>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 kolejka Primera Division [11-13 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Eibar - Valencia x2 ✅✅✅ dużo szczęścia...
(1.55) bet375

Nie przyglądając się na składy obu drużyn, po prostu Valencia zajmuje miejsce w tabeli poniżej oczekiwań. Oglądałem spotkanie wygrane z Celtą (5:1) minimalną przegraną z mocną Sevillą i remis z Barceloną. Dla mnie to nieobliczalna drużyna w dobrym słowa tego znaczeniu. Faworyzowanie w kursach (j)Eibar to stawianie go w roli jakiegoś hegemona. Nie ogarniam tego. Liczę, że Valencia po prostu rozegra ten mecz bez kompleksów i wygra to. Ja biorę fajny kurs z podpórką.

N 0

noah

Użytkownik
Villarreal - Real Madryt 2
1.68 Expekt
Real Madryt (-1) 2,65 Expekt
To mój pierwszy post na tym forum i mam wielką nadzieję że okaże się trafiony. Hit kolejki, Real Madryt powoli wraca na prawidłowe tory po wielkiej klęsce z Barceloną. Villareal ma wyraźne braki w środku pola, dwóch podstawowych graczy wypada na dzisiejszy mecz, natomiast do Realu wraca Ramos, jak również Marcelo. Uważam, że kurs na wygraną oraz na handi jest całkiem atrakcyjny, dlatego zachęcam do grania.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Villarreal - Real
Villarreal powyżej 4,5 rzutów rożnych ⛔ 3.. ale Atletico odrobiło straty z Enrichem z nawiązką za te rożne ;) ;) ;)
(1,71) Unibet

Chyba jedyny najbardziej rozsądny bet w tym meczu. Tak przynajmniej myślę. Rozumiem, że Real jest tu faworytem, ale i oni też nie grają jakoś najlepiej i na szczytowych obrotach. Wczoraj Barca została poniżona ale w mojej ocenie, to musiał pójść jakiś wałek. Z resztą gdzie nie ma przekrętów ;) Dzisiejsi gospodarze, to też całkiem solidna marka. Dużo pracują skrzydłami co dzięki temu też sporo nabijają kornerków. Raczej nie ma to znaczenia, kto jest po drugiej stronie bo też i swoje robią. Zwłaszcza że grają u siebie, to i tutaj starają się wygryźć punkty rywalom. 5 Rożnych i taki kurs = księgujemy. Spodziewałem się ciut wyższej linii, ale dobrze jest i korzystam.

Otrzymane punkty reputacji: +10
mat77 158

mat77

Użytkownik
Villarreal - Real over 10,5 RR @1.9 Bet365 12korków ✅✅✅

Idę tropem @wonderkido Obie drużyny &#39;&#39;rożnolubne&#39;&#39;.Gospodarze kręcą średnio ponad 6 korka na mecz! Real w tym aspekcie jak wiadomo też nie jest jakoś gorszy bo ich średnia to 6 RR.Mecz powinien być na styku, Villarreal u siebie nie traci zbyt wiele punktów a Real wiadomo daleki od optymalnej formy bo pogrom w środku tygodnia z Malmo to jak dla mnie może być trochę mylny wyznacznik.Z ofensywnych graczy po obu stronach raczej bez absencji więc powinnyśmy zobaczyć ciekawy mecz z wieloma sytuacjami pod obiema bramkami.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Antoine Griezmann strzeli @ 2,43 Ónibet✅
Zwykle kurs na francuskiego snajpera oscyluje w okolicach 2, a czasem nawet tego nie dostaniemy. Dzisiaj prawie 2,5 więc w mojej ocenie trzeba spróbować, bo widzę value. Przede wszystkim forma niezła, bo strzelał ostatnio aż miło - Sporting, Espanyol, Granada, a wcześniej gol z Galata w LM. Dodatkowo, nie widać w zespole Colchoneros takich pewniaków do bramek, bo nakupowali kilku zawodników, a to się głównie rozkłada na wielu zawodników i poza Grizim nie ma po prostu niezawodnej strzelby.
Do tego lubi grać przeciwko Athleticowi Bilbao, któremu strzelił już 6 bramek - 3 w barwach Realu Sociedad i 3 w barwach Atleti. A jak już jesteśmy przy gościach, to obrona niezła - 16 straconych goli - ale większość, bo 10, stracili na wyjazdach i tutaj też upatruje swojej szansy, bo trzeba przyznać, że Los Leones na Vicente Calderon w ostatnich latach notowali słabe wyniki. W ostatnich pięciu meczach ledwie jeden remis i jeden strzelony gol.
Eric Bailly dostanie kartkę @ 2,60 Ónibet✅
Największy przecinak w barwach Villarreal, co potwierdzają liczby. W tym sezonie ligowym 12 meczów i 7 żółtych kartek, a raz dostał czerwoną(za dwie żółte). W ubiegłym sezonie - pierwszym w Primera - też nie oszczędzał rywali, bo w 16 meczach zaliczył 6 napomnień.
Generalnie to jest niezły zawodnik, silny i nie patyczkujący się z rywalami, ale ma jedną wadę - braki taktyczne, o czym wiele mówili jego trenerzy z Espanyolu, gdy ten wchodził do pierwszego zespołu. I w mojej ocenie właśnie z tego wynikają te jego kartki, bo w dużej mierze są to głupie kartki, po błędach w ustawieniu czy stratach i chęci szybkiego naprawienia sytuacji. Kurs dość wysoki jak na niego, a rywale dzisiaj tacy, że jest kogo faulować i spodziewam się, że chociaż raz wytnie kogoś w taki sposób, że sędzia sięgnie po kartonik dla niego.
Jeszcze jako ciekawostka: w ubiegłym sezonie zagrał raz przeciwko Realowi i dostał kartkę - na Bernabeu, już w barwach Villarreal.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Atletico Madryt - Athletic Bilbao
Atletico over 1,5 goals ✅ ✅ ✅
(1,80) Unibet
Mecz za 30 minut, więc już niedługo. Oprócz rożnych Villarrealu gram sobie jeszcze dzisiaj taki wariant. Atletico minimum 2 gole. Nie jest to nie do zrobienia. Zwłaszcza, że Atletico będzie grało u siebie. Grając u siebie potrafią zdominować rywala i dyktować mu warunki. Dzisiaj co prawda nie jest to po drugiej stronie rywal, do &#39;&#39;bicia&#39;&#39; ale na pewno nudnego meczu nie obejrzymy. Griezmann wspomniany przez Kapsztiego też powinien zrobić swoją robotę. Jak widać lubi rywalizować z ekipą Basków, bo też im wielokrotnie już strzelał gole. Samo to, że Barcelona wczoraj zgubiła punkty, to tym bardziej Atletico będzie jeszcze bardziej zmotywowane do zdobycia bramek. Nie wierzę w jednostronne widowisko, ale tutaj Atletico będzie rozdawać karty i wróżę im minimum 2 gole. Mogą być do przerwy ;) albo w całym meczu. Byleby skuteczność niebyła naganna.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Raul Garcia strzeli bramkę @7,5 Ónibet⛔
Raul Garcia żółta kartka @2,4 Betsafe⛔

Czekałem na oficjalne składy,żeby zwrotów nie było.Garcia jest w wyjściowym,więc jedziemy.Dla tego pana będzie to mecz wyjątkowy,bo na Calderon spędził 9 sezonów.Poszedł do Bilbao i jest tu bardzo ważną postacią w ofensywie drużyny.Obok Aduriza chyba najważniejszą.Kurs bym tu dał max 5,0.Kartkę tradycjnie też gram,bo to jest prze-troll.W Atletico ma wielu przyjaciół,o czym sam wspomina przed tym meczem.Jednak na boisku o tym się zapomina,tzn inny zawodnik by może nie zapomniał,ale taki nerwus jak Garcia raczej zapomni;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
pietras7 572

pietras7

Użytkownik
Atletico Madryt-Atletic Bilbao over 9,5 korków 1,71 Ónibet (9 korków :/ w drugiej połowie żadnego rogu Atleti, masakra)
Gospodarze na Vicente Calderon przeważnie okupują bramkę przeciwnika, a co za tym idzie, rożnych nabijają. Ostatnie pięć meczów podopiecznych Simeone to następujące zdobycze rożnych: 5,5,6,6,8. Czyli średnia to 6 korków ;)
A Bilbao? Ostatnio mecz w LE w przemeblowanym składzie z Alkmaar , remis 2:2 i 9 kornerów. Co do stałych fragmentów gry z narożnika boiska to w PD wygląda następująco: 9,4,7,2,6, czyli średnio ponad 5 rożnych. Jeśli Granada w ostatniej kolejce była w stanie nabić 6 rogów to czemu Baskowie nie mają tego uczynić.Przewiduję dobry, szybki mecz w którym walki, sytuacji podbramkowych i rożnych nie zabraknie ;)
Villareal- Real over 5,5 kartek(wszystkich, z czerwonymi włącznie) 2.00 Ónibet
Chyba nikomu nie trzeba mówić jak ważny dla Realu jest to mecz. Wczoraj Barca straciła dwa punkty(i pewnie wtopiła nie jednemu kupony;&gt; ) i ma teraz 5 pkt. przewagi nad rywalem z Madrytu. W przypadku zwycięstwa Królewscy będą tracić już tylko 2 &quot;oczka&quot;. Średnia RM w ost. 5 meczach to 2 kartki. Niby nie dużo, ale to będzie mecz walki.
Villareal i jego ost 5 spotkań. 1,2,3,3,5. Też szału nie ma. Ale wyświechtana prawda głosi, że na Największych, czyli Barce i Real inne zespoły spinają i mobilizują się podwójnie. Dzisiaj nikt nogi nie odstawi, a jak dodać do tego, że rozjemcą będzie Alberto Undiano Mallenco to o co najmniej 6 kartoników jestem spokojny. Pozdro!

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Benat Etxebarria strzeli bramkę @10,00 bet365⛔

Athletic gra ostatnio naprawdę ciekawie, wygrali swoją grupę w LE, a w lidze na ostatnie 5 meczy przegrali tylko raz.
Więc jeśli już mam stawiać że, któryś z drużyny Athletic trafi to liczę szczególnie na Benate który utrzymuję przez cały sezon fajną formę, jest jednym z mózgów tej drużyny.
Jest kluczowym graczem 2 linii.
Jestem jego idolem, i liczę że, stg. gola, prawdą jest że, strzela mało goli, ale po takim @ pogram z chęcią....
Będzie się lepiej oglądać.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Villarreal vs. Real Madryt
Typ: Real Madryt/Real Madryt - 2.6/bet365

Za długo to analiza ode mnie nie będzie, bo jakoś nie mam ochoty się rozpisywać. Real dzisiaj występuję w bardzo silnym ustawieniu (niżej wrzucę). Jak wiadomo Barcelona straciła punkty i Real jeżeli dzisiaj wygra to będzie miał już tylko 2 punkty straty do drużyny Blaugrany. Real we wtorkowy wieczór rozbił Malmo i wydaję mi się, że dzisiaj może stać się tak samo z drużyną &quot;Żółtej Łodzi Podwodnej&quot;. Dzisiaj idę w 2/2 gdyż Real prezentuję się bardzo dobrze w pierwszych połowach o czym wspomniałem w analizie na wtorkowe spotkanie:
odsyłam do niej -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f44/6-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-8-12-2015-wtorek-127282.html#post5809334

Villarreal: Areola, Musacchio, Bailly, Víctor Ruiz, J. Costa, Trigueros, Bruno, Dos Santos, Denis, Bakambu i Soldado.
Real Madryt: Keylor Navas; Danilo, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, James; Bale, Benzema, Cristiano

Jak widać Królewscy grają z czterema ofensywnymi zawodnikami, którzy są w dość dobrej formie. W szczególności powinni liczyć na dobrą dyspozycję CR7 oraz Benzemy, którzy we wtorek dali popis swoich umiejętności. Do tego do pierwszej 11 wraca Sergio Ramos i Marcelo co daje bardzo dużą jakoś w obronie. Jeszcze co do drużyny Villareal to w 4 ostatnich spotkaniach tracili oni jako pierwsi gola i mimo, że w LE i meczu z Rayo udało im się uzyskać dobry wynik (wygrana oraz remis) to raczej Real nie odda już wygranej gospodarzą tego spotkania. Jak na moje jest to ciekawy bet i ja zagrałem go po 2.85 na uni już dawno to teraz kurs na bet365 też jest do gry. Powodzenia choć z jednostką bym uważał!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom