Fulham vs Brighton / Brighton X2 @ 1,62 ggbet
Witam, znów celuje w Anglię i znów z prostego powodu, czyli moim zdaniem trochę przestrzelony u kursów, tak jak poprzednim moim poście.
Znów na tapetę biorę Fulham, który był bardzo a to bardzo przeceniany w spotkaniu z Wilkami, gdzie kursy na gospodarzy były w granicach 1,50 oczywiście to spotkanie przegrali, dziś uważam że może być podobnie. Dla mnie osobiście Fulham nie jest żadną potęgą, bez znaczenia czy grają u siebie czy nie a wielu twierdzi że Crawen Cottage jest jakąś twierdzą...śmiech. Brighton po wygranych z City i wyjeździe do wisienek stralcili punkty w spotkaniu z Southampton na własne życzenie i poniekąd należało im się to za ten minimalizm. Wygrali wyjazd do Newcastle, zagrali bardzo dobry mecz z Liverpoolem wyjazdowy, zremisowali na podwórku Kanonierów i nie wierzę że dziś polegną na przeceniany Fulham.
Moim zdaniem taki kurs na zwycięstwo gości lub remis? Biorę bez zastanowienia.
Wiśienki vs Tottenham / Totki X2 @ 1,63 ggbet
Tottenham będący faworytem? Nie dziękuję, w roli faworyta ich nie gram i się tego nauczyłem już bardzo dawno, ale dziś? 2,90 na koguty? również biorę zwycięstwo lub remis bo przyzwoitym kursie. Totki na ostatnie pięć spotkań wygrało zaledwie jedno, ale trochę na własne życzenie bo gdyby w końcu zaczęli wykorzystywać klarowne sytuację, bądź choć co drugą "setkę" to te wyniki mogły by być zupełnie inne. To nie może trwać wiecznie i zacznie wpadać. Wisienki są w formie, są mocni u siebie i to potwierdzili w tym sezonie nie raz, ale dziś przyjeżdża podirytowany Tottenham ostatnimi wynikami z jednym celem, trzech punktów i wcale mnie to nie dziwi, jeśli się im to uda. Myślę, że po prostu Koguty tego nie przegrają.