>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13 kolejka Premier League [26-27 listopad 2016]

Status
Zamknięty.
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Chelsea - Tottenham​

Mecz niedługo więc daruję sobie zbyt szerokie wywody. Jak wszyscy zauważyli The Blues są tu faworytami jednak granie ich zwycięstwa po kursie &lt;1.80 jest dla mnie zwyczajnie nieopłacalne. To w końcu derby i wiele może się zdarzyć. Totki zresztą też nie są jakimiś ogórkami. Zdaje się nawet, że Premier League jest dla nich ważniejsza niż Liga Mistrzów. W sumie nic w tym dziwnego bo i tak jej nie wygrają a pieniądze nie mają znaczenia przy tak ogromnych kontraktach telewizyjnych. Myślę, że mistrzostwo kraju i utarcie nosa Arsenalowi jest dla nich ważniejsze. Koguty tracą jeden punkt do Kanonierów więc spodziewam się ogromnego nastawienia z ich strony. Podobnie zaprezentowało się skazywane na porażkę United w poprzedniej kolejce. Po prostu dla mnie w kursie na Chelsea nie ma value. Nie myślcie jednak, że mam zamiar grać w stronę gości. Na co zatem poluję?

Jeśli mielibyśmy znaleźć jednego zawodnika Chelsea, którego można pochwalić za dotychczasowe występy to z pewnością każdemu na usta ciśnie się Diego Costa. Jeśli napastnik jest w formie to strzela co chwilę i trzeba z tego korzystać. Tak było podczas ostatniego sezonu Suareza w Liverpoolu, tak miał w tamtym roku Vardy czy nawet okresowo Giroud albo Carl Wilson(tu niestety poważna kontuzja wykluczyła chłopa). 6 goli w 7 meczach z czego nie były to bramki na dobicie a w większości zapewniające punkty. Przy karygodnie spisującej się obronie Lisów upatruję dla niego szanse na gola. Szczególnie gdy Chelsea pokazuje lepszy futbol.
To jest cytat z analizy dotyczącej meczu Chelsea - Leicester kiedy to The Blues byli jeszcze w &quot;dołku&quot;. Teraz są w o wiele lepszej dyspozycji i mimo, że obrona kogutów jest o wiele lepsza niż Lisów tak braki Alderweilda i Rose`a będą bardzo widoczne. W związku z tym idę tym samym tropem. Diego nie zwalnia tempa. 10 goli w 12u meczach.

Diego Costa gol @2.02 Unibet⛔ bardzo aktywny mecz Diego ale niestety bez gola.

Jak ktoś lubi takie bety to na pierwszy/ostatni gol w jego wykonaniu dostajemy 4.50 od bet365

K 4,1K

krystian95

Użytkownik
Southampton - Everton
Southampton faworytem wg bukmacherów,ale dla mnie to będzie mecz na styku. Obie drużyny punktują dosyć słabo w ostatnich tygodniach w Premier League. Święci grają jeszcze w LE. W czwartek przegrali ze Spartą Praga,ale faktem jest,że trochę pomieszał składem Puel. Wcześniej u siebie remis z Liverpoolem, choć tutaj to trochę kwestia szczęścia. The Reds dominowali i mieli kilka świetnych okazji. Everton zawiódł ze Swansea,bowiem tylko ugrał remis. The Toffees mieli sporą przewagę,ale brakowało skuteczności oraz też często tego ostatniego podania.
St Mary&#39;s Stadium nie jest jakąś twierdzą w tym sezonie. Southampton zwyciężyło na własnym boisku z Burnley i Swansea. Nie jest to więc jakiś świetny bilans.
W zespole gospodarzy zabraknie Tadicia.Serb pauzuje z powodu złamanego nosa. Targett również będzie nieobecny. Do gry powinien powrócić za to Fonte.W zespole gości do gry po pauzie za kartki wraca Barry.
Patrząc na kursy myślę,że warto lekko spróbować na X2. Everton zdecydowanie obniżył formę po świetnym starcie sezonu. Faktem jest natomiast,że w drużynie jest wielu klasowych zawodników i na pewno stać ich tutaj na zdobycz punktową. Southampton to na pewno niewygodny rywal,ale ostatnio też zawodzi. Patrząc na formę obu zespołów oraz potencjał obu drużyn trochę mi ten mecz śmierdzi remisem. Dodatkowym smaczkiem tego spotkania jest powrót Koemana na St Mary&#39;s Stadium.
X2 @ 1,73 ⛔
bet365

Manchester United - West Ham
Niski kurs,ale myślę,że Manchester wygra jutrzejsze spotkanie. Wydaje mi się,że Czerwone Diabły wracają na dobre tory. W LE pewnie pokonali Feyenoord,czym pokazali,że zależy im na awansie w tych rozgrywkach. Z Arsenalem dobre spotkanie,w którym zasłużyli na zwycięstwo. Cały mecz dominowali,ale nie potrafili zwiększyć przewagi bramkowej,za co zapłacili w końcówce. Ważną informacją jest powrót do gry Mchitaryana. Ormianin był pomijany przez Mourinho,ale ostatnim występem z pewnością zgłosił swój akces do gry.
West Ham zdecydowanie zawodzi. Aktualnie balansuje na granicy strefy spadkowej. Młoty na pewno liczyły na więcej tym bardziej,że w składzie mają kilku świetnych zawodników. Ostatnio z Tottenhamem dobry mecz w ich wykonaniu,ale frajersko stracone punkty. Inaczej nie można określić tego,że do 89 minuty wygrywa się,aby na koniec wyjechać bez punktu.
Manchester prawdopodobnie wyjdzie w zestawieniu podobnym do tego co w meczu z Holendrami. Myślę,że to spora siła ognia,zwłaszcza patrząc na defensywę West Hamu.
W zespole Czerwonych Diabłów Bailly i Smalling są kontuzjowani. W zespole gości Winston Reid pauzuje za czerwoną kartkę.
Manchester często zawodził w tym sezonie,jednak myślę,że jutro wygra. United ma w zespole wiele indywidualności,które mogą przesądzić o wyniku w pojedynkę. Więcej oczekiwałem po Zlatanie.Moim zdaniem na razie trochę zawodzi.Szwed strzela,ale marnuje sporo doskonałych okazji. Mchitaryan z przodu powinien wnieść sporo przebojowości. Myślę,że będzie to za wiele na obronę West Hamu i United zainkasuje 3 oczka.
United @ 1,45 ⛔

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Godz: 15:15
Spotkanie Arsenal-Bournemouth
Typ: Arsenal wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.80
Buk Sportingbet
Analiza: W 13 kolejce Angielskiej ekstraklasy piłkarskiej ekipa Londyńskiego Arsenalu na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Bournemouth, ekipa gospodarzy od samego początku była stawiana w roli faworyta do zdobycia kompletu punktów, nie dośc iż gra na swoim stadionie to do tego nie została pokonana 0d 18 kolejnych spotkań tak ligowych jak i pucharowych, w tym czasie Arsenal wygrał 12 razy i zanotował 6 podziałów punktów, goście natomiast nie potrafią grać na dobrym równym poziomie , są obecnie na 10 pozycji w ligowej klasyfikacji z dorobkiem 15 punktów na swoim koncie ,Arsenal powinien w tym spotkaniu wygrać za wszelką cenę bowiem swoje spotkania wygrały ekipy Chelsey oraz City do tego gospodarze zdają sobie sprawę iż na chwilę obecną większą ilośc punktów zdołali ugrać na wyjazdach aniżeli na swoim własnym stadionie, w tej kolejce moim zdaniem nie powinno być z tym problemu, stawiam na wygraną gospodarzy do połowy oraz na koniec oraz na dokładny wynik 2:1.

Otrzymane punkty reputacji: +6
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Man United @1,50 Betway ⛔ Nie do wiary...
Diabły biorą ten mecz. Są bezczelnie słabi na wyjazdach, lecz w meczach domowych grają bardzo dobrze. Bilans i miejsce w tabeli jest takie, a nie inne, ponieważ raz brakuje szczęścia, a innym razem przekręci sędzia. I nie muszę tutaj niczego koloryzować, bo każdy kto ogląda widzi jak jest. I wie, że jest to prawda. W grze jest polot, atak, styl i odpowiednia mentalność.
Młoty to już nie te młoty z tamtego sezonu, gdzie grali na fali pod wodzą magicznego Payeta. Wysokie miejsce w lidze i o mały włos nie dostali się na Wembley do półfinałów FA Cup. Wraz z przejściem na nowy stadion, czar prysł, a właściwie przy West Hamie można powiedzieć, że prysła bańka mydlana ????
Ludzie Bilica zagrali w tym sezonie tylko jedno spotkanie, w którym było widać nadzieje na poprawę. Było to w przegranym 2:3 meczu na WHL. To za mało.
Gdyby to był mecz na Upton Park, to jak najbardziej mieliby szanse nawet na 3 punkty, ale tak nie jest.
Do kombinacji można brać.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Czy ktoś widział zakłady na to w jaki sposób zostanie strzelony gol w meczu? Mam właśnie na myśli potyczkę na Old Trafford gdzie szukałbym zakładu na to, że padnie gol z główki.

maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
Czy ktoś widział zakłady na to w jaki sposób zostanie strzelony gol w meczu? Mam właśnie na myśli potyczkę na Old Trafford gdzie szukałbym zakładu na to, że padnie gol z główki.
nie wiem czy to Cię ratuje, ale w całorocznym za pierwszego gola głową płacą 5zł.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Wszystko w Bet365:
Watford - Stoke -&gt; obie drużyny zdobędą gola: TAK @1.70 0:1
Watford - Stoke -&gt; kartka przed 30:00 @1.83 kartka w 24. minucie
W dzisiejszym meczu Watford, 8. ekipa Premier League przyjmuje na swoim boisku Stoke, 14. drużynę w tabeli. Obie drużyny dzieli zaledwie 5 punktów, zatem dziś możemy spodziewać się sporej walki o punkty. Przeglądając H2H niewiele można się dowiedzieć, bowiem dwa ostatnie mecze pomiędzy tymi zespołami rozgrywane były w roku 2016 oraz 2015, a późniejsze już w roku 2008. Idę jednak w gole obu zespołów. Po 12 kolejkach tego sezonu, Watford ma bilans 17:20, zatem drużyna, która zarówno strzela, jak i traci gole, a Stoke 13:19, czyli obie drużyny są prawie równe. Dlatego też spodziewam się dzisiaj meczu, który będzie obfitował w walkę, sytuację i kartki. Sędzią dzisiejszego spotkania jest Pan Martin Atkinson, który w 10 tegorocznych sędziowanych meczach Premier League pokazał 41 kartek, a więc 4,1 kartki na mecz. Dzisiejszy mecz, mam nadzieję, że będzie zacięty, ze sporą ilością bramek, jak i kartką przed 30:00.
Southampton - Everton -&gt; obie drużyny zdobędą gola: TAK @1.90 1:0
Sytuacja trochę podobna, co w meczu Watford - Stoke, tylko, że drużyny znajdują się ciut wyżej. Gospodarze na 11. miejscu (12:12 bilans), a goście na 7. lokacie (16:14). Widzimy zatem, że nie są to mocno overowe drużyny, jednak obie potrafią grać szybko i ofensywnie, przez co liczę, że obie drużyny pokuszą się tutaj o gola. Ciężko jednak wskazać jednomyślnie faworyta tego meczu, ja osobiście uważam, że ten mecz jest z gatunku tych 50/50, z lekkim wskazaniem na gości, jednak ci w ostatnich 5 meczach odnieśli tylko 1 zwycięstwo przy 2 remisach i 2 porażkach. Gospodarze mają taki sam bilans, z tym, że ostatnią wygraną odnieśli 16.10.2016 r. Dziś będzie zatem znakomita okazja, aby poprawić swój dorobek punktowy i powalczyć o wygraną.
Arsenal - Bournemouth -&gt; rzut rożny przed 9:00 @1.83 korner w 5. minucie
Typ na sucho. Początki meczów są zazwyczaj takie, że obie drużyny trochę się badają, piłki rzucane są na skrzydło, także korner może wpaść.

ibis 1,9M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
17:30 Manchester United - West Ham
Typ: powyżej 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.86
buk: unibet
Wynik: 12 ✅

Podopieczni Jose Mourinho zmierzą się z graczami Slavena Bilicia. Zdecydowałem się na rzuty rożne, ponieważ obie drużyny potrzebują punktów i to pilnie. Goście podobnie jak Leicester w lidze wyglądają słabo i dopiero zajmują 17. miejsce w tabeli. Kolejna porażka Bilicia może sprawić, że grunt pod nogami zacznie się palić. Podobnie jest z Mourinho, który limit przegranych spotkań w tej rundzie już wyczerpał. Dlatego spodziewam się otwartego spotkania, do takiego jakie nas przyzwyczaił Premier League. Myślę, że będzie to szalony mecz, a każda z drużyn będzie atakowała już od pierwszych minut. Nie dość, że zobaczymy trochę goli to liczę, że padnie dużo rzutów rożnych.
Przewidywane składy:
Manchester: (4-2-3-1) De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Blind - Herrera, Carrick - Mata, Pogba, Mkhitaryan - Ibrahimović
WHU: (3-4-2-1) Adrian - Collins, Kouyate, Ogbonna - Antonio, Noble, Obiang, Cresswell - Payet, Lanzini - Ayew

Otrzymane punkty reputacji: +4
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Pogba kartka TAK
2.80
Unibet
Dziś United podejmie u siebie Młoty. Paulowi brakuje do zawieszenia jednej kartki moim zdaniem idealna okazja aby się wyczyścić przed maratonem świątecznym, bowiem w tygodniu Diabły zaś będą grać z ekipą z Londynu tym razem w ramach Pucharu Ligi. Zdecydowanie lepiej zagrać bez Paula w tym meczu jak ryzykować jego brak w meczu ligowym z Evertonem czy Spurs.
Moim zdaniem warto próbować. Tym bardziej,że u jego boku będzie Herrera a nie profesor Carrick, którego nawet nie ma na ławce i właśnie dlatego śmiem twierdzić,że Jose planuje wyczyszczenie Francuza w dzisiejszej potyczce.

Otrzymane punkty reputacji: +30
tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
SOUTHAMPTON - EVERTON
Na zakończenie kolejki dwa mecze. Ja skupiam się na tym &quot;drugim&quot;. I nie na bramkach, ani na wyniku, a raczej na rzutach rożnych. Obie ekipy ostatnimi czasy obniżyły loty i tak naprawdę przewidzenie wyniku przed rozpoczęciem meczu jest niewątpliwie mega trudnym zadaniem. Czego można być raczej pewnym? Właśnie rzutów rożnych. I idę w stronę gospodarzy, którzy na ostatnie pięć meczów u siebie zdobyli tyle oto kornerów: 8,5,7,9,1 (z Liverpoolem). Nie sądzę, aby Everton tak zamknął ekipę gospodarzy by ta nie miała okazji pograć przy ich polu bramkowym. Ba! Everton może nawet nie przegrać, jednak typ w takim wypadku i tak powinien wejść.
SOUTHAMPTON POW. 5,5 RZ.ROŻN. 1,66 Bet365
tyyyle sytuacji stykowych, a wyszło tylko 5 :/

diaz 95

diaz

Użytkownik
Manchester United - West Ham

West Ham powyżej 2,5 kartki kurs 2 bet365⛔

Mecz za chwilkę więc krótko , obydwie drużyny poki co zawodzą , United coraz większa presja , grają u siebie , bedą chcieli wygrać to spotkanie więc będą sporo atakować , wyszkoleni technicznie piłkarze , agresywny styl gry oraz osoby z charakterem typu Rooney badz Ibra ( chodzi mi tutaj o prowokacje , twardą grę) powinny skutkować w faulach West Hamu ktory jest w dużym kryzysie , pod formą , grają o każdy punkt żeby wznieść się ku górze tabeli , dodatkowo wspomne ze próg 2,5 kartki zdobywali w swoich osatniu 5 meczach 4 razy , raz jedynie w meczu na własnym boisku z Sunderlandem mieli 2 kartki ( nie ma co porównywać meczu na własnym boisku z Sunderlandem z wyjazdowym meczu z United pod względem ciężkości spotkania) Kurs jaki oferuje nam bet na to zdarzenie jest bardzo miły dlatego proponuje pograć to zdarzenie

West Ham ponad 2,5 kartki kurs 2 bet365 !⛔

P 53

pablos

Użytkownik
Manchester United vs West Ham United
United prezentuje się w meczach Premier League u siebie dość przeciętnie. 2 zwycięstwa na 6 takich spotkań nie przystoją drużynie o takim składzie i takich ambicjach. MU strzelało więcej niż jedną bramkę u siebie w PL tylko dwukrotnie - raz przeciwko Leicester i raz przeciw Southampton. Również tylko dwukrotnie ManU udało się nie stracić gola na Old Trafford. Trzeba przyznać, że &quot;Czerwone Diabły&quot; zaprezentowały się bardzo solidnie w czwartek przeciwko Feyenoordowi, wygrywając aż 4:0. Przełamał się w tym meczu Wayne Rooney, który strzelił swoją pierwszą bramkę w tym sezonie w meczach rozgrywanych na Old Trafford. West Ham na 6 spotkań wyjazdowych zaliczył 5 porażek i 1 zwycięstwo. Jednak w 5 na 6 meczów w delegacji, &quot;Młoty&quot; zdobywały co najmniej jedną bramkę. W ostatnim meczu byli bliscy sprawienia niespodzianki w derbowym meczu przeciwko Tottenhamowi na White Hart Lane. West Ham zagra dziś bez podstawowego obrońcy Winstona Reida (asystował on przy pierwszej bramce przeciw Tottenhamowi), który będzie pauzował za żółte kartki. Wydaje mi się, że mecz ten może być ligowym przełamaniem dla United, nie tylko jeśli chodzi o samo zwycięstwo, ale również o jego rozmiary. Patrząc jednak na to, że WHU potrafi strzelać na wyjazdach, co udowodniło w meczach przeciw Chelsea, Man City czy Tottenhamowi, wydaje mi się, że &quot;Młoty&quot; również w dzisiejszym spotkaniu powinny zapisać co najmniej jedną bramkę po stronie strzelonych.
Typ: Manchester United i obie strzelą @2,75 forBET ⛔ (1:1)

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
nie wiem czy to Cię ratuje, ale w całorocznym za pierwszego gola głową płacą 5zł.
kurde, szkoda, że nie pograłem a przestraszyłem się tego, że chodziło o pierwszą bramkę ;/
+ Zlatan... ale zajebista koncepcja uciekła

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom