Również jestem chętny na wspólny stółmistrzem nie jestem, ale pewnie się spotkamy chłopaki przy stole bo mam i ja kaskę, a może można założyć prywatny stół to razem pogramy ????
spokojnie, wyloguj sie i zaloguj a powinienes miec 15.73 Albo popprostu napisz im aby dali Ci 15nie wiem dali mi 1 euro ;/
kwestia czy da sie go zalozyc, jesli Ty potrafisz to ja moge grac, tylko daj namiaryTo jak z tym wspolnym stołem? gramy nie gramy ;]
wszedłeś z linka, ściągnąłeś pokera i tam się zalogowałeś pod swoją nazwą użytkownika, tak?spoko stary, ja mam tam konto pol roku ale poksa sciagnalem po raz pierwszy, a ze mialem w funtach to dostalem 12,70 funtow ???? bardzo ladne promo
dokladnie, a co do niemoznosci sciagniecia softa mialem to samo, wylaczylem antywira i poszlo ???? uzywam nod32 ktory blokuje mi poksy z tej sieci :/wszedłeś z linka, ściągnąłeś pokera i tam się zalogowałeś pod swoją nazwą użytkownika, tak?
Przeciez nie musi byc koniecznie prywatny...kwestia czy da sie go zalozyc, jesli Ty potrafisz to ja moge grac, tylko daj namiary
Przeciez nie musi byc koniecznie prywatny...
Musisz troche poczekac, bo oni maja zolwie tempo, ja czekalem z 5-10min i sie pojawil
u mnie gość powiedział, że sprawdzi czy promocja dla mnie i za chwilę powiedział, że w tej chwili nie może mi zaoferować bonusadokladnie, a co do niemoznosci sciagniecia softa mialem to samo, wylaczylem antywira i poszlo ???? uzywam nod32 ktory blokuje mi poksy z tej sieci :/