>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15€ no deposit to betfredpoker

endriu 361

endriu

Forum VIP
mistrzem nie jestem, ale pewnie się spotkamy chłopaki przy stole bo mam i ja kaskę, a może można założyć prywatny stół to razem pogramy ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Jak ktos wplaci i wyplaci kase to prosze o potwierdzenie, bo to wydaje sie zbyt piekne zeby bylo
mozliwe;)
endiru, ja chetnie moge zagrac ????

G 0

grzesiex88

Użytkownik
niema teraz operatora czatu ani na stronie ani na sofcie pokera jak wy robiliście że dostaliście teraz kase ci którzy dostali teraz ok 22 ???????

T 0

tomkasz

Użytkownik
spoko stary, ja mam tam konto pol roku ale poksa sciagnalem po raz pierwszy, a ze mialem w funtach to dostalem 12,70 funtow ???? bardzo ladne promo
wszedłeś z linka, ściągnąłeś pokera i tam się zalogowałeś pod swoją nazwą użytkownika, tak?

K 6

koziuch

Użytkownik
wszedłeś z linka, ściągnąłeś pokera i tam się zalogowałeś pod swoją nazwą użytkownika, tak?
dokladnie, a co do niemoznosci sciagniecia softa mialem to samo, wylaczylem antywira i poszlo ???? uzywam nod32 ktory blokuje mi poksy z tej sieci :/

T 0

tomkasz

Użytkownik
dokladnie, a co do niemoznosci sciagniecia softa mialem to samo, wylaczylem antywira i poszlo ???? uzywam nod32 ktory blokuje mi poksy z tej sieci :/
u mnie gość powiedział, że sprawdzi czy promocja dla mnie i za chwilę powiedział, że w tej chwili nie może mi zaoferować bonusa :p

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
odnośnie warunków wypłaty
SupportManager: You will need to register a payment method and then make a deposit before you can withdraw.

Do góry Bottom