20:45 West Ham - Burnley
Typ: 1
Kurs: 1.64
buk: betsson
Wynik:
Typ: 1
Kurs: 1.64
Wynik:
Piłkarze West Ham pozostają bez zwycięstwa od sześciu spotkań, lecz dzisiaj w końcu będą mogli liczyć na przełamanie, bowiem podejmą przed własną publicznością beniaminka z Burnley. Podopieczni trenera Slavena Bilicia od początku spisują się zdecydowanie poniżej oczekiwań i aktualnie znajdują się tuż nad strefą spadkową. Gospodarze mają problem w formacji defensywnej, gdzie stracili już 31 goli. Jest to jeden z najgorszych wyników w PL w obecnym sezonie. Duże nadzieje były pokładane w francuzie Payet, lecz ten zawodnik potrzebuje wsparcia kolegów żeby móc odnosząc wspólnie zwycięstwa. Dziś idę w stronę gospodarzy, którzy bardziej mnie przekonują swoją grą. Do tego kolejne spotkanie u siebie, gdzie tak naprawdę trzeba odnieść zwycięstwo i uciekać znad tej strefy spadkowej.
Manchester United wygrał trudny mecz domowy z Tottenhamem 1:0 dzięki bramce w pierwszej połowie. Coraz lepiej zaczyna grać sprowadzony z Borussii Dortmund Henrikh Mkhitaryan (jednak tego pana dziś zabraknie z powodu kontuzji). Ogólnie cały zespół zaczyna się coraz to lepiej rozumieć, dlatego mam nadzieje, że przyniesie to efekt w postaci zwycięstw. Goście mają dużą stratę do lidera Chelsea, ale jest to spowodowane czterema remisami z ostatnich sześciu spotkań. Jednak United są niepokonani od 3 listopada i na dodatek nie przegrali jeszcze żadnego spotkania na Selhurst Park wygrywając dwa mecze i dwa remisując. Decyduję się pójść w ich stronę, gdyż mam nadzieję, że po ostatnim ważnym zwycięstwie pójdą po prostu za ciosem, a z osłabieniami jakie występują u gospodarzy powinno to być łatwiejsze.
20:45 Sunderland - Chelsea
Typ: 2 + powyżej 2.5 gola w meczu
Kurs: 1.82
Wynik:
Typ: 2 + powyżej 2.5 gola w meczu
Kurs: 1.82
Wynik:
Chelsea w ostatnim spotkaniu ligowym strasznie się męczyła żeby odnieść zwycięstwo, lecz swój błysk pokazał Costa, który popisał się pięknym trafieniem. Spróbuję zagrać podobnym Typ co ostatnio w weekend ze wskazaniem na wygraną gości. Kto ogląda PL i widzi grę Chelsea, to wie, że z takim mentorem jakim jest trener Conte nie idzie nie wygrać. Ten facet jest niesamowity na ławce trenerskiej i myślę, że większość zawodników chciała by mieć kogoś takiego za swojego sternika.Chelsea jest ciągle na fali i przerwa świąteczna, która się zbliża będzie w stanie ich tylko wybić z rytmu, na dzień dzisiejszy są poukładani i nie wydaje mi się żeby Sunderland mógł tu wiele zdziałać.