>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16 kolejka Bundesligi [20-21.12.2016]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
16. kolejka Bundesligi
20-21.12.2016

Betclic - zakład bez ryzyka do 100zł (oferta bez obrotu)
Przed nami ostatni kolejka tego roku kalendarzowego. Sprawa &#39;mistrza jesieni&#39; cały czas nierozstrzygnięta. Bayern o dziwo trochę musiał się pomęczyć w Darmstadt i dopiero gol z dystansu pomógł zdobyć 3 pkt, no ale tak jakby włodarze Bundesligi przewidzieli taki scenariusz i taki hit zostawili na sam koniec gdzie bezpośredni mecz o tym zadecyduje.
Drużyna o której cały czas pisałem miłe słowa czyli Ingolstadt, trochę nam się rozkręciła, może ciut za późno bo czeka nas przerwa zimowa ale w ostatnim meczu również powinni powalczyć o przedłużenie passy wygranych.
Reszta meczów również ciekawa i zapowiadająca się bardzo zacięcie, ponieważ jak widać po ostatniej kolejce nie ma słabych drużyn i o każdy punkt trzeba walczyć.
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.​

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Niemcy
Godz: 20:00
Hamburg-Schalke
Typ: Schalke wygra dokładnie 1 golem
Kurs 4.00
Buk

Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Niemieckiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Hamburgera na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Schalke o4 Gelsenkirchen. Gospodarze nie są na pewno faworytem do zdobycia kompletu punktów, pomimo tego iż grali będą na swoim stadionie, goście natomiast nie wygrali 4 kolejnych spotkań ogółem i jest to już chyba najwyższy czas na przebudzenie , tym bardziej iż rywalem jest drużyna która zdobyła do tej pory zaledwie 10 ligowych punktów i jest na przed ostatniej pozycji w ligowej klasyfikacji , goście sa dopiero na 11 pozycji,ale to i tak znacznie lepszy wynik aniżeli gospodarzy, dla mnie Hamburg w tym sezonie jest kandydatem do spadku z ligi, według mnie w tym spotkaniu również nie zdoła ligowych punktów do swojego dorobku dopisać, nie zmienia to faktu iż zagrałbym iż drużyna Hamburga strzeli w tym spotkaniu co najmniej jednego gola, glównie dlatego iż grała będzie na swoim stadionie , gdzie ostatnio im się ta sztuka czesto udawała , stawiam na wynik 0:1 do połowy oraz 1:2 po 90 minutach tej rywalizacji dla zespołu przyjezdnych , którzy chyba lepszej okazji na przełamanie wymarzyć sobie nie mogli.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Witam dziś dość ciekawie wygląda kurs na Borrusie -1EH po 1.75
Argumenty dość statystyczne ponieważ forma Borussi jest ostatnio pod znakiem zapytania jak dla mnie bo remis z Realem na wyjeździe można zrozumieć i pochwalić ale 2 ostatnie mecze na wyjazdach w lidze są juz ciężkie do wytłumaczenia dlatego liczę dziś na powrót na właściwe tory i spokojna wygrana... po drugie Augsburg na wyjazdach nie wygrywa za często więc nic nie powinno być inaczej...
Po 3 od kilku lat Borussia z Augsburgiem u siebie przegrała tylko raz...
Pobieram :
Borussia -1EH po 1.75
Over 2.5 po 1.55
Borussia -2AH po 2.50 lekko zagrane

radekh 5

radekh

Użytkownik
Bayern - Lipsk
BTS 1.80 5/10
Lipsk lub remis 3.00 2/10
Lipsk 7.50
Bet365
Ostatnie mecze Bayernu nie napawają optymizmem przed meczem na szczycie, męczyli się z Darmstadt okrutnie ostatnio ???? Myślę, że Lipsk powalczy, a z Bayernem w obecnej formie są w stanie coś ugrać. Na pewno nie opłaca się grać na Monachium po takim kursie moim zdaniem.

S 277

stepinski

Użytkownik
Witam
Również dzisiaj idę w zwycięstwo Borussii. Uważam że Dortmund gra naprawdę dobrze, mają bardzo dużo jakości z przodu no ale ta obrona strasznie głupie błędy robi. W ostatnim meczu gdyby nie czerwona kartka dla Marco Reusa to myślę że wycisnęli by zwycięstwo. Dzisiejszy przeciwnik to zespół sporo słabszy od Hoffenheim. Borussia potrzebuje zwycięstw. Spodziewam sie poraz kolejny sporo bramek w spotkaniu. Możliwe że Roman Weidenfeller kolejny raz nie zachowa czystego konta ale koniec końców Borussia pewnie wygra. Sam dla siebie typuje wynik: 3:1. A zagram

Borussia - Augsburg typ: Borussia i powyżej 2,5 gola kurs: 1,70 forbet ⛔

W 115

wrobel007

Użytkownik
Hamburger vs Schalke
Witam, na dziś przyglądam się Bundeslidze i wydaje mi się, spotkanie Hamburger vs Schalke dość ciekawe, goście po bardzo słabym początku sezonu, wreszcie stają na nogi, gospodarze coś nie mogą złapać wiatru w żagle, seria dwóch zwycięstw i kolejna porażka na wyjeździe z Mainz. Wystarczy się przyjrzeć z kim Schalke grało ostatnim czasy na wyjazdach i można powiedzieć że poradziło sobie nie najgorzej. Remis z BVB, wygrana z Wolfsburgiem, zdarzały się wtopy, między innymi z Lipskiem, które u siebie gra bardzo dobrze i ciężko było wygrać na ich terenie...
Schalke w dzisiejszym meczu ma szanse urwać trzy punkciki i według mnie wygrają to spotkanie.
Można próbować też ov 2,5 @2,0 bet365, ale ja jednak ide w strone gości po @2,3 bet365

P 5

porucznik

Użytkownik
Eintracht - Mainz
Oba zespoły dzieli tylko 6 punktów, oba zespoły są nieobliczalne - potrafią namieszać w meczach z teoretycznie lepszymi rywalami. Mainz dużo strzela i dużo traci, możemy więc spodziewać się bramek jak to było w ich ostatnich meczach pomiędzy sobą. Po stronie zespołu z Moguncji odnotowałem sobie dwa duże plusy tj. Yunus Malli i Jhon Cordoba, z drugiej strony we Frankfurcie Huszti i Meier. Jedno jest pewne emocji nie może zabraknąć moje typy z Bet365:
Typ: 2 DNB, kurs: 2,37
Typ: Suma goli/obydwie drużyny strzelą: over 2,5 i tak, kurs: 2,40
Jak nie stawiać to na pewno oglądać warto.

W 0

wodapop87

Użytkownik
Witam mam ból głowy dotyczący meczów:

Eint.Frankfurt - Mainz

Hertha - Darmstadt 98

zastanawiam się tutaj nad remisami i pytanie/prośba czy ktoś mógłby mnie w tym utwierdzić lub odwieźć. Pozdrawiam

P 20

pc3

Użytkownik
Borussia M&#39;gladbach - Wolfsburg
W tym meczu poszedłbym w typ under 2,5 bramki. Obie drużyny w bardzo słabej formie i jak pokazują ostatnie ich ostatnie wyniki próbują ciułać punkty zaczynając od ustabilizowania gry z tyłu. Gladbach w ostatnich 3 meczach (nie wliczając wyjazdu na Dortmund) wyniki 0:1, 1:0, 1:1, Wolfsburg podobne wyniki poza wyjątkami jak np. z Bayernem.
Typ: under 2,5 bramki @1,88 Expekt

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
zastanówcie się nad x ale do połowy. Wszystkie mecze dziś raczej takie na skraju, nawet BVB może mieć problem do przerwy, Augsburg umie się bronić. Schalke niespecjalnie gra ogolnie a HSV u siebie jak wiadomo.

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Dokładnie zwłaszcza Frankfurt - Mainz do przerwy remis, i tu to bym się też zastanowił nad remisem w całym meczu albo under 2,5 kurs 1,70. Frankfurt mało strzela a można wyjść z założenia ze to on bedzie prowadził gre bo Mainz na wyjazdach gra słabo, ostatnio ciągle w plecy. Frankfurt za to nie przegrywa u siebie a więc można by spróbować remis.

paul_trunks 27,2K

paul_trunks

Użytkownik
Dortmund vs Augsburg
BTS @ 2,0 Expekt ✅ Romek nie zawiódł, mam nadzieję, że ktoś skorzystał
Nie lekceważyłbym zespołu z Augsburga ponieważ po pierwsze: Strzelali w tym sezonie bieżącym liderom tabeli czyli Bayernowi oraz Lipskowi, po drugie: w ostatnich 5 meczach strzelili zaledwie 2 gole więc liczę na przełamanie tej niemocy, po trzecie najważniejsze: przez złamaną rękę Burkiego Romek Weidenfeller ma pierwsze miejsce w składzie i to przekonuje mnie najbardziej, że Dortmund może stracić dzisiaj gola. Chłop jedyny rozsądny mecz ostatnimi czasy miał z Realem, w lidze ostatnie mecze to katastrofalne interwencje po którym BvB traciło gole. Nie wiem dlaczego Dortmund przedłużył z nim kontrakt, ale dzisiaj jeżeli tylko Augsburg będzie strzelało na bramkę to istnieje duże prawdopodobieństwo gola, a to na pewno pchnie bvb do ostrzejszych ataków a w konsekwencji kontrującą bramkę.
Podsumowując wchodzę w to!

Otrzymane punkty reputacji: +6
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
20.12. 20:00
Borussia Dortmund - FC Augsburg over 2,5 @1.78 2,5/10 sbobet
Normalnie gralbym bts, ale wybralem jednak over 2,5. Dortmund sam go moze pokryc, bo jest Mario, Dembele, Kagawa i Auba. Passlack i Bender jednak na lawce wiec nie ma az takiej tragedii w obronie. Oczywiscie Weidenfeller sam jest najwiekszym zagrozeniem dla siebie. Augsburg nie ma sily ognia, druga najgorsza ofensywa w lidze (rekompensuja to dobra obrona, ktora jednak dzisiaj bedzie miala goraco). U nich nie zagra Koo (pomocnik, 14/2). Bobadilla i Finnbogasson nie graja od dawna. Przed Teiglem sprawdzian generalny. Do tej pory gral ogony, teraz wychodzi w pierwszym na BVB. Widze tu jakies 3-1, 3-0 moze.
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +12
j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Fc Koln-Leverkusen powyżej 3,5 kartki @1.61 bet365⛔⛔⛔ ech Grafe

Niską linie jak na pojedynek derbowy wystawił bukmacher i ja ją biorę gdyż kurs bądź linia może się zmienić.Jeśli chodzi o kartki obie ekipy nie są jakoś szczególnie owerowe gdyż w tabeli fair play zajmują odpowiednio 13 miejsce(35 zk,1 cz) i 5 (22 zk,2cz).Historia spotkań:
2016
5żk,2cz
Sędzia:Manuel Grafe
2015
3żk,1cz
2015
5żk
2014
3żk
2012
1żk
2011
5żk,1cz
2011
4żk
2010
2żk
2010
3żk
2009
4żk
2008
6żk

Jak widać częściej wchodziły te kartki.Mecz będzie sędziował M.Grafe,który to w 2016 też gwizdał to spotkanie i kartki zostały pokryte.Arbiter ten w tym sezonie sędziował obu drużyną po jednym meczu i w obu przypadkach pokazał po 6 kartek.Gram ten typ ze względu na mecz derbowy i niską linię.Powodzenia.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Bayern Munich - RB Leipzig
Czerwone Byki (napój energetyczny) Lipsk +1,5 AH ::: 1,80 ::: 1/3 Pinek ⛔
Red Bull wywodzący się z Austrii kraju gdzie urodził się Hitler czy swoje główne siedziby mają takie firmy jak Bet-at-home czy Bwin bez wątpienia trzeba pochwalić za marketing. Kiedyś czytałem artykuł, że dzisiaj robi się już powoli kluby globalne, a nie lokalne - to przeszłość, powoli będzie odchodzić do lamusa. Red Bull Salzburg, RB Lipsk, Red Bull New York, podobny wariant obrała marka &quot;City&quot; - New York City, Melbourne City, Manchester City. Tak z ciekawostek to &quot;receptura&quot; Red Bulla pochodzi z Tajlandii.
Co tu dużo pisać o tym meczu? Lider vs. wicelider, mecz myślę, że będzie na styku, kręcił się w okolicy remisu. Bayern na AA jest mocny, ale ja już ostatnio pisałem, że w tym sezonie wcale nie demolują wysoko swoich przeciwników. Jakieś 2 tygodnie temu co prawda zniszczyli Wolfsburg 5:0, ale to moim zdaniem był wyjątek od reguły. Już w ostatniej kolejce wygrali tylko 0:1 z ostatnim Dramstadt po genialnym strzale o ile dobrze pamiętam w okienko Costy.
Lipsk przegrał w tym sezonie tylko 1 spotkanie (nie licząc sierpniowego meczu z Pucharu Niemiec gdzie odpadli po karnych), dość niedawno 1:0 z przedostatnim Ingolstadtem, ale to tylko potwierdza jak są mocni.
Mecz o 6 punktów, mecz o &quot;lidera&quot; rundy jesiennej, aktualne derby Niemiec. Rok temu PL wygrał Leicester, kto wie czy Bundesligi nie wygra właśnie Lipsk, a Ligue 1. Nicea. Oby tak się stało choć do końca sezonu jeszcze szmat czasu i pewnie wiele się pozmienia.
Kurs ponad 8,50 na wicelidera mającego ex aequo punktów co lider to chyba troszkę za dużo w mojej opinii.
Wynik: 3:0

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
FC Koln - Leverkusen
Koln lub remis (1X) @1.53 Bet365 ✅✅✅

Witam, bardzo dziwi mnie, że jeszcze nikt nie podał tego typu jak i dziwi mnie kurs na to! Już z tydzień temu gdy Koln grało u siebie z Dortmundem podałem wam typ na 1X kurs ponad 2 i weszło!
Koln w tabeli jest 7 i ma 24 punkty, Leverkusen miejsce dalej z 20 punktami.
Lecz u siebie Koln ma 4 wygrane 3 remisy i ani jednej porażki (4-3-0), Leverkusen natomiast ma 3-0-4. Mecz wygrany przeplata ciągle przegranym (ostatnio wygrali).
Koln przegrywa bardzo mało meczy, czemu więc nagle miało by przegrać u siebie gdzie tak świetnie sobie radzi? Do tego Leverkusen przegrał ostatnio u siebie z Iglostad. Życzę powodzenia, pozdrawiam!

Wynik: 3:1

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Hertha Berlin vs Darmstadt
wygrana gospodarzy ??
Myślicie że po dwóch kiepskich spotkaniach Hertha (2 porażki) dzisiaj przed własną publicznością w końcu wygra? Czerwona latarnia ligi przyjeżdża do stolicy - zespół Darmstadt. Kurs na gospodarzy podskoczył już z 1.50 na 1.62 i idzie w górę. Coś tu zaczyna śmierdzieć.. Hertha do środowego spotkania przystąpi bez kilku zawodników. Na murawie nie zobaczymy w zespole gospodarzy Korbera, Brooksa, Langkampa, Weisera i Dudy. Patrząc na mecze domowe Hertha wygrywa mecz za meczem, natomiast gości 7 porażek z rzędu.
Wchodzicie w to ??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom