>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14 kolejka Serie A [26-28 listopada 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Poprzednia seria gier idealna dla Juventusu, który dzięki wygranej z Pescarą i przy straconych punktach Romy i Milanu ma już 7 punktów przewagi nad grupą pościgową. Tym razem Stara Dama udaje się na Luigi Ferraris na mecz z Genoą. Czy straci punkty?
Jak po derbach Mediolanu zaprezentują się Inter i Milan? W ekipie Milanu pewnie rozczarowanie remisem, mieli wygraną na wyciągnięcie ręki, ale Perisić w 93 minucie wyrównał. 2:2 to jednak sprawiedliwy rezultat z przebiegu całego meczu. Czeka nas kolejka trzydniowa. Aż dwa, i to bardzo ciekawe mecze w poniedziałek w tym hit na San Siro, gdzie zawita Fiorentina.

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.

Zapraszamy do dyskusji ;)

dexter7 86

dexter7

Użytkownik
Dobra widzę ze po dłuższej nieobecnosci w dziale Włoskiej piłki jestem &quot;zmuszony&quot; dac pare słow na temat 14 kolejki

Zacznę od tego ze w ten weekend za włoskiej piłce leżą pieniądze trzeba tylko sie schylić i je podniesc..

Genoa - Juventus ⛔⛔⛔⛔⛔⛔
Crotone - Sampa ⛔⛔⛔⛔⛔⛔
Bologna - Atalanta ✅✅✅✅✅✅✅

te trzy spotkanie sprawią że mój portfel w poniedziałek będzie grubszy 6-krotnie

Zaczne może od meczu Starej Damy
To co gra drużyna Maxa Allegriego nie trzeba nikomu mówic
Nuda Nuda Nuuuuda podanie z &quot;d**y&quot; i 1-0 i Roma Napoli i inne &quot;potęgi&quot; włoskiej piłki gubią punkty. Jeśli Juventusu nadal bedzie grac tak statycznie to ja jak i inni fanatycy ciało czarnych juz 29-31 grudnia kupując Szampany na Sylwestra bedziemy musieli kupić jednego więcej żeby nam sie chłodził na Kwiecień

Juventus we wtorek miał &quot;CIĘŻKI&quot; mecz o lidera grupy H grupy Ligi Mistrzów
po drugiej strony murawy staneła drużyna była drużyna Grzegorza Krychowiaka czytaj Sevilla miałem przyjemnosc ogladac ten mecz i powiem ze 30 minut pierwszej połowy to istny Kryminał w wykonaniu Włochów ktorzy nie wątpliwie grali słabo brakiem napastkników bo chyba normalnie napad Cuadrado-Mandzukic-Alex Sandro nie wychodzi w kolejkach Serie A. Nic ale to nic sie nie układało dopiero w 30 a juz na pewno w 36 minucie meczu gdy drugą zólta a w konsekwecnji czerwoną kartke obejrzał Vazquez juz wiedział ze ze stanu 1-0 podopieczni Maxa to wyciągną i rzeczywiscie karny w 45+2 do tego Bonnuci w 82 o ile mnie pamiec nie myli i zabójcza kontra Mandzu i strzał nie do obrony słowo &quot;ciężki&quot; mecz nie podkreslilem przez przypadek gdyz według mnie moze to dziwnie zabrzmi ale Juventus wygrał ten mecz na stojąco bezbarwny Alves Rugani oraz Mandzukic ktory w pierwszej połowie nie wiem czy nawet &quot;powąchał &quot; piłke tylko Alex Sandro i Cuadrado takimi zagraniami ciągneli gre

http://giphy.com/gifs/l3vR6Hrvo9LFVAxEY

Fakt ze odpoczywał Gonzalo Higuain który borykał sie z lekką kontuzją oraz. wygrana Bologni w ostatniej kolejce żeby nie powiedziec ze z Palermo które znajduje sie w dołku bo to juz jest WIELKI KANION jak było 0-1 dla rózowych to byłem PEWIEN ze gospodarze to wyciągną. Podsumowując kurs 1.60 na Juve biore z pocałowaniem ręki
Warto tez dodac ze w meczu genoii czerwoną kartke dostał obronca Orban według mnie Czerwona kartka w obronie u słabej drużyny jest jak dwie czerwone u włoskiego &quot;sredniaka&quot;

Drugim meczem jaki biore na tapete jest spotkanie &quot;czerwonej latarni&quot;
z drużyną która po ostatniej kolejce powinnien prowadzić Alfred Hitchcock. Dreszczowiec jaki Sampa zaserwowała w prawie samo południe swoim kibicom na Stadio Luigi Ferraris bez watpienia zasługuje na oklaski

Crotone na wyjezdzie podejmowało drugą Turyńską druzyne czyli FC Torino
podejmowało z nawet dobrym skutkiem poniewaz do 80 minuty mieli 1 pkt w porównaniu z 5 pkt które Crotone uzyskało do tej pory, śmiem twierdzić ze mogłby to byc puknt zwrotny w walce o utrzymanie chociaz ja jak i zarówno inni kibicie Calcio już widza Crotone jako dostarczyciela punktów. Naprawde nie widze zadnego ale to ŻADNEGO argumentu który przemawiał by za Crotone i az dziwi mnie kurs 2.20!!
może ktos mnie oswieci ?!?!?!

i ostatni mecz to spotkanie
Bologna - Atalanta nie ma co ukrywac ze ostatnie 5 kolejek bez wątpienia jest na rzecz
Atalanty 5 meczy 15 pkt prosta matematyka. Zasłużone zwyciestwo które przybliżylo tylko Juve do 6 scudetto z rzędu. Salah to kluczowa postac ktora sprawiła ze nie było ani jednego punktu dla Rzymian w ubiegłą niedziele co prawda Dzeko dwoił sie i troił ale nie dał rady zastąpic Egipcjanina. Głupie błedy Rzymian bez wątpienia spowodowały ze 3pkt zostają na Stadio Atleti Azzurri d&#39;Italia w Bergamo. Jedyne co mnie trzyma zeby dac typ remis nie ma zakładu to no niesamowita forma drużyny z Bergamo i zadyszka jest mozliwa wole miec 1.60 niż sie połasić i nie mieć nic

wiec tak Juventus 1.55 + Sampa 2.20 + Atalanta Kz 1.70 = 5.80
bardzo bym prosił o opinie bo chce w to &quot;wjechac&quot; GRUUUUBO

Otrzymane punkty reputacji: +14
teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Dexter7 - moim zdaniem bardzo dobry typ. Jesteś jednak pewien czystej &quot;dwójki&quot; w meczu Samptdorii ? W Fortunie za taki sam zakład uzyskujemy AKO 6,17 - sprawdziłem ????
Ogólnie bardzo fajna analiza ????

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
TORINO - CHIEVO
Widzę tu tylko zwycięstwo gospodarzy. Chievo jako jedyne przegrało z Crotone. Poza tym oddają nieprawdopodobnie mało celnych strzałów na bramkę rywali w trakcie meczu - Bologna - 3, Juventus - 2, Crotone - 2, Cagliari -2. W ostatnim meczu ligowym Torino także szwankowała celność, a grali przecież z Crotone. Koniec końców udało im się wydrzeć zwycięstwo. U siebie z pewnością będa mieli wiele sytuacji do zgarnięcia 3 oczek. Pobieram zwycięstwo gospodarzy. To zbyt zgrana ekipa, a i morale na pewno jest lepsze niż u Osłów.
TORINO WYGRA 1,72
TORINO POW. 1,5 GOLA 1,83

BET365

Otrzymane punkty reputacji: +11
M 0

mateusz222

Użytkownik
Witam wszystkich fanów Serie A i proszę o odpowiedź na pytanie,czy według was AC Milan jest w stanie pokonać Empoli, gdyż na zwycięstwo gości jest kurs ponad 2 co zachęca do gry z góry dziękuje za odpowiedź

ilovpl 0

ilovpl

Użytkownik
Empoli - AC Milan
A wiec empoli na wlasnym stadionie strzelili ostatnio bramke 12.09.2016, bylo to spotkanie z ostatnia druzyna Crotone i strzelili wtedy AZ dwie bramki, w pozostalych spotkaniach niestety nie byli skuteczni, Milan za to na wyjezdzie strzelac umie 8 bramek, w obecnej sytuacji jest na miejscu 2 egzekwo z Roma, mysle ze po ostatnich derbach gdzie pozostal troszeczke niesmak, caly mecz ukladal sie po mysli Milanu i ostatnia akcja doprowadzila do remisu w tak waznym meczu pilkarze beda mocno zmotywowani i wywalcza te 3 punkty z bardzo przecietnym zespolem Empoli, punktow nie wywiezli z tego terenu Roma oraz Empoli, te mecze sie skonczyli wynikiem 0:0, ale mysle ze w obecnej sytuacji druzyna Milanu jest w lepszej pilkarskiej dyspozycji od obu tych zespolow, Suso w super formie, nie pewny wystep Carlosa Bakki ale mysle ze to tez plus, mimo ze Kolumbijczyk strzelil do tej pory najwiecej bramek dla Milanu troche sie zacial i lepsza robote robi lubiany przez kibicow Lapadula.
Ja gram na zwyciestwo Milanu ✅✅✅, wierze w ich umiejetnosci i udany sezon

walus89 11

walus89

Użytkownik
- empoli u siebie w ogóle nie strzela a traci!
- milan podrażniony po derbach no i od kilku tygodni druzyna w formie (możliwy brak C.Bacca - większe prawdopodobieństwo ze strzelą mniej bramek gdyż jest to najlepszy strzelec milanu chodź od kilku kolejek bez trafienia do siatki)
...tez analizowałem mecz empoli z milanem i przy słabej dyspozycji strzeleckiej empoli oraz jak to kolega wyżej napisał milan który czuje niesmaczek po derbach,dziś wygra i padnie poniżej 2,5 bramki.gram to w naziemnych za 4,25...
MILAN WIN &amp; UNDER 2,5 @ 4,25 STS

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Torino - Chievo
Belotti strzeli (2,25) ónibet ⛔ ⛔
Krótko. Zgadzam się dzisiaj, z graniem na Torino bo powinni i oni dzisiaj zainkasować komplet punktów. Ja jednak idę w stronę Belottiego. Najlepszego snajpera w obozie Torino. Jest forma i to najważniejsze. Potrafi zdobywać gole seriami, a co jeszcze bardziej cieszy są mecze gdzie całe mecze rozgrywa spotkanie i bombarduje tych swoich rywali, jak tylko mu się podoba. 10 bramek na koncie, na tym nie poprzestanie. Do tego samo Torino 29 bramek w lidze, więc wynik imponujący. Belotti swoje zrobi, a kurs idealny ;) gdzie na całorocznym jest tylko 1,90~

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Palermo - Lazio
Palermo w tym sezonie zdobyło zaledwie 6pkt, w dodatku od sześciu spotkań nie potrafią choćby zremisować spotkania notując sześć porażek z rzędu przegrywając kolejno z Torino, Romą, Udinese,Cagliari, Milanem oraz Bolonią. Dzisiaj podopiecznych Roberto De Zerbiego czeka nie lada zadanie przyjeżdża Lazio Rzym które zajmuje czwartą pozycję i ma chrapkę wskoczyć lokatę wyżej. Zespół z Rzymu nie przegrał spotkania od ośmiu spotkań notując przy tym pięć zwycięstw i trzy remisy. W szeregach gospodarzy nie zobaczymy dzisiaj Rajkovica, Trajkovskiego, Gonzaleza, Bentivegna, Balogha, Embalo, Marsona oraz Cionka. Goście z Rzymu przyjadą bez Marchettiego, De Vrija i Luisa Alberto.
Zwycięstwo Lazio @@ 1.68 Unibet ✅
Over 2,5 gola @@ 1.74 Unibet ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 1

sissoko

Użytkownik
Ja dałem podpórkę na Genue u siebie zawsze są groźni.Pamiętacie jak każdy pompował Milan po wygranej z Juve? Pojechali na Luigi Ferraris i dostali bęcki 0-3 a mogło być więcej,do taśmy dorzucam Lazio,do formy wraca Felipe Anderson,w Palermo nie zagra połowa wyjściowej 11 i strasznie mi pachnie 3.60 na under 1.5 gola Calgiari z Udinese niby oba zespoły zawsze coś wcisną nawet gdy przegrywają ale zapowiada się ypowe nudne popołudnie z 3-4 celnymi strzałami i jakimś 0-0 albo jednej bramce po jakiejś przebitce

W 35

wygraj.ubuka

Użytkownik
Palermo - Lazio
Ostatnie 5 spotkan Palermo:
Bologna Palermo 3 : 1
Palermo AC Milan 1 : 2
Cagliari Palermo 2 : 1
Palermo Udinese 1 : 3
AS Roma Palermo 4 : 1

We wszystkich over 2.5&amp;btts

Ostatnie 5 spotkan Lazio:
Lazio Genoa 3 : 1
Napoli Lazio 1 : 1
Lazio Sassuolo 2 : 1
Lazio Cagliari 4 : 1
Torino Lazio 2 : 2

5 razy btts 4 razy over 2.5.

Ostatnie 5 bezposrednich spotkan:
10.04.16 SA Palermo Lazio 0 : 3
22.11.15 SA Lazio Palermo 1 : 1
22.02.15 SA Lazio Palermo 2 : 1
29.09.14 SA Palermo Lazio 0 : 4
19.01.13 SA Palermo Lazio 2 : 2

4 razy over2.5 3 raz btts.

Mój typ:
obie strzela 1.75 bet365
[/b] obie strzela i over 2.5 2.10 bet365

⛔⛔⛔⛔⛔⛔ 0-1

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
do taśmy dorzucam Lazio,do formy wraca Felipe Anderson,w Palermo nie zagra połowa wyjściowej
Z podstawowej 11stki nie zagra tylko Cionek, reszta to są gracze drugiego wyboru bądź tacy jak Trajkovski, którzy nawet minuty nie zagrali. W Lazio do de Vrija, który już tydzień temu nie grał dołączył jeszcze Marchetti. Lazio w gazie i jak już tydzień temu mówiłem z mega ważną postacią w środku pola jaką jest niewątpliwie Lucas Biglia. Palermo na dzisiaj to jest najsłabsza ekipa na własnym boisku 0-0-6 + bilans bramkowy 3-14, dramat. Jak tak długo posadę utrzymuje de Zerbi tego nie wie nikt, wydaje mi się że to będzie dzisiaj już jego ostatni mecz. Dostać ostatnio trójkę od Bolonii to też trzeba umieć, dawałem im ostatnią szansę właśnie w starciu z Bolonią, że może jakimś cudem to ruszy i zrobią tam fajny wynik. Lazio ostatnie dwa wyniki na Sycylii to 4-0 i 5-0 do przodu, dzisiaj nie powinno być gorzej w tym aspekcie i powinni zajechać ich skrzydłami a Palermo grając cały czas 3-5-2 przy pierwszej stracie bramki rozwinie cały worek z bramkami. Jakby przypadkiem Palermo jako pierwsze strzeliło to nie ma co się bać, robili tak i z Udinese i z Torino a jak się kończyło? 2 x po 1-3. Idąc dalej takim tokiem rozumowania skoro Lazio bez stresu ogrywa na wyjeździe Udinese 3-0 a to Udinese robi z Palermo właśnie tą miazgę od 0-1 do 3-1 to dzisiaj powinniśmy być wyjątkowo spokojni o wynik.
Lazio -0,5 @ 1,60 Bet365 ✅ 1-0
Roma - Pescara
Roma dzisiaj spacerek po 3 punkty, nie może być inaczej. Pescara miała okres, gdzie w 4 meczach odniosła 3 remisy czyli inaczej mówiąc 3 razy nie dała się pokonać i to z nie byle kim. Od tamtego momentu ponownie wszystko siadło i to już w tym przypadku chyba na dobre. 0-4 od Empoli o 0-3 od rezerwowego Juventusu to już są wyniki na dobicie, zwłaszcza ten z Empoli to musi być duża trauma. Juventus wiadomo jak gra z takimi rywalami a i tak wcisną sobie trójkę do zera bez problemu. A jak gra Roma chyba nie trzeba mówić. Lubią znęcać się nad słabszymi, jak to robią w Lidze Europy chociażby. W lidze jest tak samo, 4-0 z Crotone, 4-1 z Palermo i ostatnio 3-0 z Bolonią, ja na to mówię rzeź niewiniątek. Jakby tego było mało, Pescara przyjeżdża dzisiaj bez 4 defensorów, dwóch podstawowych Hugo Camagnaro i Fornasier i dwóch mniej grających Coda i Gyomber. Do tego wypada im Albero Aquilanii i albańczyk Manaj z Interu notabene top scorer tej ekipy. Roma bez Manolasa, ale już z Rudigerem na swojej pozycji. Także Peres - Fazio,Rudiger - Jesus w bloku defensywnym. Jakby stracili nawet tą jedną bramkę to liczyłbym takim sposobem: 1 bramka Pescary = 3 Romy itd. Milan wczoraj izzi mecz z Empoli, więc nie pozostaje nic innego jak gonić rywala, zmazać plamę po Bergamo i dać hattricka Dżeko a tym samym szukać drogi do króla strzelców. Prosty przepis na dziś. :cool:

Roma -1,5 @ 1,60 @ Bet365 ⛔⛔ 3-2

I tym samym na dzisiaj urodził się tzw. dubel Rzymski
Lazio -0,5 + Roma -1,5 @ 2,48 Bet365 ⛔
W 11 minucie szybkie 2-0, na 20 kilka minut przed końcem 3-1. Szkoda tylko, że nie skończyło się karą i remisem, a tak wilk syty owca cała.

Otrzymane punkty reputacji: +6
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Bologna - Atalanta | Bologna lub remis - 1,53⛔⛔⛔

Ewentualnie dla odważnych DNB.Idę w stronę gospodarzy, a nieco przeciwko trendom bo Atalanta w tym sezonie, a szczególnie w ostatnich meczach niesamowicie urosła.Nie mniej uważam, że dziś już będzie ciężko wygrać, a ze względu na to, że Bologna to nie jest byle jaka drużyna, a jedna z tych przeciwko które gra się ciężko, szczególnie u nich.Bologna pod wodzą Donadoniego jest niezłą drużyną środka tabeli, i w tym sezonie to widać, z kim mają zdobyć puknty to zdobywają, a z kim przegrać to przegrają jak chociażby z Romą czy Fiorentiną.U gospodarzy najciekszy jak dotąd jest Krejci, który ma kilka asyst, już czytałem o zainteresowaniu większych klubów, obok niego w ataku Destro, który jest najlepszym strzelcem z 4 golami.Niestety nie ma wychowana Milanu - Verdiego, który na początku sezonu błyszczał.
Goście zachwycają pod wodzą Gasperiniego, mówi się sporo o młodych zawodnikach, ktorzy robią furorę jak Caldara, Conti, Kessie, Gagliardini czy kolejny wychowanek Milanu - Petagana.Na przestrzeni 6 spotkań najlepsza drużyna w Serie A, wygrywają wszystko, ale dziś uważam, że ta seria się skończy.Nie ujmując nic drużynie z Bergamo nie jest to poziom Juventusu czy Romy aby wygrywać wielkimi seriami spotkania, a dziś tym bardziej mecz na trudnym terenie z bardzo niewygodnym rywalem i skłaniam się jednak ku podziale puntów, który na pewno jest w zasięgu Bolonii.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Italia
Godz: 21:00
Spotkanie Inter-Fiorentina
Typ: Inter wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.80
Buk Unibet
Analiza: W dniu jutrzejszym odbędzie się kolejne spotkanie w ramach 14 kolejki Serie A, na swoim stadionie Mediolański Inter podejmował będzie drużynę Fiorentiny. Gospodarze moim zdaniem są delikatnym faworytem do zdobycia kompletu punktów, obecnie są na miejscu 12 w ligowej klasyfikacji i na swoim koncie zgromadzili zaledwie 18 oczek, na swoim stadionie w tych rozgrywkach przegrali tylko 1 spotkanie z zespołem Cagliari , była to zdecydowanie wpadka, bowiem resztę meczy Inter zagrał na przyzwoitym poziomie . Fiorentina natomiast ma na swoim koncie 20 zdobytych punktów i jeśli Inter w tym spotkaniu zdobędzie 3 oczka mienie Fiorentinę , goście zaliczyli 4 wygrane wyjazdowe z rzędu i na pewno w tym meczu będą chcieli podtrzymać tą passę ,ale gospodarze którzy w ligą europy juz się pożegnali w bardzo słabym stylu teraz będą chcieli za wszelką cenę wygrać mecz przed własną publicznością i przerwać dobrą passę ekipy przyjezdnych , ogólnie fenomenem w spotkaniach jest fakt iż grali ze sobą na tym stadionie od roku 1999 aż 17 razy to nigdy nie padł remis 14 razy wygrali gospodarze i 3 razy zespołem lepszym byli goście, mój typ na ten mecz to wynik 2:1 dla zespołu Mediolańskiego Interu.

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
ROMA - PESCARA

Mecz, którego zwycięzcę każdy zna jeszcze przed jego rozpoczęciem. Kursy nie powalają, są wszędzie niskie na totalną dominację Romy jakiej się spodziewamy. Romaniści z pewnością są bardzo zdeterminowani, albowiem Juventus stracił 3 punkty i jest szansa odrobienia! Z pewnością wejdą intensywnie w mecz. Szybko, bo mecz za moment się zaczyna, a zdarzenie jakie wybrałem w mojej opinii jest wielce prawdopodobne, a mianowicie - POWYŻEJ 2,5 GOLA I BTS-NIE za 3,40. Dlaczego? Roma nie wbiła u siebie 3 bramek tylko z Interem, a Pescara zawodzi i nie strzela od kilku meczów. Z pewnością w głowie gości siedzi ta świadomość, że Roma chce ich pożreć, a morale także nie najwyższych lotów. Jeśliby przegrali ten mecz w głowach przed pierwszym gwizdkiem, a gospodarze zagrali przy większym skupieniu w obronie to typ wielce prawdopodobny, a i po kursie satysfakcjonujący i ja go gram.

⛔⛔⛔no musieli dać sobie strzelić, nie przeżyliby

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Napoli - Sassuolo
Powyżej 3 bramek ::: 1,82 ::: 0,5/3 Pinek ⛔
Napoli mnie mocno zawiodło w ostatnim meczu z Kijowem, ale zapewne nie tylko mnie. Padł wynik 0:0, ale mieli 6 spalonych, 5 celnych, 7 niecelnych, byli stroną dominującą.
Oba kluby zagrają bez większych osłabień, Napoli nadal bez Arkadiusza Milika i to by było na tyle. U gospodarzy ostatnio coś się popsuło z wynikami, ale w mojej opinii jest to wynik niezwykle napiętego i trudnego terminarza. Gra w LM, a do tego spotkania w Serie A z liderującym Juventusem, 3 Lazio na pewno nie należą dla nikogo do łatwych spotkań.
Goście w ostatnich 6 spotkaniach stracili przynajmniej 2 bramki (w ostatnich 3 meczach, po 3 bramki), łącznie aż 16 bramek, co daje średnią 2,6 bramki na mecz. Tylko w jednym meczu przegranym 0:3 z Atalantą nie zdołali strzelić bramki. Do tego w czwartek grali w LE na ciężkim wyjeździe z Bilbao, polegli 3:2.
Oba kluby na przeciwległych biegunach, ale oba też w lekkim kryzysie. Uważam, że tutaj będzie żądza zwycięstwo z obydwu stron co zaowocuje w dość sporą liczbę bramek. Wynik jaki brałbym w ciemno to coś w stylu 3:1, 4:2.
Wynik: 1:1

sowicjusz 68

sowicjusz

Użytkownik
Inter - Fiorentina bts @ 1,72 unibet ✅✅✅

Będący na 12 miejscu w tabeli Inter podejmuję u siebie 8 Fiorentine.
Inter w lidze jak i europejskich pucharach gdzie po porażce z H. Beer Sheva pogrzebał swoje szanse na awans spisuje się delikatnie mówiąc średnio jak na swój potencjał.
Drużyna z Medionalu większość punktów ( 11 ) zdobyła na własnym terenie potrafiąc pokonać po świetnym meczu m.in Juventus.
Ostatni ligowy mecz z AC Milan był pierwszym pod wodzą Stefano Piolego.
Widać usposobienie ofensywne, Inter miał statystyczną przewagę ( 22 sytuację / 7 strzałów ), lecz finalnie spotkanie zakończyło sie podziałem punktów.
Fiorentina natomiast od początku sezonu pozytywnie zaskakuje.
Ligowego meczu nie przegrali od 2 października, gdy na boisku w Turynie musieli uznać wyższość Torino.
O obecnym sezonie drużynie Paulo Sousy nie zdażył się mecz w którym nie strzeliliby gola rywalom na wyjeździe.
Myślę, że dzisiaj będzie podobnie.
Sugerując się ponadto przyjemnym dla oka ofensywnym futbolem interu z ostatniego ligowego meczu, myślę ze obie drużyny pokonają bramkarza rywali.

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Inter - Fiorentina

W meczach pomiędzy tymi zespołami zawsze jest gorąco i kartek jest Co niemiara. Wydaję mi się że i dzisiaj sędzia pokaże dość spora ilość kartek. Pewności mam w 100% bo nie mogę znaleźć kto sedziuje dzisiaj to spotkanie. Jeżeli ktoś wie prosiłbym aby napisał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom