skols13
Użytkownik
Legia Warszawa - Ruch Chorzów
SKŁAD NA RUCH!
12. Dusan Kuciak
4. Igor Lewczuk
11. Arkadiusz Piech
14. Mateusz Szwoch
21. Ivica Vrdoljak
23. Helio Pinto
25. Jakub Rzeźniczak
27. Robert Bartczak
45. Adam Ryczkowski
70. Orlando Sá Official
76. Bartłomiej Kalinkowski
Na ławce: Jałocha, Wieteska, Jodłowiec, Moneta, Saganowski, Duda.
Jak zobaczyłem skład, to od razu pomyślałem, że Ruch może tu powalczyć. Może Legia wygra, ale ja idę tu w stronę gola Chorzowian. Może statystyki nie potwierdzają tego, że dziś mogą pokonać Kuciaka, ale Berg wystawił dziś rezerwowy skład. Na boku obrony zagra Pinto. Ruch myślę, że jest w stanie tu stworzyć sobie kilka okazji bramkowych i jakaś wykorzystać. Kurs @1.90 to dla mnie value, warty zagrania.
Gol Ruch @1.90 Bet365 ( zagrane po takim kursie chwile temu, teraz @1.83) (bramka tylko dzięki Rzeźniczakowi, Ruch jedna akcja w meczu, ogólnie dramat)
SKŁAD NA RUCH!
12. Dusan Kuciak
4. Igor Lewczuk
11. Arkadiusz Piech
14. Mateusz Szwoch
21. Ivica Vrdoljak
23. Helio Pinto
25. Jakub Rzeźniczak
27. Robert Bartczak
45. Adam Ryczkowski
70. Orlando Sá Official
76. Bartłomiej Kalinkowski
Na ławce: Jałocha, Wieteska, Jodłowiec, Moneta, Saganowski, Duda.
Jak zobaczyłem skład, to od razu pomyślałem, że Ruch może tu powalczyć. Może Legia wygra, ale ja idę tu w stronę gola Chorzowian. Może statystyki nie potwierdzają tego, że dziś mogą pokonać Kuciaka, ale Berg wystawił dziś rezerwowy skład. Na boku obrony zagra Pinto. Ruch myślę, że jest w stanie tu stworzyć sobie kilka okazji bramkowych i jakaś wykorzystać. Kurs @1.90 to dla mnie value, warty zagrania.
Gol Ruch @1.90 Bet365 ( zagrane po takim kursie chwile temu, teraz @1.83) (bramka tylko dzięki Rzeźniczakowi, Ruch jedna akcja w meczu, ogólnie dramat)