>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13 kolejka Primera Division [27-29 listopad 2015]

Status
Zamknięty.
flamaster 875

flamaster

Forum VIP
zagrają z kopciuszkiem Eibar.
Warto podkreślić, że ten kopciuszek radzi sobie nadspodziewanie dobrze. Natomiast ostatnie mecze Realu pozostawiają sporo do życzenia, łącznie z słabą grą w defensywie, o czym świadczy ostatni mecz w LM z Szachtarem. Dzisiaj w dodatku Real nie zagra z optymalną linią defensywną o czym wspomniał już Kapszti. Dlatego upatruję w tym meczu typ na gola strzelonego przez gospodarzy. Oprócz problemów z obroną Los Blancos, przemawia za tym gra Eibar. W ostatnich 8 meczach zawsze zdobywali bramki. Ta sztuka udała im się to również z Barceloną.
Moja propozycja:
Eibar strzeli gola /kurs: ok. 1.50/⛔

Otrzymane punkty reputacji: +22
D 23

darak

Użytkownik
Vallecano - Ath. Bilbao
over 5,5 kartek 1,875 bet365 3/10

• sędziuje pan Alejandro Hernández Hernández, jest to młody Hiszpański sędzia, lubi wyciągać kartki, jego średnia w tym sezonie to 5,8 kartek/mecz, w poprzednim 5,6 kartek/mecz, ogólnie 5,8 kartek/mecz
  • oba zespoły lepiej grają na swoich stadionach co daje gospodarzom plusa w ogólnym rozrachunku, moim zdaniem są to wyrównane ekipy i o zwycięstwie może zadecydować jeden gol, to spowoduje że przez 90 minut będziemy oglądać wyrównane spotkanie, oba zespoły dość często faulują, na poziomie około 14 fauli/mecz, więc mogę przypuszczać że i w tym meczu będzie podobnie
  • Vallecano śr. 3,5 kartek/mecz u siebie, Bilbao śr. 3,2 kartek/mecz
  • patrząc w h2h mecze tych drużyn charakteryzowały się dużą zaciętością i sporą ilością kartek
W sportingbecie można złapać 4,5 kartki po 1,83

R 167

realny

Użytkownik
A jak zapatrujecie się na dzisiejszy hit Sevilla-Valencia? Obie drużyny zdecydowanie poniżej oczekiwań. Sporo braków w obu ekipach. Zarówno Seville jak i Valencie cechuje w tym sezonie spora niesystematyczność. Czuje tutaj bramkowy remis.

Z 33

zerku

Użytkownik
Ja bym szedł w stronę Sevilla. Oglądałem gre Valenciii z Zenitem w Lm to była tragedia. Nic nie grali kompletnie.. Sevilla powinna sobie spokojnie poradzić dzis;)

Sevilla wygra - 1.72 ✅✅ @bet365
1:0

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja bym szedł w stronę Sevilla. Oglądałem gre Valenciii z Zenitem w Lm to była tragedia. Nic nie grali kompletnie.. Sevilla powinna sobie spokojnie poradzić dzis;)

Sevilla wygra - 1.72 @bet365
Aha... Jak coś piszecie, to się wysilcie, a nie, opieracie się na 90 minutach jednego, jedynego meczu. Sevilla z tego, co mi wiadomo, też cudownych zawodów w Niemczech nie zagrała, a jakoś to skrzętnie pomijasz... Jak już chcesz użyć argumentów, to niech będą prawdziwe argumenty i w większej liczbie niż zero.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Akurat co do Sevilli to się zgodzę, warto na nich zagrać. U siebie są mocniejsi, a gdy przyjeżdża ktoś z większą renomą to już Sevilla gra na 101%. Real i Barcelona nie potrafili nic tu ugrać, a Emerey z pewnością będzie chciał wyjść zwycięsko z pojedynku z Nietoperzami z wiadomych względów.
Brak Mustafiego może być tu kluczowy. Andre Gomes powołany, ale ma lekki uraz, a w takim ostrym meczu może się to skończyć groźniejszą kontuzją. Wyjazdy tragiczne, pokazali to też w Rosji, wszak Zenit nie musiał wygrywać tego meczu, bo awans miał. Valencia grała o życie w LM i będzie im ciężko, bo Gent z Rosjanami u siebie może wygrać. Nie wszystko zależy już od nich. Jeśli nie będzie dzień konia jak z Celtą to Valencia dostanie bęcki.

mat77 158

mat77

Użytkownik
Sevilla-Valencia over 2,5 gola @1.5 , btts tak @1.55
oba typy ⛔⛔⛔
Wg mnie jakbym miał typować 1x2 to większe szanse na wygranie tego meczu dałbym również zespołowi gospodarzy.Pytanie jest inne, czy po kursach 1.7-1.75 warto podejmować ryzyko stawiając na tak nierówną w tym sezonie Seville? Moim zdaniem gra nie warta świeczki, tym bardziej, że ekipa Umerego o wiele częściej dołuje niż zwyżkuje w tym sezonie.Fakt, że Sevilla w starciach z Barceloną czy Realem zgarnęła komplet punktów i tym razem, też mobilizacja na rywala z &#39;&#39;wysokiej półki&#39;&#39; może podziałać ale jak dla mnie jest zbyt dużo znaków zapytania w tym meczu.&#39;&#39;Nietoperze&#39;&#39; to drużyna przede wszystkim własnego boiska, na wyjazdach tracą dużo.Z formą też u nich w kratkę, trochę pachnie mi tu bramkowym remisem.Już przechodząc tak do mojego typu właśnie, myślę, że pierwsze co warto w tym spotkaniu grać to bramki.Ich może paść sporo, kurs dość marny ale już do jakiegoś dubla można dodać.Jeśli chodzi o h2h między tymi zespołami to na 10 ostatnich spotkań 6 pokryło się overem 2,5 gola a 7 na 10 pokrywało się bttsem.Obie ekipy ultra ofensywne jak wiadomo i to co najlepsze mają właśnie z przodu, średnia goli obu drużyn wynosi ponad 1,5.W Sevilli nie zagra: Pareja,Beto,Daniel Carriço,Andreolli oraz Kakuta.Natomiast w Valencii: Diego Alves,Negredo,Piatti ??,Mustafi i Rodrigo.Także jak widać trochę braków w obu defensywach jest, szczególnie brak Mustafiego może być kluczowy tak jak wspominał już @Vidal.Także wiele wskazuje na to, że goli po obu stronach nie powinno zabraknąć.

epic 166

epic

Użytkownik
Sevilla-Valencia over 10.5 rożnych @1,80 ✅

Ultra ważny mecz dla obu ekip. Przegrana Sevilli może oznaczać całkowite wykluczenie z walki o europejskie puchary, dla Valencii podobnie, aczkolwiek ma 4 punkty więcej, więc jej przegrana nie będzie miała tak drastycznych konsekwencji. Jednak nietoperze nie przyjechały uratować sezon Sevilli tylko dogonić uciekającą czołówkę.
Jest Vitolo, Konoplyanka, Parejo, Perez. Ma kto latać po bokach.
Nie gram bramek bo mecz ma większą wagę niż może się pozornie wydawać, możliwe są szachy.

Sevilla over 6.5 rożnego @1,83 ✅ szybko 37&#39;

Jak napisałem wyżej, Sevilla ma nóż na gardle a rożne umie nabijać, nie mam zbytnio czasu, więc nie będę przytaczać statystyk. Polecam tylko zerknąć na mecze min. z City, Gladbach jak i ligowe np. ostatni pojedynek z Sociedad. Ta linia jak najbardziej jest w ich zasięgu, dodatkowy argument to własne boisko. Oba typy zagrane w becie365.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Z 33

zerku

Użytkownik
Aha... Jak coś piszecie, to się wysilcie, a nie, opieracie się na 90 minutach jednego, jedynego meczu. Sevilla z tego, co mi wiadomo, też cudownych zawodów w Niemczech nie zagrała, a jakoś to skrzętnie pomijasz... Jak już chcesz użyć argumentów, to niech będą prawdziwe argumenty i w większej liczbie niż zero.
Tez mi nowosc, &#39;cudownych zawodow w Niemczech nie zagrała&#39;... kto zna wynik to chyba nie ma watpliwosci. Pisalem na szybko z telefonu, ale chcialem po prostu ten typ napisac moze komus bylby pomocny. Na ogol staram sie troszke wiecej napisac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom