>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15zł na start w efortuna.pl

P 267

pan-darek

Użytkownik
Witam mam głupie pytanie: to 15 zł nie musi iść jednorazowo na jeden zakład? Ta nazwa tego jest a bit ambiguous, więc nie chce, żeby się okazało, że na jeden zakład. Druga rzecz: rozumiem, że nie zaznaczać przy rejestracji, że chce podwojenie wpłaty, bo to może coś tam skomplikować w kwestii tego 15 zł? z góry dzięki za odpowiedź ????

edit: zarejestruje się w punkcie Fortuny, rozumiem, że powinno pójść wszystko sprawnie tak jak pisali wyżej? Nie będę bonusa powitalnego brał, żeby sobie nie komplikować i w ogóle don&#39;t care. Odpiszcie mi tylko z tym zakładem to będę wdzięczny. Pozdrawiam
jeszcze jedno, czy jak będę zakładał konto osobiście to mam dopilnować tego bym mógł grać online (wiecie, żebym na pewno dostał te punkty i mógł sobie wymienić). No i tak karta, rozumiem, że to dostane? Po co mi to? ????
Ja zrobilem to wszystko w 3 minuty. Doslownie. Zarejestrowalem sie na stronie, potwierdzilem e-mail, zalaczylem przod i tyl dowodu osobistego - weryfikacja trwala ok. 2 minut. Doszedl mail, ze weryfikacja ukonczona, 2100 punktow na koncie - wymienilem na 15zl. Czekam. Z postow wynika, ze jutro kasa na koncie. Tyle. Zadnych punktow naziemnych, zadnych kart, wszystko przez Internet ;)

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Z postow wynika, ze jutro kasa na koncie. Tyle. Zadnych punktow naziemnych, zadnych kart, wszystko przez Internet
Wiem wiem, też bym tak zrobił, ale nie chce mi się dowodu skanować i cackać z tym ???? Prościej chyba wejść do Fortuny i dowód pokazać wyszedłem z założenia ???? Niemniej, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

P 267

pan-darek

Użytkownik
Kasa z samego rana na koncie. Przyznam sie bez bicia, ze nigdy nie gralem w Fortunie. Ale szczerze... stawiam cos za 15zl po kursie 1.70 i jeszcze odciagaja mi 12% podatku... Tragedia ???? Nie dosc, ze kursy niskie to jeszcze ten podatek. Dobijam do stowki i znikam z Fortuny.

K 7

kogut07

Użytkownik
Ja zrobilem to wszystko w 3 minuty. Doslownie. Zarejestrowalem sie na stronie, potwierdzilem e-mail, zalaczylem przod i tyl dowodu osobistego - weryfikacja trwala ok. 2 minut. Doszedl mail, ze weryfikacja ukonczona, 2100 punktow na koncie - wymienilem na 15zl. Czekam. Z postow wynika, ze jutro kasa na koncie. Tyle. Zadnych punktow naziemnych, zadnych kart, wszystko przez Internet ;)
A gdzie wymienia się te punkty na kase?
Edit: Juz wiem jednak dla tych co także szukali. Zamienia się je w e-shopie

Otrzymane punkty reputacji: +7
bocin 3

bocin

Użytkownik
Za 15zł można kupić ośmiopak i mieć co pić przez dwa dni, więc nie dziwi mnie zainteresowanie. ;P
Potwierdzam promocję i gorąco polecam. Zarejestrowałem się, wysłałem dowód, dostałem 15zł i od razu zleciłem wypłatę. Następnego dnia miałem je na koncie. Szkoda że jestem tylko jedną osobą. ;P

C 174

cezi77

Użytkownik
Haha wielki powód do dumy - zlecić wypłatę 15zł nie grając ani jednego kuponu, później się każdy dziwi, że żadna promocja nas nie obowiązuje. Pozbieraj dowody od całej rodziny i pozakładaj im konta bankowe a będziesz miał co pić przez miesiąc.

karol13x 3

karol13x

Użytkownik
No dokładnie .. mistrzostwo Świata normalnie , dostać 15 zł za free na GRANIE a ludzie podniecają się bo można wypłacić od razu ...

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
a ja mam nietypowe pytanie, jeśli konto na fortunie miał kolega i chciał wypłacić na moje konto bankowe pieniądze ze swojego konta, a ja się na to zgodziłem, to czy mogę po raz drugi z tego konta skorzystać przy wypłacie?

Do góry Bottom