>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16 kolejka Bundesligi [20-21.12.2016]

Status
Zamknięty.
P 12

paoro

Użytkownik
Co sądzicie o wygranych Herthy i Hoffenheim?
Hoffenheim powinienen dać radę dość spokojnie sam na nich zagram. Co do Herthy już taki pewny nie jestem ich gra w ostatnim czasie strasznie zwolniła. Darmstad niby na wyjazdach mega słabe. Aczkolwiek oglądając ich mecz z Bayernem u siebie to wydawali się naprawdę dobrze zorganizowana drużyna.

Naprawdę sądzicie że Lipsk da radę postawić się Bayernowi na wyjeździe? Dla mnie w tym meczu spokojna 1 lub nawet coś z handicapem. Lipsk jest odkryciem sezonu ale naprawdę.. Bayern mega zmotywowany na to spotkanie zawodnicy mówią że to najważniejszy mecz w tym roku. Dla mnie czysta jedynka po dobrym 1.40 kursie

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Też mi sie wydaje że Lipsk tu nic nie pogra. Bayern bedzie chciał mieć przewage psychologiczną przed rundą wiosenną a to może uzyskać prowadząc w tabeli samodzielnie. Lipsk i tak już bardzo dużo osiągnął jak na taka drużynę. Mają rewelacyjne wyniki ale ten mecz prawdopodobnie przegrają, pewnie nie wysoko ale jednak. Gdyby Bayern dziś nie wygrał miałby niepotrzebną rozkmine przez 2 miechy, to mogłoby za bardzo podbudować Lipsk. Jest kilka kontuzji u obu drużyn ale nie powinno to wpłynąć na zestawienie składów. Myśle żę Lipsk pęknie.
Bayern - 1,40 bet365

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
Dziś pojedynek Dawida z Goliatem Bayern Munich-RasenBallsport Leipzig jak koledzy piszą wyżej też ciężko mi sobie wyobrazić inny wynik niż wygrana Bayernu ja zagram trochę inny typ mianowicie rzuty rożne w meczu.Czym dłużej będzie remis tym gospodarze będą cały czas atakować nawet gdy będzie 1:0 dla Bayernu to myślę że dalej będą grać swoje a to oznacza gre do przodu i rożne.Goście za wszelką cenę nie będą chcieli stracić bramki więc wybicie na rożny nie będzie dla nich problemu:
Bayern powyżej 6,5 rożnych-1,90✅✅✅(bet365)
powyżej 10 rożnych w meczu-2,20✅✅✅(bet365)

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Dziś pojedynek Dawida z Goliatem Bayern Munich-RasenBallsport Leipzig jak koledzy piszą wyżej też ciężko mi sobie wyobrazić inny wynik niż wygrana Bayernu ja zagram trochę inny typ mianowicie rzuty rożne w meczu.Czym dłużej będzie remis tym gospodarze będą cały czas atakować nawet gdy będzie 1:0 dla Bayernu to myślę że dalej będą grać swoje a to oznacza gre do przodu i rożne.Goście za wszelką cenę nie będą chcieli stracić bramki więc wybicie na rożny nie będzie dla nich problemu:
Bayern powyżej 6,5 rożnych-1,90(bet365)
powyżej 10 rożnych w meczu-2,20(bet365)
Dokładnie tak samo było w ostatnim meczu Bayernu remis do połowy drugiej połowy, później skromne prowadzenie i co? 1 rzut rozny przez cały mecz

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
Dokładnie tak samo było w ostatnim meczu Bayernu remis do połowy drugiej połowy, później skromne prowadzenie i co? 1 rzut rozny przez cały mecz
Ok tak ale mecz do meczu nie podobny nie myślę by tu się tak stało jak w poprzednim meczu Bayernu,mogę się mylić ale ja sobie zagram na rożne Bayernu mam nadzieje że będzie na plus w końcu to hit kolejki i mecz powinien być ciekawy i dużo w nim powinno się dziać ????

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
21.12. 20:00
Hertha BSC - SV Darmstadt
Hertha @1.73 3/10 sbobet
Jesli Hertha chce cos osiagnac w tym sezonie, a celem jest top4 to z najgorsza druzyna ligi, ktora mimo ambicji na 100% poleci do 2 ligi musi wygrywac. Niewazne czy wysoko czy po golu w 90 minucie - 3 punkty musza zostac w stolicy. Gospodarze po dwoch porazkach, ale nie zwalalbym tego na kryzys. Werder to nieprzewidywalna druzyna, jak ma dzien to powalczy z kazdym, niezaleznie od zajmowanego miejsca, a Leipzig - wiadomo, wrzod na dupie calego DDR. Brak Brooksa i Langkampa jest dotkliwy, zwlaszcza absencja tego pierwszego z Werderem byla az nadto widoczna, ale sklad Herthy jest niesamowicie wywazony i Dardai moze byc optymista. Darmstadt gra fatalnie, o ile jeszcze defensywa stara sie trzymac to nie ma absolutnie ataku. 0,7 bramki na mecz to kompromitacja.
Dochodzi jeszcze dodatkowa motywacja, cala kadra Herthy byla na Breitscheidplatz, zlozyla kwiaty itd. Tragedia dla calych Niemiec, ale przede wszystkim dla Berlinczykow. Dlatego jestem w 100% przekonany, ze powalcza z calych sil zeby przed swietami dac choc troche radosci swoim kibicom w tych trudnych dniach.
✅
+ dubel Bayern + Hoffe/Werder over 1,5 za 2/10.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Hertha Berlin - Darmstadt SV | obie strzelą - NIE 1,66 365✅

Myślałem też o Hertha czyste konto, ale bezpieczniej brak btsa.Hertha pod wodzą Dardaia to świetna drużyna w destrukcji.Bardzo dobrze bronią, Jarstein wyrósł na niezłego ligowego fachowca w bramce w tym sezonie.Liderem defensywy jest Brooks, który jest kontuzjowany, ale w jego miejsce są Hegeler i Stark i dają radę.Po bokach niezli w obronie jak i ofensywnie Pekarik oraz Plattenhard, zabezpieczają wszystko w środku pola Skjelbred oraz Lustenberger.Niestety wypadł im Weiser, który na boku obrony też grał dobrze.Nie mniej podziwiam berlińczyków za grę w defensywie, a dziś w spotkanie z Darmstadt nie powinni się spodziewac wielu prób gości.Obie drużyny widziałem w weekend, oby dwie poległy, ale grały z rywalami z góry tabeli - Hertha nie miała wiele do powiedzenia w starciu z Lipskiem, a Darmstadt dobrze poczynał sobie z Bayernem gdzie nieznacznie przegrali po pięknym golu Costy.I to, że tak zagrali z Monachijczykami uważam stawia również na nieco straconej pozycji gości - często jest tak, że drużyna wypompuje się w meczu z takim rywalem i po prostu brakuje pary na kolejny mecz, a tu w dodatku tylko dwa dni odpoczynku dla gości.Drużyna z Hesji, nie ma się co oszukiwać też odstaje nieco od Bundesligowych rywali - kadrowo, organizacyjnie i finansowo.Ciężko tam znaleźć piłkarza pasującego poziomem do tej klasy rozgrywkowej, mnie bardzo podobał się Vranjic ostatnio, z bardziej znanych nazwisk to Schipplock (0 goli w tym sezonie) który grał w HSV oraz TSG oraz Heller i Rosehnal.
Darmstadt ogólnie mało strzela, dziś też stawiam, że nic nie strzelą i jak już wygra Hertha to do zera i oby dwóm drużynom nie uda sie strzelić bramki dlatego gram, że nie będzie BTSa.

Otrzymane punkty reputacji: +37
S 1

sissoko

Użytkownik
Herte bym sobie odpuścił,ostatnio forma nieciekawa a poza tym jest na Fortunie jako hit dnia więc na bank będzie jakaś niespodzianka,prawie zawsze przy takim &quot;hicie dnia&quot; pada odwrotny wynik niż podpowiada logika

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Koln - Leverkusen
Czy będzie czerwona kartka - tak kurs 4,14 STS

To są derby i jak historia pokazuje w tych meczach się nie pierdo.ą.
Nie chce mi się tego dokładnie wyjasaniać, ale jak kogos interesuje ten typ to niech sobie przejrzy statystyki.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Koln - Leverkusen
Do tej pory ten sezon Leverkusen jest fatalny, a przy najmniej nie na miarę ich możliwości i umiejetności, Potrzebują jakiegoś meczu na przelamanie. Mam wewnetrzne przeczucie że dziś jest ku temu świetna okazja. Lokalne derby wyzwalają dodatkowe emocje. kursy na gości rosną a ja lubię takie sytuacje...jak bedzie zobaczymy...Jeden z przedmówcą obszernie opisał to spotkanie.

Leverkusen kurs 2,70 STS
wynik 1:1 FT

Do tego jeden suchar bo mam wrażenie że dziś Bayern rozjedzie Lipsk....Czy jestem w tym odosobniony?
Bayern kurs 1,42 STS a dla odwaznych Bayern - 1 kurs 2,15 STS
wynik 3:0 Ft

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

P 53

pablos

Użytkownik
Hoffenheim vs Werder
Gospodarze tego meczu mają 8 meczów u siebie bez porażki. W 6 z nich strzelali co najmniej 2 gole, a w 5 przynajmniej jednego tracili.Werder na 7 wyjazdów zawsze strzelal (*edit: przeciwko Bayernowi 0 z przodu) i tylko raz (ostatnio vs Hertha) nie tracił.Ostatnie 12 spotkań h2h to BTTS, z czego dodatkowo 9 z tych 12 to over. Ostatnie 6 na stadionie w Sinisheim to over+BTTS. Goście po fatalnym starcie jakby zaczęli łapać wiatr w żagle. Nie jestem przekonany czy dzis wygrają ale over połączony z BTTSem obstawiam w ciemno.
Typ: powyżej 2.5 gola i obie strzelą @1,65 forBET ⛔ (1:1)

G 370

golkiper

Użytkownik
no i nie daje Grafe kartek za takie wejścia jak Wendella przed chwilą kurna prosta noga na udo ... co za kretyn skusiłem się na typ na kartki pomimo że ten sędzia jużkilka razy mi uwalił nie dając ewidentnych 3 kartek ... to co robiąsędziowie to jakieś nieporozumienie, boją się wyciągaać kartki chyba przeciwko symulkom i dochodzi do takich sytuacji że 3-4 czasami 5 kartek ewidetnych w meczu nie ma szczególnie w Niemczech i Anglii (patrz ostatni atak Barrego na Hendersona i tylko żółta gdzie byla czerwona i 10 meczy zawieszenia).,.. nie zdziiwe się jak Grafe se założył przed meczem że nie da żadnej kartki w derbach i h)(j, nie nawet za dwie proste nogi .. trzeba grac kaartki tam gdzie młodzi sędziowie są, bo starzy już mają przykaz żeby nie eskalować emocji
edit: hehe tak jak mówiłem, skończony debil .. już nigdy nie zagram kartek jak on sędziuje

hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
No i gdzie był ten Lipsk? I gdzie to Hoffenheim? Gdzie Borussia? W tej lidze się jeszcze długo nic nie zmieni jak będą tak grać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom