Lech- Legia dokładny wynik 1:1 kurs 6.0 bah
Popieram typ poprzednika @Tarki16 na remis w tym meczu, mnie także tu pachnie podziałem punktów z małą ilością bramek.
Ja stawiam za symboliczną stawkę 10 zł na dokładny wyniki 1:1, mam nadzieję, że jest spora szansa na taki wynik, choć standardowo nie lubię typować dokładnych rezultatów.
Lechici w ostatnich spotkaniach przyzwyczaili kibiców do dobrej gry obronnej i straty bardzo małej ilości bramek. Legia posiada za to jedną z lepszych defensyw w lidze.
Sądzę, że główną rolę odegra tu realizacja zadań taktycznych. Lech niesiony żywiołowym dopingiem kibiców nie powinien chować się za podwójną gardą ale też nie może się całkowicie otworzyć gdyż skończyłoby się to pogromem ze strony Legii, która lubi kontratakować.
Dlatego pierwsze pół godziny może to być obustronne badanie przeciwnika, Lech powinien strzelić jedną bramkę, ale nie sądzę by przy defensywie Legii udało się więcej. Z kolei Legia też powinna coś strzelić (może stały fragment gry), ale też nie mogą się odkryć zupełnie. Ja widzę tu niezbyt otwarte spotkanie, z dużą szansą na podział punktów w stosunku 1:1.