Sevilla-Valencia over 2,5 gola @1.5 , btts tak @1.55
oba typy
Wg mnie jakbym miał typować 1x2 to większe szanse na wygranie tego meczu dałbym również zespołowi gospodarzy.Pytanie jest inne, czy po kursach 1.7-1.75 warto podejmować ryzyko stawiając na tak nierówną w tym sezonie Seville? Moim zdaniem gra nie warta świeczki, tym bardziej, że ekipa Umerego o wiele częściej dołuje niż zwyżkuje w tym sezonie.Fakt, że Sevilla w starciach z Barceloną czy Realem zgarnęła komplet punktów i tym razem, też mobilizacja na rywala z ''wysokiej półki'' może podziałać ale jak dla mnie jest zbyt dużo znaków zapytania w tym meczu.''Nietoperze'' to drużyna przede wszystkim własnego boiska, na wyjazdach tracą dużo.Z formą też u nich w kratkę, trochę pachnie mi tu bramkowym remisem.Już przechodząc tak do mojego typu właśnie, myślę, że pierwsze co warto w tym spotkaniu grać to bramki.Ich może paść sporo, kurs dość marny ale już do jakiegoś dubla można dodać.Jeśli chodzi o h2h między tymi zespołami to na 10 ostatnich spotkań 6 pokryło się overem 2,5 gola a 7 na 10 pokrywało się bttsem.Obie ekipy ultra ofensywne jak wiadomo i to co najlepsze mają właśnie z przodu, średnia goli obu drużyn wynosi ponad 1,5.W Sevilli nie zagra: Pareja,Beto,Daniel Carriço,Andreolli oraz Kakuta.Natomiast w Valencii: Diego Alves,Negredo,Piatti ??,Mustafi i Rodrigo.Także jak widać trochę braków w obu defensywach jest, szczególnie brak Mustafiego może być kluczowy tak jak wspominał już
@Vidal.Także wiele wskazuje na to, że goli po obu stronach nie powinno zabraknąć.