shakeyobody
Forum VIP
Chelsea - Tottenham
Mecz niedługo więc daruję sobie zbyt szerokie wywody. Jak wszyscy zauważyli The Blues są tu faworytami jednak granie ich zwycięstwa po kursie <1.80 jest dla mnie zwyczajnie nieopłacalne. To w końcu derby i wiele może się zdarzyć. Totki zresztą też nie są jakimiś ogórkami. Zdaje się nawet, że Premier League jest dla nich ważniejsza niż Liga Mistrzów. W sumie nic w tym dziwnego bo i tak jej nie wygrają a pieniądze nie mają znaczenia przy tak ogromnych kontraktach telewizyjnych. Myślę, że mistrzostwo kraju i utarcie nosa Arsenalowi jest dla nich ważniejsze. Koguty tracą jeden punkt do Kanonierów więc spodziewam się ogromnego nastawienia z ich strony. Podobnie zaprezentowało się skazywane na porażkę United w poprzedniej kolejce. Po prostu dla mnie w kursie na Chelsea nie ma value. Nie myślcie jednak, że mam zamiar grać w stronę gości. Na co zatem poluję?
To jest cytat z analizy dotyczącej meczu Chelsea - Leicester kiedy to The Blues byli jeszcze w "dołku". Teraz są w o wiele lepszej dyspozycji i mimo, że obrona kogutów jest o wiele lepsza niż Lisów tak braki Alderweilda i Rose`a będą bardzo widoczne. W związku z tym idę tym samym tropem. Diego nie zwalnia tempa. 10 goli w 12u meczach.Jeśli mielibyśmy znaleźć jednego zawodnika Chelsea, którego można pochwalić za dotychczasowe występy to z pewnością każdemu na usta ciśnie się Diego Costa. Jeśli napastnik jest w formie to strzela co chwilę i trzeba z tego korzystać. Tak było podczas ostatniego sezonu Suareza w Liverpoolu, tak miał w tamtym roku Vardy czy nawet okresowo Giroud albo Carl Wilson(tu niestety poważna kontuzja wykluczyła chłopa). 6 goli w 7 meczach z czego nie były to bramki na dobicie a w większości zapewniające punkty. Przy karygodnie spisującej się obronie Lisów upatruję dla niego szanse na gola. Szczególnie gdy Chelsea pokazuje lepszy futbol.
Diego Costa gol @2.02 Unibet

Jak ktoś lubi takie bety to na pierwszy/ostatni gol w jego wykonaniu dostajemy 4.50 od bet365