>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14 kolejka Serie A [26-28 listopada 2016]

Status
Zamknięty.
saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Napoli-Sassuolo
Typ: Rzuty rożne-Napoli powyżej 8,5
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365

Wyniki Napoli ostatnio nie są za ciekawe a więc wybierając ten mecz zdecydowałem się pograć na rzuty rożne drużyny Napoli.Co prawda linia na Bet365 jest wysoko ustawiona ale Napoli zdobywa kornerów naprawdę bardzo dużo ba jestem zdania że chyba najwięcej na świecie
a w szczególności u siebie.Ich statystyki rożnych z ostatnich 5 meczy u siebie to odpowiednio: 17,9,11,17,9.

G 370

golkiper

Użytkownik
Na dziś proponuje dwa typy po wczorajszym bardzo udanym dniu znalazłem dwa fajne typy co w ako daje trochę ponad 6, a prawdopodobieństwo wdg. mnie duże.
Napoli poniżej 8,5 rożnego @1,7
Inter h(-1) 1 @3,65
Uni
Napoli u siebie z Sassuollo. Obydwa zespoły podrażnione. Napoli po nieudanym i mega nieskutecznym meczu z Kijowem, Sassuollo notuje ostatnio fatalną passę 8 meczy bez zwycięstwa. Ogólnie Napoli nie gra źle, natomiast dopiero teraz widać jak olbrzymi wpływ na ten zespół ma osoba wysuniętego napastnika. Wcześniej Pipita, potem Milik. Gabbiadinni to nie ten poziom , niestety on sobie może grać w Genoi czy innej Atalancie, to nie ten poziom. Obydwa zespoły słyną z kornerów. Napoli z Dynamem miało bodaj 17, kosmiczny wynik, Sassuollo tez duzo nabija, często pokrywają linie. Jednak kursy wystawione na to spotkanie i linie zaczynające się od 10,5 to gruba przesada. Widzę tu ofensywny mecz, jednak z reguły jest tak, że jak buki oferują takie linie po porstu nie opłaca się grać po takich kursach, gdyż często jak wiadomo mecze underowych zespołów kończą się overem i na odwrót. Ostatnio Neapol grubo podbił linię i przy meczach ze słabymi zespołami zwykle potentaci mają linię ok 6,5, to tutaj Uni wystawiło 8,5 po fajnym kursie 1,7. Nie sądzę aby korków było mało, sądzę, że ponad 10 będzie, jednak to daje nam wynik 7-6 czy np. 8-3 dla Napoli. Widze wartość w tym typie i uważam, że buki przesadzają biorąc pod uwagę, że często rożne zależą od szczęścia(jak piłka się odbije), sędziowie też lubią nie zauważyć obcierki.
Inter z kolei gra w kratkę. Przyszedł Pioli i chce poukładać te klocki, ale Inter w tym seoznie strasznie kapryśny. Jak wydaje si, że to już, że ich puściło, jak po wygranej z Juve to dostają w czajnik. Męczą bułę strasznie. W LE kompromitacja, przegrali z mośkami mimo 0-2 i pewnej przewagi. Głównym problemem jest obrona, sytaucji z przodu jest bardzo duzo, zresztą z przodu siła jest olbrzymia. Tak samo było w derbacj z Milanem, w pierwszej połowie powinno być 3-0 a Milan strzelił gola. Myslę, że jak Pioli popracował nad skutecznością, to dziś Inter w końcu odpali. Fiorentina mnie nie przekonuje jakoś w tym sezonie. Myślę , że Inter potrzebuje meczu na przełamanie, wiadomo że inaczej się mecze układają z dołem tabeli, inaczej z górą. Tu będzie pełna koncentracja, mobilizacja i Nerrazurri musza w koncu zacząc wygrywać seriami, spłacać te transfery, bo dla mnie to jest niepojęte że z taką kadrą można osiągac tak słabe wyniki....
&lt;a href=&quot;http://www.fotosik.pl/zdjecie/6a696add6472914b&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;img src=&quot;http://images84.fotosik.pl/197/6a696add6472914bmed.png&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;&lt;/a&gt;
tutaj ławka z derbów ... ile jakości..

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 21:00
Spotkanie: Inter - Fiorentina
Typ:
1/obie strzelą
Kurs:
3,50
Bukmacher:
Sportingbet
Analiza:

Przed nami szlagier we Włoskiej Serie A, Inter Mediolan podejmuje na San Siro Fiorentine. Obie ekipy rozczarowują w tym sezonie, Inter zajmuje 12 miejsce z dorobkiem 18 punktów natomiast Fiorentina zajmuje 8 miejsce z dorobkiem 20 punktów. Inter przegrał we czwartek 2:3 z Beer Sheva i odpadł z ligi europejskiej. U siebie Inter tylko raz przegrał 1:2 z Cagliari, 2 remisy oraz 3 zwycięstwa i nie jest to jakiś oszałamiający rezultat w meczach u siebie. Fiorentina na wyjeździe ostatnie 3 mecze to 3 zwycięstwa, chociaż przeciwnicy nie byli jacyś wymagający to ich zwycięstwa były przekonujące chociaż by 4:0 z Empli czy 5:3 z Cagliari.
Inter musi ten mecz wygrać aby nie odpaść z walki o europejskie puchary w następnym sezonie, muszą wygrać i &quot;osłodzić&quot; sobie nieco porażkę w lidze europejskiej oraz muszą wygrać dla kibiców którzy coraz mniej wierzą w tę drużynę.
Inter o dziwo w tym sezonie dużo lepiej spisuje się z przeciwnikami z górnej półki, remis z Milanem 2:2 zwycięstwo z Juventusem 2:1 daje do myślenia i daje szanse, że wygrają z Fiorentiną.
Mój typ to zwycięstwo Interu oraz to, że obie drużyny strzelą gola co wydaje się bardzo prawdopodobne.
Powodzenia.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Inter Mediolan - AFC Fiorentina
Typ: Over 3.5
Kurs: 2.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
W ostatnim meczu 13.kolejki włoskiej Serie A na Stadio Giuseppe Meazza Inter Mediolan podejmie Fiorentinę. Ciężko jest wskazać faworyta tej rywalizacji, Inter jak wiemy od początku sezonu zawodzi, natomiast Fiorentina jest drużyną nieobliczalną. Ja postanowiłem w tym meczu zagrać nieco inaczej, a mianowicie na over 3.5 bramek.
Lina overu jaką sobie wyznaczyłem jest dość wysoka, ale jak same kursy pokazują nawet bukmacherzy delikatnie skłaniają się ku temu, że dziś parę bramek padnie. Co prawda Inter jak na razie ma raptem jeden over na swoim koncie w Serie A, natomiast Fiorentina trzy to jednak są przesłanki ku takiemu zakładowi. Pierwszy to fakt, że zmiana w ekipie Interu na stanowisku trenera (Franka De Boera zastąpił Stefano Pioli) jak na razie wyników nie odmieniła ale już ilość bramek w meczach Nerazzurrich tak. Najpierw był remis 2:2 z Milanem, później 2:3 z Hapoelem, jak więc widać przynajmniej ilość bramek nieco wzrosła i liczę, że te statystyki po spotkaniu z Violą utrzymają się. Tym bardziej, że Fiorentina również ostatnio zanotowała 2 dość wysokie wyniki: 4:0 z Empoli oraz 2:3 z PAOK-iem. Ponadto mecze Interu z Fiorentiną w przeszłości bywały naprawdę interesujące i padało w nich sporo bramek. W poprzednim sezonie oba spotkania wygrała ekipa Violi 4:1 na San Siro i 2:1 u siebie.
Fiorentina do dzisiejszego spotkania przystąpi w najmocniejszym zestawieniu, w ofensywie powinni brylować przede wszystkim Bernardeschi, Ilicic, Tello oraz na szpicy Kalinic. Inter dziś natomiast zagra dziś bez Palacio, Medela, Santona i Radu, którzy są kontuzjowani. Mimo to również formacja ofensywna na papierze wygląda przyzwoicie Candreva, Brozovic, Perisic i wysunięty Icardi. Osobiście liczę na otwarty mecz, Viola na pewno na San Siro nie przyjedzie się bronić, raczej będzie chciała wykorzystać słabość Interu i zdobyć cenne 3 punkty. Inter natomiast liczy na przełamanie i również zwycięstwo, myślę, że takie spotkanie może dostarczyć sporej ilości emocji, na i miejmy nadzieje bramek. Moja propozycja to over 3.5.

Otrzymane punkty reputacji: +38
H 902

hank

Użytkownik
Przede wszystkim rożne są uzależnione od wyniku spotkania, to co kolega saha2000 podał wygląda fajnie, ale trzeba wziąć pod uwagę to że w tych 5 spotkaniach Napoli 2 razy przegrało, 2 razy zremisowało i raz wygrało, jednak bramki w tym meczu strzelali w drugiej połowie.
Weźmy mecze wcześniejsze, gdzie Napoli wygrywało i otwierało wynik wcześnie, a więc przed tymi 5 podanymi spotkaniami:
Benfika 4:2, prowadzenie w 1 połowie, 6 korków
Chievo 2:0, szybkie 2:0, 4 korki
Bologna 3:1, 13 minuta 1:0, 6 korków
Milan 4:2, tu było 9 mimo szybkiego prowadzenia 2:0
linia bardzo wysoka i moim zdaniem nie do gry, mimo iż mecz wygląda na otwarty. lepiej poczekać live, może goście strzelą pierwsi i wtedy można myśleć.
Lepiej korki przedmeczowe wyglądają w Mediolanie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Inter - Fiorentina
Inter powyżej 5,5 różnych ▶ [1,77] Betsson ✅ ✅
Icardi strzeli ▶ [2,0] Betsson ✅ :gool: ✅
Podzielam granie na rzutów rożnych w tym meczu. Inter słynie z tego że tych rożnych nabijają na prawdę sporo. A, że dzisiaj rywal wygórowany to i tutaj będzie tych akcji znacznie więcej. Icardi, z pewnością będzie polować na gola i kurs ~2,0 też biorę z ogromną przyjemnością. Fakt, że Inter to takie &#39;sprzedawczyki&#39; choć pewnie zostanę zaraz zjechany, ale nikt normalny 2:0 nie wygrywa, żeby zaraz przegrać 3-2. Tak samo w lidze u siebie, ile razy było gdzie przeważali całe spotkania, a z takimi ogórkami przegrywali. Ale dzisiaj nie sądzę aby już był mecz drukowany. Fiorentina to też nie byle kto, żeby można im się aż tak postawić. Rożne Interu mnożą się na potęge, a 6 rogów, potrafią nabić już w pierwszej połowie, a linia jest na prawdę niska. Prócz Icardiego, trzeba zagrać rożne, w moim odczucie dwa pieczenie na jednym ogniu ma nadzieje, będę upolowane.

Otrzymane punkty reputacji: +3
teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Napoli - Sassuolo
Mój typ: Napoli
Kurs: 1,32 (do dubla z wygraną Lechii Gdańsk) ⛔ to co Napoli zagrało w ostatnim kwadransie to nie mam słów.
Bukmacher: Fortuna

Napoli położyło mi kupon w LM, mocno mnie zawiedli swoją postawą bo oglądałem ten mecz. Dzisiaj jednak wierzę że bez problemu sobie poradzą z drużyną gości. Sassuolo nie wygrało od pięciu spotkań ale wątpię żeby dzisiaj ta seria miała zostać przerwana. Napoli jest obecnie na 7 miejscu, ewentualne 3 punkty pozwolą im się zbliżyć do 5 lokaty i włączyć się do walki o puchary. Moim zdaniem każdy inny wynik niż zwycięstwo Napoli będzie ogromną niespodzianką.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Icardi już zapłacony, jeszcze rogi Interu. Ale nie spodziewałem się że aż tak zaczną bombardować z bramkami Interu. Chyba musieli się wkurzyć na moją analizę na nich :razz: żarty oczywiście, ale mecz dobry.

G 370

golkiper

Użytkownik
To jest nieprawdopodobne... Napoli nabiło 3 rożne w ciągu minuty , dosłownie minuty ostatniej doliczonego czasu gry... to jest nieprawdopodobny pech...brak słów... a bet był naprawde spoko i szlo zgodnie z planem.. a Inter juz 3-0 i taki piękny dubel mógł siąść..

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Napoli, już w Pucharze UEFA grało pięknie w ostatnim meczu ;) to jakoś grać ich dzisiaj po tym kursie marnym 1,32 to było samobójstwo.

cinuaile 135

cinuaile

Użytkownik
Napoli ewidentnie w dołku, a już w piątek mecz z Interem, który jest w gazie. Kurs na Inter 4,5 ????
Można trochę zarobić, nawet grając X2. Chociaż wiadomo takie mecze &#39;wielkich&#39; drużyn rządzą się swoimi prawami, a własne boisko robi też swoje!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Inter na pewno nie zagra tak jak dzisiaj, z Napoli.. już bym tak się z tym nie nastawiał, prędzej jak już BTS ;) nawet z taką formą Napoli.

G 370

golkiper

Użytkownik
Na dziś proponuje dwa typy po wczorajszym bardzo udanym dniu znalazłem dwa fajne typy co w ako daje trochę ponad 6, a prawdopodobieństwo wdg. mnie duże.

Napoli poniżej 8,5 rożnego @1,7????????
Inter h(-1) 1 @3,65✅✅✅

Uni

Napoli u siebie z Sassuollo. Obydwa zespoły podrażnione. Napoli po nieudanym i mega nieskutecznym meczu z Kijowem, Sassuollo notuje ostatnio fatalną passę 8 meczy bez zwycięstwa. Ogólnie Napoli nie gra źle, natomiast dopiero teraz widać jak olbrzymi wpływ na ten zespół ma osoba wysuniętego napastnika. Wcześniej Pipita, potem Milik. Gabbiadinni to nie ten poziom , niestety on sobie może grać w Genoi czy innej Atalancie, to nie ten poziom. Obydwa zespoły słyną z kornerów. Napoli z Dynamem miało bodaj 17, kosmiczny wynik, Sassuollo tez duzo nabija, często pokrywają linie. Jednak kursy wystawione na to spotkanie i linie zaczynające się od 10,5 to gruba przesada. Widzę tu ofensywny mecz, jednak z reguły jest tak, że jak buki oferują takie linie po porstu nie opłaca się grać po takich kursach, gdyż często jak wiadomo mecze underowych zespołów kończą się overem i na odwrót. Ostatnio Neapol grubo podbił linię i przy meczach ze słabymi zespołami zwykle potentaci mają linię ok 6,5, to tutaj Uni wystawiło 8,5 po fajnym kursie 1,7. Nie sądzę aby korków było mało, sądzę, że ponad 10 będzie, jednak to daje nam wynik 7-6 czy np. 8-3 dla Napoli. Widze wartość w tym typie i uważam, że buki przesadzają biorąc pod uwagę, że często rożne zależą od szczęścia(jak piłka się odbije), sędziowie też lubią nie zauważyć obcierki.

Inter z kolei gra w kratkę. Przyszedł Pioli i chce poukładać te klocki, ale Inter w tym seoznie strasznie kapryśny. Jak wydaje si, że to już, że ich puściło, jak po wygranej z Juve to dostają w czajnik. Męczą bułę strasznie. W LE kompromitacja, przegrali z mośkami mimo 0-2 i pewnej przewagi. Głównym problemem jest obrona, sytaucji z przodu jest bardzo duzo, zresztą z przodu siła jest olbrzymia. Tak samo było w derbacj z Milanem, w pierwszej połowie powinno być 3-0 a Milan strzelił gola. Myslę, że jak Pioli popracował nad skutecznością, to dziś Inter w końcu odpali. Fiorentina mnie nie przekonuje jakoś w tym sezonie. Myślę , że Inter potrzebuje meczu na przełamanie, wiadomo że inaczej się mecze układają z dołem tabeli, inaczej z górą. Tu będzie pełna koncentracja, mobilizacja i Nerrazurri musza w koncu zacząc wygrywać seriami, spłacać te transfery, bo dla mnie to jest niepojęte że z taką kadrą można osiągac tak słabe wyniki....
&lt;a href=&quot;http://www.fotosik.pl/zdjecie/6a696add6472914b&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;img src=&quot;http://images84.fotosik.pl/197/6a696add6472914bmed.png&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;&lt;/a&gt;

tutaj ławka z derbów ... ile jakości..
tak jak pisałem, Inter pokrył handi w osttaniej minucie, ale co z tego jak Napoli nabiła 3 !!! rożne w ciągu ostatniej minuty doliczonego czasu gry ! i linia 8,5 złamana. Nieprawdopodobne, tyle lat gram i widziałem różne rzeczy, ale taki pech zdarza się naprawdę rzadko... trudno i tak na live odrobione z nawiązką na Interze, ale boli taki fajny dubel. Jak ktoś skorzystał z Interu to niech zostawi reputkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom