>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12. kolejka Primera Division 21/11/15-23/11/15

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
12. kolejka Primera Division

Oferta Kursów: Unibet
Promocja w Unibet: 1-2-3 i masz cashback do 123PLN

W najbliższy weekend wracamy z naszą ulubioną ligą - Primera Division. Trochę się stęskniłem, ale wszystko teraz wejdziemy w większe obroty, bo do marca nie będzie już przerw na reprezentacje, a do tego dojdą rozgrywki w Pucharze Króla.
Skupmy się jednak na najbliższej kolejce, w której emocji nie zabraknie. El Classico na pierwszym planie. O tym meczu starajmy się dyskutować w temacie http://forum.bukmacherskie.com/f26/el-clasico-real-madryt-fc-barcelona-21-listopada-godz-18-15-a-126825.html
Trochę zepchnięte na drugi plan derby Galicji, ale też powinno być ciekawie, bo Depor i Celta w tym sezonie grają dobry futbol. Ciężko jednoznacznie wskazać na faworyta tego meczu.
Natomiast inauguracja nastąpi w San Sebastian, gdzie miejscowy Real Sociedad podejmie FC Sevillę. U Basków nastąpiła zmiana trenera, więc może coś ruszy, bo w chwili obecnej są bliżej degradacji, aniżeli zakładanej walki o europejskie puchary. Sevilla w kratkę. Jednak nastawiałbym się na dużą ilość bramek.

Liczę na Waszą wiedzę, dobrze wyszukane, przeanalizowane typy. Razem możemy pokonać bukmacherów, ale trzeba zjednoczyć siły. Zapraszam do merytorycznej dyskusji. ;)

mat77 158

mat77

Użytkownik
Z mojej strony taki oto trebel:

Sevilla/x + Barcelona/x + Valencia ako:3.2 ⛔⛔⛔

Sevilla od początku sezonu mocno zawodzi na każdej płaszczyźnie lecz w ostatnim wygranym spotkaniu z Realem pokazała, że nie ma co przedwcześnie spisywać ich w lidze na straty i wg mnie jeszcze spokojnie o top4 będą mogli powalczyć.Ekipa Emerego jeszcze nie zaznała smaku zwycięstwa na obcym terenie, okazja by to zmienić wydaje się doskonała bo zespół Sociedad u siebie to zaledwie 19 drużyna w La Lidze, są lepsi tylko od przeciętnej Granady.Ostatnia porażka z beniaminkiem Las Palmas pokazuje jedynie, że gospodarze będą się skupiać przede wszystkim na spokojnym utrzymaniu.Drużyna Krychowiaka jest zdecydowanie lepsza i wg mnie remis to minimum co tutaj ugra.Co do Barcelony to wrzuciłem już analizę w osobnym, specjalnie przygotowanym poście na &#39;&#39;El Clasico&#39;&#39;.Także nie ma co się tutaj niepotrzebnie powtarzać.Natomiast Valencia u siebie podejmie beniaminka Las Palmas.Faworyt tego meczu musi być jeden.Goście u siebie jeszcze jako tako są w stanie urywać punkty ale już na wyjeździe są przeważnie tylko dostarczycielem punktów.Ekipa &#39;&#39;Nietoperzy&#39;&#39; pokazała się ostatnio z bardzo dobrej strony w meczu z rewelacją obecnych rozgrywek, Celtą Vigo, rozbijając rywali aż 1:5.Świetnie w tym meczu spisał się duet Paco-Parejo, obaj trafili dwukrotnie do bramki gospodarzy.Wiadomo też, że Valencia to typowo drużyna własnego boiska i jeśli chcą realnie walczyć o top4 to muszą takie spotkania wygrywać.Tym bardziej, że w górnej połówce tabeli niezły ścisk i szykuje się zacięta walka o topowe pozycje.Kurs 1.5 także zachęca nawet do jakiegoś dubla można wrzucić.

bartkks 33

bartkks

Użytkownik
Z mojej strony taki oto trebel:

Sevilla/x + Barcelona/x + Valencia ako:3.2

Sevilla od początku sezonu mocno zawodzi na każdej płaszczyźnie lecz w ostatnim wygranym spotkaniu z Realem pokazała, że nie ma co przedwcześnie spisywać ich w lidze na straty i wg mnie jeszcze spokojnie o top4 będą mogli powalczyć.Ekipa Emerego jeszcze nie zaznała smaku zwycięstwa na obcym terenie, okazja by to zmienić wydaje się doskonała bo zespół Sociedad u siebie to zaledwie 19 drużyna w La Lidze, są lepsi tylko od przeciętnej Granady.Ostatnia porażka z beniaminkiem Las Palmas pokazuje jedynie, że gospodarze będą się skupiać przede wszystkim na spokojnym utrzymaniu.Drużyna Krychowiaka jest zdecydowanie lepsza i wg mnie remis to minimum co tutaj ugra.Co do Barcelony to wrzuciłem już analizę w osobnym, specjalnie przygotowanym poście na &#39;&#39;El Clasico&#39;&#39;.Także nie ma co się tutaj niepotrzebnie powtarzać.Natomiast Valencia u siebie podejmie beniaminka Las Palmas.Faworyt tego meczu musi być jeden.Goście u siebie jeszcze jako tako są w stanie urywać punkty ale już na wyjeździe są przeważnie tylko dostarczycielem punktów.Ekipa &#39;&#39;Nietoperzy&#39;&#39; pokazała się ostatnio z bardzo dobrej strony w meczu z rewelacją obecnych rozgrywek, Celtą Vigo, rozbijając rywali aż 1:5.Świetnie w tym meczu spisał się duet Paco-Parejo, obaj trafili dwukrotnie do bramki gospodarzy.Wiadomo też, że Valencia to typowo drużyna własnego boiska i jeśli chcą realnie walczyć o top4 to muszą takie spotkania wygrywać.Tym bardziej, że w górnej połówce tabeli niezły ścisk i szykuje się zacięta walka o topowe pozycje.Kurs 1.5 także zachęca nawet do jakiegoś dubla można wrzucić.
Dodam tylko, że kilka dni temu Sociedad zwolnił Davida Moyesa

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Z mojej strony taki oto trebel: Sevilla/x + Barcelona/x + Valencia ako:3.2
Dzięki za analizę! Napisz proszę jeszcze skąd pobierasz kursy, bo to ważne dla typujących.
Ja uważam, że ten trebel jest zbyt ryzykowny. Może zwycięstwo Valencii wydaje się dobrym rozwiązaniem u siebie z Las Palmas, to Real Madryt może spokojnie wygrać z Barceloną u siebie. To takie mecze, gdzie się nie typuje na poważnie, tylko dla lepszego oglądania. ;) Sevilla też w kratkę, a Real Sociedad już bez Moyesa, więc efekt nowej miotły może tu zadziałać. Nie zdziwiłby mnie triumf Txuri-Urdin.

A teraz czas na moje typy.

Espanyol - Malaga
F. Caicedo scores @3.30 uni
Myślę, że kto jak kto, ale jeśli ktoś ma strzelać gole dla Papużek, to jest nim właśnie F. Caicedo, który jest w wybornej formie. Nie tylko w klubie, ale również w kadrze pokazał klasę. Kurs ciekawy, chyba najwyższy na rynku, aczkolwiek sprawdzałem tylko w 4ech bukach.;P Malaga nie gra zachwycająco na wyjazdach. Póki co nie strzelili nawet gola na delegacji i tylko raz udało im się zdobyć pkty(1pkt/5meczów - na pocieszenie na SB z Realem Madryt ) Ogólnie zespół spisuje się według moich przewidywań - tzn. tuż nad strefą spadkową/heroiczna walka o utrzymanie.

Getafe - Rayo o2.5 @2.05 betsson
Mecz poniedziałkowy, ale wydaje się, że trzeba pocisnąć już teraz. Kluczowym wydarzeniem będą absencje. W zespole gospodarzy zabraknie dwóch pauzujących za kartki obrońców Alexisa i D.Suareza. Według mnie to poważne osłabienia. Niemniej u siebie Getafe coś pewnie od siebie strzeli, a ułatwić to może nie tylko ofensywna gra Rayo, ale również braki kadrowe w defensywie. Albowiem nie zobaczymy w tym meczu dwóch podstawowych obrońców Rata i Ze Castro, oraz chyba ważniejsze - w związku z kontuzjami dwóch podstawowych bramkarzy Cobeno i Tono, do klubu na wypożyczenie w trybie awaryjnym ściągnięty został Yoel z Valencii, który bądźmy szczerzy - nie jest jakimś świetnym bramkarzem, a u Nietoperzy był chyba 4ty w kolejce za Alvesem, Ryanem i Jaume. Tak więc dla mnie to jego ogranie będzie zerowe, a jeszcze zgranie z defensywą, odpowiednia komunikacja też bardzo ważna, będzie na bardzo niskim poziomie. Rayo jak to Rayo wrzuci jakąś bramkę i może być grubszy over. Ja jednak gram na niskiej linii oporu i taki kurs też bardzo mi się podoba.

Otrzymane punkty reputacji: +22
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@Vidal a co sadzisz o jakims overowym rozwiazaniu na mecz Sociedad-Sevilla?
Jak wspomniales juz bez Moyesa wiec moze wroci radosc gry Baskom, a Sevilla tez w defensywie nie najlepsza. &quot;Popis&quot;dali przeciwko City w LM, potem tez z Realem szalony mecz. Banega w formie bo na reprezentscji zagral kapitalny mecz przeciwko Kolumbii. Ciekaw jesem Twojgo zdania na ten temat. Dzieki ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Jeśli mogę, to ja bym odpowiedział za Vidala. Sevilla na wyjazdach gra zupełnie inaczej i też na pewno nie napną się tak na Real Sociedad, jak to zrobili u siebie na Real Madryt i Barcelonę. Pamiętaj też, że za kilka dni grają LM, a tam stawką jest awans do LE, gdzie jak wiemy czują się świetnie i jest to też jedna z przepustek do LE, więc chodzą ploty, że Reyes może zagrać w miejsce Banegi. Wraca niby Gameiro, ale dla overa równoważy wszystko brak Carlosa Veli.
Ja bym się wstrzymał z typowaniem, bo nie wiadomo jak RSSS będzie wyglądał z nowym trenerem i to jest największa zagadka.
Espanyol-Malaga
Pomysł z golem Caicedo wydaje się być dobry, bo tak naprawdę ciężko dostrzec kogoś innego, kogo można w ciemno obstawiać jako kandydata do bramki dla Papużek. Inny zakład jaki mi się rzucił w oczy, to rozmiar, a raczej sposób wygranej.
Wiadomo, że Malaga to najgorszy zespół w ofensywie i uważam, że nawet przy takiej postawie w defensywie, jaką prezentuje Espanyol, mogą mieć gigantyczne problemy ze stwarzaniem sobie sytuacji bramkowych. Niby wraca Amrabat, ale tak naprawdę to ja nie widzę tam innych zawodników do kreowania gry. Mówi się, że w Espanyolu jest bieda, ale koniec końców ma kto asystować - Asensio, i ma kto strzelać - Caicedo. A tutaj nie ma jednego i drugiego, bo ten jeden hat-trick Charlesa tutaj niczego nie zmienia.
Jeśli grać na wygraną Espanyolu, to już wybrać opcje do zera i tyle w temacie.
Espanyol wygra do 0 @ 3,65 Ónibet✅2:0
Felipe Caicedo strzeli @ 3,30⛔

Valencia-Las Palmas

Wydaje się, że Valencia wraca na dobre tory i mam nadzieję, że swoją strzelecką dyspozycje sprzed dwóch tygodni utrzymają, chociaż w 40%... To będzie oznaczało dwa gole ze strony Nietoperzy, a o takie właśnie rozwiązanie mi chodzi. Grają u siebie, rywal raczej łatwy, więc dwie sztuki powinni wcisnąć.
Jedną z nich niech strzeli Paco Alcacer, który niejako jest tutaj jednym z ojców odrodzenia Valencii, bo w ostatnich trzech meczach za każdym razem trafiał do siatki rywala, a w Vigo zrobił to nawet dwa razy. Teraz okazja też, bo jest pewniakiem do miejsca wskładzie. Negredo kontuzjowany, a w kadrze meczowej jest nie znamy nikomu Rafa Mir. Tak naprawdę trzeba by na siłę wsadzać Santiego Minę na &quot;9&quot;, ale to tez nie jest rozwiązanie. Wydaje się zatem, że 90 minut dla Paco jest tutaj pewniakiem i w tym czasie musi coś ustrzelić.
VCF over 1,5 @ 1,65 Betsafe⛔1:1
Paco Alcacer strzeli @ 2,35 Ónibet✅

Tyle typów stricte piłkarskich, a zaraz może jeszcze coś znajdę na rogi/kartki.
Przy okazji jeszcze taki mały prezent dla wszystkich typujących, czyli kadry meczowe ekip grających w sobotę. Myślę że powinno stanowić jakieś ułatwienie.
Real Sociedad: Rulli, Bardají, Carlos Martínez, Mikel, Illarra, Markel Bergara, Iñigo Martínez, Bruma, Granero, Agirretxe, Xabi Prieto, Pardo, Canales, Chory Castro, Yuri, De la Bella, Oyarzabal y Elustondo
Sevilla: Sergio Rico, David Soria, Coke, Mariano, Tremoulinas, Kolo, Rami, Andreolli, Krychowiak, Nzonzi, Banega, Iborra, Vitolo, Konoplyanka, Reyes, Immobille, Gameiro y Llorente
Espanyol: https://twitter.com/RCDEspanyol/status/667671400950448128
Malaga: https://twitter.com/MalagaCF/status/667670338680061952
Valencia: http://www.valenciacf.com/ver/47067/lista-de-convocados.html
Las Palmas: http://www.udlaspalmas.es/noticias/noticia/lista-de-18-convocados-para-el-partido-en-valencia
Deportivo: https://twitter.com/RCDeportivo/status/667682764112707584
Celta: Sergio, Rubén, Hugo Mallo, Jonny, Planas, Fontàs, Sergi Gómez, Borja Fernández, Madinda, Wass, Pablo Hernández, Augusto, Drazic, Señé, Orellana, Bongonda, Nolito, Iago Aspas y Guidetti

Otrzymane punkty reputacji: +8
szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Espanyol - Malaga over 5,5 kartek 1,85 bet365 2/10 ✅✅✅ 7 kartek
  • oba zespoły w dolnej połówce tabeli, goście jedno miejsce nad strefą spadkową, mimo że to dopiero 1/3 sezonu to dla obu drużyn mecze z zespołami o podobnym potencjale są najważniejsze gdyż to w takich spotkaniach można sobie zagwarantować utrzymanie, moim zdaniem nie zabraknie walki
  • Espanyol ma śr. 3,0 kartki/mecz i śr. 18,6 fauli/mecz u siebie, Malaga ma śr. 3,4 kartki/mecz i śr. 14,2 fauli/mecz na wyjeździe
  • sędziuje pan Juan Martínez Munuera , jest sędzią który podczas agresywnej gry pokazuje sporo kartek więc myślę że w tym meczu powinien wyciągać kartoniki dość często

Dodatkowe AKO
Real Sociedad - Sevilla over 1,5 gola (azjan) ✅
Valencia - Las Palmas over 1,5 gola (azjan) ✅
La Corunia- Celta Vigo over 1,5 gola (azjan) ✅

AKO 2,08 Ónibet 2/10 ✅✅✅

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

Otrzymane punkty reputacji: +28
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Real Sociedad over 4,5 RR✅7 +Valencia over 4,5 RR @ 2,10 Ónibet⛔1

Pomniejszyłem sobie linię na obie ekipy i wyszedł mi taki fajny dubel, który już raz w tym sezonie zagrałem. Wtedy VCF zawiodło w derbach, ale niestety taki był efekt strzelanych bramek. Teraz mamy naprawdę niskie linie na obie ekipy, bo czymże jest 5 rogów w domowych spotkaniach, gdzie obie ekipy będą chciały zdominować rywala i atakować. W domowych meczach ligowych obie ekipy wyglądają tak pod względem rogów:

Valencia 5,7,11,6,5
Real Sociedad: 6,7,4,5,8

Espanyol-Malaga over 10,5 RR @ 2,03 Betsyf✅11

Może i wysoka linia, ale obie ekipy lubują się w nabijaniu rożenów. Mecz jaki będzie? Na pewno zaatakuje Espanyol, bo zagra u siebie, a ostatnie wyniki też zobowiązują go do gry ofensywnej i wygrania. Liczę także na jakiegoś gola, który rozrusza rogi, bo jak wiemy, jeśli jedni przegrywają, to też pójdą do przodu i otworzy się mecz, a to sprzyja nabijaniu rogów. Jeszcze garść statystyk z meczów domowych Espanyolu i wyjazdowych Malagi jeśli chodzi o rogi w tym sezonie:

Espanyol-Granada 5:6
Espanyol-Sporting 9:1
Espanyol-Valencia 7:6
Espanyol-Real 5:6
Espanyol-Getafe 5:6

Barca-Malaga 15:2
Getafe-Malaga 4:7
Real-Malaga 12:6
Valencia-Malaga 6:8
Sporting-Malaga 7:5

Widzimy, że tylko raz w meczu Espanyolu linia nie pokryta, ale nie z winy Papużek, tylko Sportingu. Dla mnie naprawdę fajna propozycja na sobotę.

Deportivo-Celta over 9,5 @ 1,90 Betysf✅12

Derby Galicji byłyby hitem kolejki, gdyby nie El Classico, ale i tak zapowiadają się ciekawie. Depor ostatnio jakby spuściło z tonu, ale w derbach nie ma przebacz i zagrają na 100%. Do tego liczę na wystawienie Fede Cartabii, którego szybkość powinna pomóc na skrzydłach, a też wiemy, że obrońcy Celty na bokach lubują się zapędzić pod pole karne rywala. Po stronie Celty mega mocne skrzydła, Nolito wypoczęty dzięki przełożeniu meczu reprezentacji, więc powinien kręcić jak zły swoich rywali. Poza tym Celestes mają coś do udowodnienia po meczu z Valencią, więc powinni podwójnie zmotywowani podejść do derbów. Poniżej staty rogów obu ekip - Depor w domu, Celta na wyjazdach:

Depor-RSSS 5:4
Depor-Sporting 8:3
Depor-Espanyol 7:5
Depor-Athletic 4:6
Depor-Atletico 1:5

Levante-Celta 4:6
Sevilla-Celta 5:5
Eibar-Celta 4:4
Villarreal-Celta 7:4
RSSS-Celta 8:7

Widzimy, że raczej taka linia była przebijana przez obie ekipy, a w przypadku Depor jedyna większa wpadka, to mecz z Atletico, ale też pamiętajmy, że inaczej gra Atleti, a inaczej Celta i tutaj jeszcze dochodzi kwestia derbów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Valencia @ 1.5
Valencia wreszcie się obudziła. Po ostatnich wygranych z Celtą (!) oraz wysoko z Levante najwyższy czas pokusić się o łatwe 3 punkty z Las Palmas, który jest jednym z kandydatów do spadku. Kurs na podbicie bardzo przyjemny.
Sevilla lub Remis @ 1.5
Wątpię, żeby Sociedad dał radę urwać 3 punkty Sevilli, która się rozpędza z każdym dniem w La Liga. Im wreszcie musi zaskoczyć gra na wyjazdach.

raaul007 188

raaul007

Użytkownik
El meczo: Valencia - Las Palmas
typ: Valencia (-1,5) @ 2.70
buk: Pinna
Valencia już raczej po początkowej zadyszce. Kto oglądał mecz z Celtą wie, że 1-5 na wyjeździe jest trochę mylne, bo Celta, jak to Celta grała ciekawy, atrakcyjny, ofensywny futbol, spierdzieliła natomiast mnóstwo stówek, a Valencia była po prostu do bólu skuteczna. Niedawne 3-0 z Levante (pamiętajmy, że to były derby!) również napawa optymizmem.
Co gra Las Palmas?
Nic. Szczególnie na wyjazdach(bilans: 0-1-4, bramki: 5-13). Las Palmas to drużyna, która spadnie, nie mam wątpliwości. Oglądałem 2 ich mecze - straszna amatorszczyzna, jeszcze u siebie potrafią się spiąć i walczyć ostro, ale poziomem i techniką odstają mocno od standardów La Liga.
W ekipie Valencji zabraknie dziś Barragana i Negredo. Nie są to wielkie oslabienia, absencja Negredo oznacza, że na szpicy zagra Alcácer, wspomagany przez Feghoulliego i Piattiego. Z kolei Barragana na prawej zastąpi pewnie Cancelo, który jest bardziej skrzydłowym. Wg mnie to nawet lepiej, bo Valencia w tym meczu ma atakować i iść pewnie po 3 pkt, a Cancelo daje więcej opcji w ofensywie.
Jedynym ew. minusem tego typu jest fakt, że chłopaki z kanarów zapewne postawią na murarstwo. Kluczowa kwestia to czy i jak szybko Valencia ich rozdziewiczy.
Prawdopodobne składy(chociaż oni często się mylą) znajdziecie o tutaj
Powodzenia!

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Wątpię, żeby Sociedad dał radę urwać 3 punkty Sevilli, która się rozpędza z każdym dniem w La Liga. Im wreszcie musi zaskoczyć gra na wyjazdach.
Moyes poleciał, więc myślę że to teraz Sociedad będzie się rozpędzać. Dziś nie zdziwi mnie jakiś remis, ale na bramki też warto się nastawić.

dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Nie zgodze sie z typem kapszti.Moze i bramka Caicedo jest jak najbardziej realna tak wygrana Espanyolu do zera to jak dla mnie marny typ.Malaga w obecnym sezonie moze i nie zachwyca ale dzisiaj graja z najgorsza defensywa ligi wiec to idealny mecz zeby w koncu sie przelamac na wyjezdzie.A jak dobrze wiemy kazda seria sie kiedys konczy dlatego gram BTS.
Espanyol - Malaga
Typ: Obie strzelą ? TAK @ 2 Bet365

P 44

patryk912

Użytkownik
Mecz: Valencia - Las Palmas
Typ: Valencia (-1.5)
Ako: 2.42
Buk: Bet365
Stawka: Średnia
Jak grają oby dwie ekipy wszyscy wiedzą i ja w tym meczu postanowiłem pograć Valencię, która do końca sezonu walczyć będzie o Europejskie Puchary. Handicap wydaje się być sporym value i nie wiem dlaczego kursy wciąż rosną być może dlatego iż Valencia gra swój następny mecz w LM gdzie awans powinni wywalczyć w ostatnim meczu grupowym na własnym stadionie z najsłabszą drużyną grupy a mianowicie Lyonem. Dzisiaj za pewne zobaczymy ofensywny styl gry ze strony Nietoperzy i słabą grę obronną ze strony Las Palmas. Handicap grany prze ze mnie powinien zostać pokryty na spokojnie a co będzie okaże się już o 22 ;)

20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Valencia - UD Las Palmas

Witam wszystkich serdecznie, po dłuższej przerwie czas dzisiaj ruszyć coś pewniejszego, żeby dobrze wejść w rytm czekających nas meczy piłkarskich.
Wybrałem właśnie to spotkanie z powodu ostatniego meczu Valencii, która niespodziewanie rozgromiła w ostatniej kolejce Celtę Vigo 5:1. Wynik był skutkiem bardzo dużej skuteczności gości. Cieszy mnie także stopniowy powrót do formy gracza Dani Parejo, w zeszłym roku był najlepszym zawodnikiem nietoperzy więc potencjał w nim drzemie. Do tego wszystkiego Valencia nie przegrała jeszcze w tym sezonie spotkania ligowego u siebie, a w pięciu meczach straciła tylko jedną bramkę.
Na dobitkę zwracając się w stronę gości wystarczy spojrzeć na tabelę aby dowiedzieć się jak wygląda ich gra. W 11 meczach zgromadzili tylko 9 pkt ani razu nie wygrywając na wyjeździe...
Podsumowując: Valencia jeśli choć w połowie utrzyma formę ze swojego poprzedniego spotkania to nie widzę żadnych szans na zabranie przez Las Palmas punktów z tego wyjazdowego spotkania.
Moje typy na to spotkanie to:
dla ostrożnych valencia -1 kurs: 2.02 Pinnacle
ja osobiście gram valencia -1.5 2.69 Pinnacle

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Derby Galicji powinny być ostre. W przeszłości widzieliśmy tu już czerwone kartki. Obie ekipy gwarantują pewien poziom sportowy, więc jak na derby przystało powinni iść łeb w łeb. Sędziuje Alvarez Izquierdo, który pokazuje sporo kartek, a dziś powinien pokazać ich około 7-8, więc czekać na live na niższą linię albo grać niżej gdzie się da.

Deportivo - Celta
Powyżej 5,5 żółtych kartek 1,32 1xbet ✅ 9
Powyżej 6,5 żółtych kartek 1,58 1xbet ✅ 9

Otrzymane punkty reputacji: +8
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Spodobał mi się ten ruski buk, bo mają niższe linie.
Na jutro dają np sumę goli zdobytych przez gości. Za minimum 4 bramki gości płacą jakieś 1,40, ale tyle to zdobędzie Bilbao na spółę z Atletico. Do tego Eibar może dorzucić jakąś bramkę, bo mecz w południe to dla mnie niewiadoma. Granada przegrywa wszystko jak leci w każdym domowym meczu traciła bramkę. Dwa razy po jednej, ale aż trzy razy zbierała po trzy bramki. Atletico wiadomo na wyjazdach minimalistycznie, ale swoją cegiełkę dołożą. Myślałem nad wyższą linią, ale jednak brakuje przekonania. Gram pod limit, co w moim przypadku oznacza 150 euro.
Suma goli gości over 3,5 1,40 1xbet ✅
Do tego biorę jakieś niższe linie w zakładach meczowych. Wiadomo - widzę mecz to wiem, że tam będą kartki, bramki, rogi etc. Oddsmaker w solidnym buku też to wie i stawia zaporową linię, która dla mnie jest 50/50, a biorąc pod uwagę marże to czysty hazard. Oddsmaker u ruskich jest na bombie, więc o typy jestem spokojny.
Gijon - Levante | Levante powyżej 3,5 rożnych 1,43 ⛔
Villarreal - Eibar | Eibar powyżej 2,5 rożnych 1,34 ✅
Betis - Atletico | Powyżej 5,5 żółtych kartek 1,47 ⛔
AKO @2,81 1xbet

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Betis - Atletico
Typ: 2
Kurs: 1.60
Buk: Betsson

Wynik:

Atletico Madryt staje przed szansą awansu na drugą pozycję w tabeli Primera Division. Typ idealny do jakiegoś dubla. Goście przegrali tylko raz na terenie rywala w trzynastu poprzednich starciach wyjazdowych. Gospodarze przegrali ostatnie trzy spotkania ligowe i nie jest to dobrym prognostykiem przed dzisiejszym spotkaniem. Typ wydaje się być pewnym, ale wiadomo jak to jest z tymi śmiesznymi pewniakami - takich po prostu niema!. Jednak dziś wierzę, że Rojiblancos pewnie wygrają, bo mają ku temu wielkie powody, a kolejną motywacją jest to, że w przypadku wygranej wyprzedzą w tabeli rywala zza miedzy.

Przewidywane składy:

Betis (4-2-3-1): Adan – Varela, Gonzalez, Westermann, Piccini – Petros, Digard, Cejudo, Van Der Vaart, Joaquin - Castro

Atletico (4-4-2): Oblak – Filipe Luis, Godin, Gimenez, Gamez – Carrasco, Gabi, Tiago, Koke – Griezmann, F. Torres

---

Nie zagrają:

Betis: N’Diaye, Vargas (występ pod znakiem zapytania)

Atletico: Juanfran (kontuzja); Martinez (występ pod znakiem zapytania)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Villarreal-Eibar
Faworytem oczywiście Villarreal, ale mimo wszystko powinniśmy obejrzeć ciekawe zawody na El Madrigal. Eibar pokazuje się z bardzo fajnej strony, co sam ostatnio doświadczyłem oglądając kapitalne zawody z Getafe. Główną lokomotywą jest Borja Baston, ale nie zapominajmy o Sergim Enrichu czy Saulu Berjonie, bo to także ważne postacie. Szkoda, że zabraknie Andera Capy, bo jako były skrzydłowy grający obecnie na prawej obronie na pewno mógłby wspomóc ofensywę, ale wykartkował się. Statystycznie, w obecnych rozgrywkach strzelali w 4 z 5 wyjazdów, a jedyne zero przytrafiło się na terenie Malagi, która nie lubi strzelać i tracić.
Villarreal u siebie poza meczem z Atletico zawsze tracił gola, ale przy okazji sam strzela sporo. W ataku nie ma dużego pola manewru, ale Soldado i Bakambu muszą wystarczyć, bo mają także całą baterię zawodników, którzy mogą dograć piłki: Castillejo, Dos Santos, Nahuel, Deni Suarez, Mario czy Bruno. Ten ostatni posyłał kapitalne piłki ostatnio na Camp Nou, ale nic z tego nie wyszło, a koniec końców, to on przyczynił się do utraty pierwszego gola...
Jak dla mnie Żółta Łódź Podwodna wykona swój obowiązek i wygra, ale po stronie strat też coś będzie. Liczę tutaj na jakieś 2:1/3:1 i taki wynik mnie zadowala.
Over 2,5 + BTS @ 2,87 BetCałoroczny⛔1:1 zabrakło niewykorzystanego karnego...

Granada-Athletic

Dwa tygodnie temu Athletic miał zmiażdżyć Espanyol, a potem się okazało, że ledwo wygrali. Mimo tego nie ma co się załamywać, tylko grać na nich dalej skoro są w gazie. Przerwa reprezentacyjna też powinna im trochę posłużyć, bo dużo grają w tym sezonie: liga, superpuchar, LE od pierwszych rund, a większość zawodników jednak odpoczywała.
Forma dobra - 5 zwycięstw z rzędu, 7 meczów bez porażki, w których strzelali zawsze 2 gole! Inaki Williams ładuje aż miło, co potwierdził w młodzieżówce, to samo Raul Garcia i elegancko wspomagają Aduriza w ataku. Kursy na tych pierwszych dwóch są wysokie, więc warto delikatnie spróbować pograć na ich bramki.
Granada ze sporymi kłopotami - bez wygranej w domu w tym sezonie, 9 meczów bez wygranej w całej lidze, do tego nie ma El-Arabiego, Pitiego, a to oznacza, że ofensywa leży i kwiczy, bo jedyne rozwiązanie na ten moment, to kontry i tam musiałby Isaac Success brylować, myślę że Valverde też odpowiednio ustawi zespół.
0:2/0:3 to dla mnie najbardziej prawdopodobny rezultat, bo różnica klas jest aż nadto widoczna, a Granadzie to daleko do Espanyolu, nawet mimo niedawnego remisu na El Prat.
Athletic over 1,5 @ 2,23 Ónibet⛔2:0
Inaki Williams strzeli @ 3,70⛔
Raul Garcia strzeli @ 4,50 Betsyf⛔

yellowcards 92

yellowcards

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - Primera Division
Godzina: 20:30
Spotkanie: Getafe - Vallecano
Typ: powyżej 5,5 kartki
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet365
Analiza: W dzisiejszym spotkaniu zmierzą sie drużyny które preferują bardzo ostro grę . Dlatego linia na ten mecz jest dla mnie bardzo niska . W 4 ostatnich meczch miedzy tymi zespołami w każdym meczu była pokryta linia 5,5 kartki , uważam ze dzisiaj bedzie tak samo . Getafe znajdzuje sie o miejsce przed spadkiem , beda dzisiaj gryzli trawe aby urwać punkty i nie byc w strefie spadkowej . Natomiast goście także sa nad spatkiem z dorobkiem jedynie 13 punktów , porażka w tym spotakniu przybliży ich bliżej do spadku natomiast wygrana pomoze w ucieczce od spadku . Sędzia spotkania jest Pan Ricardo De Burgos , hiszpan rozdaje kartki . Jeżeli jeszcze mecz zaczyna byc ostry bez wahania wyciąga karteczki . Zapraszam do zagrania zakładu , ponieważ uważam że typ jest bardzo dobry na poniedziałkowy wieczór .

Otrzymane punkty reputacji: +22
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom