>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15€ no deposit to betfredpoker

G 0

grzeg10

Użytkownik
Nie moge do nich wplacic kasy poprzez moneybookers...Wplacal ktos juz do nich przez MB? Gosciu na czacie powiedzial mi ze to wina innej waluty w moneybbokers, a innej w profilu...

rumaqinho 80

rumaqinho

Użytkownik
rozmowa livechat w sofcie pokera z przed chwili
Paulie: Hi, how can I help you?
0rZEENs0: my affiliate is affiliting 15E free promo, can i get it please
Paulie: Unfortunately, this is no longer a valid bonus.
Please contact your Affiliate for more information, as you have been misinformed.
0rZEENs0: www.Betfred .com
0rZEENs0: he told me that if i registered on 1st december i&#39;ll get the bonus
Paulie: The bonus is no longer running. Please contact your affiliate
0rZEENs0: not good
Paulie: SORRY.
0rZEENs0: why he told me that all registered before 13.00 2nd dec will be okay?
Paulie: You will need to contact him. The bonus has been cancelled.
0rZEENs0: so why to contact him?
0rZEENs0: is he able to change sth?
Paulie: no, he is the one who organised the promotion. You will need to contact him for information.
0rZEENs0: right
0rZEENs0: bye
Paulie: Goodbye

A 23

adam2173

Użytkownik
Nie moge do nich wplacic kasy poprzez moneybookers...Wplacal ktos juz do nich przez MB? Gosciu na czacie powiedzial mi ze to wina innej waluty w moneybbokers, a innej w profilu...
ja wpłacałem normalnie, mimo, że na MB mam PLN, a w Betfredzie Euro

bioly36 0

bioly36

Użytkownik
ja wplacalem na wyplacalem na mb mimo ze na fredzie mialem funty a mb zlotowki...kasa z freda przyszla w 3 minuty, az sie wierzyc nie chce, ale promo juz nie wazne bo kumplowi nic nie dali

gdn 0

gdn

Użytkownik
kolega wyżej nie napisał że dostał bonus, tylko dostał pieniądze które wypłacił. Swoją drogą też dostałem, dobra promocja ???? bedzie na paliwo :p

G 0

grzeg10

Użytkownik
kolega wyżej nie napisał że dostał bonus, tylko dostał pieniądze które wypłacił. Swoją drogą też dostałem, dobra promocja ???? bedzie na paliwo :p
Dokladnie tak ???? 90 euro juz wyplacone, 20 zostalo jeszcze na &quot;Fredzie&quot;. Jezeli ktos umie dobrze grac w pokera to mozna sie niezle dorobic bo graja tam same leszcze ????

Do góry Bottom