyn. Obrona Milanu popelnia sporo bledow, przeciez w srodku zagra Krunic, a wiec mega slabe ogniwo gospodarzy. Benevento moglo rownie dobrze ten mecz wygrać, ile Oni tam mieli sytuacji + karny nie trafiony.. Ronaldo, Dybala, Kulusevski czy Chiesa spokojnie ogarna minimum remis.
Overy w meczach Crotone biore z pocalowaniem reki, mega odwaznie i wysoko grająco zespol. Do tego Roma, która tez mega overowa. Tak jak pisalem wyzej, nie sugerowac sie ostatnim meczem z Sampdoria i wynikiem 1:0, tam nie dalo sie grac. Szkoda, ze nie ma na ten mecz Spinazolli, ale i bez niego biore over do dubelka.
No i taśma dla zabawy:
Sassuolo 1x
Bologna 1x
Crotone- Roma pow 1.5 gola
Juve x2
Sampdoria- Inter pow 1.5 gola
Lazio 1x
Ako: 4.43
E
efortuna