<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="600"><tbody><tr><td height="15"> <table style="margin: 0px; padding: 0px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="600"><tbody><tr><td style="margin: 0px; padding: 0px;" height="40" valign="top">
Doradca Betsafe typuje
mecze Premier League
</td></tr></tbody></table> </td></tr><tr><td style="font-family: Arial; font-size: 14px; font-style: normal; font-weight: normal; margin: 0px; padding: 0px;" height="15" valign="top">
</td></tr><tr><td style="margin: 0px; padding: 0px;" valign="top" width="440">
Cześć Forum.Bukmacherskie.com,
9 meczów
Premier League czeka nas w środę. W grudniu jak co roku angielskie drużyny włączają szósty bieg. To także idealny moment na zarobienie poważnej gotówki, słabsze drużyny zazwyczaj dostają zadyszki. Jak powiedział kiedyś sam SAF – na początku stycznia okazuje się tak naprawdę, kto będzie liczył się w walce o mistrzostwo! Mam dla Ciebie w zanadrzu kilka naprawdę interesujących typów, zamierzam postawić na wszystkie 9 meczów w zakładzie łączonym 665.0.
20 PLN ma szansę zamienić się w 13,315! I jak zawsze, mam kilka niesamowitych ofert
cashback!
Manchester United v Everton
To będzie prawdziwa piłkarska wojna. Były menadżer Evertonu specjalnie będzie chciał zmotywować swoich podopiecznych, to samo dotyczy graczy z Liverpoolu. „Psy Wojny”, jak nazywają graczy Evertonu, przegrali tylko raz w tym sezonie i to przeciwko Man City. Nie mniej jednak zremisowali bardzo dużo spotkań - do tej pory aż sześciokrotnie. Nie sądzę, aby mecz zakończył się zwycięstwem którejkolwiek z ekip,. Mój typ to remis, kurs
3.80.
Sunderland v Chelsea
Sunderland są w poważnych tarapatach – strzelili w tym sezonie tylko 8 goli! Chelsea z kolei w końcu pokazuje prawdziwą moc strzelając średnio 2 bramki na mecz. Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo podopiecznych Mourinho. Mój typ na Chelsea , zwycięstwo do zera, kurs
2.40.
Arsenal v Hull
Nie wydaje się, żeby seria zwycięstw Arsenalu miała się skończyć, mimo fenomenalnego zwycięstwa ekipy z Hull w niedzielę nad Liverpoolem. Mój typ : zwycięstwo Arsenalu do zera, kurs
1.72.
Liverpool v Norwich
Liverpool zapewne wciąż czuje gorycz porażki z zespołem Hull, ambicja została zapewne mocno podrażniona. Nawet wygrana Norwich w weekend nie powinna mieć w tym przypadku znaczenia, zwycięstwo w końcu zostało odniesione z zespołem z dołu tabeli. Przewiduję wielkie zwycięstwo Liverpoolu, a kiedy tak się dzieje, Suarez zazwyczaj trafia do bramki. Zakład, że Suarez pokona bramkarza, kurs
1.40. Pamiętaj, że kurs zostanie potrojony w przypadku
hat-tricka!
West Brom v Manchester City
City są w meczach u siebie nie do zatrzymania. Statystyki mówią same za siebie: 100% zwycięstw. Nie mniej jednak w meczach na wyjeździe nie jest już tak różowo, zanotowali bowiem 4 porażki. Ciężki mecz do wytypowania, nie mniej jednak obstawiam zwycięstwo Manchester City, kurs
1.61.
Fulham v Tottenham
Fulham nie może odnieść zwycięstwa w tym sezonie od połowy października, a po odejściu Martina Jola z ławki trenerskiej może być jeszcze ciężej. Typuje zwycięstwo Tottenhamu, kurs
1.61.
Swansea v Newcastle
Zapowiada się interesujący pojedynek. W zespole Swansea zabraknie Michu, a w takim razie to już zupełnie inna drużyna. Biorąc pod uwagę nierówną formę Newcastle w meczach na wyjeździe, typuję mało bramek. Typ: poniżej 2.5 goli, kurs
1.98.
Southampton v Aston Villa
Ekipa Southampton jest w tym sezonie prawdziwą rewelacją ligi, niepokonani u siebie z bilansem 4 zwycięstwa, 2 remisy we wszystkich meczach. Statystyki Aston Villi w meczach na wyjeździe są równie imponujące, jedna porażka i to w dodatku z Chelsea. Mecz będzie zacięty, mój typ to poniżej 2.5 goli, kurs
1.79.
Stoke City v Cardiff
Te dwie drużyny mają identyczny bilans: 3 zwycięstwa, 4 remisy i 6 porażek. Nie widzę między nimi zbyt wielkiej różnicy, dlatego typuję remis, kurs 3.30.
Graj, aby wygrać z 6-Pakiem Betsafe! Doradca Betsafe
Pamiętajcie o unikalnej promocji: Świąteczna Promocja w Betsafe - 2 bonusy na START, aż do 370PLN + koszulka!</td></tr></tbody></table>