>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 kolejka Primera Division [11-13 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

100zł na Darmowy zakład w BetClic

Niezwykle ciekawa niedziela w La Liga się zapowiada. Na początek rewelacyjny Eibar zmierzy się z Valencią, już bez Nuno i z Valencią która urwała sensacyjnie pkt Barcelonie przed tygodniem. Następnie ciekawy mecz Atletico z Baskami z Bilbao, a na deser pojedynek Villareal z Realem Madryt i w tym meczu ciężko wskazać faworyta moim zdaniem, a Waszym?

Zachęcam do dyskusji, merytorycznych opinii i podawania swoich typów. ;)

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Getafe win @2,60 bet365⛔

Gospodarze w tabeli zajmują 15 pozycję, 14 pkt. na koncie, ( 4 zwycięstwa,2 remisy i 8 porażek ), bilans bramkowy to 15-23.
Gospodarze na swoim boisku grają dobrą piłkę, w 6 ostatnich meczy na własnym boisku przegrali tylko z Barceloną i to minimalnie bo 0-2, gorzej im idzie na obcych boiskach, ale skoro są gospodarzami to nie sądzę aby to miało jakieś znaczenie.
W składzie zabraknie tylko kontuzjowanego Álvaro Medrána.
Goście czyli drużyna Realu Sociedad w tabeli zajmuje 13 miejsce, mają na koncie 15 pkt. ( 4 zwycięstwa,3 remisy, 7 porażek ), bilans bramkowy to 16-19.
Ci zaś na wyjazdach grają tragicznie bo na 10 ostatnich meczy wygrali zaledwie 2 razy!!
Do tego dochodzą poważne kontuzje, nie zagra Mikel González, David Zurutuza, Raúl Navas, z powodu kontuzji, za kartki pauzuje Yuri.
Real ma serię 3 porażek pod rząd, wątpię żeby powalczyli na tak ciężkim obiekcie z drużyną która ogrywa Villarreal 2-0 !
Tutaj główny powód, mojego grania w stronę Getafe to atut własnego boiska a do tego dochodzą kontuzję po stronie gości, no i forma.
Liczę na jakieś 1:0 po walce.

R 1

rafix87

Użytkownik
Real Sociedad under 4,5 rożnych
Sociedad na wyjeździe podczas ostatnich 7 meczów na wyjeździe aż 6 razy mieli 4 lub mniej roznych. Dziś grają z Getafe, które nie tak źle sobie radzą na własnych boisku i to oni powinni być drużyną która będzie przez większość czasu atakowała. Real nawet w wygranych spotkaniach bardzo często notuje wynik 4 lub mniej RR. Moje analiza opiera się wyłącznie na statach.
Real Sociedad uner 4,5 RR - 1,83 ⛔ 5RR

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Getafe-Real Sociedad
Wbrew pozorom, to może być naprawdę fajny mecz i uważam, że jeśli ktoś nie ma lepszych planów na piątkowy wieczór, to warto obejrzeć mecz Getafe-Real Sociedad.
Faworyta ciężko wskazać i nie będę się tutaj silił na wytypowanie zwycięzcy, bo wiele przemawia za remisem lub minimalną wygraną jednej z drużyn. Getafe u siebie jest inną drużyną niż na wyjazdach, co potwierdzają statystyki - 14 z 15 punktów ugrane u siebie, a bramki strzelona 12 z 15 również strzelone Coliseum Alfonso Perez. Jeśli chodzi o skład, to zabrakło jedynie Victora Rodrigueza, który zasiądzie na ławce obok Pedro Leona, a w podstawowym składzie zobaczymy dwóch napastnikó - Alvaro Vazqueza i Stefana Scepovicia.
Goście na wyjazdach nie najgorzej, bo ugrali 7 z 15 punktów, a teraz tak naprawdę pierwszy ważny sprawdzian dla Eusebio w lidze poza Anoeta. Owszem był mecz na Camp Nou, ale tam jechali jak na ścięcie, a dzisiaj szansę na punkty są realne. Skład praktycznie podstawowy, bo braki takie, że nie powinny być odczuwalne w mojej ocenie - Yuri, Zurutuza, Mikel. Główną postacią oczywiście będzie Imanol Agirretxe, który ma już na swoim koncie 11 goli i jest najlepszym hiszpańskim strzelcem w lidze. Fran Escriba - trener Getafe - mówi, że skoro powstrzymali nie dawno Javiego Guerre, to i z napastnikiem Txuri-Urdin sobie poradzą, ale chyba nie wziął pod uwagi różnicy umiejętności oraz formy, a tutaj w lepszej znajduje się Bask. Przy okazji w mojej ocenie ma dużo szerszy wachlarz możliwości strzelenia gola - ziemia i przede wszystkim w powietrzu, dlatego chętnie pobieram kurs na jego gola, bo jest naprawdę wysoki.

Over 2,5 + BTS @ 2,60 BetCałoroczny⛔1:1
Imanol Agirretxe strzeli @ 3,10 Betsyf✅

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Was chyba naprawdę pogięło z tym Getafe. U siebie mają dobry bilans ale z kim grali?
San Sebastian fakt w ostatnim czasie grali naprawdę słabo ale to efekt prowadzenia drużyny przez Moyesa. Ostatni mecz co prawda u siebie ale bardzo dobry mecz z mocnym Eibar niby gol wraz z końcowym gwizdkiem dla RSO ale należały im się te 3 oczka w tym meczu. Myślę, że tutaj to co mówi tabela nie będzie miało dużego znaczenia że ci na wyjazdach lipa a tamci u siebie dobrze. Oglądałem mecz Getafe z Villareal i fakt Getafe zasłużenie wygrali ale nie oszukujmy się Villareal słabizna w tym roku. Myślę, że tu będzie przełamanie na terenie rywala. San Sebastian nadal mocna drużyna.
Tutaj stawiam Real Sociedad 2 2,75@

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
&lt;dl&gt;&lt;dt&gt;Ostatnio jakos dobra passa z kartkami u mnie w Hiszpanii, na dzis wybieram karteczki w spotkaniu Celty z Espanyolem, sedzia spotkania jest David Fernández. Ostatnio sedziowal mecz LM miedzy PSV, a CSKA oczywiscie bez problemu kartoniki lecialy, bodajze 7. Wielkim znawca ligi nie jestem i nie bede plutl glupot, ale na moje oko kartki w tym spotkaniu do gry. Celta moze odskoczyc od Villareal, a szansa na to spora bo Villa gra z Realem.
&lt;/dt&gt;&lt;dt&gt;
&lt;/dt&gt;&lt;dt&gt;Celta - Espanyol&lt;/dt&gt;&lt;dt&gt;over 6 kartek (azjan) @1.850&lt;/dt&gt;&lt;/dl&gt;
dodatkowo:

Las Palmas - Betis
ov 6.5 kartek @1.90

Otrzymane punkty reputacji: +1
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Celta Vigo - Espanyol
Espanyol strzeli przed 78:00 min @1.83 b365 ⛔

Niemal cały mecz na strzelenie bramki, fajno.
Chodzi głównie o to, że Celta będzie bardzo okrojona w defensywie bez: Fontasa, Sergi Gomeza i Jonnego.
W środku obrony MARCA awizuje Hugo Mallo, który jest nominalnie prawym obrońcą, a na prawej obronie zagra Wass, który jest bardzo wszechstronny, ale zazwyczaj gra jako pomocnik. W dodatku postawa defensywna Celty od jakiegoś czasu pozostawia wiele do życzenia.
Espanyol będzie liczył na kontry i tutaj jest szansa nawet na zdobycie kompletu punktów. Myślę, że Caicedo może zrobić bardzo wiele, Asensio jeśli będzie miał trochę swobody i Hernan Perez, który ostatnio ładnie sobie radzi spokojnie coś zdziałają.
Natomiast AS twierdzi, że na środku obrony ma zagrać 18letni Alende, który wszedł w ostatnim meczu z Betisem na 39minut. To był jego debiut.
---
Sevilla - Sporting Gijon
Sevilla -1AH @1.50 b365 ✅

Nie boję się pograć na Sevillę. Grają dobrze u siebie, w LM poradzili sobie z Juventusem i w nagrodę zagrają w LE. Jest Banega jest zabawa, Sevilla potrzebuje zwycięstw. Już powoli odrabia straty, ale nadal trzeba wygrywać. Sporting to rywal z którym trzeba dopisać trzy oczka. Generalnie Sevilla bez większych absencji.

--
Las Palmas - Real Betis
o2,5 @2.10 pinnacle ⛔
Dziwią wysokie kursy na overa. Las Palmas potrzebuje zwycięstw, ale Betis świetnie radzi sobie na wyjazdach. Over dlatego, że obie formacje defensywne mocno osłabione. Gospodarze bez Aythami i Bigas. Goście natomiast bez Bruno.

embojam 165

embojam

Użytkownik
Celta Vigo - Espanyol

Celta u siebie w 7 meczach, 6 razy pokrywała over 2,5 i tylko raz nie wcisnęła bramki, a przyjeżdżali już do nich: Real Barca czy Valencia, im strzelili nie strzelili tylko Getafe.
W meczach Espanyol&#39;u na wyjeździe over 2,5 był pokryty 6/7 razy, bramki nie strzelili w 3 meczach min. Atletico co wcale nie dziwi. Ostatni &#39;świeży&#39; pojedynek tych drużyn dnia 23.05.2015 zakończył się wynikiem 3-2.
Poprzednicy wyżej pisali już o możliwych absencjach także to tylko utwierdza moje typy.

o2,5 @1,70 bet365
o2,5 &amp; BTS @2,20 bet365
BTS @1,80 bet365
???? tragedia, po czerwie nadzieje były...

Atl. Madryt - Ath. Bilbao

Gospodarze w fenomenalnej formie, dopiero co wywalczyli pierwsze miejsce w grupie LM na ciężkim terenie w Portugalii. Na 5 ostatnich spotkań u siebie wygrywali 4 razy bez straty bramki. W lidze stracone tylko 6 bramek. W ostatnich 5 bezpośrednich meczach w Madrycie goście nie strzelili bramki i raz zdołali tylko bezbramkowo zremisować. Forma gości również bardzo dobra, na 11 spotkań tylko 1 porażka na wyjeździe z Granada ale uważam, że gospodarze będą dalej kontynuowali swoją passę. Ath. Bilbao nie radzi sobie z drużynami z czołówki.

1 @1,57 bet365 ✅
1 &amp; u2,5 @3,10 bet365 ⛔
Atl. Madryt czyste konto - TAK @1,83 ⛔bet365

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Celta - Espanyol over 6 kartek (azjan) @1.850
No ja tu zdecydowanie w drugą stronę proponuje grać czyli
under 6 kartek (AH) @1.95
Bez urazy ale sugerowanie sie jednym meczem LM to trochę mało.
W lidze hiszpańskiej ten sędzia ma jak dotąd najniższą średnią 4.17. I nie jest to u niego jakiś odchył od normy gdyż zeszły sezon miał na podobnym poziomie, a dokładnie 4,7. Celta Vigo na własnym boisku ogląda 2,17 kartonika co jest czwartym najniższym rezultatem ligi, w dodatku zagrają bez swojej największej kosiarki Johny mającego 7 kartek na koncie oraz Gomeza- 4 kartki. Fakt że Espanyol łapie sporo kartek na wyjezdzie 4,4 jednak i oni wystąpią bez jednego ze swoich głównych wycinaczy E.Roco(5 kartek). W meczach Celty na ich stadionie jeszcze ani razu nie pokazano w tym sezonie więcej niż 6 kartek. Biorąc pod uwagę te statystyki i osobę sędziego bardziej
prawdopodobny wydaje się under kartkowy
Edit
Wkradł sie błąd, na stadionie Celty w siedmiu spotkaniach raz pokazano więcej niż 6 kartoników.To jednak nie zmienia mojego zdania odnośnie tego typu.

professional. 622

professional.

Użytkownik
Barcelona vs Deportivo
Barcelona (-3) korka = 1,82 =
✅
Barca (-4) korka = 2,38 = ⛔
Najlepszy zakład na to spotkanie bez dwóch zdań. Barca dziś bez Neymara. Deportivo w tym sezonie na prawdę mega solidnie. Ostatni mecz przegramy 24 października z Malagą 2:0. Remis z Sevillą na wyjeździe 1:1, co mimo tego co gra Sevilla to na Pizjuan jest niesamowicie ciężko o punkty. Wygrana na wyjeździe 0:2 z La Palmas, wcześniej, 2:0 z Celtą u siebie, to na pewno o czymś świadczy. Na Camp Nou na pewno będą stali w obronie i nie przewiduję tutaj aby się jakoś specjalnie otworzyli bo wiadomo jak to by się skończyło, Barca będzie przeważała przez 90 minut i przewaga 4 korków po takim kursie? No coś nie halo jak dla mnie i biorę to zdecydowanie i wam również polecam. Oglądałem każdy mecz Barcy w tym sezonie i na prawdę myślę, że spokojnie pokryją tą linię, gdyby był Ney to pograł bym jeszcze większy handi bo jeździł by sobie na lewej stronie jak między pachołkami i korki by wpadały jedne za drugim.
Barca vs Roma 11:3
Barca vs Villarreal 7:2
Barca vs BATE 7:1
Valencia vs Barca 1:6
Nie ma co przytaczać jak więcej spotkań bo kto ogląda Katalończyków to wie jak to wygląda, nie martwię się o tą linię i myślę, że spokojnie pokryją, tym bardziej, że Deportivo grając z &quot;pionkami&quot; tej ligi nie potrafi ugrać więcej rożnych.
La Palmas vs Depor 6:4
Levante vs Depor 9:5
Depor vs Celta 2:10
Depor vs Atletico 1:5
Barca dziś siada na gości od początku i korki na pewno będą wpadały, co do tego nie mam żadnych wątpliwości.

Otrzymane punkty reputacji: +10
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
W meczach Celty na ich stadionie jeszcze ani razu nie pokazano w tym sezonie więcej niż 6 kartek.
Mecze Celta-Real Madryt i Celta-Rayo po 7 kartek(licząc z czerwonymi, a tak liczą w Całorocznym czy Ónibecie)
---
Barcelona-Deportivo
Ja pójdę w drugą stronę, jeśli chodzi o rogi i przyłożę do dubla na gości. Linie w Óni można wybierać, więc ja sobie obniżyłem, bo uważam, że warto. 3 rogi to jest tak naprawdę nic i wiele ekip bez problemu nabiło taki wynik na Camp Nou. Dodatkowo zachęcająco wyglądają liczby Depor na wyjazdach, jeśli chodzi o rogi: 7,4,4,5,5,5,4. Wiadomo, że Turcos nastawią się na kontry, ale także liczę na jakieś strzały z dystansu, a też wiemy, że Barca czasem odpuszcza, co było widać chociażby w meczu z Realem Sociedad u siebie, bo goście wtedy w końcówce mieli wiele okazji na gola.
I zastanawiałem się nad bts-em, ale uznałem, że lepiej będzie wybrać potencjalnego strzelca gola dla ekipy z A Corunii. Kurs wyższy, a prawdopodobieństwo mniej więcej podobne. Lucas Perez znajduje się w kapitalnej formie i w pięciu ostatnich spotkaniach strzelał gole, a rywale ciekawi: Atletico, Celta czy Sevilla, a wcześniej Athletic Bilbao. Wiadomo, że to wszystko było u siebie, ale na wyjazdach łącznie 4 gole, w tym na Mestalla. Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że w ubiegłym sezonie strzelił na CN w ostatniej kolejce. Kurs naprawdę kapitalny, jak na jednego z najlepszych strzelców ligi(10 goli), a tak naprawdę nie widzę kogokolwiek innego z Depor, kto miałby ustrzelić gola Barcelonie.
Deportivo over 2,5 RR @ 1,49 Ónibet⛔2
Lucas Perez strzeli @ 5,95 Betsyf✅

Las Palmas-Real Betis

O ile kurs na Lucasa można zrozumieć klasą przeciwnika, o tyle już kurs na Rubena Castro jest dla mnie nieporozumieniem, ale pozytywnym. Ponad 3, na zawodnika, który strzelił 8 z 13 goli dla swojego zespołu w tym sezonie? Dodatkowo rywal z ostatniego miejsca w tabeli. Przy okazji Las Palmas ma spore problemy w defensywie i zabraknie dwóch podstawowych stoperów: Pedro Bigasa i Aythamiego, a ich miejsce zajmą Garrido i Hernan Santana. To tylko woda na młyn dla Rubena Castro, który strzelał w pięciu ostatnich wyjazdowych spotkaniach i zawsze, gdy Betis trafiał na wyjazdach, to co najmniej jedna z bramek była jego udziałem. Generalnie 5 z 7 wyjazdowych goli Betisu były autorstwa wychowanka Las Palmas. Właśnie, to kolejna sprawa, która budzi tutaj emocje, bo dla niego świetna okazja na przypomnienie się swoim krajanom i na pewno też dodatkowa motywacja dla niego. A wszyscy wiemy, że generalnie Verdiblancos strasznie są od niego uzależnieni i liczę, że dzisiaj ustrzeli kolejnego gola.
Edit: Taka ciekawostka: odkąd Ruben Castro opuścił Las Palmas zagrał przeciwko nim 11 razy i strzelił 7 goli :razz:
Ruben Castro strzeli @ 3,20 Betsyf⛔

Otrzymane punkty reputacji: +9
czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Mecze Celta-Real Madryt i Celta-Rayo po 7 kartek(licząc z czerwonymi, a tak liczą w Całorocznym czy Ónibecie)
Zgadza się w meczu z Realem było siedem kartek ,zle podliczyłem ale w spotkaniu z Rayo na 100% było ich 6. Tutaj link do oficjalnej strony laligi i statystyk z tego meczu.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Zgadza się w meczu z Realem było siedem kartek ,zle podliczyłem ale w spotkaniu z Rayo na 100% było ich 6. Tutaj link do oficjalnej strony laligi i statystyk z tego meczu.
Było 6, ale jedna czerwona, która jest liczona podwójnie, więc 7. Chyba, że pograłby ktoś linię z Betsyfa/Betssona, to wtedy inna sprawa, bo tam jest zakład na ilość żółtych kartek, ale jeśli w Ónibecie, to masz liczbę kartek, a wtedy czerwo liczy się podwojnie - o ile jest bezpośrednie.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Espanyol over 3,5 ŻK @2,05 Marathon ::: 1,25/10j
4, 4, 5, 6, 3. To ilość żółtych kartek, które oglądał Espanyol w ostatnich meczach. Dzisiaj mają rywala dość zbliżonego poziomem do nich. Co to oznacza? Zapewne walkę o każdy metr boiska. Jeśli w takich meczach nie zagrają agresywnie, nie zawalczą porządnie, to na pewno nie mają co liczyć na zajęcie dobrego miejsca na koniec sezonu. Sędzia też nie należy do tych, którzy kartek praktycznie nie rozdają. Zatem bet moim zdaniem ma spore szanse powodzenia.
Levante - Granada over 4,5 ŻK @1,72 Marathon ::: 1/10j
W porównaniu do linii na kartki w np całorocznym i Betano gdzie kręcą się około 6, wydaje się to być dość atrakcyjne. Jednak sędzia tego meczu nie pokazuje zbyt dużo kartek i raczej zalecam ostrożną grę gdyby ktoś się zdecydował. Obie drużyny jednak z reguły dużo kartek dostają, i tym się m.in. kieruję.
Messi strzeli @1,65 Betano ::: 1/10j

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Sevilla - 1.5 @ 2.025
Kto pierwszy 7 rożnych - Sevilla @ 1.8
Kto pierwszy 9 rożnych - Sevilla @ 3.4

Sevilla u siebie mocna, aczkolwiek nie gramy tu dużej stawki, ponieważ w ostatnim meczu ligowym z Valencią ledwo wymęczona wygrana 1:0, przy czym ostatnie 10 min goście grali w 9, a od 35 minuty w 10. Tam powinno się skończyć co najmniej 3:0, przy 17 rożnych Sevilli. Gijon słaby na wyjeździe, jeden z kandydatów do spadku, ofensywa Sevilli musi wreszcie zaskoczyć, mam nadzieję, że dzisiaj.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Rayo-Malaga
Mecz, który piłkarsko w mojej ocenie może nie porwie, ale skupie się na kartkach, po raz pierwszy w tej kolejce. Mecz dwóch ekip, które lubią ostrą grę i kartki, co z resztą dobrz widać po statystykach:
Rayo(dom): 3,4,2,4,4,4,4 = 3,55
Malaga(wyjazd): 3,2,5,3,3,2,3 = 3
Sędzią tego spotkania będzie Carlos Clos Gomez i to jest bardzo dobra wiadomość dla stawiających kartki, bo statystyki jego prezentują się tak(liga): 7,8,6,6,7,8,7; średnia z tego wychodzi na poziomie 7 kartek na mecz! Wysoko i to dobrze wróży temu spotkaniu.
Ja osobiście postanowiłem zrezygnować z overa meczowego, a skupiłem się na obu ekipach. Co prawda do pokrycia meczowego potrzeba 7 napomnień, a do moich zakładów 8, ale uważam, że to jest lepsza opcja, bo przy płaskiej stawce nawet jak jedna ekipa przebije linie, to już mamy zarobek, dlatego wybieram opcje over 3,5 na obie drużyny i puszczam w singlach.
Rayo over 3,5 kartki @ 2,16 Ónibet⛔1
Malaga over 3,5 kartki @ 2,16 Ónibet⛔2

Eibar-Valencia

Gram na gola gospodarzy, ale już w pierwszej połowie, bo wychodzę z założenia, że jeśli mają to zrobić, to zrobią już do 45 minuty. Statystyki tutaj nie kłamią - 13 z 18 goli w lidze strzelali w pierwszej połowie, a w domu 6 z 8. Matematyka jest prosta i dlatego taki, a nie inny wybór. Valencia w pierwszych połowach straciła 6 z 11 goli w lidze i 5 z 6 na wyjazdach.
Dodatkowo wybieram na strzelca Borje Bastona, który przed tygodniem wrócił po urazie i ustrzelił gola w derbach Guipuzkoi, a dzisiaj liczę na kolejne trafienie. 7 goli w obecnych rozgrywkach to wynik dobry tym bardziej, że rozegrał ledwie 801 minut! Valencia może i niewiele traci, ale w mojej ocenie, to bardziej zasługa bramkarza, niż obrońców i pomocników.
Eibar strzeli w I połowie @ 2,20 Betsyf✅1:0
Borja Baston strzeli @ 3,05 Ónibet⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja planuję samobójczy typ na mecz Rayo. Pogram ich wina do zera. Kto ogląda La Liga ten wie, że granie czystego konta Rayo to trochę samobójstwo, ale nie spodziewam się cudów po Maladze. Na wyjeździe jeszcze nie strzelili chociaż mięli ku temu wiele okazji. Dwa punkty po dwóch bezbramkowych remisach to cały wyjazdowy dorobek gości. Osłabienia nie przemawiają na korzyść gospodarzy, bo:

Jeśli w Vallecas uda im się zainkasować wygraną to być może będzie to jakiś punkt zwrotny w tym sezonie. Pojawia się na to spora szansa bowiem Rayo do meczu przystąpi bez Cobeno, Tono, Rata i Eberta. Wszyscy leczą kontuzje. Za kartki pauzuje też Baena, a Lass jest niepewny występu. W szeregach gości nie zobaczymy jedynie Flavio Ferreiry.

Rayo u siebie zagra pewnie, ofensywnie, bez zbędnego kalkulowania. Malaga nie potrafi wykorzystywać nawet atutów jakie daje im gra przez większość meczu w przewadze. Wiem, że seria bez gola kiedyś się musi skończyć, ale czuję tu zwycięstwo Rayo 1 lub 2 do zera.

Rayo - Malaga
Rayo wygra do zera 3,75 Bet365

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Madryt - Bilbao
Atletico musi wygrać i wykorzystać remis Barcelony, aby znów być na szczycie, nie ma innej opcji. Mają rewelacyjną defensywę i dobrą ofensywę, zarówno w polu jak i na ławce. Myślę, że Bilbao tutaj polegnie, a Atletico znowu zagra typowy dla siebie mecz, czyli szybka bramka i prowadzenie gry z ewentualnym wbiciem jeszcze jednego gola w 2 połowie.
Atletico Madryt strzeli gola w 1 połowie @ 1.8
Atletico @ 1.57

Vallecano 0.0 @1.7
Vallecano -1.5 rr @ 2

Fajny dubelek na ten mecz, wątpię żeby malaga wygrała, mają braki w polu, Vallecano ofensywne i rogowe (skrzydłowe), myślę, że się może udać.
Jak się pojawi w całorocznym możliwość zagrania wyniku do 20/30 minuty to też będe celował w Atletico. Proszę przejrzeć ich ostatnie gry w lidze, w większości przypadków gole do 30 minuty, a potem prowadzenie gry i defensywa. Mecz Realu dla mnie nobet, widziałem jak się męczyli z Eibarem, myślę, że wygrana im łatwo nie przyjdzie.

professional. 622

professional.

Użytkownik
Rayo vs Malaga
Rayo (-1) korka = 1,96 = Ónibet ⛔ za szybko bramka na 1-0
Jednym słowem mega. Gram to jako singielka bez zastanowienia i wam od razu również polecam. Rayo jak wiadomo najbardziej ofensywna ekipa z &quot;dolnej półki PD&quot;, dziś mają u siebie Malagę i cel to na pewno są 3 punkty. Ataków z ich strony nie zabraknie i będzie ich na pewno więcej niż gości, co się równa z dużą ilością korków a Rayo ma taki styl, że lubi sobie ponabijać a szczególnie z lepszymi ekipami grają odważnie i często mają ich sporo.
Rayo vs Bilbao 6:2
Rayo vs Granada 4:1
Getafe vs Rayo 5:7
Eibar vs Rayo 5:6
Barca vs Rayo 7:10
Osobiście stawiam na zwycięstwo gospodarzy, ale po cichu liczę na bramkę gości i wtedy o korki już nie ma co się martwić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom