Widzew Łódź - Cracovia Kraków
Poniżej 2,5 gola 1.75
Moim zdaniem ten mecz bedzie mial podobny przebieg do meczu Podbeskidzie-Ruch, bedzie duzo walki a mało strzałów,padnie gol-max 2.
Gdybym miał typować cały mecz to Widzew 1x.
Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze
Górnik Zabrze 2,45
U gospodarzy nie zagra podstawowy bramkarz - Słowik, z powodu czerwieni w meczu z Korona, zastapi go ktoś z pary Baran-Dragowski, obaj bez wiekszego doswiadczenia, Zabrzanie napewno beda oddawać duzo strzałów na bramke i licze iż wystawiony bramkarz popełni błąd i to może nawet nie jeden.
Śląsk Wrocław - Zawisza Bydgoszcz
Poniżej 2,5 1.75
Dziwi mnie tak wysoki kurs na under 2.5 w tym meczu...
Slask bez głównego kreatora gry-Mili, Zawisza również bez swoich liderów- Masłowskiego oraz Drygasa. Te braki skłoniły mnie aby poszukac tu undera
Lech Poznań - Legia Warszawa
Wynik meczu : Remis 3.00
Dla mnie typowy mecz na remis, skłania mnie ku temu dodatkowo fakt iż Legia po 12 meczach w lidze nie zanotowała dotąd remisu.
Można też tu zagrac under 2.5 po kursie 1.65
Poniżej 2,5 gola 1.75
Moim zdaniem ten mecz bedzie mial podobny przebieg do meczu Podbeskidzie-Ruch, bedzie duzo walki a mało strzałów,padnie gol-max 2.
Gdybym miał typować cały mecz to Widzew 1x.
Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze
Górnik Zabrze 2,45
U gospodarzy nie zagra podstawowy bramkarz - Słowik, z powodu czerwieni w meczu z Korona, zastapi go ktoś z pary Baran-Dragowski, obaj bez wiekszego doswiadczenia, Zabrzanie napewno beda oddawać duzo strzałów na bramke i licze iż wystawiony bramkarz popełni błąd i to może nawet nie jeden.
Śląsk Wrocław - Zawisza Bydgoszcz
Poniżej 2,5 1.75
Dziwi mnie tak wysoki kurs na under 2.5 w tym meczu...
Slask bez głównego kreatora gry-Mili, Zawisza również bez swoich liderów- Masłowskiego oraz Drygasa. Te braki skłoniły mnie aby poszukac tu undera
Lech Poznań - Legia Warszawa
Wynik meczu : Remis 3.00
Dla mnie typowy mecz na remis, skłania mnie ku temu dodatkowo fakt iż Legia po 12 meczach w lidze nie zanotowała dotąd remisu.
Można też tu zagrac under 2.5 po kursie 1.65