>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

##

R 136

rw

Użytkownik
Vinci + 1,5 seta 1.79 Pinnacle 1/3✅

Mladenovic 1.81 Pinnacle 1/3⛔

Vandeweghe 2.29 Pinnacle 2,5/10✅

Svitolina 1.71 Pinnacle 2,5/10⛔

R 136

rw

Użytkownik
Podsumowanie września zrobię jutro. Dziś podaje już typy na nowy miesiąc.

Vinci 1.72 Pinnacle 1/3✅

Garcia-Lopez 1.80 Pinnacle 1/3✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 136

rw

Użytkownik
Podsumowanie - wrzesień

Trochę zeszło z tym podsumowaniem, ale w końcu udało się znaleźć czas, żeby to wszystko policzyć.
Generalnie miesiąc na plusie, aczkolwiek do jakiś udanych nie mogę go zaliczyć. Popełniłem kilka błędów, które miały wpływ na końcowy wynik. Do poziomu, który reprezentowałem chociażby 3 lata temu jeszcze brakuje, jest mnóstwo rzeczy do poprawienia na wielu płaszczyznach. Mimo wszytko zysk zawsze cieszy a z każdym kolejnym miesiącem powinno być coraz lepiej.
Październik zapowiada się bardzo ciekawie, wraca NBA, końcowa faza sezonu tenisowego, zachodnie ligi w kopaną w pełni sezonu, będzie z czego wybierać i zarabiać zielone.
Do tego na horyzoncie pojawiła się ciekawa oferta, o której więcej pewnie jeszcze będę informował. Mój cichy powrót z &quot;wakacji&quot; nie przeszedł bez echa. Jak można kogoś poznać po stawianych zakładach i kilku analizach w dziale?
No dobra wreszcie to na co wszyscy czekają, czyli cyferki. Jako 1 jednostkę przyjąłem 100 PLN. Ta opcja chyba jest najbardziej czytelna.
Typów: 45
Skuteczność: 50%
Średni kurs: 2.44
Najwyższy trafiony kurs : 2.74
Zysk: 11.03 j. = ✅1103 PLN

Yield: ✅6.90

Od tego momentu co jakiś czas będę dodawał w postach bilans tematu i miesiąca.

R 136

rw

Użytkownik
S. Zheng 3.05 Pinnacle 1/5⛔

Jovanovski 6.08 Pinnacle 1/10⛔
+ 1.5 seta 2.81 Pinnacle 1.5/10⛔

Bouchard 2.34 Pinnacle 1/5⛔

Williams 2.20 Expekt 1/3⛔

Wczoraj pograłem to po tym kursie na Expekt za wszystko co tam miałem czyli 20 PLN ???? W Pinku dziś postawiłem po 1.91 nadal się opłaca, kurs raczej dalej będzie spadał.

R 136

rw

Użytkownik
Czarna niedziela, oby początek tygodnia był lepszy

Radwańska 2:0 1.67 Pinnacle 4/5⛔

Garcia Lopez 4.22 Pinnacle 1.5/10⛔

R 136

rw

Użytkownik
Niesamowicie czarny weekend. Poza wyjątkiem, którym może być jutro Williams 8 przegranych typów z rzędu. W tym miejscu wypada podać aktualny bilans miesiąca.
Bilans października: ⛔12.51 j. =⛔1251 PLN

R 136

rw

Użytkownik
Cibulkova 3.49 Pinnacle 1/5⛔

Na siedem spotkań z Kerber cztery wygrała Cibulkova. Owszem trzy ostatnie zwycięstwa w ubiegłym roku padły łupem Niemki, ale trzeba dodać, że mecz z Sydney z początku sezonu(zacięty) raczej nie wiele wnosi, a pod koniec ubiegłego sezonu Cebula była cieniem zawodniczki do jakiej nas przyzwyczaiła. Po powrocie i licznych problemach ostatnie tygodnie należą do udanych w wykonaniu Dominiki. Czy odstaje formą od Kerber? Wątpię, Niemka ma swoje problemy, przestoje, gra nierówno, brak regularności, choć poniżej pewnego poziomu nie spada i to jej trzeba przyznać. Według buka Cibulkova ma ok. 28 % szans na wygraną, w moim odczuciu uwzględniając liczne dane powinno być tych procentów zdecydowanie więcej.

Robredo 1.68 Pinnacle 3/10⛔

H2H po stronie Millmana 2:0 i stąd chyba głownie tak wysoki kurs na Hiszpana. John to zawodnik rokujący, ale ile to już lat temu można było napisać. Choć uważam, że nadal jeszcze może wejść na wyższy poziom to w tym sezonie jak i w dotychczasowych nie wybił się ponad solidnego grajka challengerów. Od Robredo bije regularność i stabilizacja formy na odpowiednim poziomie, który moim zdaniem wystarczy na przeciwnika

Anderson 1.61 Pinnacle 7/10 ⛔

Tutaj ciekawa promocja. Kevin od US Open nie grał i mu się nie dziwie. Wygrał turniej w Salem, później z marszu życiowy wynik na US Open, jednym słowem pokazał dlaczego jest na 12 miejscu w rankingu oraz, że gra życiowy tenis. Czy Mullera stać na niespodziankę? Stać, ale prawdopodobieństwo jest dużo niższe niż to widzą buki.

Gasquet 1.65 Pinnacle 7/10⛔

Agut w niezłej formie w ostatnich tygodniach, pytanie tylko czy może zagrać coś więcej, niż dotąd pokazał? Moim zdaniem maksymalny poziom już osiągnął, a owy poziom to za mało na Ryśka. Francuzowi do bycia w najściślejszej czołówce brakuje mocy, od czasu do czasu zaskoczy fenomenalnym spotkaniem. Typowych solid players jakim jest Agut wciąga nosem, więc kurs mocno przesadzony.

R 136

rw

Użytkownik
13 przegranych typów z rzędu, takiej serii jeszcze nie miałem. Jak mi jeszcze 2 typy nie wejdą robię przerwę.

Bacsinszky 1.93 Pinnacle 1/3✅

Rodriguez 2.0 Bet365 3/5✅

R 136

rw

Użytkownik
Nadal 1.59 Pinnacle 1.5/10✅

Voegele + 1,5 seta 2.11 Pinnacle 2/10⛔

Fritz 2.28 Pinnacle 1/10 ✅

Friedsam 2.40 Interwetten 2/10✅

R 136

rw

Użytkownik
Ostatnia prosta w tym miesiącu, odrobiłem już ogromną część z tej niesamowitej serii porażek, mam nadziej na + z końcem miesiąca.

Bilans październik: ⛔ 836.5 PLN

Cibulkova 1.67 Pinnacle 1/3⛔

Do góry Bottom