ja wczoraj obracałem i nie tylko w buku ????nie wiem czy wiecie, ale jeżeli przelejecie kase przed dokonaniem obrotu na buka, to też nalezy ją obrócić
ja wczoraj obracałem i nie tylko w buku ????nie wiem czy wiecie, ale jeżeli przelejecie kase przed dokonaniem obrotu na buka, to też nalezy ją obrócić
U mnie ruletka normalnie działa, przewaliłem to 15 zł ;].a ja mam taki problem
Stan konta: 0,00 Żeton
Stan konta wraz z Bonusem: 15,00 Żeton
gdy wchodzę do gry to cały czas jest komunikat że gra jest aktualnie
niedostępna i spróbować później...żadna gra nie jest dostępna!!! od
wczoraj!!
i tak cały czas o co w tym chodzi??
Niby różnie na MB do 48 h chyba, ja czekam od wczoraj i nic.Po przelaniu na zaklady idzie w jakis sposob sprawdzic ile pozostalo do obrotu?
Mam 80zl na zakladach ale nie wiem czy mozna wyplacac czy trzeba dokonczyc obrot :-|
Doszedlem do 140zl. Wyplata zlecona w trakcie opracywania. Wie ktos jak dlugo u nich to trwa?
Niby różnie na MB do 48 h chyba, ja czekam od wczoraj i nic.
Z mojego doswiadczenia wiem ze jesli nie zleci sie wypłaty do ok godziny 13 to dopiero znika ona z konta na drugi dzien poprostu wydaje mi sie ze robia wypłaty do ustalonej godziny a te ktore sa zlecone potem wysylaja na drugi dzien i tak bet at home ma jedne z najszybszych wypłat u mnie przewaznie zlecona wypłata rano ok 9 o 10 znika z konta a czasem nawet po 12 mam ja na koncie albo najpozniej o 15 tego samego dniaWypłaty w trakcie opracowania - cos takiego pisze, ale z konta dalej nie odjete nic ;/
Spróbuj pod inną przeglądarkąja mam problem z tą darmową kasą - od 30 godzin pisze że żadna gra nie jest dostępna, czy ktoś wie o co chodzi ?
był już taki problem ale po jakimś czasie u wszystkich było ok , a u mnie dalej jest to samo
Teraz sprawdzalem to znowu czarna magia ????Z mojego doswiadczenia wiem ze jesli nie zleci sie wypłaty do ok godziny 13 to dopiero znika ona z konta na drugi dzien poprostu wydaje mi sie ze robia wypłaty do ustalonej godziny a te ktore sa zlecone potem wysylaja na drugi dzien i tak bet at home ma jedne z najszybszych wypłat u mnie przewaznie zlecona wypłata rano ok 9 o 10 znika z konta a czasem nawet po 12 mam ja na koncie albo najpozniej o 15 tego samego dnia
A co sie tyczy was ze ktos czeka od wczoraj widocznie maja bardzo duzo zlecen wypłat
na 3 próbowałem i nicSpróbuj pod inną przeglądarką
teraz to ośmieszyłeś się bah jest jednym z najlepszych buków nie wałkują tak jak bwin czy exepkt więc chyba nie wiesz co piszesz jak ktoś sam wałki robi to niech się nie dziwi że potem są problemyco?! przecież za przelanie skasowali bonus nie? więc to by była jakaś paranoja... chociaż w bah to w sumie wszystko mozliwe :?