>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

15 zl w Bet-at-home

Status
Zamknięty.
W 0

wrotek

Użytkownik
Osoby które miały kasę już przelaną na konto główne to maja kase dostepną.
Także nie ma się co bać....kasa na pewno wróci...problem mają tylko z kasynem.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Ok, 50zł przelane na zakłady ;)
Dzięki tej awarii nie musiałem dalej obracać tego bonusu, zostało do obrócenia jeszcze około 200 żetonów ;) Chociaż raz mi się przyfarciło ????

R 125

roger12

Użytkownik
Panowie a ja mam jeszcze takie jedno pytanie bo brat ma też konto w bahu bo kont można mieć więcej niż 1 bez problemu i tez ma w kasynie 15zł. Czy on może też skorzystać czy jak ja juz skorzystałem ze swojego konta to on już nie ?

R 125

roger12

Użytkownik
panowie jakby co to wyplata jest w tym buku bez problemowo wystarczyły 3 min by pieniądze znalazły sie na mb to jest dopiero buk tylko szkoda ze takie marne live i kursy;/

P 0

piotrciuba

Użytkownik
hehe
ja do przerwy technicznej z 15pln zrobilem 70pln na baccart.
Po przerwie technicznej zostalo mi jeszcze 100 pln obrotu no to se mysle dorobie.
I taki oto sposobem progresywnie nie siadło nic i 0 na koncie.

Widocznie zczaili ze za duzo ludzie wygrywają to włączyli &quot;CZERWONY PRZYCISK KASYNA&quot;
I wiekszosć poszła na bankrut.

R 125

roger12

Użytkownik
hehe
ja do przerwy technicznej z 15pln zrobilem 70pln na baccart.
Po przerwie technicznej zostalo mi jeszcze 100 pln obrotu no to se mysle dorobie.
I taki oto sposobem progresywnie nie siadło nic i 0 na koncie.
Widocznie zczaili ze za duzo ludzie wygrywają to włączyli &quot;CZERWONY PRZYCISK KASYNA&quot;
I wiekszosć poszła na bankrut.
no jest takie powiedzenie przybliżone do tego kto chce za dużo to traci wszystko ????
ja np. na grze Jackpot 6000 za ostatnie 50gr wygrałem 30zł i bez wahania na zakłady a z zakładów zrobiłem 100zł poszło do wypłaty 3 min i kasa na MB

P 0

piotrciuba

Użytkownik
chcialem byc wobec nich uczciwy i zrobic im obrot. Juz nie chodzilo o chec zarobienia wiekszej sumy tylko o to zeby sie nie czepiali ze nie zrobilem jakiegos obrotu.

W 0

wrotek

Użytkownik
panowie jakby co to wyplata jest w tym buku bez problemowo wystarczyły 3 min by pieniądze znalazły sie na mb to jest dopiero buk tylko szkoda ze takie marne live i kursy;/
Tobie tak przelali w ciągu kilku minut? hmmm bo ja czekam na przelew na MB od wczoraj

R 125

roger12

Użytkownik
Tobie tak przelali w ciągu kilku minut? hmmm bo ja czekam na przelew na MB od wczoraj
tak ja gram na bah bardzo długo i wiem jak wypłaty idą raz pójdzie 2 dni a raz 1min a jeśli chodzi o wypłatę to do 48h wypłacają na MB ale ja szczerze mówiąc zawsze ją miałem max 1 dniu

P 23

pix

Użytkownik
Ładnie obróciłem , pierwszy raz z bonusu w kasynie;) 100 na zakładach, ale myślę je wypłacić na MB, bo nie lubię grać u tego buka, ale ciekawe czy dzisiaj kasa by doszła

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom