Dobra widzę ze po dłuższej nieobecnosci w dziale Włoskiej piłki jestem "zmuszony" dac pare słow na temat 14 kolejki
Zacznę od tego ze w ten weekend za włoskiej piłce leżą pieniądze trzeba tylko sie schylić i je podniesc..
Genoa - Juventus
Crotone - Sampa
Bologna - Atalanta
te trzy spotkanie sprawią że mój portfel w poniedziałek będzie grubszy 6-krotnie
Zaczne może od meczu Starej Damy
To co gra drużyna Maxa Allegriego nie trzeba nikomu mówic
Nuda Nuda Nuuuuda podanie z "d**y" i 1-0 i Roma Napoli i inne "potęgi" włoskiej piłki gubią punkty. Jeśli Juventusu nadal bedzie grac tak statycznie to ja jak i inni fanatycy ciało czarnych juz 29-31 grudnia kupując Szampany na Sylwestra bedziemy musieli kupić jednego więcej żeby nam sie chłodził na Kwiecień
Juventus we wtorek miał "CIĘŻKI" mecz o lidera grupy H grupy Ligi Mistrzów
po drugiej strony murawy staneła drużyna była drużyna Grzegorza Krychowiaka czytaj Sevilla miałem przyjemnosc ogladac ten mecz i powiem ze 30 minut pierwszej połowy to istny Kryminał w wykonaniu Włochów ktorzy nie wątpliwie grali słabo brakiem napastkników bo chyba normalnie napad Cuadrado-Mandzukic-Alex Sandro nie wychodzi w kolejkach
Serie A. Nic ale to nic sie nie układało dopiero w 30 a juz na pewno w 36 minucie meczu gdy drugą zólta a w konsekwecnji czerwoną kartke obejrzał Vazquez juz wiedział ze ze stanu 1-0 podopieczni Maxa to wyciągną i rzeczywiscie karny w 45+2 do tego Bonnuci w 82 o ile mnie pamiec nie myli i zabójcza kontra Mandzu i strzał nie do obrony słowo "ciężki" mecz nie podkreslilem przez przypadek gdyz według mnie moze to dziwnie zabrzmi ale Juventus wygrał ten mecz na stojąco bezbarwny Alves Rugani oraz Mandzukic ktory w pierwszej połowie nie wiem czy nawet "powąchał " piłke tylko Alex Sandro i Cuadrado takimi zagraniami ciągneli gre
http://giphy.com/gifs/l3vR6Hrvo9LFVAxEY
Fakt ze odpoczywał Gonzalo Higuain który borykał sie z lekką kontuzją oraz. wygrana Bologni w ostatniej kolejce żeby nie powiedziec ze z Palermo które znajduje sie w dołku bo to juz jest WIELKI KANION jak było 0-1 dla rózowych to byłem PEWIEN ze gospodarze to wyciągną. Podsumowując kurs 1.60 na Juve biore z pocałowaniem ręki
Warto tez dodac ze w meczu genoii czerwoną kartke dostał obronca Orban według mnie Czerwona kartka w obronie u słabej drużyny jest jak dwie czerwone u włoskiego "sredniaka"
Drugim meczem jaki biore na tapete jest spotkanie "czerwonej latarni"
z drużyną która po ostatniej kolejce powinnien prowadzić Alfred Hitchcock. Dreszczowiec jaki Sampa zaserwowała w prawie samo południe swoim kibicom na Stadio Luigi Ferraris bez watpienia zasługuje na oklaski
Crotone na wyjezdzie podejmowało drugą Turyńską druzyne czyli FC Torino
podejmowało z nawet dobrym skutkiem poniewaz do 80 minuty mieli 1 pkt w porównaniu z 5 pkt które Crotone uzyskało do tej pory, śmiem twierdzić ze mogłby to byc puknt zwrotny w walce o utrzymanie chociaz ja jak i zarówno inni kibicie Calcio już widza Crotone jako dostarczyciela punktów. Naprawde nie widze zadnego ale to ŻADNEGO argumentu który przemawiał by za Crotone i az dziwi mnie kurs 2.20!!
może ktos mnie oswieci ?!?!?!
i ostatni mecz to spotkanie
Bologna - Atalanta nie ma co ukrywac ze ostatnie 5 kolejek bez wątpienia jest na rzecz
Atalanty 5 meczy 15 pkt prosta matematyka. Zasłużone zwyciestwo które przybliżylo tylko Juve do 6 scudetto z rzędu. Salah to kluczowa postac ktora sprawiła ze nie było ani jednego punktu dla Rzymian w ubiegłą niedziele co prawda Dzeko dwoił sie i troił ale nie dał rady zastąpic Egipcjanina. Głupie błedy Rzymian bez wątpienia spowodowały ze 3pkt zostają na Stadio Atleti Azzurri d'Italia w Bergamo. Jedyne co mnie trzyma zeby dac typ remis nie ma zakładu to no niesamowita forma drużyny z Bergamo i zadyszka jest mozliwa wole miec 1.60 niż sie połasić i nie mieć nic
wiec tak Juventus 1.55 + Sampa 2.20 + Atalanta Kz 1.70 = 5.80
bardzo bym prosił o opinie bo chce w to "wjechac" GRUUUUBO