>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

150$ do PartyPoker

Status
Zamknięty.
N 2

najdzel9

Użytkownik
ej sluchajcie u mnie jak wchodze na ten quiz pisze zebym poczekal do 14:33 no a 14:33 juz dawno minela wiec nie wiem dalczego nie moge rozwiazywac.Pisze ze o 14:33 ale rejestrowalem sie wczoraj o 16 wiec mam czekac do 16 tak?????? tez tak mieliscie????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
A zakładająć, że dobrze wypelnie quiz, ugram te 5000rh i dostane te 100$.
To jakie warunki obrotu są do tej &quot;100-ówki&quot;??

S 0

spowen

Użytkownik
jesli ktos nie zna odpowiedzi na pytanie to niech napisze na forum to mu odpowiem ale naprawde wszystko jest podane na ich stronce

M 0

mattszah

Użytkownik
sory ale czegos nie rozumie . pokerstrategy to calkiem cos innego niz liquid jelsi sie nie myle czyli cos w postaci sponsora . za sam quiz dostanie sei 50$ czyli mozna chyba to wykorzystac na koncie gdzie korzystalo sie z promocji 50$+50 ? cyba ze sie myle to mnie uswiadomcie . i gdzie o tmy pisze jelsi tak jest ?

spirol 30

spirol

Użytkownik
Dlaczego nie zdałem quizu?

Nie odpowiedziałeś prawidłowo na wystarczającą ilość pytań.
Użyłeś klawisza &quot;wstecz&quot; w swojej przeglądarce i dlatego zostałeś zamknięty
W trakcie udzielania odpowiedzi do quizu serfowałeś po innych stronach i dlatego zostałeś zamknięty.
Dwa razy użyłeś klawisza &quot;Dalej&quot; bez udzielenia odpowiedzi na pytanie.

takze radze uwazac, niewolno gadac przez gg ani inne rzeczy, w czasie rozwiazywanai quizu nalezy miec tlyko otwarta stronke pokerstrategy czyli ten quiz i neima mowyzeby ktos nam podpowiedzial w czasie quizu

N 2

najdzel9

Użytkownik
heh a mi udalo sie za pierwszym razem zdać ten quiz pytanie wcale nie takie straszne ale trzeba napewno dobrze przejrzesc te artykuly i strategie na ich stronce jak tak zrobilem i jakos udalo mi sie zdac ;-) jesli ktos potrzebuje pomocy pisac podam poprawną odpowiedz ;-) jesli bedzie pytanie z tych co ja mialem oczywiscie ;-)

M 0

mattszah

Użytkownik
sory ale czegos nie rozumie . pokerstrategy to calkiem cos innego niz liquid jelsi sie nie myle czyli cos w postaci sponsora . za sam quiz dostanie sei 50$ czyli mozna chyba to wykorzystac na koncie gdzie korzystalo sie z promocji 50$+50 ? cyba ze sie myle to mnie uswiadomcie . i gdzie o tmy pisze jelsi tak jest ?

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Mam identyczny dylemat :;/: Prosze o odpowiedź. ;-)

N 2

najdzel9

Użytkownik
dokładnie ja juzniez podczas rozwiazywania quizu mialem wlączone jeszcze dwie inne stroy i jedna z nich byla ich strona gdzie szukalem odpowiedz na pytania na ktore nie znalem odpowedzi ;-)

M 211

morenowe

Użytkownik
Spirol ja mialme otawre kika stron i jak niewiedzilem szukalem w necie i gg tez gadlem z ludzmi i zdalem ale kasy jeszcze niemam

R 0

renton

Użytkownik
dokładnie ja juzniez podczas rozwiazywania quizu mialem wlączone jeszcze dwie inne stroy i jedna z nich byla ich strona gdzie szukalem odpowiedz na pytania na ktore nie znalem odpowedzi
Ja robiłem to samo ale i tak nie zdałem, notabene niektóre pytania sa źle sformułowane, a niektóre w jezyku hitler-jugen :wowsdf:

N 2

najdzel9

Użytkownik
heh rzeczywiscie mialem jedno pytanie po niemiecku ale zauwazylem po odpowiedziach ze chodzi o to na ilu stołach mozna grac jednoczesnie odpowiedz prosta na tylu na ilu sie potrafi ;-)

R 0

renton

Użytkownik
heh rzeczywiscie mialem jedno pytanie po niemiecku ale zauwazylem po odpowiedziach ze chodzi o to na ilu stołach mozna grac jednoczesnie odpowiedz prosta na tylu na ilu sie potrafi
a ja myslałem ze na ilu stołach optymalnie jest grac, i zaznaczyłem ze na 1
ale pewnie popełniłem jeszcze inne błedy, zreszta miałem chyba 3 pytania po niemiecku

bql1916 0

bql1916

Użytkownik
Hehehe ja zdałem quiz, nie czytając tego artykułu, wystarczy mieć otwartą wyszukiwarke google.pl :mrgreen:

M 211

morenowe

Użytkownik
Ej ludiz jak jzu zdany quiz to co dalej poportu czekac czy cos trzeba zrbic aby dosatc kase bo mi sie pojawil jakis Ticket po lewej stronie na stronce pokerstrategy

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Pierwsze podejście niezaliczone...

Tak szczerze mówiąc to jestem ciekawy, ilu z nas wykorzysta te informacje do gry...
A nawiasem mówiąc, poco mi wiedzieć jak się nazywają wszystkie zestawienia kart po angielsku... :-?

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Za pierwszym razem zdalem test nie czytajac ani razu zadnego artykulu strzelajac na chybil trafil :jupi:

&quot;Zaliczyłeś Quiz. Prosimy o cierpliwość, jeśli pieniądze nie sa jeszcze na twoim koncie.&quot;

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
No właśnie.
Każdy z nas gra swoją taktyką , a oni jakieś rzeczy z kosmosu walą :/

PS: Oglądaliscie te filmiki co koles w godzine zrobił 1300$ na 4 stolach na raz grając?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom