>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13 kolejka Primera Division [27-29 listopad 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

100zł na Darmowy zakład w BetClic

Krajobraz po El Clasico wygląda tak, że Barca jest zdecydowanym liderem z 6 pkt przewagi nad Realem póki co, ale wiceliderem jest Atletico.
Czy Real po tej klęsce na Bernabeu się podniesie i wygra z Eibar? Eibar w tym sezonie solidny zespół więc jeżeli Królewscy nie poskładają swojej gry to mogą się męczyć, jak sądzicie?

Jakie w ogóle macie wrażenia po El Clasico?
Wg mnie Barca po prostu zagrała bajkę, Iniesta mistrz, Bravo mistrz, cały zespół na wysokim poziomie. A W Realu właśnie zespołu zabrakło, same indywidualności, a Benzema i Bale to zupełnie beznadziejni byli.

Meczem kolejki bez wątpienia starcie na Sanchez Pizjuan gdzie Sevilla zagra z Valencia!

Zachęcam do dyskusji, merytorycznych opinii i podawania swoich typów. ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Myślę, że pora zacząć dyskusję o meczach, już dziś przecież inauguracja kolejki Levante - Betis.
Na początek Wam polecę bardzo interesujący podcast, w którym m.in można wysłuchać o Levante właśnie i ich nowym trenerze -&gt; https://soundcloud.com/fuera-de-juego-fdej/fdej-3-co-benitez-mial-na-mysli-rubi-odmienia-levante-asensio-podbija-serca

Betis słabo się zaprezentował w meczu z Atletico, wyglądali słabiutko i mogą się cieszyć, że przegrali tylko 0:1. Xabi Torres fatalny błąd popełnił i przez niego padł gol, ale przecież Griezmann miał tam trzy setki na gola, lecz tamtego dnia był nieskuteczny niesamowicie. Betis niemrawy, a w dodatku bodaj bez kontuzjowanego bramkarza Antonio Adana.
Ktoś stawia dziś na odmienione Levante?

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Absencje:
Levante: Jesus Fernandez, Nikos i Jose Mari (decyzja), Trujillo (uraz)
Betis: Rennella, Tarek i Digard (urazy) Antonio Adan (występ pod znakiem zapytania)

Też postawiłbym na Levante. Pójdą za ciosem na pewno. Nowy trener odnalazł w zespole nowe pokłady w ofensywie i w meczu z Gijon to zaprocentowało. Jeśli spojrzymy tylko na papiery to ten skład w ataku wygląda naprawdę świetnie. Do tego są wartościowi zmiennicy, a to na pewno jest wartość dodana dla każdego zespołu. Betis od 5 meczów bez porażki, ale terminarz był dla nich bardzo łaskawy, a praktycznie w żadnym z tych spotkań nie byli stroną dominującą.
Levante - Betis
Levante wygra 2,00 Bet365 ⛔

yellowcards 92

yellowcards

Użytkownik
Levante - Betis

typ : powyzej 7,5 kartki

Wiem linia wysoka ale to spotkanie składa sie na sporo ilosc kartek , sedzia naprawde rzuca kartami obie druzyny zbieraja kartki . Czuje w tym spotkaniu takze czerwona kartke liczona jako 2 zolte wiec tak napawde linia nie jest az taka wysoka bo spotkanie napewno nam przyniesie sporo walki emocji .

Robson// Podajemy przy typie kurs i nazwę bukmachera z którego pochodzi, popraw

uzytkownik-129014 23

uzytkownik-129014

Użytkownik
DUBEL ZABÓJCA: 1 + 1 @ 4.60, Expekt, 2/10j

-
: Nienawidzę takich typów, ale przyznać muszę, że gram trochę na czuja. W Levante zadziałała zasada nowej miotły i w ostatnim meczu rozbili na wyjeździe Gijon 0-3. Dwoma golami popisał się Deyverson, który dziś też wychodzi na szpicy.
Zdziwiło mnie trochę, gdy zobaczyłem formę Betisu na wyjazdach. Ostatni raz przegrali we wrześniu z Realem! Dziś jest dobra okazja, żeby złamać ten streak.
No i jeśli Levante ma się wydostać ze strefy spadkowej, to wygrywanie takich meczy to takie minimum. Jeśli trener dalej będzie podążał swoją filozofią, którą było widać w Gijonie, to wróżę im dziś sukces. Oby byli równie skuteczni, a takiego kursu nie sposób odpuścić.
Typ gram jako dubel, dodaję do tego mecz z angielskiej Championship, analiza tutaj.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Barcelona-Real Sociedad
Ciekawy zakład znalazłem na mecz na Camp Nou. Już w ostatni poniedziałek kusiło mnie pograć na over spalonych w derbach Madrytu, ale odpuściłem, coś tam popróbowałem przy okazji LM, a teraz już jadę z pełną mocą, bo wydaje się naprawdę gruby typ jutro.
Linia 4,5 spalonych wydaje się być bardzo niska przy grze Barcelony. Wiemy, że dużą wagę przykładają do ofensywnych wejść bocznych obrońców i tutaj kwestia wyczucia, bo wystarczy czasem zawahać się z podaniem o ułamek sekundy i partner jest już na spalonym. Również uważam, że Real Sociedad swoje zrobi w tym rzemiośle i jeden-dwa &quot;ofsajdy&quot; zaliczy, bo będą grali głęboko z kontry i ich bronią będą kontry, a tutaj ofensywni zawodnicy będą, a zwłaszcza Imanol Agirretxe będą operować na linii i granicy spalonego. Jeszcze garść statystyk, jak Barca wygląda pod tym względem u siebie, a jak Real Sociedad na wyjazdach:
Barca: 4,3,6,7,3,2 = śr 4,17
Real Sociedad: 2,6,2,4,3,1 = śr 3
Over 4,5 spalonego @ 1,80 Betsyf✅4:1

Atletico-Espanyol

Od razu zaznaczam, że od piłkarskiej strony tego meczu nie typuje.
Komuś się chyba klepki odkleiły, że wystawia taką niską linię kartek na gości. Rozumiem, że sędzia nie rzuca kartkami na lewo i prawo, jak większość arbitrów w Hiszpanii, ale 2,5 to naprawdę śmieszna linia. Dla zobrazowania sytuacji wrzucam &quot;osiągnięcia&quot; Papużek na wyjazdach w obecnych rozgrywkach:
4,3,5,4,3,6 = śr 4,17
To chyba najlepiej oddaje, w jaki sposób grają. Tutaj czeka ich trudne spotkanie i sporo walki, bo też wiemy dobrze, jak gra Atletico, więc spokojnie te trzy sztuki powinni zrobić.
Przy okazji też over na cały mecz wygląda zachęcająco, bo jednak Atletico u siebie też nie zagra czysto:
2,3,3,6,4,4 = śr 3,66
Przy okazji zastanawiałem się jeszcze nad rogami gości, ale tutaj uznałem, że zamiast bawić się w półśrodki, to pójdę po bandzie. Wybieram typ na wygraną Espanyolu w pojedynku rożków. Papużki na wyjazdach robiły takie liczby: 3,6,5,3,5,5 = śr 4,5. Atletico na własnym stadionie: 4,1,6,5,9,5 = śr 5. Widać, że Atleti na VC nie robi oszałamiających liczb pod tym względem, a jedynie przeciwko Valencii zrobili show. Wg. czysto statystycznych przesłanek warto moim zdaniem zaryzykować, bo przy niezłej grze Espanyolu i odrobinie szczęścia, ten typ ma szansę powodzenia.
Espanyol over 2,5 kartki @ 1,57 Ónibet✅4
Over 5,5 kartek @ 2,00⛔4
Espanyol więcej RR @ 5,40⛔6:2

Malaga-Granada
W takim meczu gramy tylko i wyłącznie kartkowy over. Za moment statystyki, ale jeszcze chwila treści o samym meczu. Wiadomo, że są to derby Andaluzji, a dla Malagi jeszcze ważniejsze, gdyż w dotychczasowych zremisowali 0:0 z Sevillą i przegrali 0:1 z Betisem - oba u siebie. Na pewno kibice oczsekują od nich jakiegoś sukcesu w derbach, więc piłkarze zmotywowani, których dodatkowo powinien motywować Javi Gracia, dla którego będzie to mecz o posadę i tutaj nie ma co się czarować. Porażka, to na 99,9% wywalenie na zbity pysk trenera, czemu ciężko się dziwić będzie nawet przy takiej postawie.
Granada nieoczekiwanie ograła Athletic Bilbao i dla nich to też zastrzyk pewności siebie przed takim meczem, a więc moim zdaniem wyjdą dużo mocniejsi - psychicznie - niż na poprzednie mecze.
Jeśli chodzi o statystyki kartek, to przedstawiają się one tak:
Malaga(dom): 3,2,2,5,0,2 = śr 2,33
Granada(wyjazd): 3,3,3,8,6,3 = śr 4,33
Widać, że przede wszystkim Nazaries lubują się w kartkach, ale Malaga także nie próżnuje i poza jednym meczem, zawsze coś dorzuci do dorobku obu ekip. Przy okazji warto wspomnieć, że sporo kartek łapią ich rywale na La Rosaleda: 5,4,3,2,1,5 = śr 3,33.
Dla mnie zatem sprawa jest prosta i tutaj powinniśmy obejrzeć ostre spotkanie i sporo kartek, a jeśli zakończy się wynik na 9-10 żółtkach lub jakichś czerwieniach, to też mnie nie zdziwi.
Over 5,5 kartek @ 1,61 Ónibet✅10

Celta-Sporting Gijon

U większości buków linia o jeden róg wyższa, a Óni miło zaskoczył i rzucił 6,5. Wg. mnie typ świetny do jakiegoś dubla(ja gram z kartkami powyżej).
Celta niestety trochę jakby się zacięła i idealnym początku sezonu, teraz ma problemy z hurtowym strzelaniem bramek, ale to ma też swoje dobre strony(dla stawiających). Jeśli Celestes biją głową w mur, to przekłada się to na mnogość rogów, czego ekstremalnym przykładem były dwa ostatnie spotkania - 15 przeciwko Valencii i 10 przeciwko Depor w derbach!!! Gra Celty opiera się o skrzydła, więc też wiadomo, że łatwiej jest nabijać te rogi, a Sporting prawdopodobnie rozpocznie spokojnie mecz i swoich szans będzie szukał w kontrach.
Tradycyjnie liczba rogów Celty w domu: 5,7,5,9,5,15 = śr 7,66. Oczywiście średnią zawyża mecz z Valencią, ale te &quot;piątki&quot;, które wpadły to mecze z Barcą, Realem czy Rayo, a więc ekipami o zupełnie innej charakterystyce niż Celta.
Celta over 6,5 RR @ 1,65 Ónibet⛔3

karamazow 110

karamazow

Użytkownik
Co do kartek w meczu Atletico - wszystko super, ale sędziuje ten mecz Bikandi, więc ja bym tego w życiu nie grał. Mecze z udziałem tego Sędziego omijam szerokim łukiem, szkoda nerwów. Według mnie dużo pewniejszy over 5.5 w meczu Eibaru z Realem a tam sędziuje mój ulubiony arbiter Gil Manzano.

Otrzymane punkty reputacji: +22
mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Ja proponuję takie ciekawe typy na jeden z jutrzejszych meczów.
Barcelona - Real Sociedad (Barcelona over 1.5 żółtych kartek) Marathonbet kurs 1.8 stawka 5/10.
Kurs według mnie za wysoki na miejscu bukmachera wystawiłbym 1.6, na pewno Barcelona załapie się w pierwszej połowie na żółtą kartkę a w drugiej zapewne dojdzie druga a nawet więcej. Typ opieram na statystykach żółtych kartek Barcelony w Premiera Division w tym sezonie.
Barcelona - Real Sociedad (Barcelona -1.5 rzuta rożnego pierwsza połowa) Marathonbet kurs 1.75 stawka 5/10.
Barcelona w pierwszych połowach meczów z drużynami o wiele słabszymi notuje sporą ilość rzutów rożnych. Handicapu na rzuty rożne na cały mecz bym nie zagrał ale na pierwszą połowę z miłą chęcią.
Barcelona - Real Sociedad (Real Sociedad +2 rzuta rożnego druga połowa) Marathonbet kurs 1.9 stawka 5/10.
Barcelona w drugich połowach ma większą ilość rzutów rożnych tylko jak przegrywa albo remisuje. Sądzę że do pierwszej połowy będzie 2:0 dla Barcelony a drugą połowę przystopuje.

mat77 158

mat77

Użytkownik
Barcelona-Sociedad Barcelona wygra do zera @1.65 ✅✅✅

Barcelona w końcu zaczęła grać skutecznie w defensywie, w ostatnim meczu z Romą w LM co prawda straciła gola w końcówce ale to już raczej wynikało z totalnego rozluźnienia.W La Lidze Barca nie straciła gola od trzech kolejek, a Real w dwóch ostatnich meczach z Katalończykami na Camp Nou nie strzelił gola.Goście już z nowym trenerem i od razu efekt &#39;&#39;nowej miotły&#39;&#39; przyniósł im zwycięstwo z Sevillą ale wg mnie tutaj bardziej zadecydowała słaba dyspozycja rywali niż jakaś zwyżka formy Realu.Goście grają bardzo w kratkę.Nie ma co tutaj się za dużo rozpisywać co do formy gospodarzy, Barcelona w tej chwili to obok Bayernu najlepsza drużyna na świecie.Cała drużyna jest w świetnej formie i każdy inny wynik niż spokojne zwycięstwo &#39;&#39;Blaugrany&#39;&#39; będzie niespodzianką sporego kalibru.Oczywiście można pomyśleć o jakimś handi w stronę Barcelony, u mnie w ofercie póki co tylko Barca(-1) @1.27 ✅✅✅, marny kurs ale do taśmy jak najbardziej polecam.

Najlepsza klubowa drużyna globu nie zawodzi i tym razem ????

P 44

patryk912

Użytkownik
Hej Hej Espanola każdy by chciał zobaczyć ładnego gola, jednak w meczu Atletico z Espanyolem nie powinniśmy ich za dużo zobaczyć. Atletico bardzo solidna obrona i dość dobry atak i nie widzę innego wyniku niż wygrana gospodarzy jednak ja wolę pograć under 2.5 gola połączonego ze zwycięstwem Atletico lub zagranie dokładnego wyniku 2:0.
Mecz: Atletico - Espanyol
Typ: under 2.5/1
Ako: 2.65
Buk: Sts
Stawka: Średnia

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Las Palmas - Deportivo
over 5,5 kartek (azjan) 1,95 bet365 4/10 ✅✅✅
  • sędziuje Carlos Clos Gómez, sędzia który lubi wyciągać kartki, jego średnia w tym sezonie PD to 7,0 kartek/mecz, w poprzednim 5,0 kartek/mecz a ogólnie w PD 6,0 kartek/mecz
  • spotkanie dwóch drużyn które jeszcze niedawno grały w SD, obie drużyny grają dość agresywnie w obronie i spodziewam się że dzisiaj zobaczymy sporo fauli,
  • Las Palmas ma śr. 2,0 kartki/mecz u siebie, Deportivo śr. 2,3 kartki/mecz na wyjeździe
  • ostatnie mecze między tymi drużynami odbywały się jeszcze na poziomie SD i w każdym z nich sędziowie mieli pełne ręce roboty, myślę że dziś nie będzie inaczej

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Celta Vigo - SPorting Gijon
Typ: Celta @ 1,427 Pinnacl
✅2:1

Wg mnie faworyt tego meczu jest tylko jeden i jest to zespół Celty, dwa mecze słabe w ich wykonaniu, wtopa z Valencia niespodziewana bo 1:5 od zespołu, który gra jakby w ogóle nie chciał to wstyd. W derbach Galicji 0:2, ale Nolito zmarnował karnego a Johnyy w 93min zaskoczył sam swojego bramkarza, owszem Deportivo zagrało też super mecz, ale derby to derby, dziś starcie z beniaminkiem i idealna szansa na powrót na zwycięską ścieżkę. Skład optymalny, Celta wygrywa wg mnie.

Barcelona i Atletico dziś raczej pewne wygrane, reszta meczów z dzisiaj trudna.

Eibar - Real

Ktoś zamierza stawiać na Real? We Lwowie prowadzili 4-0, wydawało się, że przełamanie po El Classico będzie przyjemne, ale było nerwowo i tylko 4:3 się skończyło. Jakieś wieści na temat składu Los Blancos macie?
Wg mnie Real wymęczy zwycięstwo, ale kurs jak kurs... Pytanie czy warto ryzykować?

Levante wczoraj przegrało jednak. Mecz ogólnie bardzo dobrze się oglądało, mnóstwo szans z obu stron. Betis zagrali jeden z lepszych meczów chyba, Joaquin wypracował bramkową sytuację Rubenowi Castro, który strzelił gola. Ale najlepszy w szeregach Betisu był wg mnie Dani Ceballos, mnóstwo pięknych akcji w jego wykonaniu. Warto o tym piłkarzu poczytać sobie tutaj-&gt; http://olemagazyn.pl/ceballos-kolejny-supertalent-hiszpanskiego-futbolu/

Ale Levante miało tych szans także wiele, dwa razy Deyverson ostemplował poprzeczkę, a raz po strzale Pereza piłka wylądowała na słupku. W ogóle to obczajcie tą sytuacje i spróbujcie zrozumieć... ????

https://www.youtube.com/watch?v=c-M9_90kMS0

Otrzymane punkty reputacji: +5
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dzisiejsze mecze będę typował na live. Wytypuję jedynie dokładny wynik w Barcelonie. Duma Katalonii jest rozpędzona. Pyknęli łatwo Real w Gran Derbi. Ostatnio z kolei ograli Romę równie wysoko, ale moim zdaniem tu błędem była taktyka Rzymian. Mecz z Sociedad to kolejny zwykły ligowy mecz, który po prostu trzeba wygrać wszelkimi możliwymi sposobami. Drużyna z San Sebastian zagrała pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera, wygrali 2:0 z Sevillą na własnym stadionie po naprawdę dobrym spotkaniu. Po nowym trenerze spodziewam się przede wszystkim tego, że ożywi zespół w ofensywie i pozwoli im grać jak tylko fantazja i umiejętności pozwalają. Barcelona jest w formie, na pewno sobie trochę postrzelają, ale goście też coś wsadzą.
Barcelona - Real Sociedad
DW 3:1 12,00 Bet365

Reszta live

S 0

slaw.nh

Użytkownik
Mecz : Atl. Madryt - Espanyol
Typ : under 3,5 bramki
Kurs : 1.30
Buk : STS

Dziś wybieram ten mecz i under na podbicie myślę ze z dużym prawdopodobieństwem. Wcześniej ktoś pisał że u2,5 ja jednak bezpieczniej troszkę wyżej choć i ta opcja ma jak najbardziej uzasadnienie. Gospodarze to najlepsza defensywa w lidze 17/6 BR. ale i ze strzelaniem nie przesadzaja jeśli można tak to ująć. Myślę ze po LM będą rozpedzeni przed własną publicznością pokażą się z dobrej strony ale forsować się nie będą. Przyjezdni od dłuższego czasu nie mogą zdobyć Vicente Calderon i myślę ze tak dalej pozostanie do tego mecze do tej pory nie obfitowały w bramki i stąd mój wybór.

Pozdrawiam

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Barcelona -3 AH - Real Sociedad 1 @2.00 Unibet ::: 1.5/10j✅✅
Barca w kosmicznej formie. Zdemolowali Real, zdemolowali Romę. Gładko ogrywali Villereal i BATE. W ostatnich 4 meczach 2 razy pokrywali ten handicap, a dwa razy zagrali &quot;na zwrot&quot;. Moim zdaniem, jeśli zachowają taką formę, to ponownie wysoko wygrają. Messi po kontuzji jest w gazie, gra niesamowicie precyzyjne piłki. Obrona dobrze, bez większych problemów. Claudio Bravo broni fantastycznie. Całe trio MSN jest skuteczne i robi młyn w przodzie. Barca prawie nie ma aktualnie słabych punktów. Real Sociedad gra w kratkę, aczkolwiek forma ostatnio mocno średnia. Brawa za wygraną nad Sevillą, ale porażka z Las Palmas chluby im nie przynosi. Dodatkowo dzisiaj zabraknie choćby Illaramendiego czy Zututuzy, podczas gdy w szeregach gospodarzy wystąpi praktycznie najsilniejszy skład.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Celta Vigo - SPorting Gijon
Typ: Celta @ 1,427 Pinnacl

Wg mnie faworyt tego meczu jest tylko jeden i jest to zespół Celty, dwa mecze słabe w ich wykonaniu, wtopa z Valencia niespodziewana bo 1:5 od zespołu, który gra jakby w ogóle nie chciał to wstyd. W derbach Galicji 0:2, ale Nolito zmarnował karnego a Johnyy w 93min zaskoczył sam swojego bramkarza, owszem Deportivo zagrało też super mecz, ale derby to derby, dziś starcie z beniaminkiem i idealna szansa na powrót na zwycięską ścieżkę. Skład optymalny, Celta wygrywa wg mnie.
Tak szczerze, to moim zdaniem nie ma sensu się pchać po takim kursie w Celte. Widać, że ostatnie dwa mecze to zacięcie się pod względem skuteczności, którą i tak już nie grzeszyli. Oczywiście nie mówię, że nie wygrają, ale taki kurs to jest dla mnie śmieszny, bo Celestes potrafią bić głową w mur, jak mało kto i trzeba o tym dobrze pamiętać.
Skład też nie jest taki optymalny, bo Planas zagra za Jonny&#39;ego, a Cabral za Fontasa. Druga zmiana to nie osłabienie, ale ogólnie dwóch obrońców innych w porównaniu do ostatnich spotkań, to może się w jakiś sposób odbić, na i tak nie najlepszej defensywie.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Mecz : Atl. Madryt - Espanyol
Typ : under 3,5 bramki
Kurs : 1.30
Buk : STS

Dziś wybieram ten mecz i under na podbicie myślę ze z dużym prawdopodobieństwem. Wcześniej ktoś pisał że u2,5 ja jednak bezpieczniej troszkę wyżej choć i ta opcja ma jak najbardziej uzasadnienie. Gospodarze to najlepsza defensywa w lidze 17/6 BR. ale i ze strzelaniem nie przesadzaja jeśli można tak to ująć. Myślę ze po LM będą rozpedzeni przed własną publicznością pokażą się z dobrej strony ale forsować się nie będą. Przyjezdni od dłuższego czasu nie mogą zdobyć Vicente Calderon i myślę ze tak dalej pozostanie do tego mecze do tej pory nie obfitowały w bramki i stąd mój wybór.
Pozdrawiam
Niestety upośledzenie ofensywne Atletico nie zna granic, ta ekipa to jest obraza dla finezyjnej hiszpańskiej piłki. Niby skuteczni, niby punkty, ale pamiętam jak wszyscy jechali Chelsea za autobus. Atletico wcale nie jest lepsze. Mam wrażenie, że w tej ekipie jest regularny regres, jeśli chodzi o styl gry. Ekipa z finału LM miała jakiś błysk, teraz są zależni tylko i wyłącznie od tego, co zrobi Griezmann, jedyny jakościowy gracz ofensywy. Na słabeuszy z Primera Division to wystarczy, ale na europejskie puchary już niekoniecznie. Pożyjemy, zobaczymy, ale nie wróżę im nić więcej w tym sezonie niż trój PD i góra ćwierćfinał LM przy szczęśliwym losowaniu.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Eibar-Real Madryt
Dwa typy na szybkie gole, bo moim zdaniem warto. Pierwszy dotyczący goli dla obu ekip, ale już w pierwszej połowie. Spotykają się dwa najskuteczniejszse zespoły w pierwszych połowach. Eibar 12 bramek, w tym 6 u siebie, zaś Real 16 bramek, w tym 9 na wyjazdach. Jak dla mnie warto spróbować bts-a już po pierwszych 45 minutach, bo kurs wysoki i dużo lepszy od tego samego typu na cały mecz, a prawdopodobieństwo spore ze względu na fakt, iż w obronie Realu zabraknie Varane&#39;a, Ramosa i Marcelo, bo zwiastuje to Nacho na środku obrony oraz któregoś z prawych obrońców na lewej stronie.
Drugi typ to gol do 10 minuty. Niby szalony typ, ale pamiętajmy, że Real w obecnych rozgrywkach już 5 razy strzelał przed upływem pierwszej dekady meczu, podobnie z resztą do podopiecznych Jose Luisa Mendilibara.
Jeśli chodzi o kartkę dla Escalante, sprawa jest prosta. Zagrał w tym sezonie w 11 meczach, a na swoim koncie ma aż 9 żółtych kartek! Wiadomo także, że w takim meczu, jak z Realem kluczem do sukcesu będzie opanowanie środka pola i jak największe utrudnienie Królewskim wygrania w tej strefie boiska, bo ze względu na małą powierzchnię na skrzydłach, to jest najważniejsza strefa, a Argentyńczyk jest przecinakiem i dlatego wybieram jego napomnienie.
BTS w I poł. @ 4,33 BetCałoroczny⛔0:1
Over 0,5 po 10 minutach @ 4,33⛔0:0
Gonzalo Escalante żółta kartka @ 2,10 Betsyf✅

Rayo-Athletic

Myślałem, że będzie wyższa linia kartek, a tymczasem miłe zaskoczenie i mamy 5,5 na cały mecz.
Na początek statystyki kartkowe ekip, które wyglądają tak:
Rayo(dom): 3,4,2,4,4,4 = śr. 3,5
Athletic(wyjazd): 2,4,4,2,4,3 = śr. 3,17
Przy okazji warto wiedzieć, że mecz posędziuje pan Hernandez Hernandez, który w tym sezonie kartkuje tak: 6,3,5,6,9 = śr. 5,8.
Jeśli chodzi o mecze Rayo, to też należy pamiętać, że piłkarze Błyskawic często dostają czerwone kartki, a w obecnych rozgrywkach już 5 razy tak się zdarzyło i nie zdziwi mnie, jeśli tak się stanie również w niedzielny wieczór w Vallekas. Dlatego jeśli gracie over, to nie w Betsyfie, gdzie jest linia na same żółte kartki, a w innych przecież takie czerwo jest liczone podwójnie.
Over 5,5 kartek @ 1,90 BetCałoroczny✅6
Czerwona kartka @ 3,20 Ónibet✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Getafe - Villarreal
over 6 kartek (azjan)
1,85 bet365 2/10 ZWROT
  • sędziuje pan José González González, to sędzia który lubi wyciągać kartki, jego średnia w tym sezonie w PD to 6,7 kartek/mecz, w poprzednim 6,1 kartek/mecz, ogólnie w PD 5,4 kartek/mecz
  • gospodarze balansują nad strefą spadkową i na pewno chcieliby oddalić się od niej jak najdalej, na swoim stadionie na pewno będą chcieli powalczyć o 3 pkt, u siebie są groźną drużyną, potrafią się zamurować (jak w meczu z Barceloną) jak i zagrać bardziej ofensywnie (mecze z Las Palmas i Levante), często dość faulują mają średnią 15,5 faula/mecz, natomiast goście są najczęściej faulującą drużyną na wyjazdach w lidze, mają średnią 18,5 faula/mecz, ich gra opiera się na agresywnej obronie, pressingu i jak najszybszym ataku, myślę że zobaczymy dość ofensywne widowisko z dość dużą ilością fauli
  • Getafe śr. 3,7 kartek/mecz u siebie, Villarreal śr. 3,3 kartek/mecz
  • patrząc w h2h w większości meczy między tymi drużynami over ten był pokryty

Vallecano - Ath. Bilbao
over 5,5 kartek 1,875 bet365 3/10 ✅✅✅
  • sędziuje pan Alejandro Hernández Hernández, jest to młody Hiszpański sędzia, lubi wyciągać kartki, jego średnia w tym sezonie to 5,8 kartek/mecz, w poprzednim 5,6 kartek/mecz, ogólnie 5,8 kartek/mecz
  • oba zespoły lepiej grają na swoich stadionach co daje gospodarzom plusa w ogólnym rozrachunku, moim zdaniem są to wyrównane ekipy i o zwycięstwie może zadecydować jeden gol, to spowoduje że przez 90 minut będziemy oglądać wyrównane spotkanie, oba zespoły dość często faulują, na poziomie około 14 fauli/mecz, więc mogę przypuszczać że i w tym meczu będzie podobnie
  • Vallecano śr. 3,5 kartek/mecz u siebie, Bilbao śr. 3,2 kartek/mecz
  • patrząc w h2h mecze tych drużyn charakteryzowały się dużą zaciętością i sporą ilością kartek

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Eibar - Real Madryt
Typ: 2
Kurs: 1.43
Buk: Betsson
Wynik: 0:2

Idealny bet dnia!. Chyba nikt się nie spodziewa, że Real dzisiaj straci punkty. Buki zrobiły nam tutaj promocję z której trzeba skorzystać. Goście, którzy po porażce 0:4 z Barcelona wracają na właściwe tory dziś zagrają z kopciuszkiem Eibar. Królewscy w tygodniu wygrali 3:4 z Szachtarem, ale trzy gole, które stracili padły w ostatnich 15 minutach - więc można tu mówić o rozluźnieniu. Królewscy nie moga sobie pozwolić na wpadkę ze względu na to, że wczoraj swoje mecze wygrali Barcelona i Atletico. Benitez najbardziej może się martwić o swoją defensywę - gdyż w tej formacji jest najwięcej kontuzji. Reszta składu bez zmian....Jestem zdania, że pomimo kontuzji to goście gładko wygrają to spotkanie i trzy punkty pojadą do Madrytu.
Przewidywane składy:
Eibar (1-4-4-2): Riesgo – Junca, Santos, Pantic, Capa – Inui, Escalante, Garcia, Berjon – Enrich, Baston
Real (1-4-2-3-1): Navas – Arbeloa, Pepe, Nacho, Carvajal – Kroos, Modrić – James Rodriguez, Bale, Cristiano Ronaldo - Benzema
Nie zagrają:
Eibar: Lillo, Simone Verdi, Jaime Jimenez (kontuzje), Keko Gontan (kartki)
Real: Varane, Sergio Ramos, Marcelo (kontuzje), Isco (kartki)
drugi typ:
Real Madryt handicap -1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom